تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1749 از 4751 اولاول ... 749124916491699173917451746174717481749175017511752175317591799184922492749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,481 به 17,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دو شبه که با v*p*n دنلود میکنم و در این دو شب حدود 3.2 گیگ گرفنم میشه گفت تقریبا مثل قبل دانلود دارم فقط حدود 100 مگ کمتر ولی هر چی باشه از 700 مگ بهتره
    این وی پی ان رو از کجا باید درخواست داد ؟ خود شرکت می فروشه ؟ تاثیرش چیه ؟ اگه میشه یه مختصر توضیحی بدین .
    ممنون

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بچه ها من دیشب تا نصفه شب بیدار بودم . دیدم بعد از 5 دقیقه سرعت از 150 میاد رو 15 . گفتم دیسکانکت کنم ببینم چی میشه . این کاررو کردم و سرعتم دوباره اومد رو 150 ولی باز هم بعد از 5 دقیقه سرعتم اومد رو 15 همین روال تا چندین بار تکرار میشد . نمیدونم ولی فکر کنم این کارها کار خود شاتله . من هم گذاشتم که هر 5 دقیقه خودش ریکانکت کنه . بعد خوابیدم . دیشب تونستم 3 برابر همیشه دانلود کنم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بچه ها من دیشب تا نصفه شب بیدار بودم . دیدم بعد از 5 دقیقه سرعت از 150 میاد رو 15 . گفتم دیسکانکت کنم ببینم چی میشه . این کاررو کردم و سرعتم دوباره اومد رو 150 ولی باز هم بعد از 5 دقیقه سرعتم اومد رو 15 همین روال تا چندین بار تکرار میشد . نمیدونم ولی فکر کنم این کارها کار خود شاتله . من هم گذاشتم که هر 5 دقیقه خودش ریکانکت کنه . بعد خوابیدم . دیشب تونستم 3 برابر همیشه دانلود کنم
    تایید میشه پس فکر می کنی چرا من می گم شاتل دزده چون مطمئنم خودشون سرعتها رو آوردند پایین و مشکلی از کمبود ترافیک ندارند دارند دزدی میکنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gla021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بابا من نمیدونم برای یه جیز که به صورت رایگان هست چرا اینقدر صر و صدا می کنید طرف داره واسه سرعت 512 ، 18000 میده توقع داره همه ی پهنای باند شاتل رو بدن آقا شبا رایگان دانلود کنه شبی 700 مگ هم خوبه البته مطمئن باشید دانلود بلد نیستین وگرنه شبی کمتر از 1.3 نباید دانلود داشته باشین من هر روز میام این تاپیک میخونم میخندم شاتل باید شبانش برداره تا شما سر حال بیان این تاپیکم باید قفل بشه شده اسپم دونی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بابا من نمیدونم برای یه جیز که به صورت رایگان هست چرا اینقدر صر و صدا می کنید طرف داره واسه سرعت 512 ، 18000 میده توقع داره همه ی پهنای باند شاتل رو بدن آقا شبا رایگان دانلود کنه شبی 700 مگ هم خوبه البته مطمئن باشید دانلود بلد نیستین وگرنه شبی کمتر از 1.3 نباید دانلود داشته باشین من هر روز میام این تاپیک میخونم میخندم شاتل باید شبانش برداره تا شما سر حال بیان این تاپیکم باید قفل بشه شده اسپم دونی
    شما این همه سال کجا بودی؟
    کی گفته رایگانه پس اون پولی رو که ماهیانه میدزده چیه بابت همین میشه دیگه .
    بعد 512 باید بالای 1 گیگ دانلود داشته باشید.
    اگر هم ورداره خیالی نیست میریم یک ISP لااقل مثل این دزد بابت گیگ اضافه 9000 تومان نگیره.
    من سراغ دارم 40000 سرویس 3 ماهه با 9 گیگ ترافیک و هر گیگ اضافه 3000 تومان ولی ترافیک شبانه نداره و سرعت دانلودش هم از 55 پایین نمی یاد از اونجا بخاطر اینکه بتونم از این شاتل دزد تو شبها دانلود کنم کوچ کردم وگرنه همونجا می موندم.

6. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن رياضي
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پس شاتل عامل نفوذی هم داره

8. این کاربر از emgjey بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما که بلدی به ما که بلد نیستیم دانلود شبانه یاد بده که بالای 1.3 گیگ دانلود کنیم

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما که بلدی به ما که بلد نیستیم دانلود شبانه یاد بده که بالای 1.3 گیگ دانلود کنیم
    بهش میگن: مدیریت دانلود.

حرف بی راه هم نمیگه.

من باورم نمیشد اما خیلی ها نمیدونن و انتظار دارن وقتی از راپیدشیر بدون اکانت استفاده میکنند سرعت ماکزیموم رو بهشون بده. یا اینکه شاید لینک راپیدشیر رو بذارن تو لیست که شب ها دانلود بشه و صبح که بیان میبینن که ایرور داده.

این مورد خیلی درشتی بود. موارد ریز هم هست که اگر اونا رو رعایت کنی میتونی خیلی دانلود کنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من آرت دارم دانلود هم زیاد ندارم موردیه مثلا پریشب خاموش بود دیشب دانلود میکرد قبلا حدود 900 بود الان 1 گیگ یعنی اون 117 که توی روتر بسته شده نمیدونم چرا کار نمیکنه قبلا 44 بود الان 50 ولی یجا هایی یا یوقتایی درست نمیدونم سرعت میره بالا میشه همون 117

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بهش میگن: مدیریت دانلود.

حرف بی راه هم نمیگه.

من باورم نمیشد اما خیلی ها نمیدونن و انتظار دارن وقتی از راپیدشیر بدون اکانت استفاده میکنند سرعت ماکزیموم رو بهشون بده. یا اینکه شاید لینک راپیدشیر رو بذارن تو لیست که شب ها دانلود بشه و صبح که بیان میبینن که ایرور داده.

این مورد خیلی درشتی بود. موارد ریز هم هست که اگر اونا رو رعایت کنی میتونی خیلی دانلود کنی.
    شما مدرک PHD تون رو از کجا گرفتین؟
    خوب بچه 2 ساله هم می دونه بدون اکانت نمیشه از رپید دانلود کرد.

13. 3 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •