تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1748 از 3347 اولاول ... 748124816481698173817441745174617471748174917501751175217581798184822482748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,471 به 17,480 از 33469

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

دوست عزیز تجهیز شده که چی بشه وقتی سرعت شما نسل دو با سرعت ما نسل سه و چهار یکیه خب چه فایده داره تجهیزم بشه
    دلتون خوشه
    صبر کنید تو شهر شما هم تجهیز میشه به حرف ما میرسید
    بنده هم اولایل مثل شما بودم

- - - Updated - - -

دوست عزیز تجهیز شده که چی بشه وقتی سرعت شما نسل دو با سرعت ما نسل سه و چهار یکیه خب چه فایده داره تجهیزم بشه
    دلتون خوشه
    صبر کنید تو شهر شما هم تجهیز میشه به حرف ما میرسید
    بنده هم اولایل مثل شما بودم
    بله
    شهر ما تجهیز شد
    البته این رو بگم نسل 2 شهر ما بیشتر مواقع پیام واتساپ رو هم نمی فرستاد
    دوست عزیز اینکه کیفیت پایینه فکر می کنم به سرعت پوشش ربطی داشته باشه و شرکت باید کیفیت رو بالا ببره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام هر چند من برای دوستان تبریزی خیلی خوشحالم که چنین نتی دارند ولی به حق این انصاف نیست که نصف استان کرمان روی 256 (30کیلوبایت) محدود بشه بعد دوستان سرعت 42 مگابیتی بگیرین
    البته حق همه ماست که 42 مگ سرعت بگیریم ولی....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    دوست من با یدونه عکس تحت تاثیر قرار نگیرید اینها فقط تبلیغات هست .تبریز هم مانند شهرهای ديگه هست در ایران اینترنت بهمون علتی که خودتون بهتر میدانید ابتدا به تهران وارد وسپس پخش میشه. یکی مثل من از اولین روزی که شهریور سال گذشته اینترنت پرسرعت ایرانسل افتتاح شد تا الان یکسره داشتم بعلت علاقه خودم تو نقاط مختلف شهر که میرم تست میزنم بالاترین سرعتی که من دیدم دانلود نزدیک 1/5 مگابایت بوده اونهم نه حالا که افتضاح شده اون اوایل سال که هنوز طرح ها گران قیمت وکاربر کم بود.حتی من روز افتتاحیه در هتل همای شیراز بودم تستی که نماینده ایرانسل نشان داد حدود 20mb/sبود.این شرایطی بود که بخاطر تبلیغات و جلو دوربین حداکثر توانشون رو بر اون دکل گذاشته بودند. بعد حالا بعضیها میان اینجا ادعای 30و 40...میکنند!خود ایرانسل هم چنین ادعاهایی نداره. وضعیت کنونی هم که مشخصه در اکثر شهرها و نقاط ساعت اوج مصرف (12-24) سرعت زیر صد کیلوبایت هست با ناپایداری فراوان یه صفحه هم بزور بالا میاد یه پست همینجا میخوای بگذاری ده دفعه باید رفرش بکنی.

3. 4 کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

امروز بیرون بودم این تست از اشرفی سر جلال گرفتم تو محل خودمون نهایت ۳ مگ سرعت بده، این تستم داخلیه خارجی با اندروید سرورهاش مالی نیست اما چندتا دانلود خارجی تست کردم فاجعه بود.

Sent from my D6633 using Tapatalk

6. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوست من با یدونه عکس تحت تاثیر قرار نگیرید اینها فقط تبلیغات هست .تبریز هم مانند شهرهای ديگه هست در ایران اینترنت بهمون علتی که خودتون بهتر میدانید ابتدا به تهران وارد وسپس پخش میشه. یکی مثل من از اولین روزی که شهریور سال گذشته اینترنت پرسرعت ایرانسل افتتاح شد تا الان یکسره داشتم بعلت علاقه خودم تو نقاط مختلف شهر که میرم تست میزنم بالاترین سرعتی که من دیدم دانلود نزدیک 1/5 مگابایت بوده اونهم نه حالا که افتضاح شده اون اوایل سال که هنوز طرح ها گران قیمت وکاربر کم بود.حتی من روز افتتاحیه در هتل همای شیراز بودم تستی که نماینده ایرانسل نشان داد حدود 20mb/sبود.این شرایطی بود که بخاطر تبلیغات و جلو دوربین حداکثر توانشون رو بر اون دکل گذاشته بودند. بعد حالا بعضیها میان اینجا ادعای 30و 40...میکنند!خود ایرانسل هم چنین ادعاهایی نداره. وضعیت کنونی هم که مشخصه در اکثر شهرها و نقاط ساعت اوج مصرف (12-24) سرعت زیر صد کیلوبایت هست با ناپایداری فراوان یه صفحه هم بزور بالا میاد یه پست همینجا میخوای بگذاری ده دفعه باید رفرش بکنی.
    من با همه حرفه های شما موافقم
    ولی من نیومدم ادعا کنم که همه جا این سرعت وجود داره !! من خودم خیلی وقته ایرانسل استفاده میکنم ( از اولین روز های ارائه EDGE ) همه جا سرعت ها متفاوته و فاکتور های زیادی وجود داره تا کیفیت نت رسیده به دست شما معلوم بشه !! و به صرف دیدن یه عکس نمیشه قضاوت کلی کرد
    من هدفم از گذاشتن اون تست این بود که بگم بعضی جاها هم وجود دارن که سرعت شبکه زیاده !! نه اینکه عرصه رو برای تحلیل گران این فروم فراهم بکنم تا با تحلیل های من دراوردی ما رو سودمند بکنن
    و من الله توفیق

8. 5 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوست عزیزی که صرفا بخاطر یه تست میای و تر و خشک رو با هم میسوزونی

عارضم به خدمتت ، شما هم اگه نزدیک به دکلی باشی که یوزرش خیلی کم هست و دست بر قضا همون دکل پایلوت 4G منطقه باشه ، 40-30 که سهله تا 90-80 مگابیت هم میتونی پهنای باند بگیری ازش

10. 5 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

شهر سقز وارد مدار شبکه فورجی شد.

12. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

شهر بستک وارد مدار فورجی شد.

14. 4 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

شهر زیبای مرند در انتظار فورجی قرار گرفت.

16. 3 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

امیدیه خوزستان وارد مدار فورجی شد.

18. 2 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •