تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 545 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

از پست های اخیر به نظر میاد هنوز واسه Pc نیومده!
    و قرار نیست به این زودیا بیاد
    آخه من چه گناهی کردم Ps3 ندارم
    من چه گناهی کردم از قشر کم درامد جامعه هستم؟

من رفتم امولاتور Ps3 بسازم

-----------------

راسی یه نظر سنجی بزارید ببینیم نظر دوستان چیه در مورد این بازی

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منم دقیقا منظورم همین بود!
    من فقط دلیل نگفتن کپکام رو گفتم (منظورم این بود که میخواد منتشر کنه ولی فعلا چیزی نمیگه و گیم اسپات اینو میدونه) ، وگرنه گیم اسپات هیچ وقت همچین ریسکی نمیکنه که بخواد تاریخ ریلیز الکی بده بیرون
    كاملا باهات موافقم اين سياست شركت هاي گيم سازي رو مي رسونه كه كلا با اينكه به صورت غير رسمي اطلاعات بازي رو در سايتهاي مختلف رو نمايي مي كنن ولي يقه خودشون رو كه ميگيري ميگن توي سايت ما هيچ خبري درج نشده همين ea و كونامي با اينكه اطلاعات بازي رو خودشون فاش كردن با اين حال هيچ خبري در رابطه با بازي آينده نميدن. تا اگه لازم شد همه چيز رو به يه باره تغيير بدن خيالشونم راحته كه چون خبري توي سايت خودشون درج نكردن مي تونن بزنن زير همه چيز

از پست های اخیر به نظر میاد هنوز واسه Pc نیومده!
    و قرار نیست به این زودیا بیاد
    آخه من چه گناهی کردم Ps3 ندارم
    من چه گناهی کردم از قشر کم درامد جامعه هستم؟

من رفتم امولاتور Ps3 بسازم

-----------------

نه ديگه تا الانش بي كنسول بوديم اين يه سال رو هم بايد دندون رو جيگر بذاريم يه چيزي رو خدمت اونهايي كه سوداي كنسول نكست رو در سر دارند بگم زياد نگران نباشن امسال فيفا 10 واسه PC نكست اومد , اومد نيومد يعني سال بعد هم كنسول ها هستند در خدمتمون. ولي اگه 2010 شركت هاي بازي سازي مثل EA Sports نكست بدن واسه PC ديگه نسخه كنسول هاي نكست پيچيده ميشه حالا شما فرض كنيد رزيدنت ايول بعدي اگه بخواد بعد 4 سال منتشر بشه با گرافيكي بالاتر از نكست هم خواهد بود واسه PC يه جورايي ميخوام بهتون بگم كه 2010 سال آخر عمر كنسول هاي نكست خواهد بود پس خيلي روش حساب نكنيد مگه اينكه پاييز قيمت XBox360 بشكنه بشه زير 150 اونوقت ضرري نداره 1 سالي كنسول نكست بزنيم عقده اي نشيم
    Last edited by Spaniuly; 24-04-2009 at 10:01.

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نه ديگه تا الانش بي كنسول بوديم اين يه سال رو هم بايد دندون رو جيگر بذاريم يه چيزي رو خدمت اونهايي كه سوداي كنسول نكست رو در سر دارند بگم زياد نگران نباشن امسال فيفا 10 واسه PC نكست اومد , اومد نيومد يعني سال بعد هم كنسول ها هستند در خدمتمون. ولي اگه 2010 شركت هاي بازي سازي مثل EA Sports نكست بدن واسه PC ديگه نسخه كنسول هاي نكست پيچيده ميشه حالا شما فرض كنيد رزيدنت ايول بعدي اگه بخواد بعد 4 سال منتشر بشه با گرافيكي بالاتر از نكست هم خواهد بود واسه PC يه جورايي ميخوام بهتون بگم كه 2010 سال آخر عمر كنسول هاي نكست خواهد بود پس خيلي روش حساب نكنيد مگه اينكه پاييز قيمت XBox360 بشكنه بشه زير 150 اونوقت ضرري نداره 1 سالي كنسول نكست بزنيم عقده اي نشيم
    چی میگی؟؟؟150 تومن؟؟؟؟من رفتم کنسول نکست خریدم 600 تومن بعد این کنسول بیاد بشه 150 تومن؟؟؟؟مادر جان.
    تازه این کنسول آش دهن سوزی هم نیست.تعداد کمی بازی انحصاری برا کنسول هست مخصوصا 360.حالا یکی بره ps3 بخره میگیم خوبه.رفته خریده چندتا بازی خفن مثل gow3.mgs4.kz2.lbplanet گیرش میاد.ولی 360 نه.من 4 5 تا بازی انحصاریش دارم.خیلی بدم میاد ازشون.مخصوصا halo و ninja gaiden2.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بابا دوستان خواهشا بازم شروع نکنین بحث اینکهکدوم کنسول بهتره عمر کنسول داره تموم میشه pc بهتره یا نه.

خواهشا فقط در مورد بازی re5 صحبت کنیم تا بازم جر و بحث الکی پیش نیاد
    ممنون

6. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بازی در کل خوبه ولی به پای اویل4 نمیرسه

8. 2 کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بابا دوستان خواهشا بازم شروع نکنین بحث اینکهکدوم کنسول بهتره عمر کنسول داره تموم میشه pc بهتره یا نه.

خواهشا فقط در مورد بازی re5 صحبت کنیم تا بازم جر و بحث الکی پیش نیاد
    ممنون
    والا ما از شما بيشتر طالبيم در مورد بازي حرف بزنيم ولي خوب مشكل اينجاست اكثر كاربران تالار بازي كنسولي نيستن و اكثرا PC Gamer هستند عين من واسه همين هست كه تاپيك زماني منفجر ميشه كه براي PC بياد بازي GTA IV كه يادته تا بازي واسه PC نيومده بود بحث هاي الكي بود ولي بعدش هر روز 5 صفحه تاپيك پيشرفت داشت
    Last edited by Spaniuly; 25-04-2009 at 09:19.

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

والا ما از شما بيشتر طالبيم در مورد بازي حرف بزنيم ولي خوب مشكل اينجاست اكثر كاربران تالار بازي كنسولي نيستن و اكثرا PC Gamer هستند عين من واسه همين هست كه تاپيك زماني منفجر ميشه كه براي PC بياد بازي GTA IV كه يادته تا بازي واسه PES نيومده بود بحث هاي الكي بود ولي بعدش هر روز 5 صفحه تاپيك پيشرفت داشت

درسته اکثر بازی خوررا به غیر از pc نمی تونن با کنسول دیگیی بازی کنن دیگه دلیلاشو خدتون میدونین
    به امید روزی که evil 5 رو تو دستام ببینم

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

انشالله ميبيني ولي بازي كردن با كنسول چيز ديگري است من كه با كنسول بازي كردم اصلا خوب نبود داستان ان به گرد پاي اون يكي اويلا نميرسيد مگه واسه گرافيك كه اگه اون سري هم بودن مال پي اس3 از اين بهتر بودن به نظر شما اويل6توليد ميشه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

انشالله ميبيني ولي بازي كردن با كنسول چيز ديگري است من كه با كنسول بازي كردم اصلا خوب نبود داستان ان به گرد پاي اون يكي اويلا نميرسيد مگه واسه گرافيك كه اگه اون سري هم بودن مال پي اس3 از اين بهتر بودن به نظر شما اويل6توليد ميشه ؟
    آره كه ميشه شك نكن محاله كپكام بيخيال اين بازي محبوب و پرفروش بشه. امسال تابستون ترم تابستاني برنميدارم همين re بازي هري پاتر شاهزاده دورگه و تنيس سگا واي خدا كدومش رو اول بايد بازي كنم

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز aghamajid1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    روی mother board کامپیوترم (شیراز)

پيش فرض

مگه بازی هری پاتر هم قشنگه؟
    تنها کسی که دیدم هری پاتر بازی میکرد دختر عمم بود.
    چرا همه از رزیدنت مینالن؟
    یعنی اینقدر مسخره هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •