تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 175 از 1635 اولاول ... 751251651711721731741751761771781791852252756751175 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بچه ها لنز دوربین رو با چی میشه تمیز کرد اثر انگشت روش افتاده بعدش با گوش پا ک کن پاک کردم ولی چربی پوست روی لنز بدتر پخش شد یکم ببا پارچه پنبهای نرم تمیزش کردم ولی باز جاش هست با چی تمیز کنم پارچه جیر هم دارم ولی زیاد جنسش خوب نیست . یادمه موقع خرید دوربین یکم ذرات ریز رو لنز بود فروشنده اول میخاست با سوزن برداره ولی بهش گفتم دستمال دارم خودش فهمید داره چی کار میکنه با یه اسپری هوای فشره لنز رو تمیز کرد . از این اسپری ها برای لنز دوربین گیر میاد یا نه برم پارچه جیر از عینک فروشی بگیرم؟

چون میترسم گند بزنم به لنز دوربینم.

همین ممنون
    من هم مشكل شما رو داشتم با يه دستمال مخصوص عينك و به قول سناتور عزيز چند هاي ناقابل مشكلم حل شد
    البته ممنون ميشم كه اگه دوستان راه بهترو مطمئن تري بلدند به ماهم ياد بدن
    با سپاس
    با سلام
    بهتربن پیشنهاداستفاده از دستمال های مجیک از کمپانی ویزیبل داست , می باشد
    این دستمال را از فروشگاه روزنه , واقع میرداماد غربی می توانید تهیه کنید قیمت حدود 8 هزار تومان
    آدرس را با پیغام خصوصی برایتان ارسال می کنم.
    به اینجا هم یک سری بزنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by unforgiven2009; 28-02-2009 at 12:41.

2. 2 کاربر از unforgiven2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه J_Mani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    زير ي درخت زيبا

پيش فرض

اول تبریک می گم ایشالا باهاش کلی عکس بگیری و کلی خاطره زیبا از عکسات برات بمونه
    یه سوال ؟
    شما که تازه دوربین گرفتی منم می خوام تو همین رنج دوربین بگیرم نظرت روی کدومه من از بین این 3 تا کنون رو انتخاب کردم اما حالا چنتا سوال دارم یک اینکه آیا با گارانتی اصلی بگیرم ؟ آیا واقعا لازم میشه ؟ بعد اینکه بدون گارانتیش چه قدر تفاوت داره ؟ اگر واقعا با گارانتیش ارزشش رو داره بگید؟ و اینکه اگر بتونم از دوبی بگیرم به نظرتون به صرفه تر نیست ؟

در آخر اینکه اگر به نظر شما h50 یا fz28 از sx10 بهتره اونا رو بگیرم کلا خوشحال میشم راهنماییم کنید؟

3 پایه خوب و مموری خوب هم اگه میشه پیشنهاد کنید ممنونم

بازم خرید دوربین رو تبریک می گم بت
    سلام
    من FZ28 رو گرفتم خيلي راضيم يكي از دوتام هم كه عكساشو ديد مي خواد بگيره .SX10‌اونايي كه گرفتن نظرشون اينه كه عكساش ي كمي Soft هستش و در مورد H50 به نظرم نرم افزار داخليش ي كمي عكسارو دستكاري مي كنه كه طبيعي نيست
    موفق باشي

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    من fz28 رو گرفتم خيلي راضيم يكي از دوتام هم كه عكساشو ديد مي خواد بگيره .sx10‌اونايي كه گرفتن نظرشون اينه كه عكساش ي كمي soft هستش و در مورد h50 به نظرم نرم افزار داخليش ي كمي عكسارو دستكاري مي كنه كه طبيعي نيست
    موفق باشي
    مبارک باشد

پروفشنال aria irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سونی تا اونجا که من هم میدونم رنگها رو اشباع میکنه. ولی خب مارک خوبی هست.کنون و پاناسونیک هم خوب هستن مخصوصا که پاناسونیک لنز واید هم داره. هرچند من خودم با سونی و پاناسونیک کار نکردم وکنون a590 دارم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام
    من میخوام یه کامپکت تا قیمت 250 هزار بگیرم.
    خیلی گشتم و الان بین مدلهای ایکسوز 80 و ایکسوز 90 برند canon موندم کدومو بگیرم.
    لطفا اگه دوستان میتونن راهنمایی کنن.
    قیمت ixus90 245 هزار و قیمت ixus80 195 هزار میباشد.
    خیلی متشکرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.من بین دو مدل fz28 و مدل fuji2000 HD موندم کدوم رو انتخاب کنم.
    اون چیزی که من رو به تردید میندازه کیفیت فیلمبرداری و باتری این دو مدل هست.
    باتری fz28 خیال آدم رو راحت نگه میداره و باتری فوجی قلمی .ولی تا الان دو نفر پیدا شدن که میگن کیفیت فیلمبرداری فوجی خیلی عالیه و از fz28 بهتره.ولی باتری فوجی قلمی هست.
    من میدونم که باز میگین کیفیت عکس مطرح هست نه فیلم .که این حرف رو 80 درصد قبول دارم و هر وسیله ای برای کاری ساخته شده.ولی اگه دقت کنید مدل های جدید کنون و پانا که تا 3 ماه دیگه به بازار میان دارای مود HD هستن که این نکته نشون میده مشتری به دنبال فیلمبرداری بهتر نیز هست.
    من در مورد باتری های قلمی شارژی و شارژرشون هیچی نمیدونم.
    میخوام دوستان راهنمایی کنن من رو :
    1.باتری های قلمی شارژی چقدر طول میکشن تا شارژ بشن؟فرض اینکه هم باتری و هم شارژر عالی باشن.
    2.قیمت 4 باتری این مدلی چند هست؟
    3.چند بار قابلیت شارژدارن؟
    4.اگه 5 تا عکس با فلاش بگیری خالی نمیشن؟منظور این که میشه به این باتری ها اطمینان کرد که در دشت و کوه که دیگه برقی وجود نداره بشه 300 تا عکس گرفت یا مثلا یک ساعت فیلمبرداری کرد؟
    چون fz28 باترییش به نظر عالی میاد و اینکه استفاده از ال سی دی 2.7 اینچی به جای 3 اینچی باعث کمتر هدر رفتن انرژی میشه .

بازهم میگم که حرف دوستان قبول که کیفیت عکس شرط هست ولی عکسهاش فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشن.
    و هر چی باشه فیلمبرداری این دوربین ها در حد یک دوربین فیلمبرداری نواری که هست؟؟ نیست؟؟؟
    همون قدر باشه برای من عالی هست.
    5.و سوال آخر اینکه یک دقیقه فیلمبرداری فوجی با مود HD چقدر حجم میگیره؟
    جایی خوندم که با یک کارت 8 گیگ میشه دو ساعت HD فیلمبرداری کرد.به نظرتون درسته؟

دوست خوبی که فوجی 2000 و پانا fz28 رو خریده میتونه به من خیلی کنم کنه.درخواست راهنمایی دارم .....
    بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم؟
    با ملاک کیفیت فیلمبرداری بهتر و دردسر نداشتن باتری.
    حیف که باتری فوجی مثل پانا نیست.وگر نه اینقدر فکر نمیکردم...... .ببخشید که مدام مزاحم دوستان میشم.مرسی

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوست عزیز دوربین من سونی H5 هست. باتری قلمی میخوره. 2 سال پیش گرفتم. با دو تا باتری NiMH حدود 340 تا عکس میگیره. الان کمتر دوربینی رو میتونی پیدا کنی که باتری قلمی بخوره. شارژش خب آره فکر کنم بیشتر طول میکشه. دردسرش هم شاید بیشتر باشه. ولی از نظر قدرت کم نمیاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام.من بین دو مدل fz28 و مدل fuji2000 hd موندم کدوم رو انتخاب کنم.
    اون چیزی که من رو به تردید میندازه کیفیت فیلمبرداری و باتری این دو مدل هست.
    باتری fz28 خیال آدم رو راحت نگه میداره و باتری فوجی قلمی .ولی تا الان دو نفر پیدا شدن که میگن کیفیت فیلمبرداری فوجی خیلی عالیه و از fz28 بهتره.ولی باتری فوجی قلمی هست.
    من میدونم که باز میگین کیفیت عکس مطرح هست نه فیلم .که این حرف رو 80 درصد قبول دارم و هر وسیله ای برای کاری ساخته شده.ولی اگه دقت کنید مدل های جدید کنون و پانا که تا 3 ماه دیگه به بازار میان دارای مود hd هستن که این نکته نشون میده مشتری به دنبال فیلمبرداری بهتر نیز هست.
    من در مورد باتری های قلمی شارژی و شارژرشون هیچی نمیدونم.
    میخوام دوستان راهنمایی کنن من رو :
    1.باتری های قلمی شارژی چقدر طول میکشن تا شارژ بشن؟فرض اینکه هم باتری و هم شارژر عالی باشن.
    2.قیمت 4 باتری این مدلی چند هست؟
    3.چند بار قابلیت شارژدارن؟
    4.اگه 5 تا عکس با فلاش بگیری خالی نمیشن؟منظور این که میشه به این باتری ها اطمینان کرد که در دشت و کوه که دیگه برقی وجود نداره بشه 300 تا عکس گرفت یا مثلا یک ساعت فیلمبرداری کرد؟
    چون fz28 باترییش به نظر عالی میاد و اینکه استفاده از ال سی دی 2.7 اینچی به جای 3 اینچی باعث کمتر هدر رفتن انرژی میشه .

بازهم میگم که حرف دوستان قبول که کیفیت عکس شرط هست ولی عکسهاش فکر نمیکنم تفاوت چندانی داشته باشن.
    و هر چی باشه فیلمبرداری این دوربین ها در حد یک دوربین فیلمبرداری نواری که هست؟؟ نیست؟؟؟
    همون قدر باشه برای من عالی هست.
    5.و سوال آخر اینکه یک دقیقه فیلمبرداری فوجی با مود hd چقدر حجم میگیره؟
    جایی خوندم که با یک کارت 8 گیگ میشه دو ساعت hd فیلمبرداری کرد.به نظرتون درسته؟

دوست خوبی که فوجی 2000 و پانا fz28 رو خریده میتونه به من خیلی کنم کنه.درخواست راهنمایی دارم .....
    بین این دو مدل کدوم رو انتخاب کنم؟
    با ملاک کیفیت فیلمبرداری بهتر و دردسر نداشتن باتری.
    حیف که باتری فوجی مثل پانا نیست.وگر نه اینقدر فکر نمیکردم...... .ببخشید که مدام مزاحم دوستان میشم.مرسی
    من هم بین این دو مدل شک داشتم. کلی سایت و ریویو رو خوندم، در نهایت به این نتیجه رسیدم که fz28 بسیار بهتر از 2000hd هستش. الان یک هفته هست که fz28 رو گرفتم. کاملاً ازش راضی هستم. به طور کلی دوربینهای زیر یک میلیون تومن فوجی حرفی برای گفتن ندارن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima912's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام.دوستان به نظرتون مدت زمان معرفی تا به بازار اومدن دوربینهای کنون حدودی چقدره؟(الان چند روزه دوربین اس ایکس 200 معرفی شده فکر میکنید کی به بازار بیاد؟)

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام.دوستان به نظرتون مدت زمان معرفی تا به بازار اومدن دوربینهای کنون حدودی چقدره؟(الان چند روزه دوربین اس ایکس 200 معرفی شده فکر میکنید کی به بازار بیاد؟)

اواسط اردیبهشت تا اوایل خرداد.البته اگه همین امروز پخش جهانیش شروع شده باشه.
    پخش جهانی رو خود شرکت اعلام میکنه.اینو دقیق نمیشه تخمین زد.

12. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •