تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 229 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 2288

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه آ.ث.ميلان: A.C. Milan News

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

ايول ميلان
    كاكا هم كه داره مي تركونه

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیلی خیلی تبریییییک
    همین روند رو باید ادامه بدییییم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی:تابستان زیاد خرج نمی کنیم

کارلو آنچلوتی قبل از دیدار فردا مقابل پالرمو گفته که باشگاه قصد ندارد در تابستان خرج زیادی انجام دهد و امیدوار است مصدومان فعلی بهبود یابند.

سایت گل: میلان فردا در حالی میزبان پالرمو است که قصد دارد با پیروزی جایگاه خود در رتبه دوم جدول را تثبیت کند.

کارلو آنچلوتی مربی تیم در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی درباره اهداف تیم در بازار و برنامه‌های آن‌ها برای فصل بعد صحبت کرده است: «احتیاج نیست پول زیادی برای خرید بازیکنان کلیدی در فصل بعد خرج کنمی. من به سیمون کیائر پالرمو و داودیه آستوری کالیاری چشم دارم. کیائر مدافع بسیار جوانی است و نشان داده کیفیت والایی دارد. او را خیلی دوست دارم. ما آستوری را هم می‌خواهیم: او بازیکنی است که در تیم‌های پایه ما رشد کرده و این فصل چندان به او بازی نرسیده ولی به روشنی پیشرفت داشته است.»

گفته می‌شود کاکا مورد نظر منچستریونایتد است و آنچلوتی می‌گوید: «کاکا از قرارداد مهم با سیتی صرف نظر کرد چون با ما قرارداد دارد. او فرصت آن را دارد که باز با این تیم قهرمان شود. تیم می‌خواهد به بالاترین سطح بازگردد. او نمی‌خواهد به محیط جدیدی برود.» آنچلوتی درباره بازگشت مصدومان هم گفته: «برای فصل بعد با بازگشت گتوزو، نستا و بوریلو، و حضور تیاگو سیلوا احتیاجی به خریدهای گران‌قیمت نخواهیم داشت.»

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یعنی آنجلوتی میموووونهههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ااااااای باباااااااااااااااااااااا ااااا

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره...
    خدائیش اگه میلان از اول فصل همینطور بازی می کرد الان اول بود
    با همه این حرف ها
    forza milan

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره میمونه....
    ولی فکر کنم فصل بعد اخرین فصل حضور انجلوتی باشه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آنچلوتی : فصل بعد هم در میلان می مانم

بعد از شایعات حضور آنچلوتی در پایان فصل بر روی نیمکت چلسی این مربی اعلام کرد فصل بعد هم در میلان می ماند...

سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان در آستانه بازی تیمش مقابل پالرمو در گفتگو با شبکه تلویزیونی این باشگاه اعلام کرد انتقالش به چلسی در پایان فصل بعید است.آنچلوتی می گوید :"اگر در پایان فصل به استمفورد بریج نروم این تنها به دلیل ضعف در زبان انگلیسی ام خواهد بود.بکام به خوبی به این مسئله واقف است (می خندد)."

او بعد از این شوخی گفت :"من با میلان قرارداد دارم و بعد از آن کسی نمی تواند آینده را پیش گویی کند.روز گذشته در روزنامه ها خواندم که من آنچلوتی با مسئولان چلسی قرارداد امضا کرد، مسئولان چلسی هیچ تماسی با من نداشتند و به هیچ عنوان از این خبر آگاهی ندارم.این ها فقط شایعات روزنامه ها هستند و در واقع هنوز هیچ پیشنهادی به من ارائه نشده است.من در پایان فصل بعد وقتی قراردادم با میلان به پایان رسید با مسئولان چلسی مذاکرخ خواهم کرد."

در حالی که میلان برای کسب مقام نائب قهرمانی سری a تلاش می کند به نظر می رسد مسئولان این تیم قصد ندارند قرارداد آنچلوتی که در سال 2010 به پایان می رسد را تمدید کنند.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان به دنبال برونو آلوس

میلان قصد دارد در تابستان برونو آلوس مدافع میانی پورتو را به خدمت بگیرد.

سایت گل: برونو آلوس ملی‌پوش پرتغالی احتمالا در تابستان از پورتو جدا خواهد شد چرا که تیم‌های بزرگی در اروپا خواهان او هستند. میلان آخرین تیمی است که برای تقویت خط دفاعی خود به این بازیکن می‌اندیشد.

میلان برای فصل بعد که در لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت قصد دارد دفاع خود را تقویت نماید. در قرارداد آلوس بندی ذکر شده که طبق آن او می‌تواند با مبلغ 30 میلیون یورو از پورتو جدا شود، ولی گفته می‌شود قیمت فروش او کمتر از این خواهد بود. چنین اتفاقی فصل گذشته برای ریکاردو کوارشما افتاد. واشینگتن آلوس، پدر برونو آلوس گفته تیم‌های بسیاری خواهان پسرش هستند ولی هنوز با تیمی توافق کامل حاصل نشده است.

این بر خلاف چیزی است که روزنامه‌های ایتالیا نوشته‌اند. پدر آلوز می‌گوید: «نمی‌دانم که قراردادی بین برونو و باشگاه دیگری بسته شده یا نه. تکرار می‌کنم: او هیچ قولی به هیچ تیمی برای فصل بعد نداده. او با پورتو قرارداد دارد و می‌خواهد این جا به فوتبال ادامه دهد. او در پورتو خوشحال است ولی اگر پیشنهاد خوبی برسد آن را بررسی خواهد کرد. میلان تیمی است که به دنبال آلوس است، ولی بقیه هم او را می‌خواهند. بسیاری خواهان او هستند و این طبیعی است.»

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بد بخت شدیم
    هر فصل همینو میگن
    ولی راست میگی
    فورزاااااااااااااااا میلان

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته این اخری ها انجلوتی داره میترکونه...
    خیلی خوب تیم رو اداره کرده و همش بردهای پشت سر هم داشتیم
    این اخری ها باید بگم کارش عالی بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •