قیمت xbox360 الایت تو دبی چنده؟
ایا بازی هایه xbox360 رایتی را روی هارد elite میشه زد؟ و با ان بازی کرد و از درایو ان استفاده نکرد؟
سلام خوبی شما؟ ممنون.
آره، پشت اسپیکر رو نگاه بکن ... اونجا معلومه. اسپیکر خاصی هم نمیخواد. (اگه این دو تا جا برای فیش ها نبود، یه مبدل سوزنی بگیر؛ دو تا فیش رو اول به اون وصل کن و بعد به اسپیکر). در ضمن اشتباهی در پست قبلم گفتم، سیم زرد و قرمز ... تصحیح میکنم سفید و قرمز!
خیر دوست عزیز. نمیشه این کار رو کرد. تا چند هفته پیش هم بحث سر همین موضوع بود...
موفق باشید.
آقا من از اسپيكر براي صدا استفاده ميكنم ولي الان ميخواستم هم 360 صدا داشته باشه هم pc ويه مبدل به پشت
اسپيكر زدم كه دوتا مادگي داشت و يه سيم رو از 360 و يه كي ديگه رو به pc زدم و سر هر دو تا سيم رو هم به دو سر
مادگي اسپيكر زدم ولي الان براي 360 از يك بلندگو صدا ميده واز pc هم از يه بلند گو و اين طوري صدا نصف ميشه
ميخواستم ببينم چي كار كنم كه صدا رو هر دو باشه و هر وقت خواستم صداي هر كدوم كه باهاش كار ميكنم (pc,360)
صداي هر دو اسپيكر رو داشته باشه.
ببخشید دوستان .کنسولهای 360(الایت.پرمیوم وآرکید)چه فرق اساسی با هم دارن.منظورم از لحاظ لوازم جانبی مثل هارد نیست.منظورم مثل اجرای بازی ها و کیفیتشون یا خرابیشون و...
جز لوازم جانبی دیگه هیچ فرقی با هم نمی کنند
سلام ممنونم از امیر انریکو که سوالهای به جایی میپرسه
دقیقا همین سوال ها رو من هم داشتم که امیر عزیز قبل از من زحمتشو واسم کشید
در ضمن ممنونم از کاربرهای سایت که سوالهای مارو بی پاسخ نمیزارید.
salam doostan,kasi mitoone gheimate alane xbox360 ro bege be man?man vaghean ziad az xbox360 nemidoonam,kasi midoone too mashhad mishe az koja tahiash kard?age kasi rahnamaiim kone kheili mamnoonesh misham,man taze ozv shodam
سلام
برای قیمتها فقط کافیه صفحه ی قبل رو ببینید پس تکرار رو لازم نمیبینم.
برای مشهد برید خیابون سعدی-اوایلش- پاساژ بهزاد اونجا دارند.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)