من کاملا ناشی هستم. این ماجرای مشکل بلوتوث در گوشیهای آندروید چیه؟ آیا مشکل همیشگیه یا گوشیهایی که هنوز به بازار نیومدند، مشکلشون برطرف میشه؟
من کاملا ناشی هستم. این ماجرای مشکل بلوتوث در گوشیهای آندروید چیه؟ آیا مشکل همیشگیه یا گوشیهایی که هنوز به بازار نیومدند، مشکلشون برطرف میشه؟
مشکلش با آپدیت حل میشه البته بسته به اینکه گوشیتون چی باشه.![]()
سلام
میخواستم ببینم با 500-600 تومن بودجه بهترین انتخاب پاکت پی سی چیه ؟ X2 یا سری های HTC؟
اگه میشه مدلشم بگید
تایید می شه . بهترین گزینه با توجه به امکانات و قیمت omnia II هستش
اقا چرا هیچیک از پاکت پی سی ها رزولوشن بالاتراز 65000 رنگ ندارن؟اگه 16 میلیون رنگ هست لطفآ معرفی کنید برندش فرقی برام نداره
ویندوز موبایل به غیر از وین 7 که هنوز نیومده قابلیت ساپورت 16 میلیون رنگ رو نداره دوست عزیز...
اگر منظورت کیفیت صفحه نمایش مطلوب هستش .. شما امنیا 2 رو برداری به جرات میتونم بگم در رده پاکت پیسی برترینه و در رده بندی کلی هم صفحه نمایشش جز 10 صفحه نمایش برتر هستش ... از این لحاظ خیالت راحت
به نظر من اصلا سمت سامسونگ نرو.
htc یه چیز دیگس تا نداشته باشی نمی فهمی چی میگم.مخصوصا hd و hd2 .اصلا کلاس بالاتری داره.من خیلی قیمت جدید رو نمی دونم ولی فکر کنم hd و dimond 2 رو که البته مورد دوم خیلی ارزون تره میتونی بخری.اگه می خوای حال دنیا رو ببری 100 تا بذار روش hd2 رو بخر.لامصب رقیب نداره.
htc برند معنا بخش به پاکته.این رو فراموش نکن.حتی اگه سام یه ذره تو یه مدلهای مشابهش با htc سی پیو یا دوربینش قدری قویتر هم باشه ولی htc یه چیز دیگس.
Last edited by zoorg2; 15-03-2010 at 23:58.
عجبا!!
همه میدونن hd2 غول بازاره.من نمی دونم چی بگم.
راجع به صفحه هم همین بس که:
1-بزرگترین صفحه
2-تاچ خازنی فوق العاده حساس
3-کاملا ضد خش
4-تصویر وضوح خیلی خیلی بالایی داره.درست مثل عکسها ش می مونه.من با اینکه دو ماهه دارم ولی بعضی اوقات از شفافیت تصویرش تعجب می کنم.
بدون شک صفحش تکه.
راجع به سی پی یو و رم دیگه چیزی نبگویم برهمگان واضح بید.
سلام.
دلیل منطقی؟ (البته منظورم تایید و یا رد HTC یا سامسونگ نیست فقط میخوام دلایلتون رو بدونم.)
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
سلام.
این دلیل بر برتری برند نیست .دلایلتون در مورد برتری برند رو بفرمایید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)