آقا رضا با عرض سلام.خسته نباشید این منطقه ما کی تحت پوشش فورجی قرار میگیره.من خیلی پیگیر شدم.هیچی نشد.میشه زحمتشو بکشید
آقا رضا با عرض سلام.خسته نباشید این منطقه ما کی تحت پوشش فورجی قرار میگیره.من خیلی پیگیر شدم.هیچی نشد.میشه زحمتشو بکشید
سلام. ادرس دقیق به صورت پیغام خصوصی دهید.
همراه اول و رایتل هم به کل هم آنتن هم نت داغون شده.رایتل و همراه اول انگار دکلشون رو هوا هست.تا یه بارون و رعد و برق میاد به کل آنتن میپره.واسه همراه اول میپره.ولی رایتل سرعتش داغون میشه.ایرانسل بیچاره که تو سرما و گرما یکسره فول آنتن هست چیزیشم نمیشه.فقط مشکل اینجاست که افت سرعت داره
در سیستان و بلو چستان
سراوان بعد از چند روز تست وارد شبکه تری جی و فور جی شد.
در پی درخواست مردم سردرود باید عرض کنیم که ایرانسل 3 سایت در شهر سردرود دارد که سایت ورودی شهر وصل شده است. سایت دوم هم وصل شده و خیابان مطهری و قسمتی از باغبان تحت پوشش تری جی است. ولی سایت سوم که در مرکز شهر قرار دارد فعلا تجهیز نشده است. به زودی این سایت هم تجهیز خواهد شد و پوشش مرکز شهر از پارک جنگلی تا شهرداری تا ابتدای 3 راهی کامل خواهد شد.
لطفا شاهرود رو هم 4G کنید که شر این شرکت های ADSL خلاص بشیم. الان شهرک دانشگاه شاهرود- فلکه بوعلی حتی 3G هم آنتن درست و حسابی نمیده (2 تا آنتن میده که اونم نمیشه درست ازش استفاده کرد)
سلام. در اولویت قرار داده شده است.
سلام
مهندس رضا از بروجرد خبری نیس؟؟؟؟؟
سلام. برخی از قمست شهر هم تحت پوشش تری جی است و هم فورجی . تا اخر دی پوشش کل شهر کامل میشود.
در استان خوزستان
شهرهای بندر ماهشهر و مسجد سلیمان پس از چند روز تست وارد مدار فور جی شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)