به همه نوع مودم سرویس میده
یه فیلم100مگی رو چه قدر طول میکشه دانلود کنه
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
به همه نوع مودم سرویس میده
یه فیلم100مگی رو چه قدر طول میکشه دانلود کنه
آره من از پنجشنبه سرویس 256-256 گرفتم برای اولین بارم هست که از adsl استفاده می کنم.
به نظر من ، حتما مودمی بگیر که با پرت شبکه کار کنه و اگه کامپیوترت کارت شبکه آنبورد نداره یه کارت شبکه بگیر ، 10 تومن ، اون وقت هنگ منگ نمیکنه
برای 128 بیشترین سرعت فکر کنم 15 باشه از اون بالاتر فکر نکنم بشه
شما مودمت را می توانی از بازار بگیری ، asus خوبه من خودم Tp-link مدل TD-8811 استفاده می کنم که شبکه و یو اس پی داره ، راضی هم هستم ، فکر کنم آسیا تک بهت همین مودم را بده
hbk360 آره آسیا تک با هر مودمی و که G.lite و G.mdt رو ساپورت کنه مشکلی نداره
64 آسیاتک دانلودش رو 7-6 که 100مگ رو تقریبا" تو 5-4 ساعت دانلود میکنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Bahram1145; 29-07-2007 at 09:25.
آقا اين دو تا پورت G.lite و G.mdt چي هستش اصلا؟؟ از كجا بايد فهميد ساپورت ميكنه امكان داره فروشنده سر در نياره خيلي هاشون نميدونن. من خودم مودم رو رفتم تو تنظيماتش ديدم ساپورت ميكنه. البته كل آي اس پي هاي ايران از پورت pppoe استفاده ميكنن براي همين اكثر مودم ها جوابگو تمام آي اس پي ها هستش
من همين الان زنگ زدم اسياتك 128 تمديد كردم..فقط خدا كنه اون 5 تومن و نگيرن...كي ميان پول و بگيرن؟
G.lite و G.mdt یک نوع استاندارد برای ADSL است که هر کدوم سرعت های مختلفی رو ساپورت میکنن
روی کارتن یا توی دفترچه مودم نوشته که چه استاندارد هایی رو ساپورت میکنه البته اکثر مودم ها ساپورت میکنن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
منم داتک و با گفته های مافیا موافقم
چه ميدونم...يكي ميگه 5 تومن ميگيرن اون يكي ميگه نه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)