تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 175 از 358 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی seamack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Planet EARTH

پيش فرض

...هیچ گزارش رسمی موجود نیست که حرف شما رو تائید کنه ...
    پست شماره 1680 حرف(!) بنده نیست ; یک واقعیت عینی است.
    چیزی که " عینی " هست و به یقین ختم شده ; هیچ نیازی به تایید نداره.
    حتما با این استدلال شما , جنابعالی تکمه کیبردتون رو که جلوی شماست باید تایید(!) بشند تا از اون ها استفاده بکنید.

همین نتیجه ای که در زیر گرفتید گواه هست بر وافعیتی که درپست 1680 آوردم:
    ...هدف ناسا اون چیزی نیست که آقای هاوکینگ فکرش رو میکنه...
    در حقیقت پست اخیر شما -خیلی صاف و ساده- نشان دهنده " طفره رفتن از پاسخ دادن " هست ; و لا غیر.
    Last edited by seamack; 01-05-2010 at 20:08. دليل: اصلاح اشتباه تایپی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خوب این که یه موجودی یا چیزی رو ببینه که بقیه نمیبینن از علائم شیزوفرنیه دیگه! نکنه ایشون سالم بوده و بقیه شیزوفرنی داشتن که موجودات رو نمیدیدن؟!
    اگه به غیراز کتابهای رسمی پزشکی مثلا کتاب " مغز جهان سه پوندی " که در ایران با نام دنیای شگفت انگیز مغز ترجمه شده رو مطالعه کنین ( البته 700 صفحه است ) مطالبی از متخصصان پزشکی در بالاترین سطحش هست که نشون میده دنیای مغزانسان خیلی پیچیده تر از چیزیه که تصور می کنیم . البته توی این کتاب که با زبان علم سخن گفته نتیجه قطعی نمی گیره اما اونقدر هم ساده نتیجه نمیگیره که همه چیز با چند تا کلمه مثل شیزوفرنی و اسکیزوفرنی و...حل شد و تموم شد و پرونده رو بستیم . خیلی از چیزها رو نتونستند توجیه کنند .
    بعضی از متخصصین معتقد بودند که همه چیز ساخته مغز انسانه و بعضیها مخالف بودند و طبق معمول به آینده واگذارش کردند ...
    اینکه یک نفر چیزی رو ببینه که دیگران نبینند هم همیشه توهم و شیزوفرنی نیست . ما فکر می کنیم همیشه لازمه موجودات از بیرون سراغ ما بیان . بیگانه ها در خیلی از موارد از درون فرد تاثیر میذارن و در بیرون خودشون رو منعکس می کنند . ممکنه فکر کنیم داریم یه خواب خیلی روشن می بینیم ولی وقتی تاثیراتش رو روی بدن و در محیط ثبت کردیم می فهمیم که مساله بیشتر از اینهاست .
    به غیر از کتاب مغز جهان سه پوندی ، نگاهی هم به کتاب مشارکت از وایتلی استریبر بندازید ، چون دقیقا موضوع حضور بیگانه ها رو از درون مطرح و بررسی کرده .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 01-05-2010 at 20:31.

3. 4 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط seamack
    نمیدونم چرا شما همه چیز رو به بدترین شکل ممکن تفسیر میکنی،
    طوری که انگار تنها توضیح برای اون عکس وجود یک UFO در اون قسمت هست و بعد هم نتیجه گیری میکنید که ناسا پنهان کاری کرده و ...

من قبلا یک لینک از عکس های عجیب در گوگل ارث دیده بودم که اغلب به خاطر اشتباه در دوربین و ... بوجود اومده بود.
    حالا شاید در عکس مورد نظر شما هم ایراد فنی باعث این حالت شده باشه نه فتوشاپ.
    Last edited by Shayan Arya; 02-05-2010 at 00:08.

5. این کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

در اینکه قسمتی از اون تصویر تکرار شده شکی نیست.
    اما اگر غرض پنهان کاری باشه ، داداش کوچیکه من بهتر میتونه اون تصویرو دستکاری کنه .

- مگر اینکه خودشون قصد بیان این موضوع رو داشته باشن !

7. این کاربر از ali_3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

1.خوب این مسئله حل شد و اشتباه از من بود
    2.میشه دلیل خودتون رو بخاطر این جواب قاطعی که با درصد ارائه کردین بگین!
    3.چه فرقی میکنه؟!...در ضمن ما هنوز توی کهکشان خودمون موندیم
    4.منظور من تصویر برداری نبود...مشخصه که با این لنزهای پرقدرتی که وجود داره میشه از سیارات و خورشید فیلم گرفت...ما هنوز نتونستیم روی یکی از این سیارات قدم بذاریم (بصورا انسانی نه روباتیک)....

5.پس مایی که هنوز نوبتمون نرسیده بهتره اینقدر قاطع حتی درباره منظومه خودمون هم صحبت نکینم
    با توجه به این که زمانش هم هنوز نرسیده پس بهتره سعی کنیم به اطلاعات خودمون اضافه کنیم...

6.خوب شما اشتباه میکنی که اینقدر با اطمینان نظر میدی...فعلا هیچ کسی از نظر علمی در اون سطحی نیست که بتونه جواب قاطعی برای هر چیزی داشته باشه...دیگه امثال من که جای خود داریم
    2.بله میشه ولی باید تمام مطالعات تاریخ بشری رو اینجا بزارم که این امکانش نیست!
    ولی میتونید با مراجعه به یک کتابخانه تعداد محدودی از این اطلاعات رو به وضوح ببینید!!
    3.جوابتون بی معنی بود دوست عزیز...
    4.اگر این یک دست اورد بزرگ جدید و نوین نبود در سالهای قبل مطمئنآ اون رو بدست میاوردیم
    در ضمن با نزدیک شدن ماهواره(اسمش یادم نیست)به خورشید این تصوایر برداشته شده نه با زوم
    ما تونستیم روی ماه قدم بزاریم و این دست اورد بزرگی هست(احتمالآ فراموش کرده بودین محض یادآوری گفتم البته ماه یک قمر هست ولی قمر هم یک سیاره کوچک حساب میشه)
    ببینید پا گذاشتن روی یک سیاره مهم نیست بلکه اطلاعاتی که بدست میاد مهمه
    چه ربات اونها رو بدست بیاره چه انسان
    ورود انسان به روی یک سیاره بیشتر جنبه روانی داره
    5.خیلی جالبه....
    شما تمام حرفاتون پر از پارادوکس هست!!!
    به شماره یک دقت کنید که خودتون چی گفتین!
    بیشتر مردم عمومی و دانشمندان بزرگ معتقدن احتمالآ حیات وجود داره جایی به جز زمین
    شما از روی چه حرفی قضاوت میکنید من نمیدونم
    6.من با قاطعیت میگم و دوباره حرف خودم رو تایید میکنم
    در این مورد زمان حل خواهد کرد بیشتر مسائل رو!
    Last edited by saeeddz; 02-05-2010 at 02:04.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

در دهان ما میلیونها باکتری از انواع گوناگون مضر و مفید سکونت دارند و یکی از جالبترین اونها که به بحث این تاپیک هم مربوط هست باکتریهای بی هوازی هستند که باعث ایجاد پوسیدگی در دندان و تورم و خونریزی لثه هستند .
    این باکتریهای مضر در محلی رشد می کنند که در تماس با اکسیژن نباشد و به همین علت اغلب در شیارهای دندان یا در محل تماس دو دندان رشد می کنند . این نکته رو هم در نظر داشته باشید که دندانها سخت ترین و مقاومترین عضو بدن در برابر آسیبهای فیزیکی هستند و البته از هوشمندی و قدرت این باکتریها جان سالم به در نمی برند .
    از انواع کرمها و انگلها و قارچها و ...که بگذریم می رسیم به ویروسها .
    اما آیا می دانید ما انسانها با ویروسها در سطح ماده ژنتیکی همزیستی داریم ؟
    یافته های اخیر دانشمندان باعث تعجب همگان شده است ، چرا که معلوم شده بعضی از ویروسها ماده ژنتیکی خود را با ماده ژنتیکی انسان در هم می آمیزند .
    وقتی در سال 2001 برای اولین بار توالی ماده ژنتیکی انسان شناخته شد مشخص شد که ژنها فقط 1/5 درصدماده ژنتیکی را تشکیل می دهند و 9 درصد ماده ژنتیکی ، DNAهای ورودی با منشاء ویروسی هستند. علاوه بر این قسمتهای زیادی از ماده ژنتیکی از بخشهای ویروس مانندی به نام "رتروترانسپوزون " ها تشکیل شده است که بخشهای خودخواهی از DNAهستند که کارشان فقط کپی برداری از خودشان است . این بخش حدود 34درصد ماده ژنتیکی ما را تشکیل می دهند .
    در کل حدود نیمی از DNAانسانها از بخشهای ویروس مانند تشکیل شده است . در گذشته این قسمت را به عنوان DNA بی استفاده می شناختند اما امروز معلوم شده است که بعضی از این قسمتها نقش مهمی در زندگی ما ایفا می کنند . این DNA ویروسی از کجا آمده است ؟
    محققانی که این کشفیات را انجام داده اند به دنبال یک پروژه همه جانبه برای مطالعه تاثیر ویروسها بر زندگی انسانند . ویروس ایدز به گروهی از رترو ویروسها به نام " لنتی ویروس " تعلق دارد ...

مطالب بالا رو به نقل از نیوساینتیست بیان کردم و البته به طور مفصل از همزیستی مسالمت آمیز جانداران با هم سخن گفته و ویروسها رو هم با انسانها و شریک در ماده ژنتیکی عنوان کرده ، و البته ذکر شده که این هم زیستی برای تکامل در آینده انسانها می تواند مفید باشد ! اگرچه ممکن است باعث نابودی میلیونها انسان شود . درواقع انسانهای مقاوم با این ویروسها به همزیستی می رسند و اثرات مرگبار آنها از بین می رود . اما آیا ویروسها باید روند تکاملی انسانها را کنترل کنند ؟ ...
    این مقاله من رو به یاد همزیستی بین انسانها و بیگانه ها می اندازه و اینکه اونها دردرون انسانها ، توی رگ و خون انها ،در فکر آنها و در احساساتشان و خلاصه با آنها هستند ، آنهم بطور نامحسوس ...
    حال تصور کنید که ما درباره زمین حرف می زنیم و وقتی از انسانهای ناشناخته و مکانهای مخفی صحبت می کنیم خیلی عجیب و غیر علمی به نظر می رسه . به هر حال شما فکر می کنید که هیچ موجودی روی زمین یا جای دیگه حداقل هوش ویروسها رو نداره که به طور نامحسوس عمل کنه ؟ ...
    بالاخره من یکی که نفهمیدم منظور شما از بیگانه چیه؟!!!
    اون بیگانه ها که میگفتید و اون انسانهای هوشمند و...
    اینبار در دهان ما...
    دوست عزیز اثبات فرضیه قبلیتون فراموش نشه البته همنطور که خودتون گفتید با دلایل علمی!

---------- Post added at 02:52 AM ---------- Previous post was at 02:48 AM ----------

دوستان در بررسی های دوباره ای که درحال انجام اون هستم به موارد جالبی دست پیدا کردم
    20 پرونده در کل جهان در مورد یوفوها(نه بشقاب پرنده ها)وجود داره که مورد قبول و تایید هست که یکی از اونها پرونده اف-4 هست
    توضیحات این پرونده رو میتونید در این تاپیک پیدا کنید ولی توضیحات ناقص
    درحال خوندن متن توضیحات دو خلبان ایرانی بودم که یوفوی مورد نظر رو تقریبآ از فاصله ی نزدیکی مشاهده کردن که متوجه شدم در توضیحات این دو خلبان و 20 پرونده تایید شده با مشاهدات عمومی و تایید نشده فرق و تناقضی وجود داره
    این دو خلبان شی مورد نظر رو به شکل دایره توصیف کردن و این در حالی هست که از زوایای مختلف این شی رو دیدن و هیچوقت اون رو به شکل بشقاب یا بیضی توصیف نکردن!!
    در تمام این 20 پرونده تایید شده گرد بودن شی مذکور مشهود هست!
    با بررسی های زیاد و پیگیری زیاد تونستم شکلی که برای این شی بازسازی کردن رو در صدا و سیما ببینم
    اونها این شی گرد رو به گویی نورانی تشبیه کردن در گفتگوهاشون و در فیلم بازسازی شده هم این شی از خود نور زرد مایل به سفید پخش میکند نه پند رنگ و رنگهای مختلف!!!
    و موارد دیگری که فرصت بیانشون نبود
    دوستان منو ببخشید که توضیح کامل نمیتونم بدم...
    این روزها خیلی سرم شلوغه و فرصت تایپ و وقت ندارم و الانم که میبینید از خوابم زدم تا در بحث ها شرکت کنم پس من رو عفو کنید
    ممنونم....
    Last edited by saeeddz; 02-05-2010 at 02:05.

10. 3 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بالاخره من یکی که نفهمیدم منظور شما از بیگانه چیه؟!!!
    اون بیگانه ها که میگفتید و اون انسانهای هوشمند و...
    اینبار در دهان ما...
    دوست عزیز اثبات فرضیه قبلیتون فراموش نشه البته همنطور که خودتون گفتید با دلایل علمی!
    بیگانه ها هر نوع موجود هوشمند ناشناخته رو شامل میشه و یک طیف گسترده داره ، حالا من در یه جایی درباره انسانهای ناشناخته حرف زدم ، در جایی دیگه درباره موجودات کرات دیگه یا در جایی دیگه درباره موجودات نامرئی غیر ارگانیک و...
    در مورد داخل بدن هم ویروسها رو مثال زدم که هنوز همه جنبه فعالیتشون برای ما مشخص نیست و بیشتر از اونی که قبلا تصور می شد هوشمند هستند .
    اینجا هنوز روی مسائل ابتدایی حیات مشکل وجود داره و باید از اینجا و اونجا مثال بیاریم که مثلا یه موجود زنده بدون اکسیژن هم میتونه زنده باشه و مثلا اون موجود لای دندانها های انسانها زندگی می کنه و در چشم عادی هم نامریی هست .
    در مورد اثبات انسانهای ناشناخته هم در گذشته خیلی ها دلیل و مدرک روشن آوردند و رود نیل رو هم شکافتند و عصا رو به اژدها تبدیل کردند ولی عده کمی دلایلشون رو پذیرفتند !

12. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض هواپیمای ساخت بشر در سال 1709 میلادی !

ما مخترعین هواپیما را برادران رایت در اوایل قرن بیستم می دانیم در حالیکه 200 سال قبل از آن فردی به نام " گاسمائو " در کشور پرتغال آن را ساخته بود و در برابر پادشاه و هزاران نفر به پرواز در آورده بود .

این موضوع را از آن جهت بیان می کنم که بدانید تاریخ علم همیشه آن چیزی نیست که به طور رسمی به اطلاع ما رسانده اند و از این جهت کاملا طبیعی است که انسانهایی به علومی از پیشینیان دست یافته باشند که بتوانند جدای از روند تمدن ما تمدنی متفاوت را به دور چشمانمان بنا نهاده باشند :
    "در سال 1708 میلادی ، هنگامی که "بارتو لومیو لورنزو گاسمائو " کشیش فرقه ژزوئیت از محل اقامت خود در بولیوی -مقر اینکاها- به لیسبون بازگشت ، تصمیم گرفت با آموخته ها و معلوماتی که کسب کرده بود ، ماشین پرنده ای بسازد .

او می دانست که ساکنان آن سرزمین از دیرباز نه تنها زرگری ، بلکه جواهرسازی و ساختن مس رانیز آموخته اند و گذشته از آن در طبابت و درمان بسی پیشرفته تر از اروپائیان می باشند و در معالجه با داروهای گیاهی پیشرفتهای زیادی کرده اند که به عنوان مثال می توان به درمان امراض با گیاه گنه گنه اشاره کرد .
    گاسمائو از کارایی ماشینهای پرنده در پرواز خبر داشت و تصمیم گرفته بود در نخستین سالهای قرن 18 نخستین ماشین پرنده را بسازد .
    او ابتدا نامه ای برای پادشاه پرتغال " ژائوی پنجم " نوشت و در آن به تفصیل شرح داد که چگونه می توان با این ماشین به سیر و سیاحت در اکناف و اطراف جهان پرداخت و یک روزه 200فرسخ راه را پشت سر گذاشت و به هنگام جنگ بر سر دشمن فرود آمد و یا محاصره شدگان را نجات داد و دو قطب زمین را از زیر پا گذرانید و کالاهایی را با این سو و آن سو فرستاد و ...
    در 17 آوریل 1709 پادشاه پاسخ مثبتی به گاسمائو داد و برای اجرای طرح او اعتباری به مبلغ 600000سکه تعیین کرد تابتواند اختراع خود را عملی سازد .
    می گویند که هواپیمای گاسمائو که از چند لوله افقی و بادگیر و بادبان تشکیل می شد مورد بازدید هزاران جمعیت کنجکاو و حیرت زده قرار گرفت ولی او اسرار ساخت آن را با هیچکس درمیان ننهاد .
    ماشین پرنده گاسمائو به پرنده ای عقاب مانند می مانست که سر بزرگی داشت و سکانهای هدایت کننده آن در دم آن پرنده قرار گرفته بود .
    روایت می کنند که برای بلند شدن از زمین و به پرواز درآمدن آن سیستمی مرکب از ژنراتور گاز و دستگاهی شبیه بالونهای امروزی مورد استفاده قرار می گرفته است .
    سرانجام در 5 اوت همان سال گاسمائو در حضور پادشاه و بزرگان مملکت ماشین پرنده خود را به آسمان برد ، اما تا بیشتر از 6 الی 7 متر بالا نرفته بود که ناگهان پرنده آتشین آتش گرفت و کسی نتوانست شعله های آن را خاموش کند و همه چیز ظرف مدت کوتاهی سوخت و خاکستر شد .
    ولی در 30 اکتبر بار دیگر گاسمائو هواپیمای دیگری ساخت که این بار به سهولت از زمین به هوا برخاست و تا ارتفاع زیادی بالا رفت و سالم به زمین بازگشت . ماشین پرنده اختراعی گاسمائو توجه جهانیان را به خود جلب کرد و پادشاه هم که از شادی در پوست خود نمی گنجید گاسمائو را مورد تفقد قرار داد و علاوه بر برقراری مستمری دستور داد که او را به عضویت آکادمی علوم سلطنتی مفتخر سازند .
    به ناگهان در پی آن همه هیاهو سکوتی سهمگین حکمفرما شد .
    دادگاه تفتیش عقاید ماشین پرنده گاسمائو را شیطانی قلمداد کرد و دستور نابودی آن و تمام فرمولهای ساخت آن را صادر کرد . گاسمائو چاره ای جز اطاعت ندید ، در غیر این صورت جان خودش نیز در معرض خطر قرار می گرفت . او این کار را کرد و به قراری می گویند نسخه ای از اطلاعات خود را در اختیار کتابخانه محرمانه واتیکان قرار داد ، ولی از آن تاریخ به بعد در این باره با کسی سخن نگفت و این راز را با خود به گور برد ."
    این تنها یک نمونه کوچک از صدها نمونه ای است که نشان می دهد باید تحولی در نحوه نگرش ما به تاریخ و باستانشناسی به وجود بیاید و اینکه من می گویم انسانهای بیگانه در شهرهای مخفی به علوم پیشینیان دسترسی دارند و از آنها محافظت و استفاده می کنند چیز عجیبی نیست .

( مطالب مربوط به هواپیمای گاسمائو برگرفته از کتاب تاریخ ناشناخته بشر نوشته روبر شارو است .)
    Last edited by DATAGOSTAR352; 03-05-2010 at 15:13.

14. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض بیگانه ها و انفجار تایگا

در ساعت 7 صبح 30 ژوئن 1908 ساکنان ناحیه کانسک درسیبری شعله سرخی را در آسمان دیدند که دنباله آن تا اعماق استپ را روشن می ساخت . آنگاه صدای انفجار مهیبی بلند شد .در پی آن دستگاههای زلزله شناسی سراسر جهان ، تکان شدیدی را که مرکز آن در شمال غربی دریاچه بایکال روسیه بود ، ثبت کردند .
    آکادمی علوم روسیه دانشمند برجسته ای به نام پروفسور " کولیک " را برای تحقیق و تجسس به آن ناحیه اعزام داشت و او اظهارات قبیله " اونک" Evenk را که در نزدیکیهای انفجار حضور داشتند ، یادداشت کرد :
    " ما در 85 کیلومتری توگونسکا بودیم و به چشم خود شعله آتش را دیدیم ...گرما چنان شدید شد که ما ناچار روی زمین خوابیدیم ...من آنقدر ترسیده بودم که حال خودم را نمی فهمیدم . این طور تصور کردم که آتش به پیراهنم رسیده ..."
    در آن دهکده 1500 گوزن در جا سوخته بودند .
    قبایل سیبری گمان کرده بودند که پایان کار دنیا فرا رسیده است ، خلاصه انکه توفان وحشتناکی در پی آن به وقوع پیوسته و هر چیز را سر راه خود در هم پیچیده و از ریشه درآورده بود .
    وقایع دیگری نیز روی داد ، آسمان در بعضی از شهرهای اروپا مثل برلین و کپنهاک و حتی لندن ابرهای نورانی و فسفری پوشیده شد و شبهای آنجا را چون روز روشن ساخت .
    با تمام این اوصاف پروفسور کولیک این پدیده ها را ناشی از سقوط یک سنگ آسمانی دانست و زیاد بر این موضوع تکیه نکرد .
    اما 50 سال بعد مجددا سازمان نجوم اتحاد شوروی رسما اعلام کرد که در 35 ژوئن 1908 هیچ شهاب و سنگی از آسمان بر روی تونگا سقوط نکرده و اگر هم انفجاری روی داده در زمین نبوده است .
    در 1959 پروفسور " گئورگی پیخانف" و در سال 1962 پروفسور " زیگلر" نظریه رسمی خود را چنین اعلام کردند :
    " در محل واقعه ما هیچ نشانه ای از فوران آتشفشان ویا سقوط اجرام آسمانی نیافتیم ، ولی تشعشعات رادیواکتیو در آنجا از حد معمول بیشتر بود . همین ما را به این نتیجه می رساند که انفجار هسته ای شدید در طبقات بالای جو صورت گرفته و یا ماجرا بر اثر تجزیه ضد ماده بوده است "
    پروفسور " لوسین بارنیه " محقق فرانسوی نیز در این باره اینطور اظهار نظر کزد :
    شاهدان عینی قبل از انفجار وجود شیئی استوانه ای شکلی را در آسمان تایید کردند ... قارچ آتش به ارتفاع 80 کیلومتری دیده می شد . سپس لندن و توکیو و بسیاری از شهرهای اروپایی سه شبانه روز در تاریکی محض فرو رفتند و با اینکه چند دهه از آن واقعه می گذرد ، هنوز هیچ سبزه و علفی در آن نروئیده است .

( مطالب مربوط به انفجار تایگا برگرفته از کتاب تاریخ ناشناخته بشر نوشته روبر شارو است و درمنابع دیگر به جز این کتاب نیز آمده است . )
    Last edited by DATAGOSTAR352; 03-05-2010 at 15:14.

16. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من وقتی میگم شما استدلالتون اشتباهه میگید نه ... خوب اون فردی که می گید همه ی علائم یه بیمار افسرده روانی رو داره ... مگه همه ی بیماران روانی قرص میخورن ؟... وقتی میگم شما همه چیز رو برعکس حل میکنید اینجاست ... شما بیا ثابت کن که موجودی اونجا بوده ... چشم . شما پیشفرض رو گرفتی به صحبتای یه فردی که اصلا سلامت روانیش مشخص نیست چطوریه !!
    بارها اینجا گفته شده که حرف شخص عادی ملاک نیست ... به هیچ عنوان (چه برسه به دیوانه!!) . اگه من الان بگم با یه موجود رابطه داشتم و بعد فرداش خودمو از پنجره اتاقم بندازم پائین ، شما چطور اطمینان پیدا می کنید که حرف من درسته ؟؟ من بارها این مثال رو تو تاپیک زدم ... شما که تاپیک رو کامل خوندید حتما دیدید این جمله منو .

شما اون واضحی رو که میگید بیارید ما ببینیم ... موجودات متافیزیکی که نشد حرف . همین که میگید متافیزیک یعنی اینکه خلاص . شما کجا شنیدی یا خوندی که علم بگه که همه اینها یهو کشک ؟؟ این تصور شماست ... چون علم روش استدلالش با شما فرق داره . شما علم رو دشمن خود می دانید چون مخالف شما استدلال میکنه .

هر چیزی که دیده نشه و اثری از آن چیز ردیابی نشه ، شامل وجود نداشته ها هست . تا زمانی که خلاف این امور یافت بشه .
    دلایل زیادی هست که نشون میده موضوع اونطوری که پزشکان و کاراگاهها گفتن نیست ، مثل پرتاب شدن به فاصله دوری از پنجره و... ضمنا در مورد شیزوفرنی در یک پست دیگه جواب دادم .
    حرف شخص عادی ملاک نیست ؟! مثلا این مورخین که تاریخ ایران باستان را برای ما نوشتند که مثلا کوروش در 2000 سال پیش بوده و چنین و چنان کرده چه کسانی بودند ؟ آدم معتبر در نظر شما چه کسی است ؟
    خب توی تحقیقات انسان شناسی و باستانشناسی همین آدمها هستند که نظر می دهند و گفته هایشان برای ما مدرک است ، چطور می شود که به هیچ وجه درمواردی که خوشمان نمی آید مدرک نیستند ؟
    هر چیزی که دیده نشه و اثری از آن چیز ردیابی نشه ، در حیطه اسرار هست نه وجود نداشته ها ، خوب دقت کنید ، چون حرفتون علمی نیست .
    Last edited by DATAGOSTAR352; 02-05-2010 at 18:42.

18. 2 کاربر از DATAGOSTAR352 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •