تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1749 از 2014 اولاول ... 7491249164916991739174517461747174817491750175117521753175917991849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,481 به 17,490 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

بازگشت اخراجی ها به پرسپولیس !

شیث رضایی مدافع اخراجی فصل گذشته و همچنین فرزاد آشوبی برای فصل آینده مسابقات لیگ برتر به تیم پرسپولیس بازخواهند گشت...

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، شایعه شده شیث رضایی مدافع جنجالی و اخراج شده پرسپولیس در فصل گذشته که هم اکنون در صبا حضور دارد، تلاش خود را برای بازگشت به این تیم در رقابت های فصل آینده لیگ برتر شروع کرده است و ظاهرا قصد دارد دوباره به تیم سابق خود برگردد.

همچنین فرزاد آشوبی مهاجم فصل گذشته پرسپولیس که همراه این تیم عنوان قهرمانی لیگ برتر را به دست آورد نیز مد نظر مسولان تیم پرسپولیس قرار دارد تا مجددا به این تیم برگردد. آشوبی هم اکنون در عضویت تیم مس کرمان است.

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

اینا ها میخوان برگردن که عالیه همراشون هم احتمالا دنیزلی هم میاد

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

پس از جلسه با انصاري‌فرد صورت گرفت
    مخالفت اوليه وزارت امور خارجه با سفر پرسپوليس به امريكا
    خبرگزاري فارس: وزارت امور خارجه به درخواست مسئولان پرسپوليس براي سفر به امريكا جواب منفي داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، جلسه مسئولان وزارت امور خارجه و عباس انصاري فرد، مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص اردوي پرسپوليس در امريكا و برگزاري چند ديدار دوستانه در اين كشور بعدازظهر امروز برگزار شد.
    پس از اين جلسه مسئولان وزارت امور خارجه مخالفت اوليه خود را با حضور پرسپوليس در امريكا اعلام كردند.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: فعلا موفق به كسب مجوز حضور در امريكا نشديم اما قرار شد دومين جلسه رسيدگي به اين موضوع طي 3 روز آينده برگزار و تصميم نهايي در اين خصوص گرفته شود.
    انصاري فرد تاكيد كرد: ما تابع قانون و مقررات كشورمان هستيم و دوست نداريم خداي نكرده با اين سفر سوء‌استفاده‌هايي انجام شود.
    پرسپوليسي ها در نظر دارند پس از پايان مرحله مقدماتي ليگ قهرمانان آسيا در تابستان سال جاري در امريكا اردوي تداركاتي برگزار كنند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    آتسو: در تمام پست‌ها مي‌توانم براي پرسپوليس به ميدان بروم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت:‌ پست من فقط مدافع نيست و در تمام پست‌ها مي‌توانم به ميدان بروم.

فرانك آتسو در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: برخي تصور مي‌كنند در پرسپوليس من فقط در پست دفاع مي‌توانم بازي كنم اما من در تمام پست‌ها مي‌توانم به ميدان بروم.
    اين بازيكن ادامه داد: بازي خوبي مقابل پيكان انجام داديم و به نظرم اين تيم از ساير تيم‌هاي ايران كمي بهتر بود چون واقعا پرسپوليس را اذيت كرد.
    آتسو يادآور شد: نمي‌توانم در خصوص نيمكت‌نشيني و رفتن از پرسپوليس فعلا حرفي بزنم اما برنامه‌هايي دارم كه پس از اتمام فصل آن را اعلام مي‌كنم. با اين حال خوشحالم از اينكه در تيم بزرگي بازي مي كنم و دوستان بسيار خوبي پيدا كرده‌ام.
    آتسو خاطرنشان كرد: مثل ساير بازيكنان آرزو دارم فاتح ليگ قهرمانان آسيا شويم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

/اخبار كميته انضباطي/
    جريمه نقدي براي پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون آراي خود را در خصوص تيم ها و بازيكنان متخلف صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، احكام به شرح زير است:

*جريمه نقدي براي پرسپوليس
    ديدار دو تيم صباي قم و پرسپوليس در حالي برگزار شد كه هر دو تيم با 2 دقيقه تاخير وارد زمين شدند. بر همين اساس هر دو باشگاه به مبلغ 600 هزار ريال جريمه نقدي محكوم شدند.

*استيل آذين جريمه شد
    ديدار دو تيم آلومينيوم اراك و استيل آذين در حالي برگزار شد كه 5 بازيكن تيم استيل آذين از داور مسابقه كارت زرد دريافت كردند.بر همين اساس باشگاه فوق به پرداخت مبلغ 150هزارتومان جريمه نقدي محكوم شد.

*جريمه نقدي براي پيام
    در ديدار دو تيم پيام مشهد و پاس همدان 5 بازيكن پيام از داور مسابقه كارت زرد دريافت كردند. بر همين اساس باشگاه فوق به مبلغ 2 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

*احضار انصاري فزد به كميته انضباطي
    به منظور رسيدگي به مشكلات مالي محمد رضا زادمهر، سرپرست اسبق راه آهن مبني بر مطالبه وجه، روز شنبه 12ارديبهشت جلسه رسيدگي به اين شكايت برگزار مي شود. بر همين اساس مديرعامل باشگاه فوق يا نماينده تام الاختيار باشگاه بايد در جلسه فوق حضور يابد.

*جريمه‌هاي نقدي و محروميت براي تيم استقلال اهواز
    با توجه به بروز تخلفات از سوي تماشاگران منتسب به تيم استقلال اهواز مبني بر فحاشي به سرمربي تيم فولاد و داور مسابقه ،تيم استقلال اهواز به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.
    همچنين در خصوص تخلف ناصر شكرون بازيكن شماره 10 استقلال مبني بر فحاشي به داور مسابقه، وي به مدت 2 جلسه از همراهي تيم محروم و به پرداخت 10 ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت‌ و گو با فارس
    رضايي: با غيرت پرسپوليسي مقابل مس بازي مي‌كنم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال صباي قم گفت: مثل همه پرسپوليسي‌ها‌ بازي با مس براي من حساس است و با غيرت پرسپوليسي مقابل اين تيم به ميدان مي‌روم.

شيث رضايي در گفت‌‌ و گو با خبرگزاري فارس، عنوان كرد:‌ هواداران پرسپوليس هميشه گردن من حق دارند و به همين دليل دوست دارم با توجه به اينكه در اين فصل پيراهن قرمز را بر تن ندارم عشق و علاقه خودم را به پرسپوليس نشان بدهم. به همين دليل روز پنجشنبه با غيرت پرسپوليسي‌ مقابل مس بازي مي‌‌كنم.
    وي يادآور شد:‌ از جان مايه مي‌گذارم چون آرزو دارم پرسپوليس در فصل آينده در ليگ قهرمانان آسيا به ميدان برود. مس هم اكنون در مكان سوم است و ما اگر بتوانيم مس را شكست دهيم راه صعود پرسپوليس به رده هاي بالاتر و كسب سهميه حضور در ليگ قهرمانان هموار مي‌شود.
    رضايي درباره شكست صبا مقابل پاختاكور ازبكستان اظهار داشت: 10 نفره شدن دليل اصلي باخت ما بود. بايد قبول كنيم بازي سختي مقابل يك تيم حرفه‌اي را داشتيم اما اگر يوسفي از زمين اخراج نمي‌شد مي‌توانستيم حداقل يك امتياز از تيم بگيريم.
    مدافع تيم فوتبال صبا در خصوص شايعه عقد قرارداد داخلي با پرسپوليس براي فصل آينده گفت:‌ من عاشق پرسپوليس هستم و اين تيم را دوست دارم اما تا پايان فصل پيراهن صبا را بر تن دارم و به خودم اجازه نمي دهم كه اين كار غيرحرفه‌اي را انجام دهم. در پايان فصل حضور مجدد من در پرسپوليس بستگي به نظر مسئولان باشگاه دارد. من آرزو مي‌كنم به تيم سابقم بازگردم اما هم اكنون به صبا فكر مي‌كنم.
    رضايي در خصوص بازي مقابل پاس همدان تاكيد كرد:‌ بازي خوبي انجام داديم اما متاسفانه بارش باران به ضرر ما شد و باعث شد توپ بيشتر در هوا معلق شود.
    وي افزود: اگر چمن مرغوب باشد فوتبالي كه بر روي زمين بازي مي‌كنيم هيچ تيمي در ايران نمي‌تواند انجام دهد اما متاسفانه در فوتبال ايران كمتر اين گونه زمين‌ها پيدا مي‌شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    منصوري: نمي‌توانم به وينگادا بگويم مرا بازي بدهد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌توانم به وينگادا بگويم مرا بازي دهد.

محمدمنصوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس تصريح كرد: هميشه دوست دارم با عملكردم در تركيب اصلي قرار بگيرم اما امسال در پرسپوليس بيشتر نيمكت‌نشين بودم. با اين حال نمي‌توانم به وينگادا بگويم حتما مرا بازي دهد.
    وي افزود: من پرسپوليس را دوست دارم و بازي كردن در اين تيم را افتخار مي‌دانم اما برخي‌ها در اين شرايط حساس مي‌خواهند مرا برابر كادرفني قرار دهند.
    اين بازيكن خاطرنشان كرد: به وينگادا حق مي‌دهم چون مهره‌هاي اصلي خود را پيدا كرده و همين مورد كار را براي حضورم در تركيب اصلي سخت مي‌كند
    منصوري يادآور شد: روز پنجشنبه بازي سختي برابر استقلال اهواز داريم؛ تيمي كه به خوبي فوتبال را بازي مي‌كند اما وضيعت خوبي در ليگ برتر ندارد. ما براي پيروزي به اهواز مي‌رويم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

/گزارش تمرين امروز پرسپوليس/
    هنرنمايي كريمي در سالن موسسه خيريه عمل
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز در سالن موسسه خيريه ورزشي خيريه عمل هنرنمايي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 10:30 امروز تمرينات خود را در موسسه خيريه عمل آغاز كرد اما به دليل خيس بودن زمين چمن كه به دليل بارش برف و باران اتفاق افتاده بود مجبور شد با دستور كادر فني در سالن تمرين كند.
    در اين تمرين بازيكنان به واليبال‌، دويدن و حركات كششي و نرمشي، پاسكاري در قالب گروه‌هاي دو نفره و فوتبال دستگرمي با سه تيم پرداختند.

* هنرنمايي علي كريمي در سالن موسسه خيريه عمل باعث شد هواداران او را به شدت تشويق كنند. دريبل هاي پياپي، پاس هاي مناسب و ضربات فني از جمله كارهاي كريمي بود. نمايش او يادآور زماني بود كه با پيراهن فتح در مسابقات جام رمضان نامش را سر زبان ها انداخت.

* در تمرين امروز تنها مسعود زارعي غايب بود.

* مجتبي شيري به دليل مصدوميت به صورت اختصاصي در زمين چمن با دكتر زرينه تمرين كرد.

* 50 هوادار در تمرين امروز حضور داشتند و به شدت بازيكنان و كادر فني را تشويق كردند.

* تمرين پرسپوليس ساعت 12 به پايان رسيد و فردا صبح پيگيري خواهد شد.

* پرسپوليس براي رويارويي با استقلال اهواز ساعت 16 و 30 دقيقه فردا عازم اهواز خواهد شد. اين بازي پنجشبه برگزار مي شود

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

مرسي مجتبي جان بايت خبر ها

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام
    عکسایی از علیرضا حقیقی میخواستم ممنون میشم کمکم کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •