تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 272 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یه حرف جالب از یکی از طرفدارای چلسی تو یه سایت دیگه دیدم خیلی جالب بود ... بخونید:

متاسفم. به خاطر همه چیز مخصوصا شماره ی بالای عینک کمک داور! چند تا واقعیت تلخ رو توی فوتبال باید قبول کرد. ممکنه اونی که خوب بازی می کنه نبره (بازی با نیو کاسل) ممکنه اونی ببره که خوب بازی نکرده (بازی با آرسنال) ممکنه به هر تیمی شانس رو کنه به جز چلسی...و ممکنه داور نره چشم پزشکی (قبل از بازی با چلسی!)

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

من تا حالا در این مورد شک داشتم بعد از این بازی دیگه مطمئن شدم در حالی که مورینیو برخلاف اسکولاری متخصص بازیهای بزرگ بود

تو دوران مورینیو حتی یکبار هم به آرسنال نباخته بودیم

اوضاع اصلاً جالب نیست همین جور داریم افت می کنیم
    تو جام قهرمانان هم به شدت افت کردیم و تنها گروهی هستیم که هیچ تیم ازش کوآلیفای نشده ! بوردو و کلوژ هم برامون شاخ شدن
    اگه هر چه زودتر فکری نشه بازی با کلوژ هم برامون مصیبت میشه

آخر فروم باز shazdeh23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    Capital Of History Of Iran

پيش فرض

البته باید کمی به اسکولاری هم حق بدیم آخه
    من نمیدونم چرا این فصل اینقدر ما مصدوم داریم؟
    یکی خوب میشه 2 نفر مصدوم میشن! انگار شده نوبتی.
    اون از Essien که 6 ماه رفته توی استراحت و اونم از دروگبا که تازه میخواست بازی کنه رفت سکه پرتاب کرد و .....
    تا جایی که اسکولاری مجبور شده Ivanovich رو بیاره بازی کنه!
    و از همه مهمتر 1 تمام کننده ماهر هم نداریم. واقعا باید کمی هم انصاف داشت.
    یا حق

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اسکولاری: داور مسئول شکست چلسی مقابل آرسنال است

لوییز فیلیپ اسکولاری داور را مسئول شکست شب گذشته تیم فوتبال چلسی مقابل آرسنال در چارچوب رقابت های لیگ برتر دانست. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال چلسی دیشب در حالی که با نتیجه یک بر صفر در استمفوردبریج از آرسنال پیش بود در نهایت با نتیجه 2 بر یک بازی را به میهمان خود واگذار کرد.
    سرمربی برزیلی چلسی در پایان این دیدار به خبرگزاری فرانسه گفت: چلسی و داور مسئول این شکست هستند. گل نخست تیم آرسنال در شرایطی به ثمر رسید که فن پرسی یک متر در موقعیت آفساید قرار داشت. این در حالی است که کمک داور بازی در نیمه اول برای سولومون کالو پرچم زد در حالی که او اصلا در موقعیت آفساید قرار نداشت.
    وی افزود: مهم است که با مردم در مورد این موضوع صحبت کنم. مشکل است شما با دو اشتباده فاحش از سوی داور برنده بازی شوید. بله، من قبول دارم اشتباه کردم اما ما نیاز به داوری داشتیم که برای هر دو تیم قضاوت کند و نه فقط برای یک تیم.
    چلسی در این فصل از رقابت ها در تقابل با هیچکدام از تیم های بزرگ لیگ برتر در زمین خود به برتری نرسیده است.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض

بازی لیورپول هم با West Ham بدون گل تموم شد.
    حالا اینجا فقط 1 امتیاز از چلسی بیشتره.
    و میتوان خیلی امیدوار بود برای صدر نشینی 2باره در جدول
    یا حق

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اسکولاری, بدترین سرمربی در دوران آبراموویچ

هورا اسپرت,براساس آخرین تحقیقات, لوئیس فیلیپه اسکولاری بدترین سرمربی از ابتدای ورود رومان آبراموویچ به چلسی به عنوان مالک این باشگاه به شمار می رود.

با آنکه چلسی تنها با اختلاف یک امتیاز در پشت لیورپول, صدرنشین جدید جدول رده بندی لیگ برتر قرار دارد, اما طبق مدارک آماری, آبی های لندن زیر نظر این سرمربی برزیلی ضعیف ترین عملکرد را از 5 سال پیش تاکنون یعنی زمانی که آبراموویچ چلسی را خریداری کرد, داشته اند.
    شکست اخیر ستاره های چلسی مقابل تیم جوان آرسنال به این معنا است که این تیم از آغاز کار اسکولاری در استمفوردبریج در ابتدای این فصل, تنها 59.1 درصد از بازیهای خود را برده است که به هیچ وجه با رکوردهایی که سرمربیان قبلی این تیم به ثبت رسانده اند قابل مقایسه نیست.
    با این حال اگر بازیکنان چلسی بتوانند در این فصل یک قهرمانی دیگر به کارنامه افتخارات خود بیفزایند, بعید به نظر می رسد که آبراموویچ و پیتر کنیون, مدیر اجرایی این باشگاه برای این آمار و ارقام اهمیت قائل شوند و در مورد آینده اسکولاری در استمفوردبریج تصمیم گیری کنند.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض فرانکی ٬ زننده گل برتر ماه

گل فرانک لمپارد در برابر هال سیتی به عنوان گل برتر ماه انتخاب شد.

فرانک لمپارد که تا اینجای لیگ یکی از بهترین مهره های اسکولاری بوده توانست با به ثمر رساندن یکی از سه گل چلسی به هال سیتی و در یک بازی خارج از خانه زیبا ترین و برترین گل ماه نوامبر را به ثمر برساند.

گل فرانک لمپارد از سوی هواداران چلسی در سایت رسمی این باشگاه انتخاب شده است.

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت

پيش فرض تن کیت به دنبال جذب الکس

تن کیت سرمربی فعلی پاناتینایکوس قصد دارد الکس را به صورت قرضی به تیمش ببرد.

تن کیت کمک مربی گرانت که فصل گذشته کمک شایانی به گرانت در هدایت تیم کرد هم اکنون سرمربی تیم یونانی پاناتینایکوس است و قصد دارد تا الکس مدافع برزیلی چلسی را تا پایان فصل به طور قرضی به خدمت بگیرد.

سران این باشگاه با وکیل الکس تماس گرفتن و مدیر این باشگاه درباره این انتقال گفت:"ما در صدد هستیم تا این مدافع را به طور قرضی به خدمت بگیریم که به نظر من کار بسیار سختی است."

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اسكولاري يك مهاجم مي‌خواهد

لوييز فيليپه اسكولاري سرمربي تيم فوتبال چلسي نوميدانه مي‌كوشد مسئولان مالي اين باشگاه را متقاعد سازد تا از فرصت نقل و انتقال بازيكن در ماه ژانويه براي به خدمت گرفتن يك مهاجم استفاده كنند. به گزارش خبرگزاري فرانسه از لندن ، اسكولاري معتقد است كه تيمش به دليل مواجه شدن با مصدوميت بسياري از بازيكنانش در نيم فصل اول حداقل به يك مهاجم سطح بالا يا بيشتر براي رقابت در سه جام نياز دارد .
    چلسي به رغم از دست دادن ديديه دروگبا، جو كول ، ميشل اسين و ريكاردو كارواليو براي يك مدت طولاني ، آخر هفته گذشته با يك امتياز كمتر از ليورپول در مكان دوم ليگ برتر قرار گرفت و در صورت پيروزي در ديدار سه شنبه شب در برابر كلوژ مي‌تواند يكي از تيمهاي صعودكننده به مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا باشد .
    اسكولاري خوب مي‌داند كه موفقيت در هردو جام و همچنين جام حذفي انگليس در صورتي كه رومن آبراموويچ سركيسه را براي تامين مالي شل كند ، بسيار آسانتر خواهد بود .
    پيتر كنيون مدير اجرايي چلسي چندين بار در اين فصل تصريح كرده است كه به دليل بحران مالي جهان كه حتي بر ميلياردي چون آبراموويچ نيز تاثير كرده است ، صرف هزينه در ماه ژانويه چندان امكان پذير نخواهد بود .
    ولي اسكولاري كه روبينيو را به دليل خودداري چلسي از ورود به جنگ تقاضا براي به خدمت گرفتن اين مهاجم برزيلي از دست داده و وي به منچستر سيتي رفته است ، اكنون از كنيون و آبراموويچ مي‌خواهد در سال جديد حداقل براي يك بازيكن هزينه كنند.
    وي گفت : من به يك بازيكن مهاجم نياز دارم . براي بازي در مقابل آرسنال من ( فرانكو ) دي سانتو و ( ديديه ) دروگبا را از دست دادم . در بازي با بولتون تنها ( نيكلا) آنلكا را در اختيار داشتيم . اگر يك بازيكن بيشتر داشتم ار حق انتخاب براي تغيير بازيكن برخوردار بودم .
    هدف اوليه اسكولاري ممكن است واگنر لاو مهاجم زسكا مسكو باشد چرا كه اين سرمربي برزيلي پيشتر خود را يكي از ستايش‌كنندگان اين بازيكن هموطن خود خوانده بود .
    وي گفت : واگنر لاو يك بازيكن بسيار خوب است . موقعي كه من در برزيل بودم وي در پالميراس بازي مي‌كرد . اكنون وي در روسيه است ولي من در مورد اولويت اول ، دوم و سوم بودن بازيكنان زياد فكر نمي‌كنم . من ليستي از برخي از بازيكنان در اختيار دارم و اگر اوضاع عادي باشد سعي مي‌كنم در مورد يك بازيكن ديگر فكر كنم .
    اسكولاري از مصدوميت تعداد زيادي از بازيكنانش از زمان ورود خود به باشگاه در ماه ژوئيه حيرت كرده و مي‌كوشد راه حلي براي رفع مشكل پيدا كند وي گفت : وقتي وارد باشگاه شدم فكر نمي‌كردم به بازيكنان ديگري غير از كساني كه در باشگاه بودند نياز داشته باشم چرا كه تصور نمي‌كردم هرهفته با مصدوميت بازيكنان روبرو شويم .

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

Chelsea 2- 0 Bolton

تبریک ..... ولی کاش توی خونه هم همینجوری نتیجه میگرفتیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •