رفقا من محدوده پاسداران ام (تهران). سرویس اش این طرفا چطوره؟
دوستانی که سرویس حجمی استفاده می کنند و میگن 2 مگ شده، از کدوم سرویس استفاده می کنن (از بین سرویس های P)
بیچاره شدم تو این مدت از دست وایرلس، بیچاره!!
رفقا من محدوده پاسداران ام (تهران). سرویس اش این طرفا چطوره؟
دوستانی که سرویس حجمی استفاده می کنند و میگن 2 مگ شده، از کدوم سرویس استفاده می کنن (از بین سرویس های P)
بیچاره شدم تو این مدت از دست وایرلس، بیچاره!!
دوستانی کسی توی اصفهان فن آوا داره ؟ چطوری هاست ؟ سرعتش ثبات داره یا نه ؟
والا پاسداران رو نمیدونم،ولی طرف ما که عالیه
یعنی خدایی الان با هیچ شرکتی عوضش نمیکنم
شبانه روز چه حجمی و چه رایگان همش 2 مگ،یعنی ماهی 100 گیگ دانلود رایگان
ضمنا من از نماینده فن اوا سرویس گرفتم،به شما هم پیشنهاد میکنم همین کار رو بکنی چون قیمتاش پایین تره
بنظرت این چه سرویسیه؟
نمدونم والا
نکنه 2 مگ؟
آره 2 مگه
شبانه از کی مجانیه و تا چند؟
اینم تست چند لحظه پیش من
یعنی خودم رفتم تو کف پینگ
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
اینم 2 مگه من
از 2 تا هفت
اینم تست سرویس 512 من :
ولی الان یکی دو ماهی میشه که بعد از چند ساعت اینترنتم خود بخود قطع میشه و تا مودم رو خاموش و روشن نکنم ، دوباره وصل نمیشه!![]()
من فولادشهر هستم اولین بار به مدت یکسال از یک شرکت ای اس پی که بعدها فهمیدم سرویسشو از فن اوا می گیر ای دی اس ال گرفتم - کیفیت خط و سرویس دهی بطور متوسط خوب رو به بد بود مخصوصا سرعت دانلود (به نظرم زمانی که سرعن خوب بود که تعداد کاربران روی خط خیلی کم بودن سرعتش ایدهال میشد اما پشتیبانی افتضاح
هر وقت زنگ می زدی که تا مقلا 4 کیلو بایت دانلود نمی تونی بکنی یا سرعت اینترنت افتضاح میگفت ما که مشکلی نداریم سیستمتون ویروسیه جالبه گاهی حتی جواب تلفنم نمی دادن تنها خوبیش این بود که قطعی لینک نداشت حالا 2 ماهی است از شرکت دیگه سرویس می گیرم متاسفانه فقط یک هفته خوب بود بعد معلوم نیست دارن چکار میکنن ( بگفته خودشون دارن پهنای باندشونو از تهران زید می کنن) سرعت افتضاح روز به ورز قطعی لینکشونم زیاد میشه در واقع از چاه در اومدم افتادم تو چاه
در کل به نظر من همه ای اس پی مثل همن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)