این وی پی ان رو از کجا باید درخواست داد ؟ خود شرکت می فروشه ؟ تاثیرش چیه ؟ اگه میشه یه مختصر توضیحی بدین .
ممنون
با احترام
تیم مدیریت انجمن
این وی پی ان رو از کجا باید درخواست داد ؟ خود شرکت می فروشه ؟ تاثیرش چیه ؟ اگه میشه یه مختصر توضیحی بدین .
ممنون
بچه ها من دیشب تا نصفه شب بیدار بودم . دیدم بعد از 5 دقیقه سرعت از 150 میاد رو 15 . گفتم دیسکانکت کنم ببینم چی میشه . این کاررو کردم و سرعتم دوباره اومد رو 150 ولی باز هم بعد از 5 دقیقه سرعتم اومد رو 15 همین روال تا چندین بار تکرار میشد . نمیدونم ولی فکر کنم این کارها کار خود شاتله . من هم گذاشتم که هر 5 دقیقه خودش ریکانکت کنه . بعد خوابیدم . دیشب تونستم 3 برابر همیشه دانلود کنم
تایید میشه پس فکر می کنی چرا من می گم شاتل دزده چون مطمئنم خودشون سرعتها رو آوردند پایین و مشکلی از کمبود ترافیک ندارند دارند دزدی میکنند.
بابا من نمیدونم برای یه جیز که به صورت رایگان هست چرا اینقدر صر و صدا می کنیدطرف داره واسه سرعت 512 ، 18000 میده توقع داره همه ی پهنای باند شاتل رو بدن آقا شبا رایگان دانلود کنه
شبی 700 مگ هم خوبه البته مطمئن باشید دانلود بلد نیستین وگرنه شبی کمتر از 1.3 نباید دانلود داشته باشین
من هر روز میام این تاپیک میخونم میخندم
شاتل باید شبانش برداره تا شما سر حال بیان
این تاپیکم باید قفل بشه شده اسپم دونی
![]()
شما این همه سال کجا بودی؟
کی گفته رایگانه پس اون پولی رو که ماهیانه میدزده چیه بابت همین میشه دیگه .
بعد 512 باید بالای 1 گیگ دانلود داشته باشید.
اگر هم ورداره خیالی نیست میریم یک ISP لااقل مثل این دزد بابت گیگ اضافه 9000 تومان نگیره.
من سراغ دارم 40000 سرویس 3 ماهه با 9 گیگ ترافیک و هر گیگ اضافه 3000 تومان ولی ترافیک شبانه نداره و سرعت دانلودش هم از 55 پایین نمی یاد از اونجا بخاطر اینکه بتونم از این شاتل دزد تو شبها دانلود کنم کوچ کردم وگرنه همونجا می موندم.
پس شاتل عامل نفوذی هم داره![]()
شما که بلدی به ما که بلد نیستیم دانلود شبانه یاد بده که بالای 1.3 گیگ دانلود کنیم
بهش میگن: مدیریت دانلود.
حرف بی راه هم نمیگه.
من باورم نمیشد اما خیلی ها نمیدونن و انتظار دارن وقتی از راپیدشیر بدون اکانت استفاده میکنند سرعت ماکزیموم رو بهشون بده. یا اینکه شاید لینک راپیدشیر رو بذارن تو لیست که شب ها دانلود بشه و صبح که بیان میبینن که ایرور داده.
این مورد خیلی درشتی بود. موارد ریز هم هست که اگر اونا رو رعایت کنی میتونی خیلی دانلود کنی.
من آرت دارم دانلود هم زیاد ندارم موردیه مثلا پریشب خاموش بود دیشب دانلود میکرد قبلا حدود 900 بود الان 1 گیگ یعنی اون 117 که توی روتر بسته شده نمیدونم چرا کار نمیکنه قبلا 44 بود الان 50 ولی یجا هایی یا یوقتایی درست نمیدونم سرعت میره بالا میشه همون 117
شما مدرک PHD تون رو از کجا گرفتین؟
خوب بچه 2 ساله هم می دونه بدون اکانت نمیشه از رپید دانلود کرد.
هم اکنون 93 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 93 مهمان)