تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 175 از 312 اولاول ... 75125165171172173174175176177178179185225275 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,741 به 1,750 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

داره خودمونی میشه Nina.S.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    خودم هم نمی دونم . شاید یه جایی که خیلی دوره

پيش فرض

mercedes

یک توصیه
    اگر نمي توانيد عاشق شويد ويا دلشکسته ايد
    از سنگ كوارتز صورتی استفاده كنيد. اين سنگ ملاطفت و مهرباني و عشق را
    به همراه مي آورد. امواج عشق جان تان را در بر مي گيرد و مرحمي بر زخم هاي
    قلب تان كه در اثر بي توجهي ها ايجاد شده مي باشد و روح تان را براي
    پذيرش عشق و عشق ورزي باز مي كند.

خوب حالا این سنگ رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا زودی جواب بده

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دوستانی که قدرت لمس حاله رو دارند می تونند با درست کردن توپ انرژی اونو به چاکرای قلبشون بفرستند.
    من این عمل رو رو خودم تست کردم حالا چاکرای خورشید و قلبم 100% بازه.
    البته اینوباید بگم که چاکرای قلب جاش دقیقاً رو قلبه و خودم هم نمیدونم که چرا تو عکسها بالای چاکرای خورشید گزاشتند؟
    در ضمن این روش توپ انرژی فقط برای چاکرای خورشید و قلب کاربرد داره
    و از انرژی دادن به بقیه چاکراها جداً خودداری کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

mercedes

یک توصیه
    اگر نمي توانيد عاشق شويد ويا دلشکسته ايد
    از سنگ كوارتز صورتی استفاده كنيد. اين سنگ ملاطفت و مهرباني و عشق را
    به همراه مي آورد. امواج عشق جان تان را در بر مي گيرد و مرحمي بر زخم هاي
    قلب تان كه در اثر بي توجهي ها ايجاد شده مي باشد و روح تان را براي
    پذيرش عشق و عشق ورزي باز مي كند.

خوب حالا این سنگ رو از کجا میشه تهیه کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا زودی جواب بده
    نینا جان شما که میخوایین برین این سنگ رو بخرید حتماً با یک سنگ شناس ماهر برید چون خیلی راحت سر آدم رو کلا میزارن تا چند وقت دیگه آدرسشو برات میزارم
    به قول قدیمی ها سنگ فروشها شیشه رو رنگ میکنند به جای عقیق یمنی به آدم قالب میکنند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خواهش ميكنم عزيز راستش ما شاالله انقدر اين پستهاتون طولانيه كه آدم با نگاه كردنش سردرد ميگيره براي همين هم من مطالبتون را نخوندم با معنويات هم مشكلي ندارم ولي واقعا كفرم ميگيره وقتي مي بينم يكي ميگه ميشه روح احظار كرد يا جن تسخير كرد يا مثلا حرف روهها رو شنيد
    حضرت علي ع هم همواره از اين سادگي مردم در عذاب بودند و احاديث بسياري در اين مورد دارند
    خلاصه قصد من هم توهين نبود ببخشيد اگه از حرفهام اين طور برداشت شد
    سلام دوست عزیز از لطف شما بسیار سپاسگزارم
    اگر به جای این گله مندی کمی هم نسبت به حقایق روشن بینانه تر نگاه می کردید حتما مسایلی همچون ارتباط با ارواح واجنه را نیز خیلی بهتر باور میکردید. (انسان دارای قدرتی است که باید فقط آن را باور کرد).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ببین عزیز شاید حرفا کامل نباشه نقص داشته باشه ولی برای خدا اطلاعاتمون را می ذاریم و مطمئنم خیلیها از این تاپیک جرقه هایی توی زندگیشون زده شده . شما هم بهتره یکم از توی امور مادی بیایی بیرون اگهبه این مسائل اعتقاد نداری دیگه بحث تاپیک را مسخره نکن که مطمئن باش دنیا دنیای عمل و عکس العمل هست و از هر دستی بدی از همون دست پس می گیری خوب باشب خوب می گیری و بد باشی بدی می بینی.

چه خوبه ادما فراموش نکنند همه چیز با این دو روز دنیا ختم نمی شه

می بخشی اگه تند حرف زدن قصد توهین و ناراحت کردنتون را نداشتم با زم می بخشید.
    سلام از توجه شما دوست عزیز بسیار متشکر و ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام از توجه شما دوست عزیز بسیار متشکر و ممنونم
    خواهش می کنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام
    منم از استاد پرسیدم گفتند که اگه چاکرا ها باز نباشند مرگ اتفاق میوفته حتی گفتند که چاکرای اول هم باز هست و وظیفه استاد پاکسازی چاکراها هست.

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز
    قابل توجه اصفهانی ها : یه همایش متافیزیک با سخنرانی دکتر علیرضا حقیقی 9 /10/86 که می شه یک شنبه هفته آینده ساعت 4 بعد از ظهر چهار راه طالقانی خیابان شمس آبادی چهار راه قصر روبروی هنرستان امیرکبیر جنب کالای پزشکی آرام ساختمان اسپادامهر طبقه دوم واحد 10 موسسه بین المللی متافیزیک برگزار می شه البته علاقه مندان باید اسم بنویسند که جا کم نیاد چون محل همایش زیاد بزرگ نیست و نمی شه جمعیت زیاد باشه شلوغ می شه.

03112347940
    09139085305

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

نینا جان شما که میخوایین برین این سنگ رو بخرید حتماً با یک سنگ شناس ماهر برید چون خیلی راحت سر آدم رو کلا میزارن تا چند وقت دیگه آدرسشو برات میزارم
    به قول قدیمی ها سنگ فروشها شیشه رو رنگ میکنند به جای عقیق یمنی به آدم قالب میکنند.

سلام دوستان گلم :
    بله ممکنه سنگ قلابی به جای سنگ اصلی بهتون بندازن . اما اگر چاکراهای شما فعال باشن هیچ کس نمیتونه سنگ قلابی به شما بده . چرا که وقتی شما سنگ اصلی رو دستتون بگیرید و باهاش بازی کنید چاکرای هفت شما شروع میکنه به چرخیدن . طوری میچرخه که موهای تنتون سیخ میشه و شما میفهمید که سنگ اصله . حالا هر سنگی که میخواد باشه . من شخصا امتحان کردم . با داشتن چاکراهای باز خیلی راحت میتونید بهترین سنگ رو بخرید . . من خودم سنگ شرف شمس رو پیشنهاد میکنم . چون انرژی که این سنگ داره باعث میشه امواج منفی از شما دور بشه .
    دوستتون دارم بابای.
    Last edited by shahram02; 26-12-2007 at 22:14.

داره خودمونی میشه shahram02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام نازنینای من :
    متاسفانه یکی از مسائل مهمی که ما اصلا بهش توجهی نداریم غیبت کردنه .
    وقتی من و شما در مورد کسی غیبت میکنیم ، یک انرژی منفی از کمر شخصی که داریم غیبتشو میکنیم ازاد میشه ، به دو نیم تقسیم میشه و از نوک انگشتان پای من و شما وارد میشه و در کمرمون میمونه برای مجازاتمون .
    یه وقتی میبینی فلانی ادم بدیه ولی روز به روز داره پیشرفت میکنه و هیچ مشکلی نداره. از قدیم گفتن گناه کسی رو نشورید . این عین واقعیته ، چون منو شما در موردش غیبت کردیم و تمام انرژی های منفی که به دور خودش جمع کرده رو به خودمون میخریم . اینجا ما دچار مشکل میشیم نه اون . پس بیاید مسئله غیبت رو کلا از خودمون دور کنیم .

یه مسئله دیگه که میخواستم بگم اینه که :
    ایا در موقع نماز خوندن به این که چرا اینقدر خمیازه میکشید فکر کردید .؟ من خودم وقتی شروع به نماز خوندن میکنم دائم خمیازه میکشم . اگر کسی میدونه چرا اینطوری میشه بگه تا ببینیم نظر دیگران چیه؟ البته بعدا توضیح میدم که چرا اینطور میشه .
    خدا یار و یاورتون باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •