ايول ميلان
كاكا هم كه داره مي تركونه
ايول ميلان
كاكا هم كه داره مي تركونه
خیلی خیلی تبریییییک
همین روند رو باید ادامه بدییییم
آنچلوتی:تابستان زیاد خرج نمی کنیم
کارلو آنچلوتی قبل از دیدار فردا مقابل پالرمو گفته که باشگاه قصد ندارد در تابستان خرج زیادی انجام دهد و امیدوار است مصدومان فعلی بهبود یابند.
سایت گل: میلان فردا در حالی میزبان پالرمو است که قصد دارد با پیروزی جایگاه خود در رتبه دوم جدول را تثبیت کند.
کارلو آنچلوتی مربی تیم در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی درباره اهداف تیم در بازار و برنامههای آنها برای فصل بعد صحبت کرده است: «احتیاج نیست پول زیادی برای خرید بازیکنان کلیدی در فصل بعد خرج کنمی. من به سیمون کیائر پالرمو و داودیه آستوری کالیاری چشم دارم. کیائر مدافع بسیار جوانی است و نشان داده کیفیت والایی دارد. او را خیلی دوست دارم. ما آستوری را هم میخواهیم: او بازیکنی است که در تیمهای پایه ما رشد کرده و این فصل چندان به او بازی نرسیده ولی به روشنی پیشرفت داشته است.»
گفته میشود کاکا مورد نظر منچستریونایتد است و آنچلوتی میگوید: «کاکا از قرارداد مهم با سیتی صرف نظر کرد چون با ما قرارداد دارد. او فرصت آن را دارد که باز با این تیم قهرمان شود. تیم میخواهد به بالاترین سطح بازگردد. او نمیخواهد به محیط جدیدی برود.» آنچلوتی درباره بازگشت مصدومان هم گفته: «برای فصل بعد با بازگشت گتوزو، نستا و بوریلو، و حضور تیاگو سیلوا احتیاجی به خریدهای گرانقیمت نخواهیم داشت.»
یعنی آنجلوتی میموووونهههههه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااااااای باباااااااااااااااااااااا ااااا
اره...
خدائیش اگه میلان از اول فصل همینطور بازی می کرد الان اول بود
با همه این حرف ها
forza milan
اره میمونه....
ولی فکر کنم فصل بعد اخرین فصل حضور انجلوتی باشه
آنچلوتی : فصل بعد هم در میلان می مانم
بعد از شایعات حضور آنچلوتی در پایان فصل بر روی نیمکت چلسی این مربی اعلام کرد فصل بعد هم در میلان می ماند...
سایت گل : کارلو آنچلوتی سرمربی میلان در آستانه بازی تیمش مقابل پالرمو در گفتگو با شبکه تلویزیونی این باشگاه اعلام کرد انتقالش به چلسی در پایان فصل بعید است.آنچلوتی می گوید :"اگر در پایان فصل به استمفورد بریج نروم این تنها به دلیل ضعف در زبان انگلیسی ام خواهد بود.بکام به خوبی به این مسئله واقف است (می خندد)."
او بعد از این شوخی گفت :"من با میلان قرارداد دارم و بعد از آن کسی نمی تواند آینده را پیش گویی کند.روز گذشته در روزنامه ها خواندم که من آنچلوتی با مسئولان چلسی قرارداد امضا کرد، مسئولان چلسی هیچ تماسی با من نداشتند و به هیچ عنوان از این خبر آگاهی ندارم.این ها فقط شایعات روزنامه ها هستند و در واقع هنوز هیچ پیشنهادی به من ارائه نشده است.من در پایان فصل بعد وقتی قراردادم با میلان به پایان رسید با مسئولان چلسی مذاکرخ خواهم کرد."
در حالی که میلان برای کسب مقام نائب قهرمانی سری a تلاش می کند به نظر می رسد مسئولان این تیم قصد ندارند قرارداد آنچلوتی که در سال 2010 به پایان می رسد را تمدید کنند.
میلان به دنبال برونو آلوس
میلان قصد دارد در تابستان برونو آلوس مدافع میانی پورتو را به خدمت بگیرد.
سایت گل: برونو آلوس ملیپوش پرتغالی احتمالا در تابستان از پورتو جدا خواهد شد چرا که تیمهای بزرگی در اروپا خواهان او هستند. میلان آخرین تیمی است که برای تقویت خط دفاعی خود به این بازیکن میاندیشد.
میلان برای فصل بعد که در لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت قصد دارد دفاع خود را تقویت نماید. در قرارداد آلوس بندی ذکر شده که طبق آن او میتواند با مبلغ 30 میلیون یورو از پورتو جدا شود، ولی گفته میشود قیمت فروش او کمتر از این خواهد بود. چنین اتفاقی فصل گذشته برای ریکاردو کوارشما افتاد. واشینگتن آلوس، پدر برونو آلوس گفته تیمهای بسیاری خواهان پسرش هستند ولی هنوز با تیمی توافق کامل حاصل نشده است.
این بر خلاف چیزی است که روزنامههای ایتالیا نوشتهاند. پدر آلوز میگوید: «نمیدانم که قراردادی بین برونو و باشگاه دیگری بسته شده یا نه. تکرار میکنم: او هیچ قولی به هیچ تیمی برای فصل بعد نداده. او با پورتو قرارداد دارد و میخواهد این جا به فوتبال ادامه دهد. او در پورتو خوشحال است ولی اگر پیشنهاد خوبی برسد آن را بررسی خواهد کرد. میلان تیمی است که به دنبال آلوس است، ولی بقیه هم او را میخواهند. بسیاری خواهان او هستند و این طبیعی است.»
بد بخت شدیم
هر فصل همینو میگن
ولی راست میگی
فورزاااااااااااااااا میلان
البته این اخری ها انجلوتی داره میترکونه...
خیلی خوب تیم رو اداره کرده و همش بردهای پشت سر هم داشتیم
این اخری ها باید بگم کارش عالی بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)