شرمنده اينو اينجا ميپرسم ولي ميخاستم ببينم از دوستان كسي توي سايت كلوب عضو نيست اونجا ادد كنم.
شرمنده اينو اينجا ميپرسم ولي ميخاستم ببينم از دوستان كسي توي سايت كلوب عضو نيست اونجا ادد كنم.
نه اسمو عوض نمیکنم کلا اسم فایل من با اون هایی که دان کردم فرق میکنه!![]()
بچه ها کسی شماره amirrasa katebرو داره؟ خيلی ضروريه . عجله دارم
راستی رسول جان و جاويد جان. اگر ميشه يک راهنمای کامل و دقيق برای دانگريد ورژن 3.40 به 1.5 و بعد آپگريد به 3.52 بزارين.ممنون
چيت قبول نيست...
من تا حالا هيچ بازي رو با چيت نرفتم
در مورد امير رسا من يه پيغام توي اونجايي كه ميدونستم ميره براش گزاشتم (توي بازي سنتر) كه با شما تماس بگيره
براي دانگريدم سوال كردم جواب دادن برات ميزارم.
بفرما اقا مازيار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درسته كه بازي كردن با چيت حال نمي ده ولي وقتي يه جا گير مي كني هر چي هم جون مي كني نمي توني رد كني ( خودمو عرض مي كنم يه موقع به كسي جسارت نشه ) اون وقت چيت بد جوري حال مي ده !!!!!!
حالا كسي تا حالا با cwcheat كار كرده يه توضيحي بده ؟ مثل اينكه يه چيزيه تو مايه هاي game shark
جاوید جان دستت درست.. حالا تو کدوم سایت عضو هستی و آی دیت چیه ؟
حالا با این شرایط ، اسلیم بگیریم بهتره یا فت ؟ یعنی در آینده مشکلی برای اسلیم پیش نمیاد مثلا دیگه نشه فریمور جدید هک شده ی دیگه ای روش ریخت ؟ واقعا سر انتخاب گیر کردم . چون وقتی با اسلیم دیگه نمیشه با موبایل تبادل اطلاعات کرد یه ذره ضد حاله . واینکه شفافیت صفحه ی پی اس پی به قدری هست که وقتی تو یه روز آفتابی تو خیابون داری بازی میکنی ، بشه صفحه رو دید ؟ یا اینکه مثل موبایل وقتی میخوای یه کلیپ ببینی ( تو نور زیاد آفتاب ) تو صفحه هیچی دیده نمیشه و باید حتما تو یه جای کم نور مثل سایه وایسی ؟
صفاتو.بفرما اقا مازيار
خوب راستش منم رفتم تحقيق کردم نتيجه گرفتم اسليم بهتره.حالا با این شرایط ، اسلیم بگیریم بهتره یا فت ؟ یعنی در آینده مشکلی برای اسلیم پیش نمیاد مثلا دیگه نشه فریمور جدید هک شده ی دیگه ای روش ریخت ؟ واقعا سر انتخاب گیر کردم . چون وقتی با اسلیم دیگه نمیشه با موبایل تبادل اطلاعات کرد یه ذره ضد حاله . واینکه شفافیت صفحه ی پی اس پی به قدری هست که وقتی تو یه روز آفتابی تو خیابون داری بازی میکنی ، بشه صفحه رو دید ؟ یا اینکه مثل موبایل وقتی میخوای یه کلیپ ببینی ( تو نور زیاد آفتاب ) تو صفحه هیچی دیده نمیشه و باید حتما تو یه جای کم نور مثل سایه وایسی ؟
در مورد فريم ور هم هيچ نگران نباش. به ياد حرفی ميوفتم که چند وقت پيش خودم زده بودم.:
هميشه از سونی و دارک الکس انسان باهوش تر و زرنگتر پيدا ميشه که بتونه هک کنه.نگران نباش.اینو تجربه ثابت کرده.
بيخيال انتقال اطلاعات شو. چون با همين فت هم نميشه مثل آدم این کارو کرد!
آره شفافيتش خوبه کمی تا قسمتی. ميتونی ببينی اما نبايد انتظار تصوير واضح رو داشته باشی.
================================================== ========
بچه ها خر شدم پی اس پی رو به 3.52 آپگريد کردم دادم به طرف ایکس باکس با مشکل 3 چراغ خريدم که باز بايد برم بدم درستش کنن.
خرم نه؟ (توهين نکن!) خوب عاشقيه ديگه. تا عاشق نباشی نميفهمی!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)