تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1749 از 3745 اولاول ... 749124916491699173917451746174717481749175017511752175317591799184922492749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,481 به 17,490 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام دوست من.شما کلا در حال اشتباه فکر کردن هستی حرف شما اینا نیست که میگی .رسما دارید به کاربرا میگید همینی که هست لطفا دهنتون را ببندید و هیچ حرفی نزیند!حرف از عدالت و رعایت حق کاربرا میزنید ؟ که آره شما مشکل از خودتونه و مصرفتون را درست کنید از اینا حرفا!نه دوست من مشکل از خود شرکت اسیاتکه این شرکت در حال کلاهبرداری از کاربراشه اونم به صورت محدود کردن سرویسای محدودی و نامحدود و بالا بردن پینگ !از شما بعیده به عنوان یک کاربر از این شرکت طرفداری کنید مگر اینکه شما هم ....آره!
    در مورد هرینه باید بهت بگم ما کاربرا داریم خیلی خیلی هزینه میکنیم و بعد همچین سرویسای اشغال و بدرد نخوری به ما میدن .بعد شما کاربرا را متهم میکنید که با کمترین پول میخواهید بهترین سرعت را داشته باشید؟؟؟؟براتون واقعا متاسفم. شاید شما در بیاد بگید که نه این شرکت هزینه خیلی زیادی واسه پهنای باند میده بخاطر همین هزینشون بالا است.نه دوست من اینا سودشون تو همین گران بودن پهنای بانده تا بتونند به راحتی سر کاربراشن را کلاه بزارند و هر خط را بین 40 تا 50 نفر شر میکنند .حال ببیند مخابرات هزینه پهنای باند را 35 درصد کاهش داده این شرکتها در حال دیوانه شدن هستن چون سودشون کمتر میشه البته اینا بازم دست به کلاهبرداری میزنن و با پایین آوردن سرعت و شر کردن هر خط بین 100 نفر دوباره سودشون را بالا میبرند .کشور ما به یه سازمان نظارت و بازرسی خیلی قوی و هوشمند نیاز داره تا جلوی تمام کلاهبردار را بگیرن.
    دوستمون درست گفتن به شرکت اسیا تک اصلا ربطی نداره که کاربران چه جور از نتشون استفاده کنند.

دوست من شما عصبی نشو وقتی یکی از این شرکت انتقاد میکنه سریع میای میگی نه مشکل از کاربرا است و نه شرکت.عصبانی بودن خودت را بذار کنار.. همینکه این شرکت در حال از دست دادن کاربراشه مشخص میکنه مشکل از جانب کیه!!!
    خوب بنده که در کمال آرامش جواب میدم ...نظرات شما واسم محترمه..من هیچ منافعی در آسیاتک ندارم..و واضح هست که همه شرکتها دارند همین کارو میکنن.. سری به فروم شاتل بزنید..اونجاهم بعضیا ناراضین و به شاتل میگن شاتر!!! بازم میگم، در اینکه اینترنت ایران بی کیفیت و گرونه شکی نیست. اما حرف من اینه: وقتی منابع و امکاناتی که از طرف دولت و شرکتا به ما داده میشه محدوده، بهتره ما با مصرف عادلانه اجازه بدیم همه استفاده کنند. همین زیاده خواهی بعضی کاربرا که هر شب 15 20 گیگ میخان دانلود کنند ( دانلودهای غیر ضروری) باعث میشه بهانه بدن دست شرکتا برای تشدید قانون مصرف عادلانه در جهت منافع خودشون. اینطور نیست؟ این سیاستها محدود به یه شرکت نمیشه..عمومیه متاسفانه و چون ما ایرانیها عادت به رفتار جزیره ای داریم و فقط و فقط منافع خودمون، سرعت دانلود خودمون، پهنای باند خودمون واسمون مهمه و نه منافع جمعی، باعث میشه راحتتر سرمون کلاه بره...شما کافیه پیگیر باشید در شکایت از شرکت خاصی..و تهدید کنید به شکایت شخصی در سازمان تنظیم مقررات رادیویی و عمل کنید..و ببینید چطور ظرف 2 روز مشکلتون کامل حل میشه..و در اکثر موارد شما دیگه آروم میشید و ادامه نمیدید به شکایت به نفع بقیه..اونها از همین خصلت جزیره ای و خودخواهانه ما سو استفاده میکنند و میگن: دهن همین یکیو ببنیدم!!!! ( اینم بگم این اتفاق واسه من در یک شرکت دیگه افتاد و من تخلیه کردم لازم باشه اسم و اطلاعات شرکت و شکایتو میگم) سوال من از همه ی ناراضی های اینجا اینه: آیا حاضرید به خاطر منافع جمع و بهبود کیفیت آسیاتک و سرجا نشوندنش، در تمدید بعدی همه باهم یک هفته تاخیر بندازید در تمدید؟ مسلما نه!! تجربم میگه..چون همه میخایم"با کمترین هزینه بیشترین سود رو ببریم" این سود مادی نیست...یعنی یکی دیگه اعتراض کنه تا ما استفاده کنیم..حالا که حاضر نیستیم واسه بهبود اوضاع هزینه بدیم پس بهتره مصرفمون عادلانه باشه...اگر نظرات من باعث ناراحتی میشه واقعا عذر میخام ..اما بدونید همه ما مقصریم...

2. این کاربر از pilotscale بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

چند روز پیش سرویسم رو زودتر از موعد تمدید کردم و دیشب سرویس قبلی تمام شد ولی سرویس جدید فعال نشد
    تماس گرفتم با پشتیبانی میگه سیستمها مشکل دارن فردا تماس بگیر
    امروز تماس گرفتم و تازه الان بعد از 12 ساعت قطعی اینترنت وصل شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما هم با اشغال تک! همین مشکل منو دارید!!!!!!!!!!؟ سرویس (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 06 گیگ گرفتم. که باید سرعت دانلود برابر با 256 داشته باشه .. ( بدون استفاده از ف شکن یا وی پی ان و ... ) با IDM از 40 K بیشتر نمیشه و بعضی وقتها هم تا 120 میره ولی زود کم میشه!

راستی از ساعت 5تا8 هم که لطف کردن رایگانه آیا سرعتش همونیکه قانون باید باشه هست یا اونموقع از اینم کمتر میشه!!!!!!!!!!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه signul.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

شما هم با اشغال تک! همین مشکل منو دارید!!!!!!!!!!؟ سرویس (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا 06 گیگ گرفتم. که باید سرعت دانلود برابر با 256 داشته باشه .. ( بدون استفاده از ف شکن یا وی پی ان و ... ) با IDM از 40 K بیشتر نمیشه و بعضی وقتها هم تا 120 میره ولی زود کم میشه!

راستی از ساعت 5تا8 هم که لطف کردن رایگانه آیا سرعتش همونیکه قانون باید باشه هست یا اونموقع از اینم کمتر میشه!!!!!!!!!!؟
    داشــ به نماینده بگین که یه درخواست خرابی واستون بزنند .. شاید مشکل از مخابرات باشه ..
    اگر پیگیری نکنید هیچ چیزی عوض نمیشه !!
    10 گیگ 1 تا 8 رایگان هست 6 گیگ 5 تا 8 ..
    130-120 باید داشته باشید شبانه ..

6. این کاربر از signul.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

چند روز پیش سرویسم رو زودتر از موعد تمدید کردم و دیشب سرویس قبلی تمام شد ولی سرویس جدید فعال نشد
    تماس گرفتم با پشتیبانی میگه سیستمها مشکل دارن فردا تماس بگیر
    امروز تماس گرفتم و تازه الان بعد از 12 ساعت قطعی اینترنت وصل شد
    شما اگر از یک نماینده مشخص معتبر سرویس میگرفتید به راحتی واستون تأیید سرویس می کردند ..
    چون شما وقتی یه سرویس رو تمدید می کنید تا زمانی که نماینده سرویس رو تأیید نکنند سرویس فعال نمیشه ..

احتمالاً 12 ساعت طول کشیده که تأیید کنند ..

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

داشــ به نماینده بگین که یه درخواست خرابی واستون بزنند .. شاید مشکل از مخابرات باشه ..
    اگر پیگیری نکنید هیچ چیزی عوض نمیشه !!
    10 گیگ 1 تا 8 رایگان هست 6 گیگ 5 تا 8 ..
    130-120 باید داشته باشید شبانه ..
    در سایت بخش تماس با پشتیبانی مشکلم رو گفتم بهم جواب داده:
    مشترک گرامی با سلام کیفیت خط مشکل دارد.جهت پیگیری لطفا تمام دستگاههای متصل به خط تلفن را جدا نموده و مودم را مستقیم حتی بدون اسپلیتر وصل نموده و از موبایل با شرکت تماس بگیرید. با تشکر ...

ولی اینکارم کردم سرعتش همون 40 تا بیشتر نمیره!!!
    یعنی هرچی هست از داخل خونه نیست؟؟؟؟!
    خدا بگم این پشتیبانی فنی تلفنی شون رو چیکار کنه...بعد 20 دقیقه انتظار برای رسیدن به یه اپراتور پاسخگو طرف آخرش خیلی قشنگ گوشی رو قطع میکنه میره پی کارش!!!!!!!!

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا یکی هم لطف کنه سوال منو جواب بده. قسمت مشاهده ریز مصرف چرا غیرفعاله؟؟ برای دیدن مقدار حجم مصرفی کجا باید بریم الان ؟؟؟؟

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

شما اگر از یک نماینده مشخص معتبر سرویس میگرفتید به راحتی واستون تأیید سرویس می کردند ..
    چون شما وقتی یه سرویس رو تمدید می کنید تا زمانی که نماینده سرویس رو تأیید نکنند سرویس فعال نمیشه ..

احتمالاً 12 ساعت طول کشیده که تأیید کنند ..

نماینده معتبره
    با خود سایت هم تمدید کردم
    پولی به نماینده ندارم که تایید بکنند یا نه
    من چند روز پیش تمدید کرده بودم . دیشب حجمم تموم شد

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

در سایت بخش تماس با پشتیبانی مشکلم رو گفتم بهم جواب داده:
    مشترک گرامی با سلام کیفیت خط مشکل دارد.جهت پیگیری لطفا تمام دستگاههای متصل به خط تلفن را جدا نموده و مودم را مستقیم حتی بدون اسپلیتر وصل نموده و از موبایل با شرکت تماس بگیرید. با تشکر ...

ولی اینکارم کردم سرعتش همون 40 تا بیشتر نمیره!!!
    یعنی هرچی هست از داخل خونه نیست؟؟؟؟!
    خدا بگم این پشتیبانی فنی تلفنی شون رو چیکار کنه...بعد 20 دقیقه انتظار برای رسیدن به یه اپراتور پاسخگو طرف آخرش خیلی قشنگ گوشی رو قطع میکنه میره پی کارش!!!!!!!!
    شما اتصال رو با سیمی که مستقیم به داخل منزل میاد چک کنید اگر تغییری ایجاد شد مشکل از سیم کشی داخلی هست ،
    اما اگر مشکل داشتید به شرکت اطلاع بدید وظیفه مخابرات هست که ارتباط رو تا درب منزل بررسی کنند

12. این کاربر از signul.online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Fasa

پيش فرض

آقا یکی هم لطف کنه سوال منو جواب بده. قسمت مشاهده ریز مصرف چرا غیرفعاله؟؟ برای دیدن مقدار حجم مصرفی کجا باید بریم الان ؟؟؟؟
    از دسترسی سریع به سرویس ، اگر نشد با پشتیبانی تماس بگیرید و بهشون بگین که این قسمت رو واستون فعال کنند ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •