كرايف: توجه به جزئيات عامل موفقيت گوارديولا است
يوهان كرايف اسطوره هلندي براين باور است كه توجه به جزئيات و مديريت تك تك بازيكنان، عامل موفقيت فوقالعاده پپ گوارديولا در نخستين تجربه سرمربيگري در باشگاه بارسلوناست.
وي كه از عملكرد بارسلونا در فصل جاري تحت تاثير قرار گرفته، معتقد است دانش و تجربه گوارديولا در دوران بازيگري اش، در سرمربيگري به كمك او آمده است.
به نوشته ايرنا به نقل از سايت گل، كرايف در زمينه مقايسه تيم كنوني بارسلونا با تيمي كه وي در آن عضويت داشت و به چهار قهرماني در ليگ اسپانيا دست يافت، اظهار داشت: -كار گوارديولا فوقالعاده است. او گام به گام در حال پيش بردن امور بر اساس تفكرات خودش است و مراقب همه جزئيات است تا بهترين بازي را از تك تك بازيكنان بگيرد.>
وي در گفت و گو با وب سايت باشگاه بارسلونا افزود: -من خيلي خوش شانس بودم كه با افراد بسيار توانمندي مثل گوارديولا، لودراپ و ريكارد هم بازي بودم چون همه آنها دوست داشتند، فوتبال زيبا بازي كنند.>
كرايف در خاتمه گفت: -آنها ميخواستند هواداران از فوتبال لذت ببرند و همين بر ارزش كارشان ميافزود. فوتبال فقط بردن در يك مسابقه نيست بلكه چيزي بيش از اينهاست، چيزي كه باعث شود به خود افتخار كنيد.>