فوق العاده ممنونم ازت..واقعا زحمت کشیدی..امیدوارم بتونم جبران کنم..در ضمن شما برای خدمت به مردم اینکارو کردی دیگه مهم نیست یه نفر دیگه بزاره یا نزاره..من فقط از واسه شما استفاده میکنم
فوق العاده ممنونم ازت..واقعا زحمت کشیدی..امیدوارم بتونم جبران کنم..در ضمن شما برای خدمت به مردم اینکارو کردی دیگه مهم نیست یه نفر دیگه بزاره یا نزاره..من فقط از واسه شما استفاده میکنم
خيلي ممنون نظر لطف تونه.
--------------
اين زيرنويس رو فعلا موقتي گذاشتم. البته کامل کامله. فقط پنج شيش خطش ترجمه نشده. بزودي يه سري تغيرات جزئي توش انجام ميدم و از دوباره آپلودش ميکنم.
Last edited by sd70; 18-07-2008 at 12:54.
البته فعلا ديگه قصد ندارم فيلم جديدي زيرنويس کنم ولي اگه تصميم گرفتم چنين کاري انجام بدم ميرم سراغ Wall-E
زيرنويس Wanted هم صفحه قبل هستش.
ويرايش: مثل اينکه قبلا اين فيلم زيرنويس شده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sd70; 18-07-2008 at 17:05.
آقا دستت درد نكنه...زيرنويست عالي بود...
من تازه ديشب ممنتو رو با زيرنويس شما ديدم عالي بود
بابا چي شد مگه اينقدر ناراحتي...بيخيال...بازم ممنون
Hulk 2003 - Version aXXo - 1cd
subscene
Contributed by hamzeh.abasiکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمشون گرم
با سلام خدمت دوستان عزیز
با پوزش فراوان به علت مشغله کاری بسیار زیاد در تیر ماه من نتونستم تمام زیرنویسها رو برای دوستان بذارم انشااله از اول مرداد تمامی زیرنویسهای باقی مونده رو آپلود میکنم.
در ضمن من یه پشنهاد دارم که میخواستم دوستان هم در این رابطه نظر بدهند.
از مدیر محترم انجم فیلم (Asalbanoo) می خواستم در صورت امکان به من اجازه بدهند که زیرنویس ها رو در سرور این سایت آپلود کنم .
تمامی آپلود های من در سایت rapidshare.com است و بعد از 90 روز که آنها را دانلود نکنیم پاک می شوند
تنها منبعی که بصورت دائمی می ماند سرور همین سایت است.
لطفأ بقیه دوستان هم نظر بدهند.
با تشکر
RAYMOND
خواهش ميکنم لطف داريد. البته همونطور که گفتم اين زيرنويس هنوز نسخه نهايي نيست و نسخه نهايي رو بزودي دوباره آپلود ميکنم.
البته نسخه نهايي زياد تفاوتي با اين نسخه نخواهد داشت ولي خب اينا موارديه که در نسخه نهايي وجود خواهد داشت:
1- غلط املايي / نگارشي احتمالي برطرف ميشه.
2- ممکنه يه سري تغييرات جزئي تو بعضي جمله ها اعمال بشه.
3- اون پنج شش خطي که ترجمه نشده بود، ترجمه ميشه.
------------------------------
پيشنهاد ميشه يه اکانت شريکي براي اين کار بگيريد تا ديگه زيرنويس ها هيچ وقت پاک نشه.تمامی آپلود های من در سایت rapidshare.com است و بعد از 90 روز که آنها را دانلود نکنیم پاک می شوند
Last edited by sd70; 19-07-2008 at 11:19.
ریموند جان دستت درد نکنه خیلی ممنون از زحمتی که می کشی
من نمی دونم شما چه اسراری داری فایل هاتو رو رپید آپلود کنی؟در ضمن من یه پشنهاد دارم که میخواستم دوستان هم در این رابطه نظر بدهند.
از مدیر محترم انجم فیلم (Asalbanoo) می خواستم در صورت امکان به من اجازه بدهند که زیرنویس ها رو در سرور این سایت آپلود کنم .
تمامی آپلود های من در سایت rapidshare.com است و بعد از 90 روز که آنها را دانلود نکنیم پاک می شوند
تنها منبعی که بصورت دائمی می ماند سرور همین سایت است.
لطفأ بقیه دوستان هم نظر بدهند.
با تشکر
RAYMOND
توی این سایت فایل ها هرگز پاک نمی شند و حتی احتیاج به ثبت نام هم نداره
خیلی راحت فایل هاتو آپلود می کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود هم پس از ورود به لینک دانلود روی Request Ticket کلیک می کنی تا دکمه دانلود ظاهر بشه
اگه لطف کنی روی این سایت آپلود کنی خیلی عالیه
این سایت ایرانی هم هست با این مشخصات:
شما می توانید درآپلود سنتر پارسا آپلود فایلهای خود را کاملاً رایگان آپلود کنید با حجم نامحدود،دفعات آپلود نامحدود، دفعات دانلود نامحدود برای هر فایل و در حال حاضر کلیه ی لینک ها تا اطلاع ثانوی مستقیم می باشند
دیگه چی ازین بهتر؟فقط از زمان ماندگاری فایل ها روی این سرور اطلاعی ندارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرسی
Last edited by hamedchtsz; 19-07-2008 at 17:22.
زيرنويس Memento نسخه نهايي با فرمت srt مطابق با نسخه DVDrip
دانلود:
----------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين نسخه نهاييه همين رو دانلود کنيد نه اون قبلي رو.
1- پنج شش خطي که تو قبليه ترجمه نشده بود، ترجمه شد.
2- يه سري تغييرات تو بعضي جمله ها اعمال شد.
3- چند غلط املايي هم اصلاح شد.
تابلو ترين اشتباهها اينا بود: بجاي زن نوشته بودم زنگ، بجاي مواد نوشته بودم موارد، بجاي پرونده نوشته بودم پرنده
![]()
[quote=hamedchtsz;2676754]
من نمی دونم شما چه اسراری داری فایل هاتو رو رپید آپلود کنی؟
توی این سایت فایل ها هرگز پاک نمی شند و حتی احتیاج به ثبت نام هم نداره
خیلی راحت فایل هاتو آپلود می کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود هم پس از ورود به لینک دانلود روی Request Ticket کلیک می کنی تا دکمه دانلود ظاهر بشه
اگه لطف کنی روی این سایت آپلود کنی خیلی عالیه
با سلام دوست عزیز
برای تست
زیر نویس فیلم [I Now Pronounce You Chuck and Larry [2007 با فرمت srt*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
RAYMOND
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)