تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 183 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 1830

نام تاپيک: Mafia II - نسخه Console

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام دوستان
    من به سایتهای دیگران کاری ندارم و به بازی بسیار خوب Halo هم کاری ندارم
    در نقدهایی که دوستان به بازی نوشتن انصافا اگه دقت کنیم نمره 10 برای داستان خیلی زیاده نقاط بسیار بدی در داستان
    بازی گنجانده شده روند ماموریتها و مرحله ها ، بخواب بلند شو تلفن جواب بده و تکرار..؟
    یه سوال ازتون دارم که میتونید بعد این که نقد من رو خوندید ؟پجواب بدید یا حالا جواب بدید..؟
    شما دوستان در کدام قسمت بازی چیزی به نام مافیا دیدید..؟ اصلا به جز چند اوباش کوچه گرد که
    در اواخر بازی وارد دسته ای به نام مافیا شدند..چیز دیگری به نانم مافیا دید..؟
    --------------------------------
    البته قصد من فقط بحث د رمورد بازی هستش..امیدوارم برداشتهای دیگری نکنید..
    Last edited by Layken; 06-09-2010 at 18:09.

2. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه .Behnam.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما دوستان در کدام قسمت بازی چیزی به نام مافیا دیدید..؟ اصلا به جز چند اوباش کوچه گرد که
    در اواخر بازی وارد دسته ای به نام مافیا شدند..چیز دیگری به نانم مافیا دید..؟
    مگه تو نسخه اول جایی اسم مافیا میومد؟ ...
    +همون طور که شهاب جون گفت...گفتن اینکه داستان یک بازی خوبه یا بد اصلا منطقی نیست...
    Last edited by .Behnam.; 06-09-2010 at 18:13.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در مورد امتیاز فکر کنم توی سایت metacritic یکمی فرق داره.
    چند روز پیش من نگاه کردم حدودا امتیازش برای پی سی 7.8 یا 7.9 بود.
    الان نمی تونم اون سایتو ببینم چون اون برنامه برای باز کردن اونو ندارم : دی
    شما اگه در نظر بگیرید آلن ویک هم میانگین امتیاز اون حدود 8.3 بود یعنی تقریبا به این بازی نزدیکه. ولی اون بازی رو خیلی ها حتی بهترین بازی عمرشون می دونستن. خود سازنده ها هم اشاره کرده بودن که یه سری امتیازها براشون اصلا مهم نیست و به نظر خودشون بازی موفق بوده.
    این بازی هم همین شرایط رو داره.
    بعدشم بازی خطیه که شماره یک هم به همین صورت بود. توقع داشتی مثلا بازی پر از ماموریت فرعی بودش؟ : دی
    البته من قبلا هم گفتم یه سری مشکلات بازی رو قبول دارم. به اون هم امتیاز خیلی فوق العاده نمیدم ولی دیگه بهش 7.5 یا 8 هم نمیدم : )
    اینو باید اشاره کنم که کلا بازی های انحصاری رو همیشه بعضی ها یکمی امتیازای اونو بالا می برن برعکس بازی های مولتی پلتفرم : دی
    حالا چه فرقی داره این یا اون؟؟مثلا 77 این سایت با 79 که تو گذاشتی چقدر فرق دارن؟؟بحث ما اینجا کنسول یا pc نیس که میگین این شماره اینجوریه یا اونجوریه.......

در کل بازی کشش حدود 7.5 تا 8.5 رو داره همین...

در مورد آلن هم امتیازا به حق بود گیم یلیش تنوع خاصی نداشت حالا برای یه عده بهترین بازی عمرشونم میخواد باشه حقیقت یه چیز کلی هستش سلیقه ای که نیست.

اگه شماره یک یادت باشه ماموریتهاش از مسابقه با ماشین بود تا ترور با دوربین دار و دزدی بانک وکلی مامورتهای دیگه...ولی این در اون حد نیست ...موضوعش هم در اون حد جنبه های مختلف نداره......... .

من نميدونم .. شايد بايد بگم متاسفم كه سره امتيازات يك بازي همه جا دعوا شده .. فروم هاي ديگه رو هم ببينيد همين گونه است ...
    من مطمئنم اينو همه ي دوستان ميدونن كه بعضي از قسمت هاي امتياز دهي بازي ها كاملا سليقه اي است .
    مثلا همين داستان . هيچ وقت نميشه همه از يك داستان خوششون بياد .! هر كس يه سليقه اي داره ... بحث فني هم كه نيست .. پس نمره ي داستان بازي دلخواه شما ميشه .. هيچ كس هم نميتونه به يك نفر بگه چرا ميگي داستان آبكي هست .. چون اون فرد از داستان بازي خوشش نيومده .. هيچ وقت هم نميشه براي داستان استدلال آورد كه خوبه يا بد ... بستگي به سليقه ي شما داره ...
    پس خواهش مند است اين بحث هايي كه به سليقه مربوط ميشه رو ديگه ادامه ندين ...
    كوچيك همه ي بچه هاي فروم ...

میدونی شهاب جان ما داریم در مورد داستان یک بازی صحبت می کنیم داستان بازی باید طوری باشه که گیم بلی رو سر پا و زیبا نگه داره ...... .

این بازی آره داستانش قشنگه ولی فقط واسه خووندن.....واسه تبدیلش به بازی ولی نه....تا فصل 8 که بازی کسل کننده بود یه فصل مستی دوستان بود یکی دو فصل هم مشت زنی تو زندون بود فقط...یعنی گیم پلی افت میکرد ....ولی تو شماره یک اصلا اینطوری نبود هر لحظه یه اتفاقی میافتاد........... .

در مورد نقد سایتها از داستان هم لینکشو واستون میذارم که چند تا از سایتها گفته بودن داستان بازی "سرد" و "بی روح" هستش......... .

ذات خود داستان خوب ولی کافی نیس بلکه روایت اون و به چهارچوب دراوردنش برای یه گیم پلی و بازی مهمه.......... .
    Last edited by halflife g; 06-09-2010 at 19:40.

5. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

قبل انتشار بازی می خواستم بیام بگم که بازی در حد انتظار ظاهر نمیشه اما به خاطر عرق ملی اکثرا به این بازی منصرف شدم !!

ولی خوب بعد از 4 قسمت بازی کردن اصلا بازی منو جذب نکرد!!

گیم پلی بازی که چنگی به دل نمیزد..
    شوتر بازیش که اصلا خوب نبود... آدم رو یاد بازیهای چند سال پیش میندازه... نشانه داره قد خود طرف !!
    رانندگیش و کنترل ماشینش خوب بود.
    انیمیشن های حرکت ویتو هم گویا مال همون نسخه اول بود که وارد این بازی کرده بودن... خشک و بی روح !

گرافیکش هم بی باگ نبود..

در مورد داستان هم با مراد جان موافقم

کلا 2K جدیدا رفته تو فاز خراب کردن بازیهای بزرگش... اون از بایوشاک 2 و اینم از این... باز بایوشاک 2 خیلی خوب بود اما این مافیا 2 کاش هیچ وت نمیومد.
    یه بازی ساختن که فقط رو اعتبار نسخه ی قبلی فروش کنه ... همین!!

7. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض خلاصه ی داستان بازی مافیا 2

سلام این خلاصه رو تو تاپیک pc گذاشتم گفتم اینجا هم بذارم :

به زودی تحلیل کامل شخصیت های بازی....

تصميم گرفتم خلاصه اي از داستان بازي مافيا 2 رو بنويسم( البته به زبان ساده) و اينجا بذارم تا دوستان استفاده كنند:
    البته يكي از دوستان داره زحمت ميكشه و بخش به بخش داستان بازي رو ميزاره... ولي چون خيلي از بچه ها حوصله ي خوندن متن هاي طولاني رو ندارند تصميم گرفتم خلاصه اي از داستان بازي از ابتدا تا انتها ،تو اين تاپيك قرار بدم.
    البته دوستان براي آگاهي از جزئيات داستان بهتره به پست هاي دوست عزيز huggy مراجع كنند.

خطر : ( لو رفتن كامل داستان بازي)

محتوای مخفی: داستان كامل بازي 
    داستان بازي از جايي شروع مي شه كه پدر "ويتو" زماني كه ويتو فقط هنوز يه پسر بچه ي كوچيك بوده براي رسيدن به زندگي بهتر به همراه خانواده از "سيسيل" به آمريكا و شهر Empire Bay مهاجرت مي كنن، اما شرايط اون طور كه پدر ويتو انتظار داره پيش نمي ره و خانواده زندگي سختي را تجربه مي كنند.

سال 1943:
    اما داستان خود "ويتو" از جايي شروع ميشه كه يك روز كه به همراه دوست قديمي خودش " جو باربارو" در حال سرقت از يك جواهر فروشيه، گير پليس ها مي افته و در آن شرايط كه دوران جنگ جهاني دوم بوده "ويتو " را به جاي زندان به جنگ مي فرستند. و البته ويتو فقط تو اون زمان 18 سال داشت.
    ويتو در جنگ به سرزمين پدريش يعني سيسيل بر مي گرده ولي اينبار به عنوان يك سرباز.

سال 1945:
    ويتو تو جنگ مجروح ميشه و به همين خاطر برش ميگردونن به آمريكا و شهر Empire Bay ( البته تو جنگ تا يك قدمي مرگ هم پيش ميره ولي با خوش شانسي و كمك دون ِ سيسيل " دون كالو" از مرگ نجات پيدا مي كنه)
    بعد از اينكه به Empire Bay بر مي گرده، به كمك يكي از دوستان جو به نام " Giuseppe" با جعل مدارك بيمارستاني مربوط به آسيب ديدگيش، از برگشتن دوباره به ارتش معاف ميشه.
    ويتو متوجه ميشه كه خواهرش در حال پول جور كردن براي پرداخت بدهي ها و قرض هاي پدر مرحوم مي باشد. از اين رو تصميم ميگيره بر خلاف نظر مادرش، با جو در يك سري معاملات غير قانوني همكاري كنه و به نحوي وارد دنياي زيرزميني و سياه مافيا ميشه.
    بعد ويتو با "هنري " آشنا ميشه كه براي خانواده ي " كلمنته" يكي از سه خانواده ي مهم مافياييEmpire Bay كار ميكنه. هنري يك كاري به ويتو پيشنهاد ميده كه شامل دزدين يك سري كارت هاي ايستگاه هاي عرضه ي گازه. بعد از فروش اين كارت ها به ايستگاه ها توسط ويتو ، بعد از مدتي يكي از مامورين اين ايستگاه ها ويتو را لو مي ده و ويتو دستگير ميشه و چون كشور در شرايط سخت و جنگ قرار داره دادگاه اين كار ويتو رو خيانت به كشور تلقي مي كنه و ويتو به 10 سال حبس محكوم ميشه.
    در زندان ويتو با "لئو گالانته" آشنا ميشه كه يه جورايي مشاورِ ارشد وينچي ( رئيس يكي ديگر از خانواده هاي مافيايي شهرEmpire Bay ) هست. مدتي بعد لئو از زندان آزاد ميشه و به ويتو هم كمك مي كنه زودتر از دوران حبسش آزاد بشه. ويتو بعد از 6 سال و در حالي كه قانونا هنوز 4 سال از حبسش باقي مونده بود با كمك لئو از زندان آزاد ميشه.
    البته تو اين مدت كه ويتو تو زندان بوده، خبر مرگِ مادر و همچنين ازدواج خواهرش هم به گوشش مي رسه كه البته در ادامه ي داستان بازي متوجه مي شويم كه اين ازدواج هم يك ازدواج ناموفقه)

سال 1951
    :( بعد از آزادي از زندان)
    ويتو تو زندان با كمك لئو، متوجه ميشه كه كلمنته بهش خيانت كرده و همين كلمنته بوده كه باعث شده به زندان بيفته.
    ويتو به همراه دوست قديميش جو اين بار به خانواده ي فالكون مي پيوندند. ( اينم يكي ديگه از خانواده هاي مافيايي شهرEmpire Bay) است.) البته زماني كه ويتو تو حبس بوده، جو براي اين خانواده كارايي انجام ميداده. ويتو و جو، "كلمنته، رئيس سابقشون را هم مي كشند و ويتو حداقل براي از دست رفتن 6 سال از عمرش يك انتقام كوچيك از كلمنته مي گيره.
    ويتو و جو و هنري دوباره يك همكاري مشترك را شروع مي كنند،اينبار تصميم مي گيرند كه از يك گروه چيني مواد بخرند و تو شهر توزيع كنند. ويتو اوايل موافق فروش مواد نبوده ولي هنري و جو راضيش مي كنند با اين دليل كه فقط احمق ها از مواد استفاده مي كنند و البته پول خيلي خوبي هم تو اين كار است.
    در همين اثنا هنري توسط گروه چيني ها كشته ميشه و ويتو و جو براي انتقام از چيني پاتوق آن ها را نابود مي كنند. بعد ها ويتو متوجه ميشه كه هنري يك جاسوس دولت بوده و البته پذيرش اين موضوع براي ويتو خيلي سخته.
    چيني ها خيلي عصباني ميشن و پيش دون وينچي گلايه مي كنند و وينچي را تهديد به قطع همكاري مي كنند. وينچي هم جو را ميدزده و با شكنجه كردنش قصد داره متوجه شه كه ماجرا از چه قراره و چرا اونا به محله ي چيني ها حمله كردند!. ويتو هم براي كمك خودشو به جو ميرسه و با كمك هم با راه انداختن يك آتش بازي تمام عيار از دست وينچي فرار مي كنند.
    لئو به ويتو ميگه كه دچار چه اشتباه بزرگي شده و اينكه هنري واقعا يك جاسوس بوده و حقش بوده كه بميره. ولي يك شانس دوباره به ويتو ميده و اونم اينه كه " فالكون" را بكشه. در همين اثنا جو هم هنوز با همكاري با فالكون ادامه ميده.
    در مرحله ي آخر بازي ويتو به قصد كشتن فالكون به يك ساختمان افلاك نما ( نميدونم درست نوشتم يا نه) كه خيلي بزرگ هم است وارد ميشه و بعد از كشتن خيل عظيم محافظان فالكون به ساختمان اصلي ميرسه. اونجا با جو مواجه ميشه. فالكون از جو مي خواد كه ويتو رو بكشه ولي جو توان كشتن دوست قديميش رو نداره به همين دليل با ويتو همراه ميشه و به كمك هم دخل افراد فالكون و نهايتا خود فالكون را مي آرن.
    در پايان، بيرون ساختمان لئو منتظر ويتو است و ويتو و جو هركدام در ماشين هاي متفاوت سوار ميشن كه خبر از سرنوشت هاي متفاوت ْجو و ويتو داره.
    ويتو از لئو مي پرسه كه عاقبت جو چي ميشه و اونو كجا ميخوايين ببرين! ولي لئو جواب ميده كه " جو جزء برنامه ي ما نيود."
    و بازي به اتمام مي رسد.

All rights reserved

9. 2 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

خوب خوشحالم که مسعود و حامد هم منظور منو متوجه شدن...... .

بخواب بلند شو تلفن جواب بده و تکرار..؟
    Last edited by halflife g; 06-09-2010 at 19:48.

داره خودمونی میشه abolfazl_gallant's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من نميدونم .. شايد بايد بگم متاسفم كه سره امتيازات يك بازي همه جا دعوا شده .. فروم هاي ديگه رو هم ببينيد همين گونه است ...
    من مطمئنم اينو همه ي دوستان ميدونن كه بعضي از قسمت هاي امتياز دهي بازي ها كاملا سليقه اي است .
    مثلا همين داستان . هيچ وقت نميشه همه از يك داستان خوششون بياد .! هر كس يه سليقه اي داره ... بحث فني هم كه نيست .. پس نمره ي داستان بازي دلخواه شما ميشه .. هيچ كس هم نميتونه به يك نفر بگه چرا ميگي داستان آبكي هست .. چون اون فرد از داستان بازي خوشش نيومده .. هيچ وقت هم نميشه براي داستان استدلال آورد كه خوبه يا بد ... بستگي به سليقه ي شما داره ...
    پس خواهش مند است اين بحث هايي كه به سليقه مربوط ميشه رو ديگه ادامه ندين ...
    كوچيك همه ي بچه هاي فروم ...
    اولا که دعوا نیست دوا اگه منظورت منم که میگم داستان ابکی نیست چون جاهایی که من دیدم گفتن داستانش 10 هست به هر حال دیگه این بحثو ادامه نمیدم

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

اینم از نظرات من درباره ی داستان بازی:
    به نظر من بازی به عنوان یک بازی مستقل داستان بدی نداشت ولی به عنوان ادامه ای برای مافیا 1 که واقعا داستانش در سطح بسیار بالاتری از این نسخه قرار داشت، ناامید کننده بود...
    فقط کافیه به شخصیت پردازی های بازی مافیا 1 توجه کنید : خود تامی آنجلو ،سم ، پالی، فرانک ، دون سالیاری و...
    حتی حالا هم که چند سال از عرضه مافیا1 گذشته هنوزم این شخصیت ها تو ذهنم هستند و این به خاطر شخصیت پردازی عالی بازی مافیا 1 بود.
    البته دیالوگ ها هم در این نسخه نسبت به نسخه ی پیشین خیلی افت کرده بودند.
    مافیا 2 خیلی سعی کرده بود مثل فیلم های هالیوودی مافیایی باشه. بعضی از مراحل بازی ِمافیا 2 منو یاد فیلمِ good fellas انداخت.(برای مثال خاک کردن جسد و... )
    البته هر بخش از بازی رو که ببینی یاد یکی از فیلم های هالیوودی می افتی : مرحله ی مربوط به زندان_ مرحله ای که ویتو میره شوهر خواهر عیاششو تنبیه کنه_مرحله ای که جو رو می گیرند و شکنجه می دهند_ مهاجرت به آمریکا برای زندگی بهتر و...
    در واقع مافیا2 به نظر من اصلا اصالت داستانی نداشت.(بر خلاف نسخه ی اول )و با ترکیبی از صحنه های چند فیلم مافیایی ساخته شده بود که قصد داشت مضمون متفاوتی ارائه بده که به نظر من تو این کار زیاد موفق نبود .هر چند که سازندگان و نویسنده ی بازی معتقدند این بازی 700 صفحه سناریو داره در مقابل 400 صفحه سناریوی بازی مافیا 1.
    به هر حال چون این بازی با نسخه ی اولش مقایسه میشه خیلی کم میاره وگرنه بازی خوبیه.

13. 2 کاربر از hamid_hitman47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

جای تمامیه مجله ها و wanted ها همراه با عکس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

15. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

اصــلا هیچ فرقـی با مافیا 1 نکرده ، هیچ فرقی !!!!
    همه چیزش عــیــن همون قبلیه میمونه
    با اینکه 8 سال از نسخه قبلی میگذره اما باز اینگار همون مافیا 1 هست که یه داستان جدید براش درست کردن
    اصلا انتظارش رو نداشتم
    اما چون از همون مافیا 1 خوشم میاد بنابراین از اینم خوشم اومد
    فقط یه سری چیزای جدید بهش اضافه شده مثل همون قفل باز کردن و مجله و خواب و ...
    کلا یکی هستن !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •