تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 197 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

تصویر رو ببینید . و تعداد پست های حذف شده از مجموع پست ها
    من نهایت تلاشم رو برای حفظ تاپیک ( نمونه ) کردم . اما این اجازه داده نشد .یا بهتره بگیم حجم پست های حذف شده نشانه ای از نبود تحمل بعضی تاپیک ها از طرف کاربران انجمنه .
    سلام
    ممنون اتفاقا اون تاپیک رو تا آخرش دنبال می کردم...تذکرات پی درپی شماروهم به دوستان برای حفظ نظم تاپیک (وحتی یکبار قفل شدن موقتشو برای سروسامون دادن بهش یادم هست ) دیدم....منظورم اون تاپیک بطور خاص نبود
    نوعی از ویرایش هم هست که باعث تغییر محتوا میشه و اونوقت کاربر {ها} حق دارند نسبت به تغییر نوشته هاشون به من اعتراض کنن
    با این موضوع موافقم100:%
    بله درسته
    دربعضی
    موارد حک واصلاح یک تاپیک...کل موضوع رو به هم میزنه .. این هم صحیحه
    واما درخاتمه ...
    نه برای توجیه عملکرد babak ....بلکه برای نزدیک ترشدن دیدگاه دوستان با دیدگاه babak

بخشی از نقل قول:
    اول بخش دوم اين نوشته
    علاقه من بی اهميت ترين بخش کار منه در انجمن . من تاپيکی که از محتوای اون متنفر هستم رو استيکی کردم چون وظيفه من به عنوان يک مدير دخالت دادن سليقه های شخصيم در تصميم گيری ها نيست بلکه بها دادن و شکل دادن به خواست جمعيه . من ديکتاتوری رو به افرادی که شايستگی اون رو دارن در دنيای واقعی تقديم ميکنم اينجا دنيای مجازيه

اما بخش اول
    تأييد بر پست قبلی من
    تعصب ورزی محض مطلق انديشی و توهم خود بزرگ بينی
    شما ميتونيد از فرصت حضور در يک انجمن 50000 هزار نفری استفاده کنيد و بکوشيد در تبليغ علايقتون
    اما تعصب اين اجازه رو نميده
    از:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

منم با بلک فکس موافقم
    جایه انجمنه فلش اصلا مناسب نیس

به نظره من یا بیاریدش بالا یا اینکه زیر مجموعه طراحی صفحات وب شه به مراتب بهتر باشه

Banned sooshiyanet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بابک پسر خوبیه , من دوسش دارم

==

نقش میتی کومون رو توی انجمن بازی میکنه , هی میاد به همه جا سر میزنه , گوش بچه های مردمو میپیچونه

==

بابک چند تا سوال

1 : تا حالا چند نفرو بن کردی ؟؟

2 : دوست داشتی میثم بن میکردت ؟

3 : کی میثم رو بن میکنی ؟؟

4 : چه احساسی داری بعضی ها رو بن میکنی و باز یوزر میسازن و لوگین میکنن ؟؟

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

خب بریم سر نقد اصلی!

دو سه جای دیگه هم گفتم...شاید خودت هم دیده باشی...

به علت کمبود وقتی که مطمئنا" برات پیش میاد و با این حجم مشغله،به نظر میاد انجمن موسیقی یه کم مهجور واقع میشه...مهران جان به خاطر دغدغه های کاری و زندگیش خیلی کم میاد،اگر هم بیاد یا به متفرقه می رسه،یا به ماهواره و ... .
    خود عزیزت رو هم فقط تو این یکی دو هفته چند باری تو موسیقی دیدمت...(خب خداییش توقعی هم نداریم ازت،خیلی کارت سنگینه،تقریبا" تنها ارشد پیسی هستی و ...) با اینکه می دونم اگه موردی پیش بیاد همکارات بهت اطلاع میدن و میای انجام میدی،ولی خب یه نگاه به انجمن فیلم بنداز...امین ( ) تقریبا" هر روز توی انجمنش بود...تمام پستای اضافی روزانه پاک میشد...مثال زدنی ترین نظم کل پیسی مال انجمن فیلم بود (و هست)...چرا؟ (مرز عراق! ) چون یه مدیر داشت که می تونست تمام وقتشو بزاره واسه انجمنش...آخه خداییش انصافه؟ نه...می خوام بدونم انصافه؟ دو تا مدیر ارشد گزاشتین واسه موسیقی! خب این جوری همه کارها می افته گردن حمید و رضا...که خب خیلی کارها رو اونا نمی تونن انجام بدن و باید به شما پیغام بدن...
    بابا...عقده ای شدیم یه دونه از سبزا پایین انجمنمون باشه! همش نارنجی! والا اگه از بین همکارات یکی رو مدیر کنی راه دوری نمیره...هم کار خودتون آسون میشه هم انجمن ما یه سرو سامونی می گیره! (البته نه که الان نظم نداشته باشه ها...)

در هر صورت این بود نقد اساسی من...

امیدوارم دخالت نکرده باشم...این فقط یه نقد بود که همراهش یه پیشنهاد هم داشت!
    Last edited by Kurosh; 08-01-2008 at 05:14.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

این کار رو کردم
    درباره سخت گیری نکردن . من این کار رو کردم . بازه زمانی حدودا دو ماه من حجم اخطار ها و اخراج ها و تراش ها رو به حداقل رسوندم . ( جز مورد فحاشی )
    یه مفهوم واقعی کلمه من وضعیت رو بررسی کردم در اون مدت . نتیجه به جایی رسید که در نهایت جمعی از دوستانمون از انجمن اخراج شدن . آنچنان بی مرزی در متفرقه شایع شد که بازخوردش به انجمن های دیگه رسید و صدای اعتراض کم حاشیه ترین و ساکت ترین مدیران هم بلند شد .
    و
    یک جاهایی چشم پوشی کردن داستان رو پیچیده تر میکنه . ما ( مدیریت ) همیشه خواستیم در صورت وقوع مشکل کسی برخورد نکنه و ما رو خبر کنن . این یعنی چی ؟ که بار برخورد رو من ( مدیریت ) برداره ( سنگین نیستا ) که یک برخورد به صد برخورد بدل نشه . و کاربران رو در روی هم قرار نگیرن ( اون جوری که رودرروی من هستن ). و روی کاربرها به هم باز نشه ( اون جوری که به من باز شده ) داستان تهدید ها همه گیر نشه ( اندازه تهدید های من ) و همه فحش نخورن ( اندازه من ) این تنها به یک شکل ممکنه . که کاربری که بهش بی احترامی شده ( یا موارد مشابه ) احساس کنه کسی ( سیستمی ) هست که ازش دفاع کنه . که کسی هست که بجاش داد بزنه . کسی هست از حقوقش دفاع کنه . اینها همه بخشی از وظایف یک مدیره .

همیشه یک سوال داشتم و دارم . اگه انیشتین آدم بکشه نباید زندانی بشه ؟ اینکه فردی محبوبه یا زحمت کشیده آیا اجازه میده بهش حقوق بقیه رو ضایع کنه ؟ دیدین کاربر های جدید معترض هستن به اینکه بهشون توجه نمیشه ؟ یا پارتی بازی دقیقا یعنی چی ؟ اینکه به فردی بخاطر نکته مثبتی پوئن خاصی بدیم نمیشه پارتی بازی ؟
    آقا بابک عزيز من منظورم به حداقل رسوندن اخطار و اخراج نيست چون همونطور که خودتونم میگين

نتيجش ميشه بی مرزی تو متفرقه و احتمالا بی نظمی تو انجمن های ديگه .

من نظرم مربوط به زمان و شرايطی بود که به نظر مياد محدوديت موقت ويا اخطاربه يک کاربر می تونه همه چيزو

تموم کنه(البته منظورم کاربر مفيده)من يه مدتی اصلا به p30 worldسر نزدم وقتی برگشتم ديدم چند نفر که

قبلا پای ثابتp30 بودن اخراج شدن اون هم برا هميشه در حالی که غير از توی متفرقه کاربرای مفيدی بودن...

البته يه چيزائی رو شما می دونيد و ما نميدونيم به خاطر همين می گم شما به صلاح کار واقفين...

منم مخالف حمايت کسی(سيستمی) از حق ضايع شده کاربرا نيستم،منم يه کاربرم که احتياج دارم تو همچين

شرايطی اعتراضمو به گوش مسئول برسونم و در مقابل از طرف کسی که مسئوليت قبول کرده حمايت شم.

فحش ، بد وبيراه ،تهديد ،بی احترامی به مدير؟؟؟ چــــــــــــــــــــــــ ـــــــــرااااا!!!!!!

اينا رو ديگه فکرشو نمی کردم

همه بايد احساس امنيت کنن چه کاربر چه مدير.چشم پوشی از خطا مربوط به شرايط وزمانه که شرايط و زمانش

روشما می دونيد.

همه حرفم فقط تعادل(نه افراط نه تفريط) تو سختگيريه.... که هيچ وقت کسی اجازه توهين و بی احترامی به

کاربر يا مدير رو نداشته باشه
    نه!!انيشتنم آدم بکشه بايد مجازات شه ولی در حد و اندازه جرمش که اون رو هم قانون مشخص می

کنه و هيچ پارتی بازی هم نمی تونه تاثيری توی مجازاتش داشته باشه.

آقا بابک عزيز

بازم می گم من و شايد خيلی از کاربرای ديگه از خيلی چيزا اطلاع نداريم در هر حال شما کاردان هستين و

صلاح کار و خودتون می دونيد

اميدوارم همچنان موفق باشيد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sharingan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینجا میشه فرهنگ بسیار جالب پاچه خاری ایرانیان رو به وضوح دید... حالا به همه بخورد... فرهنگ بسیار جالب دیگر ایرانیان به نام "همیشه حق بامنه حتی اگر خلافش ثابت بشه!"

بنده شخصا خیلی با نحوه مدیریت باباک حال نمی کنم. اینم مستقیما و بی رو در بایسی بهش میگم. به نظر من ایشون در امر مدیریت کمی بی جنبه هستن چون خیلی زود جوش میارن و دلایلش برای بن کردن, حذف تاپیک ها یا پست ها بسیار سلیقه ایست. ( البته اگر ایشون جنبه انتقاد رو داشته باشن.... ) کلا بگم, در حد یک مدیر عادی کارش خوبه ولی در حد ناظم ارشد یه چیزی به افتضاح بده کاره!
    Last edited by Sharingan; 08-01-2008 at 13:32.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GnuHDL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من كلا يه انتقادي به مديران سايت دارم كه احتمالا بابك هم جزئشون باشه و اون اينكه توي حذف تاپيكها معيار خاصي ندارن و سليقگي عمل ميكنن يعني خودشون رو محور قرار ميدن..حالا مهم نيست كه مخالف قوانين سايت باشه يا نه چون راحت ميشه يه جوري توجيهش كرد.
    البته من دقيقا نميدونم خود ايشون باشه يا نه چون ظاهرا ايشون با سابقه هستن ولي جديدا اينجور شده وضع.......

پروفشنال time prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    PANDEMONIUM

4

اولش هومنی که اون بالا نوشتم +
    دومش اینکه واسه چی میترسن ؟ مگه من چیزم ؟

چون دست به اخطارت خوبه

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

شاید جای این اعتراض من اینجا نباشه ولی اگه اینجا نگم احتمالا هیچ کس دیگه ای به حرف ادم گوش نمی ده شاید بابک جان رسیدگی کنن
    اقا این بخش انجمن برنامه نویسی به زبان c بسیار بی سر و سامان تشریف داره
    اگه برید اونجا و یکم فعالیت کنید می فهمید من چی می گم
    خود همکار انجمن بااینکه استاد بی چون و چرای برنامه نویسی هستن ولی در تاپیکهایی که باید قفل کنن شرکت می کنن!!!!
    نداشتن حتی یک تاپیک مهم!!!
    وجود تاپیکهای بی محتوا که هرگز قفل نمی شن !!!
    بعنوان مثال چندین تاپیک داریم با این مضمون که ای ملت بیاید تمام سوالات C++ رو در این تاپیک بپرسید من نمی فهمم اگه قراره تمام سوالات در یک تاپیک پرسیده بشه پس دیگه چرا یک بخش جدا گانه براش درست شده مگه قانون فوروم به این صورت نیست که هر کسی باید سوال جدید رو در تاپیک جدید بپرسه؟
    و یا من نمی فهمم تاپیک جوجه مهندسان کامپیوتر یعنی چی ؟اصلابه چه دردی می خوره ؟ بدرد هیچی فقط صاحب تاپیک میاد بجای اینکه جواب سوال طرف رو در همون تاپیک بده می گه مراجعه شود به تاپیک جوجه ها!!!!!!
    و یا اینکه وقتی می گید تاپیک برای نوشتن پروژه خلاف قوانین هست چرا تاپیکهاش قفل نمی شن؟!
    .
    .
    .
    خواهش می کنم به استاد عزیزم جناب someone تذکرات لازم رو بدید یا حداقل یه همکار جدید پیدا کنید که بهشون کمک کنه چون خودشون هم می گفتن وقت ندارن و فقط هفته ای یک بار میان فوروم!!

حـــــرفـه ای *NashenaS*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ∞±

پيش فرض

بابک جان که گل به معنای واقعيه...

سلامت و موفق باشی ايشالا...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •