پَ بگو باید از هفت خان رستم رد بشی![]()
کسی به ما کمک نمیکنه؟
من چهار سال پیش از خدمت متواری شدم و به مدت 4 ماه خدمت کرده بودم. حالا اگه بخوام خودمو معرفی کنم باید برگردم همون پادگانی که قبلا بودم و خودمو معرفی کنم؟
اگه خودمو معرفی کنم باید از اول دوباره برم آموزشی یا میتونم ادامه خدمت رو تو همون پادگان ادامه بدم؟
جواب دقیق سئوالتو نمی دونم ولی اینو بگم که ظاهرا تا آخر شهریور ماه اگه سربازای فراری خودشون معرفی کنند بخشیده میشن. پیگیرش باش خیلی به نفعت میشه.
سلام
دیروز اعزام شدیم به 01 و تقسیمات هم صورت گرفت!!!
من در یگان 721 افتادم! یعنی هنگ 2.
من نمیدوسنتم همون روز قراره تقسیمات صورت بگیره. واِلا بنظرم میرسه میشد یه چک و چونه هایی در مورد یگانمون بزنم.
غافلگیر کننده بود.
در ضمن همون طور که دوستمون گفت، تا شنبه ی هفته ی دیگه هم بمون مرخصی داردن.![]()
با سلام
از دوستان عزیزی که دوره آموزشیون در 01 بوده یک سوال بسیار مهم دارم:
شهرستانی هایی که معمولا 01 میوفتند در هنگام تقسیمات معمولاً کدوم شهرستان ها اعزام میشن.( لیسانس و شرایط دار هم نیست و اهل مازندرانه).چند درصد احتمال داره بیفته تهران؟
با تشکر
دوستان یک سوال؟ من رفتم بیمارستان و کمیسیون رفتم و معاف از رزم شدم. حالا فرمانده من می تونه بگه من معاف از رزمیت رو قبول ندارم و باید تیر اندازی کنی و یا تو مانور های رزمی باشی؟ اینم بگم 10 ماهه هم از خدمتم داره می گذره والان تو یگان خدمت می کنم
نه دیگه اینجوری هام که میگی نیست !
سلام. من یه سوال دارم. اگر بعد از گرفتن مرخصی و اتمام مرخصی چند روز غیبت کنیم( مثلا 10 روز - کمتر از 15 روز) و در این مدت غیبت مثلا دژبان ما رو تو خیابون ببینه و بشناسه، آیا می تونه بازداشت کنه؟ غیبت کمتر از 15 روز، دژبان می تونه بازداشت کنه تو خیابون؟
جتی با خروج یک دقیقه ای از یگان بدون برگ مرخصی یا برگ ماموریت دژبان مرکز حق بازداشت شما رو دارد
سعی کنید اصلا غیبت نکنید من پارسال همین موقع ها ترخیص شدم. ولی یکی از هم دوره ای هام که مثل من در بهترین شرایط خدمت میکرد هی فرار کرد و فرار کرد
چند ماه پیش خبرش اومد که گرفتنش و دادگاهیش کردن. کلی جریمه داد
به نظرم الان سربازی خیلی خیلی آسونتر شده. سعی کنید بدون غیبت تمومش کنید. با فرمانده اتو دوست بشین که بتونین مرخصی های تشویقی ازش بگیرید![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)