سلام به همه
امیدوارم حال همه توپ باشه و همدیگرو صنعتی شریف ببینیم!!!!
یه سوال از شما داشتم
الان روزی چند ساعت بخونیم خوبه؟
آقا سهیل شما الان روزس چند ساعت میخونی؟
منتظر جواب شما عزیزان هستم
سلام به همه
امیدوارم حال همه توپ باشه و همدیگرو صنعتی شریف ببینیم!!!!
یه سوال از شما داشتم
الان روزی چند ساعت بخونیم خوبه؟
آقا سهیل شما الان روزس چند ساعت میخونی؟
منتظر جواب شما عزیزان هستم
از الان جدی شروع کردم
میخوام روزی 10-11 بخونم
به نظرم باید این مقدار رو بخونی ( اگه میخوای بری شریف!!!!!)
راستی دیروز جلسه قلم چی در قلم چی مرکزی(بین صبا و فلسطین) برگزار شد
جلسه خوبی بود
خود اقای قلم چی سخنرانی کردن
salam
IT che rotbe ie mikhad
چه شهری
چه دانشگاهی؟؟؟؟
سلام جواب سنجش جامع هم اومد بالاخره
برین بگیرین
تعداد شرکت کننده در تجربی 75000 نفر
منم با بدشانسی شدم 135 و زیر گروه یکم 104
راستی تاثیر زمین شناسی هم قابل ذکره من با 37 درصد زمین رتبه بالا را گرفتم در حالی که یه نفر دیگه با رتبه زیرگروه 1 ، 362 و زمین 65 درصد شد 121
موفق باشید
بای
Last edited by Soheilvb; 22-04-2008 at 02:12.
سووووووووووووهیل سوالای مرحل 1 جامع سنجش رو داری؟یا بقیه بروبچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سهیل جان خسته نباشی
2سوال ازت داشتم
من تازه 3 روزه که انتگرال رو شروع کردم از روی مبتکران(سید حسین سید موسوی) و می خواهم همزمان کاربرد مشتق و انتگرال رو با هم تو این 3 هفته بخونم از روی همین کتاب به نظرت این کتاب کافیه برای نکات آموزشی ؟
وسوال دوم این که من قبلا از روی فقط اندیشه سازان دیفرانسیل رو میخوندم حالا میخام برای این قسمتها که گفتم از روی موسوی بخونم ولی نمیدونم بعد از مطالعه ی کامل موسوی از رو چی تستهای تکمیلی رو بزنم ؟ ممکنه راهنماییم بکنی؟ و اگر نظر بهتری داری هم بنویسی ممنون میشم ازت
موفق باشی و هر روز پر انرژی تر از دیروز
چند تا سوال دارم:
راسته که میگن اگه یکی از درسهات رو 100 درصد بزنی ولی درسهای دیگت هر چی شد اشکال نداره،اونوقت جز 1000رتبه ی اول میشی؟
برای قبول شدن در رشته ی زیست شناسی دانشگاه سراسری شیراز رتبه ام باید حدودا چقدربشه؟هر درسی رو حدودا باید چقدر بزنم؟رشته ی زمین شناسی دانشگاه سراسری شیراز چطور؟اصلا دانشگاه سراسری شیراز زمین شناسی داره؟برای قبول شدن درش باید رتبه ام حدودا چقدر بشه؟
سلام رامین خوبیسووووووووووووهیل سوالای مرحل 1 جامع سنجش رو داری؟یا بقیه بروبچ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اره من مرحله اول رو شرکت نکرده بودم
ولی سوالاش رو از دوستام گرفتم
اگه خواستی بیا خونمون بگیر
تعادل بهترین راه برای قبولی در کنکوره
راسته که میگن اگه یکی از درسهات رو 100 درصد بزنی ولی درسهای دیگت هر چی شد اشکال نداره،اونوقت جز 1000رتبه ی اول میشی؟
مثلا شما یه درس رو 100 بزنی یه درس رو 30 فایده نداره
اگه میانگین درصد های دو داوطلب یکی باشه
اون داوطلبی رتبه بهتری میاره که واریانس درصداش کمتر باشه(میزان پراندگیش کمتر باشه)
سلام خوبی2سوال ازت داشتم
من تازه 3 روزه که انتگرال رو شروع کردم از روی مبتکران(سید حسین سید موسوی) و می خواهم همزمان کاربرد مشتق و انتگرال رو با هم تو این 3 هفته بخونم از روی همین کتاب به نظرت این کتاب کافیه برای نکات آموزشی ؟
وسوال دوم این که من قبلا از روی فقط اندیشه سازان دیفرانسیل رو میخوندم حالا میخام برای این قسمتها که گفتم از روی موسوی بخونم ولی نمیدونم بعد از مطالعه ی کامل موسوی از رو چی تستهای تکمیلی رو بزنم ؟ ممکنه راهنماییم بکنی؟ و اگر نظر بهتری داری هم بنویسی ممنون میشم ازت
در مورد سوال اول سید موسوی که کارش خیلی درسته
حالا اگه خواستی که بیشتر انتگرال رو مسلط بشی
برو کتاب ماشا... رضوی (انتشارات راه علم -جلدش هم آبیه) رو قسمت انتگرالش رو کپی بگیر
کتاب خوبیه
تست هم زیاد بزن
تست های تکمیلی به نظرم کتاب ماشا...(اندیشه فائق) و تست های کنکور
خوبن
اگه وقت زیاد داشتی یه کتابی هست به نام اگر من طراح بودم
هم به درد دوران جمع بندیت میخوره
هم تستاش خیلی خوبه(اختصاصیش رو بخر اگه خواستی)
Last edited by soheilsmart; 24-04-2008 at 12:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)