خوب معاف رزم تو همون مقداری یه شخص عادی میره باید بری فقط کارای نظامی بهت نمیدن و بیشتر در حاشیه هستی ولی معافیت پزشکی کلا سربازیو میپیچونی.![]()
خوب معاف رزم تو همون مقداری یه شخص عادی میره باید بری فقط کارای نظامی بهت نمیدن و بیشتر در حاشیه هستی ولی معافیت پزشکی کلا سربازیو میپیچونی.![]()
دوستان سلام
دیپلم محجموع 8دوستان برای معافیت پزشکی نمره چشم با آستیگمات جمع میشه؟؟؟یکی از دوستان که معاف شده بود میگفت جمع میشه اما اینطوری که من شنیده بودم جدا حساب میشه.کسی خبر دقیقشو داره؟؟؟
بالای دیپلم مجموع 10
100% معاف هستینسلام
من تو کنکور 88 تو دانشگاه مازندران قبول شدم الان میخوام انصراف بدم و تو کنکور تجربی شرکت کنم میخوام بدونم میتونم با گرفتن معافیت تو کنکور 90 شرکت کنم؟(مجموع چشمای من 13 با این نمره معافم؟)
مگه اینکه کسی بخواد گیری بده یا باهاتون لجی داشته باشه و از این حرفا که احتمالش ضعیفه
اگه همچین موردی هست سعی از نظام وظیفه جای دیگه اقدام کنی
رفتی اونجا بگو نظام وظیفه شهرمون خیلی سرشون شلوغه و محل نمیزارن و از این حرفا
مورد دیگه: فکر میکنم حین استفاده از یک نوع معافیت(به طور خاص معافیت تحصیلی) نشه معافیت دیگه ای گرفت
برای اطلاعات بیشتر به نظام وظیفه شهر خود مراجعه فرمایید دی:
در معاف از رزم آموزشی حطیطو میشه یعنی پخ رفت هوا و مستقیم پخشتون میکننسلام دوستان
می خواستم بدونم مهافیت از رزم با معافیت پزشکی چه فرقی داره؟
![]()
معمولا هم کار سنگین نمیدن بهتون
البته استثنا هم زیاده
علی علی
پسر 18+ با پدری 59+ که تنها برادرش خدمت رو تمام کرده ، معاف هست یا نیست؟
اگر:
الف) برادر مذکور، مجرد باشد
ب) برادر مذکور، متاهل باشد
مرسی
پس روی پایان خدمتم علامتی نمی زنن چون شنیدم که اگه کسی معافیت پزشکی گرفت روی کارتش مشکل رو می نویسن ( یا طور دیگه ای قید می کنن) و برای اینده که اگه خواست جایی استخدام بشه با مشکل شدید مواجه میشه یعنی برای همیشه بن بست میشه اما معاف از رزم این چیزا رو نداره و خدمت رو میره بدون کاره نظامی
درسته؟![]()
خیر.در هر صورت ( الف و ب ) معاف نیست. چون برادر بزرگتر هم دارین.( میتونه خرج خانواده رو بده )
سلام پسری که دارای یک برادر بزرگتر (که سربازی رفته و جدا زندگی میکند) و والدین طلاق گرفته اند معاف میباشد یا نه ؟
برادر بزرگتر از زن قبلی پدر خانواده میباشد!
یه نفر که متولد بهمن 69 باشه ، پارسال و امسال کنکور داده باشه و دولتی قبول نشده باشه:
امسال میتونه بره آزاد و سال بعد کمکور دولتی بده؟ از نظر نظام وظیفه مشکل ییدا نمی کمه؟
پیام نور چطور؟
چون برادر بزرگتر در ایران زندگی میکنه و میتونه کمک خرج خونواده باشه ، معافیت نمیدن
میتونیه بره آزاد ولی درصورت انصراف از دانشگاه ، دانشگاه نامه ی انصرافی رو میزنه به نظام وظیفه ... و باید بره خدمت.
سلام
خاهش می کنم کمک کنین
من متولد دوم خرداد 71 هستم. تا سال دوم دبیرستان رو در رشته انسانی خوندم و بعد به کامپیوتر(کاردانش) تغییر رشته دادم و سال سوم رو داوطلب ازاد خوندم. و خرداد 89 هم دیپلمم رو گرفتم. امروز متوجه شدم که از اول سال مشمول حساب می شدم. ایا من غیبت خوردم؟ من برای ثبت نام در کنکور سراسری یا ازاد و ثبت نام دانشگاه نمی تونم اقدام کنم؟(البته برای کنکور ازاد ثبت نام کردم) در مورد غیبت و این مسایل یه کم توضیح بدین من چه کنم؟ در مورد دفترچه نظام وظیفه چه کنم؟
خاهش می کنم کمک کنین
Last edited by faridtabasi; 08-07-2010 at 09:04.
نه کسی که معاف رزم هست با کسی که عادیه کارتش هیچ فرقی نداره.ولی کسی که کلا با پزشکی معاف شده و نرفته کارتش با بقیه فرق داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)