اولترا:
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اولترا:
![]()
جمعه بس نبود که حدود 6.5 ساعت نت من قطع بود، اینم اطلاعیه تازه شرکت ماکس،
با تشکر از صبر و شکیبایی شماضمن عرض پوزش به اطلاع می رساند، روز یک شنبه 20 بهمن ماه، از ساعت 2 بامداد تا 8 صبح، در دسترسی به اینترنت پرسرعت اختلالاتی پیش خواهد آمد. از توجه، صبر و حوصله شما کاربران گرامی سپاس گزاریم.
با تشکر
واحد فنی ماکس نت
تازه سیستمشون اس ام اس هم به من زده که امشب از ساعت 2 مشکل خواهد بود.
نمی دونم چرا رفع همه مشکل ها باید دقیقا از ساعت 2 شروع بشه!
اخه وحید جان تو فقط به دانلود شبانه فکر میکنی....
یه مسئله دیگه ای هم هست.....طرف کسب و کارش با اینترنته .... مثل ما که تو دفتر اگه اینترنت قط بشه کلا" جواب گویی ای نداریم به جز فروش شارژ
پس باید شبا مشکلو حل کنن تا صبا مشکل ایجاد نشه!![]()
دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین سرویس رو داشتم واقعا چیزی برای تعریف نداره و همه چیزیش از پینگ گرفته تا دانلود شبانه افتضاحه هر چه زودتر ازش بیای بیرون بهتره
اخه کسی که میاد مثل من کلی پول میده واسه VIP دانلود شبانه واسش مهمه وگرنه کاسب با 20 تومن سرویسی میگیره رو 4 مگ بسته شده مثل VIP!!!
کلی دانلود نیمه کاره دارم ممکنه تا پس فردا از سرور اصلی پاک بشه بیچاره میشم کاش تمام روز قطع میکردن شب اختلال نداشت.
خوب در هر حال اولویت با بند پ هست.....![]()
حرف شما کاملا درسته و منم باهاش موافقم. و شکی نیست که آدم روزا کارهای واجب تری با نت داره. ولی به نظرتون چرا مشکل باید دقیقا از 2 تا 8 و در عرض 6 ساعت حل بشه؟ یا مثلا چرا از 12 تا 6 نه؟
اصلا به کل خنده داره، ننوشتن از 2 به مدت چند ساعت. دقیقا نوشتن از 2 تا 8.
یه جورایی دقیقا میندازن تو تایم رایگان تا هم منفعت کنن هم برن رو مخ ملت!
این پیامک رو واسه منم فرستادن بدترین خبری بود که تو این یک ماه اخیر بهم رسیده بود بدجور حالم و گرفت یعنی امشب باید بدون صدای گوش نواز فن کامپیتر بخوابم.
آخه وحید ببین اصلا" بندازن 11 تا 5 صب!
از 5 تا 7 چه قدر میخوای دانلود کنی آخه؟!(بی خیال بابا الان 10 % کسایی که اینتر نت میگیرن به دنبال اینن که دانلود رایگان کنن.....60 %آدمایی هم که اینترنت میگیرن کلا" برا کارای خاک برسری میگیرن یا اصلا" نمیدونن اینترنت به چه دردیشون میخوره!)![]()
نه، ناامید نباش، من که ظاهرا امشبو تا صبح بیدارم تا دقیقه ها رو هم اگه وصل شد، از دست ندم.
انصافا تو اون 5 تا 8 میشه 4.5 گیگ دان کرد.ولی من تو اون 10 درصد هم نوبرم چرا که اگه دانلود نباشه، کامپیوتر و نت برام بی معنیه چون دیگه مدیایی نیست که وقتم پر شه!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)