تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1749 از 2376 اولاول ... 74912491649169917391745174617471748174917501751175217531759179918492249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,481 به 17,490 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

نارضايتى پنهان استقلالى ها از داور ايرانى براى دربى؟
    بلافاصله بعد از اينكه داستان قضاوت داوران ايرانى براى دربى به صورت جدى مطرح شد، امير قلعه نويى در مصاحبه هاى تلويزيونى و مطبوعاتى خود به حمايت از اين طرح پرداخت و حتى مدعى شد همه بايد دست به دست هم بدهند تا براى هميشه بدعت استفاده از داوران خارجى براى قضاوت جدال استقلال و پرسپوليس از بين برود. روى همين اصل طبيعى بود كه همه تصور كنيم نگاه باشگاه استقلال به استفاده از قاضى وطنى كاملاً مثبت است اما... قطعاً امير قلعه نويى تا روز بازى موضع خود را تغيير نمى دهد و همچنان بر طبل حمايت خواهد كوبيد اما اين بدان معنى نيست كه تمام مسئولان باشگاه استقلال موافق طرح وى باشند. البته آنها به خاطر حفظ اعتبار امير و جلوگيرى از چند صدايى در اين مورد فعلاًَ موضع خاصى اتخاذ نكرده و در رسانه ها نيز سياست «نعل و ميخ» را پيش گرفته اند اما شنيده هاى ما حاكى از آن است كه برخى از مسئولان استقلال در خفا به طور قاطع معتقدند بهتر است بار ديگر يك داور خارجى براى قضاوت به تهران آورده شود! به اعتقاد آنها داور ايرانى هر طور قضاوت كند بازهم پرحرف و حديث خواهد بود. از طرف ديگر در فصلى كه به زعم آنها امتيازات زيادى در اثر اشتباهات داوران وطنى از كف استقلال رفته، چه دليلى دارد كه بار مهمترين بازى فصل بر روى دوش آنها گذاشته شود؟!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

موازنه قدرت قلعه نويى براى بازى با راه آهن و پرسپوليس
    جبارى و جان واريو، داخل زمين حيدرى و كاظمى، روى نيمكت
    اميرقلعه نويى از همين حالا براى دربى نقشه مى كشد و مى خواهد زمينه براى برترى در ديدار سنتى را فراهم كند. البته آبى پوشان قبل از جدال با پرسپوليس بايد مقابل راه آهن صف آرايى كنند اما كاملاً مشخص است كه برخلاف حرف هاى شعارگونه كادر فنى استقلال و پرسپوليس، براى آنها برترى در دربى بيشتر از ۳ امتياز ارزش دارد و حاضر هستند براى نيل به اين هدف از خير پيروزى در ديدار ماقبل آن بگذرند.در همين مورد شنيديم قلعه نويى قصد دارد براى حفظ موازنه در خط هافبك تيم خود و البته استفاده چرخشى از مردان ميانى استقلال، روش ويژه اى را جهت استفاده از آنها در جدال با راه آهن در پيش بگيرد. بر اين اساس به احتمال زياد از وجود مجتبى جبارى و فابيو جان واريو به عنوان ۲ هافبك تهاجمى استفاده مى شود تا آنها قبل از تقابل با پرسپوليس مجال خوبى براى محك توانايى هايشان به دست آورند. از طرف ديگر زمزمه مى شود حسين كاظمى و خسرو حيدرى نيمكت نشين شوند تا با توجه به ۲ اخطاره بودن آنها، زمينه براى محروميت اين ۲ نفر جهت تقابل با سرخپوشان به صفر برسد. گفتنى است استقلال در بازى با راه آهن، فرهاد مجيدى را هم به واسطه ۳ اخطاره بودن در اختيار نداشته و نمى تواند بر روى او به عنوان يك هافبك نفوذى حساب كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

فرصت براى بازى كردن در دربى زياد است
    روانخواه: نمى خواهم به خاطر بازى در دربى بهبودى ام به خطر بيفتد

اميدرضا روانخواه، هافبك استقلال كه دوران نقاهت خود را طى مى كند در مورد آخرين شرايط خود اظهار داشت: در حال حاضر در تمرينات استقلال فقط مى دوم و همچنين تمرينات سبكى را زير نظر دكتر نوروزى انجام مى دهم. خوشبختانه همه چيز خوب پيش مى رود و فكر مى كنم به زودى مى توانم براى استقلال بازى كنم.وى در مورد بازى كردن در دربى گفت: دوست ندارم به خاطر بازى كردن در يك بازى بهبودى ام به خطر بيفتد. من از دستورات پزشكان اطاعت مى كنم و هر موقع آنها اجازه دهند براى استقلال بازى مى كنم.علاقه خودم را به بازى كردن در دربى نمى توانم كتمان كنم اما مهم اين است كه استقلال بازى هاى ديگرى را هم پيش رو دارد. فرصت براى بازى كردن در دربى زياد است اما بازى در آسيا كمتر نصيب هر بازيكنى مى شود. با اين حال اگر پزشكان صلاح بدانند مقابل پرسپوليس بازى مى كنم و نهايت تلاش خودم را براى برد استقلال انجام مى دهم.روانخواه در رابطه با ديدار تيمش مقابل استقلال اهواز خاطر نشان ساخت: من در منزل بازى را تماشا كردم و از بازى هم تيمى هايم لذت بردم. به نظر من استقلال در اين ديدار خيلى خوب و مقتدر بازى كرد و ۳ امتياز را گرفت. معتقدم استقلال شايسته كسب عنوان قهرمانى است و اگر استقلال قهرمان نشود در حق اين تيم اجحاف شده است.وى اضافه كرد: ما بايد در ۳ جام حضور پيدا كنيم. با شناختى كه از بازيكنان دارم معتقدم مى توانيم هر ۳ جام را كسب كنيم چرا كه پتانسيل آن را داريم. روانخواه در پايان صحبت هايش گفت: مى خواهم در بازگشت به ميادين همان بازيكنى شوم كه همگان انتظار دارند و به همين خاطر براى بازگشت عجله نمى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

براى آقاى گلى رقيب نمى شناسم
    برهانى: قلعه نويى گفت در همين ۱۰ دقيقه هم گل مى زنى

فرقى ندارد بازيكن چه زمانى وارد زمين شود، وقتى انگيزه وجود داشته باشد گلزنى هم آسان مى شود. آرش برهانى با گلزنى به استقلال اهواز ثابت كرد كه چه انگيزه اى براى كسب عنوان آقاى گلى دارد. گفت و گوى ابرار ورزشى را با وى بخوانيد:
    • استقلال با بردى كه مقابل استقلال اهواز كسب كرد نشان داد كه به پيروزى عادت كرده است. نظرت چيست؟
    - بازى خيلى خوبى بود. واقعاً در آن زمين نامناسب و هواى بد بازى كردن خيلى سخت بود اما خوشبختانه ما توانستيم بر تمام حاشيه هاى اين ديدار غلبه كنيم تا در نهايت ۳ امتياز بازى را به حساب خود واريز كنيم.
    • مى توانيد نتيجه دور رفت را هم تكرار كنيد؟
    - نه، استقلال اهواز به نسبت دور رفت خيلى بهتر شده بود. ۲ گلى كه ما به آنها زديم در نتيجه اشتباهات فردى مدافعان استقلال اهواز صورت گرفت وگرنه حريف ما از لحاظ گروهى عملكرد خوبى داشت.
    • استقلال با اين پيروزى به قهرمانى در ليگ نزديك شد. درست است؟
    - ما فقط به دنبال كسب پيروزى به اهواز رفته بوديم كه خوشبختانه به آن هم دست پيدا كرديم اما اين پيروزى دليلى نمى شود كه خود را قهرمان بدانيم. تجربه ثابت كرده كه تا پايان ليگ نمى توان ادعاى قهرمانى كرد به همين دليل بايد آهسته آهسته و با برنامه ريزى كامل براى قهرمانى تلاش كنيم تا در انتهاى فصل كاپ قهرمانى را بالا ببريم.
    • چرا از اول به ميدان نرفتى؟
    - يك مقدار خسته بودم و نمى توانستم از اول بازى كنم. به همين دليل اميرخان به من از نيمه دوم ميدان داد.
    • در همان دقايق اندك حضورت در ميدان هم به خواسته ات رسيدى؟
    - من هميشه براى گلزنى انگيزه دارم. فرقى نمى كند بازيكن چه زمانى به ميدان بيايد اول يا آخر مهم اين است كه براى تيمش مثمرثمر باشد. خوشحالم كه انگيزه بالا باعث شد تا بار ديگر براى استقلال گلزنى كنم.
    • پس از زدن گل ، سراغ قلعه نويى را گرفتى كه اتفاقاً صحبت در گوشى را با هم داشتيد. خودت اين موضوع را توضيح بده.
    - قبل از اينكه وارد زمين شوم اميرخان به من گفت در همين چند دقيقه هم گل مى زنى. پس از اينكه گل زدم سراغ قلعه نويى را گرفتم و به او گفتم ديدى گل زدم. واقعاً قلعه نويى در اين زمينه خيلى به من كمك كرده است. او مثل يك مشاور با بازيكنان تيم برخورد مى كند تا همين كار بلدى وى عامل صدرنشينى تيم باشد.
    • در آقاى گلى رقيب جدى به نام ايگور كاسترو را دارى. مى توانى به آقاى گلى دست پيدا كنى؟
    - من دوست دارم براى تيمم مثمرثمر باشم. به دنبال گلزنى نيستم. به هيچ رقيبى هم فكر نمى كنم. كارى به اين حرف ها ندارم كه بگويم كاسترو را جا مى گذارم يا فضلى را. اصلاً من براى كسب عنوان آقاى گلى رقيب نمى شناسم. در هر بازى اگر موقعيت مسلم گلزنى داشته باشم به هم تيمى ام كه در موقعيت خوب قرار دارد پاس مى دهم چرا كه در استقلال همدلى و اتحاد بيشتر از هر چيز اهميت دارد. عنوان آقاى گلى من زمانى دلچسب مى شود كه تيم قهرمان شود بنابراين به تنها چيزى كه فكر مى كنم موفقيت استقلال است نه بالا رفتن موقعيت شخصى خودم.
    • در تيم ملى هم به يك بازيكن فيكس تبديل شده اى. برهانى چطور توانست خود را فيكس تيم ملى كند؟
    - خدا را شكر مى كنم كه توانستم نظر دايى را به سوى خود جلب كنم. از اينكه دايى به من اعتماد كرده، خوشحالم و تنها به دنبال اين هستم كه بتوانم پاسخ اعتماد وى را به خوبى بدهم. در استقلال هيچ وقت خسته نشدم و با بالا بردن آمار گلزنى هايم زمينه دعوتم به تيم ملى را فراهم كردم. به خوبى مى دانستم دايى بهترين بازيكنان را دعوت مى كند. بنابراين تلاش كردم تا به امروز به حقم برسم.
    • بازى ايران مقابل تايلند اصلاً راضى كننده نبود. دليلش را چه مى دانى؟
    - متاسفانه در آن بازى موقعيت گلزنى نداشتم. آب و هواى تايلند هم اصلاً مساعد نبود. آنها فقط آمده بودند كه حداقل امتياز را از ما بگيرند. تايلندى ها مقابل بازيكنان سرعتى كار خاصى هم نمى توانستند انجام بدهند. به هر حال آن بازى تجربه خوبى براى ما شد تا با تكيه بر اين تجربيات در بازى هاى بعدى بهتر ظاهر شويم.
    • ايران مقابل كره بازى سختى را پيشرو دارد. چقدر به پيروزى تيم در اين بازى اميدوار هستى؟
    - ما به نسبت گذشته بهتر بازى خواهيم كرد. تيم به هماهنگى هاى بيشترى دست پيدا كرده تا با تكيه بر اين يكدلى و اتحاد بتوانيم كره را شكست دهيم. به خوبى مى دانيم كه بازى سختى را مقابل كره داريم اما به هر حال ما ميزبان هستيم و با حمايت هاى هواداران مى توانيم پيروز اين بازى باشيم. اگر تماشاگران ايران را در اين بازى تنها نگذارند، بچه هاى ما بهتر مى توانند خود را نشان بدهند.
    • تا دربى فاصله زيادى نداريم. استقلال مى تواند پرسپوليس را شكست دهد؟
    - در مورد دربى حرفى نمى زنم. ما اول بازى مقابل راه آهن را پيشرو داريم. بنابراين تمام فكر و ذكر خود را معطوف به اين ديدار مى كنيم تا پس از پايان بازى با راه آهن به فكر دربى باشيم.
    • استقلال، راه آهن را شكست مى دهد؟
    - ما از ابتداى فصل ياد گرفته ايم كه هيچ يك از حريفانمان را دست كم نگيريم. بنابراين با تمام قوا به مصاف راه آهن مى رويم. پيروزى مقابل اين تيم كار آسانى نيست اما ما كه به دنبال قهرمانى ليگ هستيم نبايد به راحتى امتياز از دست بدهيم. استقلالى ها حتى به تساوى در اين ديدار فكر نمى كنند تا انشاءالله با كسب يك ۳ امتياز ديگر خود را براى رويارويى با پرسپوليس آماده كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

شكورى: مرادى تنه به تنه را پنالتى گرفت
    هادى شكورى مدافع تيم استقلال طى اظهار نظرى گفت: مسعود مرادى يك اتفاق ساده را خطاى پنالتى اعلام كرد. وى در خصوص صحنه پنالتى در اواخر نيمه اول اظهار داشت: به نظر من يك برخورد ساده بود و مرادى يك تنه به تنه معمولى را پنالتى گرفت. ضمن اينكه من به خاطر ۲ اخطاره بودنم در جريان بازى دست به عصا حركت مى كردم و در آن صحنه نيز مرتكب خطا نشدم اما مرادى اعلام پنالتى كرد. فكر مى كنم خودش هم در آن صحنه شك داشت و به همين خاطر با مكث سوت زد. وى درباره روند بازى عنوان كرد: هدف ما در اين ديدار كسب ۳ امتياز مسابقه بود. البته شرايط زمين اجازه بازى تاكتيكى را از ما گرفته بود و به همين دليل شاهد بازى فيزيكى از سوى هر دو تيم بوديم. اين مدافع ادامه داد: در تيم ما همه عالى بازى كردند و نشان دادند كه فقط براى قهرمانى مى جنگند و از اينكه توانستيم يك برد پر گل را بدست بياوريم خوشحالم. شكورى در خصوص شانس قهرمانى استقلال تصريح كرد: ما از ابتداى فصل هدف گذارى كرديم كه ۳ تا ۵ هفته مانده به پايان مسابقات قهرمانى خود را مسجل كنيم. خوشبختانه پله به پله جلو مى رويم. با توجه به اينكه مسابقات ليگ قهرمانان را در پيش داريم، سعى مى كنيم تا چند هفته مانده به پايان مسابقات قهرمانى خود را قطعى كنيم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اين بيماري چگونه به جان استقلال نيفتاد؟

شل بودن درد بي‌‌درمان پرسپوليس

90 دقيقه انفعال مقابل تيمي كه از نيمه خودي جلوتر نمي‌آيد بالاتر از فاجعه است و به همين خاطر نمايش اخير قرمزها مقابل پيام مي‌تواند بدترين بازي فصل آنها لقب بگيرد. درد پرسپوليس البته كه از شل بودن و عدم توان جسمي بالقوه شامل مي‌شود. آنقدر كه تيم بي‌روحيه، بي‌انگيزه و بدون برنامه پيام را هم تا نزديكي‌هاي گل برتري پيش مي‌برد. اين درست مثل فاجعه است كه به تيمي مثل پيام آسان گرفت تا جسارت گل زدن پيدا كند. اين اشتباه را استقلال تكرار نمي‌كند و شايد به همين خاطر با 9 امتياز برتري و 22 تفاضل گل بهتر نسبت به رقيب سنتي در صدر مي‌نشيند. آبي‌ها در اهواز همان دقيقه يك نسق حريف را مي‌كشند تا استقلال اهواز سرش را بالا نياورد. اكبر ميثاقيان در پايان بازي مي‌گويد استقلال از چهار موقعيت خود 3 گل به دست آورد اما اين طرف در تهران، پرسپوليس با همين تعداد موقعيت از روي يك پنالتي مشكوك به گل مي‌رسد. استقلال و بازيكنانش يك چيز را خوب آموخته‌اند، اينكه از دقيقه يك تا سوت پايان روي پاي حريف بروند، توپ بگيرند و آن را به محوطه خطر حريف برسانند. آنها حتي در روزي كه تصور نمي‌شود برنده باشند با رويكرد به همين خصوصيات مس را در تهران مي‌برند يا حتي وقتي به لحاظ فوتبالي در همه شرايط از صبا پايين‌ترند برنده از زمين بيرون مي‌آيند. در نقطه مقابل پرسپوليس در روزي كه از حريف بهتر است مي‌بازد، (مسابقه با مقاومت در شيراز را به خاطر بياوريد) يا در مسابقه‌اي كه بايد برنده باشد آنقدر به حريف بفرما مي‌زند تا باز هم ببازد (بازي ذوب‌آهن در اصفهان) يا اين شل بودن آنقدر به همه سطوح تيم رسوخ مي‌كند كه حضور يكي دو بازيكن مثبت در تيم هم به چشم نمي‌آيد (بازي با ملوان و پيام در تهران). اينها هم از تفكر شل بودن پرسپوليس نشأت مي‌گيرد و حتي در نمايش تك‌چهره‌هاي موفق اين تيم نيز اثر مي‌گذارد، به صورتي كه علي كريمي تاثيرگذارترين چهره نيمه اول مسابقه با پيام در 45 دقيقه دوم سايه‌اي از خود را به نمايش مي‌گذارد. همه از هم مي‌ترسند. دليل اين شل بودن و منشأ آن از كجاست؟ تفكرات مردان روي نيمكت، بدنسازي غلط، بي‌خيالي بازيكنان يا...؟ اگر بحث مشكلات آمادگي جسماني را كنار بگذاريم مهم‌ترين عامل طرز فكر بازيكنان است كه پرسپوليس را دچار اين بيماري لاعلاج كرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

وجه تمايز استقلال با ديگر مدعيان
    جام جم آنلاين: استقلال اين روزها توپ را به دلخواه خود صاحب مي‌شود، تغيير جابه‌جايي توپ با سرعت و دقت بهتر از گذشته انجام مي‌شود و اين رشد كيفي در گردش توپ را استقلالي‌ها مرهون زمين مناسب ورزشگاه دستجردي مي‌دانند، زميني كه متعلق به باشگاه پاس بود و اينك استقلالي‌ها مي‌توانند از امتيازهاي ويژه اين زمين برخوردار شوند.

ورزشگاه دستجردي متعلقاتي هم دارد؛ چند دفتر نمازخانه يا سالن، رختكن مجهز و... اينها كمك مي‌كند تا استقلالي‌ها دغدغه تمرين نداشته باشند و هر روز سر از زميني درنياورند و كنار زمين يا در صندوق عقب ماشين‌هاي خود لباس تعويض نكنند.

استقلالي‌ها قدر اين موهبت را مي‌دانند و طبيعي است كه بهره‌گيري از اين امكان‌ها هنري است كه بايد كادر فني داشته باشد كه دارد.

استقلالي‌ها نسبت به گذشته چند بازيكن آماده دارند. وقتي مجيدي با سن و سال بالايي كه دارد مي‌تواند خوب بدود، خوب بجنگد و خوب بازي كند، معني‌اش اين است كه استقلالي‌ها خوب تمرين مي‌كنند و از نيروهاي خود بهتر از هر تيم ديگري بهره‌برداري مي‌كنند.

استقلالي‌ها در بازي‌هاي اخير هافبك دونده و جنگنده‌اي به نام حسين كاظمي دارند، بازيكني كه نسبت به روزهاي اول فصل و نسبت به سال گذشته، رشد چشمگيري داشته است. او، هم از نظر جسمي و هم از نظر فني و روحي در شرايط ايده‌آلي قرار دارد و با توجه به اين شرايط ويژه‌اي كه به دست آورده است، استقلالي‌ها در ميانه ميدان صاحب بازيكن با صلاحيتي شده‌اند لذا اين نتيجه‌گيري منطقي است كه بگوييم استقلال با گذشت هفته‌ها روز به روز بهتر مي‌شود، حال آن كه ديگر تيم‌ها بويژه تيم رقيب استقلال در مسيري عكس حركت مي‌كنند.

مقايسه شرايط جسمي و روحي بازيكنان نسبت به روزهاي اول فصل و فصل گذشته مي‌تواند صدق اين ادعا را ثابت كند. نتيجه آن كه در اين باشگاه‌ها تمرين‌ها منجر به رشد كيفي بازيكنان نمي‌شود، نتيجه آن كه حاصل اين بد تمرين كردن، بد مسابقه دادن مي‌شود و شرايط نامناسبي كه براي تيم ايجاد مي‌شود، تيم‌هايي كه نمي‌دانند از بازيكنان خود چگونه بازي بگيرند و چگونه آنها را از نظر فني و روحي آماده كنند.

اين مقايسه در آستانه بازي حساس استقلال پرسپوليس مي‌تواند منجر به پيشداوري‌هايي نسبت به سرانجام اين بازي باشد. مسابقه‌اي كه هميشه غيرمتعارف بوده و كمتر اتفاق افتاده كه سير طبيعي خود را طي كند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نسيم قهرماني به پرچم استقلال مي‌وزد
    جام جم آنلاين: استقلال به معناي واقعي يك تيم است و از ظواهر چنين پيداست كه تيم قلعه‌نويي مي‌خواهد تخته گاز و بدون توقف تا ايستگاه قهرماني همه موانع را با موفقيت پشت سر بگذارد.

براي آبي‌هاي پايتخت نيز بازي‌هاي خانگي و خارج از خانه تفاوت آنچناني با يكديگر نمي‌كند، چراكه وقتي هدف روشن باشد، همه همدل و متحد در آن جهت به جلو قدم برمي‌دارند و برايشان فرقي نمي‌كند كه در آزادي، ميزبان رقبا هستند يا در خانه حريفان مهمان.

ريتم بازي استقلال از روزي كه روي دور افتاده است و بازيكنان با افكار و تاكتيك‌هاي مورد نظر امير قلعه‌نويي تله‌پاتي لازم را به وجود آورده و كاملا نيز در آن، جا افتاده‌اند، خوب و زيبا پيش مي‌رود. اين تيم، حريفان را در دام نقشه‌هاي هجومي خود اسير مي‌سازد تا پيش از آن كه از آنان تاثيرپذيري نشان دهد، آن تيم‌ها را تحت تاثير بازي روان و رو به جلوي خود قرار دهد و سبكبال اهداف خود را محقق سازد.

بي‌اغراق استقلال اگر امروز در صدر جدول ليگ برتر يكه‌تازي مي‌كند، اين را جدا از نقش امير قلعه‌نويي، مديون مديريت واحد و بي‌حاشيه هيات مديره است كه هدفمند و برنامه‌محور عمل مي‌كنند و هر كس در حيطه وظايف خويش عمل مي‌كند؛ نه كمتر و نه بيشتر.

اميررضا واعظي آشتياني كه در مديريت ورزشي با ديسيپلين خاص و انقباضي خود عمل مي‌كند، بخوبي همه چيز را تحت كنترل دارد تا حاشيه‌ها محلي از اعراب نيابند و تيم در شرايطي خوب، تنها و تنها به معادلات قهرماني بينديشد و همه اين‌ها در شرايطي رقم خورده است كه واعظ در شرايطي نه چندان مساعد، باشگاه را تحويل گرفت و مجبور بود در آن واحد، هم حاشيه‌هاي تغيير و تحولات مديريتي را كنترل كند و هم با راهبردي ويژه شوك مثبت را در روح و كالبد تيم بدمد.

اعتماد وي به قلعه‌نويي در شرايطي كه عده‌اي چنين القا مي‌كردند كه سرمربي جوان تيم، مهره فتح‌الله‌زاده به حساب مي‌آيد، بخوبي جواب لازم را داد تا قلعه‌نويي كه اين روزها در اوج پختگي دوران مربيگري خود قرار دارد، نسخه‌هاي شفابخشي براي آبي‌ها بپيچد و تيم را براي قهرماني به آرامش برساند.

فاصله 5 امتيازي با تيم دوم جدول و داشتن بهترين خط حمله ليگ با 55 گل زده و مهم‌تر از همه ارائه بازي‌هايي خوب، روان و زيبا، جملگي حكايت از پتانسيل بالاي تيمي استقلال دارد.

تيمي كه با چنين پشتوانه قرص و محكمي حتي مي‌تواند در جام قهرمانان آسيا نيز نماينده‌اي شايسته براي فوتبال ايران باشد.

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عماد جان ممنون بابت جدولهای کاملی که گذاشتی .

با اجازت این عکسو تو پستم گذاشتم ...

خب ، این جدول رو که نگاه کنیم ... من معادل استقلال هستم که صددر صد قهرمان میشم و میخوام برم آسیا ...

رده دوم amir_a هستش که معادل ذوب آهنه ...

واما رده سوم bleu2u4uهستش که معادل پرسپولیس هستش ( ای لنگی ) مزاح بود...

antares و dma هم معادل پیام و داماش هستن که خطر سقوط دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه sherlockholmz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    دنياي قبل از مرگ

پيش فرض خبر ناگوار براي استقلاليها!

خبر ناگوار براي استقلاليها!

نيكبخت واحدي اعلام كرد:در دربي حاضر ميشوم!
    به گزارش خبرگزاريهانيكبخت اعلام كرد حضور من در دربي قطعا" وزن تيم ما را بالا مي برد
    او گفت: تمرينهاي شادابي را پشت سر گذاشتيم و اكثرا" تمرين با شوخي و جوك وخنده مي گذرد.البته پيرواني سخت مراقب اوضاع و اجازه گفتن جوكهاي مبتذل نمي دهد.
    وي ضمن انتقاد از كسا ني كه تمرينهاي تيم را قديمي، ضعيف و منسوخ مي دانند گفت: تمام بحث تمرينات ما به روز است مثلا" اكثر بلوتوث هاي تمرين قبلي در مورد يوزارسيف بود.
    نيكبخت در مورد مربي خارجي گفت:به نظر من تفاوتي ميان مربيان وجود ندارد! ما اگر قرار بود چيزي بشيم با همين پيرواني مي شديم.
    نيكبخت در پاسخ به منتقدين اضافه وزنش گقت:اين يك تهمت است از طرف كساني كه شادابي و چابكي مرا نمي توانند ببينند.شكم من مادرزادي تو آفسايد است و در ضمن من همين هفته پيش 100 گرم كاهش وزن داشتم. با دكتري كه دماغم را عمل كرده صحبت كرده ام و قرار است شكمم را نيز عمل كند.
    شرايط تيم سوال بعدي بود كه نيكبخت در پاسخ گفت:درست است كه امسال شاه حسيني نيست كه از سپاهان امتياز كم كند و در بازيها برايمان پنالتي كم مي گيرند و هر بازي هفت هشت دقيقه وقت اضافه نمي گيرند ولي تيم ما مسلما" كانديد سقوط نخواهد بود.اگر هم 1% اين اتفاق افتاد و در روز پاياني خطر سقوط را حس كرديم،خدا پدر مظفري زاده را بيامرزد...
    نيكبخت سوال راجع به مدير عامل را چنين پاسخ داد:مصطفوي خوب بود، چون مدير قاطعي بود و هر دستوري را با قاطعيت اجرا مي كرد!حال اين دستور از جانب ما فوق بود يا بازيكن فرقي نمي كرد.انصاري فرد از او هم بهتر است. سعه صدر و بزرگ منشي او اشك همه را درآورده .تو روز روشن كريمي هر چه خواست بهش گفت ولي اين مرد بزرگوار در كمتر از 20 دقيقه حرف خود را تكذيب و وي را بخشيد.
    نيكبخت در پايان چيزي نيافزود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •