سلام دوست من.شما کلا در حال اشتباه فکر کردن هستی حرف شما اینا نیست که میگی .رسما دارید به کاربرا میگید همینی که هست لطفا دهنتون را ببندید و هیچ حرفی نزیند!حرف از عدالت و رعایت حق کاربرا میزنید ؟ که آره شما مشکل از خودتونه و مصرفتون را درست کنید از اینا حرفا!نه دوست من مشکل از خود شرکت اسیاتکه این شرکت در حال کلاهبرداری از کاربراشه اونم به صورت محدود کردن سرویسای محدودی و نامحدود و بالا بردن پینگ !از شما بعیده به عنوان یک کاربر از این شرکت طرفداری کنید مگر اینکه شما هم ....آره!
در مورد هرینه باید بهت بگم ما کاربرا داریم خیلی خیلی هزینه میکنیم و بعد همچین سرویسای اشغال و بدرد نخوری به ما میدن .بعد شما کاربرا را متهم میکنید که با کمترین پول میخواهید بهترین سرعت را داشته باشید؟؟؟؟براتون واقعا متاسفم. شاید شما در بیاد بگید که نه این شرکت هزینه خیلی زیادی واسه پهنای باند میده بخاطر همین هزینشون بالا است.نه دوست من اینا سودشون تو همین گران بودن پهنای بانده تا بتونند به راحتی سر کاربراشن را کلاه بزارند و هر خط را بین 40 تا 50 نفر شر میکنند .حال ببیند مخابرات هزینه پهنای باند را 35 درصد کاهش داده این شرکتها در حال دیوانه شدن هستن چون سودشون کمتر میشه البته اینا بازم دست به کلاهبرداری میزنن و با پایین آوردن سرعت و شر کردن هر خط بین 100 نفر دوباره سودشون را بالا میبرند .کشور ما به یه سازمان نظارت و بازرسی خیلی قوی و هوشمند نیاز داره تا جلوی تمام کلاهبردار را بگیرن.
دوستمون درست گفتن به شرکت اسیا تک اصلا ربطی نداره که کاربران چه جور از نتشون استفاده کنند.
دوست من شما عصبی نشو وقتی یکی از این شرکت انتقاد میکنه سریع میای میگی نه مشکل از کاربرا است و نه شرکت.عصبانی بودن خودت را بذار کنار.. همینکه این شرکت در حال از دست دادن کاربراشه مشخص میکنه مشکل از جانب کیه!!!