تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1748 از 2607 اولاول ... 74812481648169817381744174517461747174817491750175117521758179818482248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,471 به 17,480 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سرعت صفحه تو صبح عالیه با اکانت هم عالی تر میشه یعنی اصلا معلوم نی 1 نگه انگار دارم با 10 مگ کار میکنم انقدر صفحه ها عالی باز میشه ولی فقط تا ظهر بعدش با نصف سرعتم صفحه ها رو باز می کنه الان مثلا guru3d رو میزنم درجا باز میشه بعد قشنگ می بینم 130 کیلوبایت بر ثانیه میکشه اما ظهر که میشه دیگه نمی تونه از کل سرعتم استفاده کنه خیلی مسخره ست .
    کلا مال شبکه هست فقط مختص مخابرات نیست حتی از ظهر به بعد با اکانت هم افت دارم مگر اینکه کسی سرعت بالاتر از 1 \ داشته باشه که متوجه این افت نشه وگرنه قشنگ مشخصه نت ایران از ظهر به بعد کلا داغون میشه .

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سرعت صفحه تو صبح عالیه با اکانت هم عالی تر میشه یعنی اصلا معلوم نی 1 نگه انگار دارم با 10 مگ کار میکنم انقدر صفحه ها عالی باز میشه ولی فقط تا ظهر بعدش با نصف سرعتم صفحه ها رو باز می کنه الان مثلا guru3d رو میزنم درجا باز میشه بعد قشنگ می بینم 130 کیلوبایت بر ثانیه میکشه اما ظهر که میشه دیگه نمی تونه از کل سرعتم استفاده کنه خیلی مسخره ست .
    کلا مال شبکه هست فقط مختص مخابرات نیست حتی از ظهر به بعد با اکانت هم افت دارم مگر اینکه کسی سرعت بالاتر از 1 \ داشته باشه که متوجه این افت نشه وگرنه قشنگ مشخصه نت ایران از ظهر به بعد کلا داغون میشه .
    نت ایران از ظهر به بعد داغون نمیشه بلکه این نته مخابراته که داغون میشه، تو روتر هاشون تنظیم کردن دقیقا از یه ساعتی به بعد سرعت تک کانکشن رو کاهش بده چون پهنای باند خارجی کافی ندارن و شبا هم که کلا میخوابه شبکشون.
    نت دیتا سنتر ها هم بحثش جداس، کافیه یکی از خارج حمله بکنه به یه سایتی که اونجا هاست شده تا نتش خیلی راحت منهدم شه، تجهیزات قوی آنتی ddos هم بعید میدونم داشته باشن.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

3. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

موافق نیستم .
    دیگه فک نمی کنم کسی کاربر حرفه ای نت باشه و ندونه که تک کانکشن از عمد این حالتو داره یعنی باید ضعیف باشه به خیلی دلایل که همه می دونن بحث ساعت و ...هم نیست
    مشکل کمبود پهنای باند خیلی واضحه که وجود داره از دو سال پیش کلا 2 میلیون کاربر adsl بوده الان بالای 20 میلیون هست کاربرهای موبایل رو هم اضافه کنید که یه چیزی فراتر از وحشتناک افزایش داشته .
    من یادمه قبل از بهبود های اخیر که رخ داده در مجموع اخرین بازی که پینگم و سرعت صفحه م با مخابرات عالی بود بهمن و اسفند 93 بود که عالی بود همه کار میشد کرد صفحه فول لود میشد نت پکت لاس نداشت هنگام بازی و پینگ هم عالی بود ..
    یه چیزی این وسط مشکل داره که همون عدم تناسب بین رشد کاربران و میزان پهنای باند هست .
    زمان مموتی 75 گیگا بیت پهنای باند کل مملکت گل و بلبل بود الان 300 گیگ اون موقع 2 میلیون کاربر adls حتی کمتر بود الان بالای 20 میلیون + موبایل .
    خیلی مشخصه که ظهر میشه به دلیل انلاین شدن همه شبکه تحت فشار شدید قرار می گیره و باعث افت سرعت میشه جالبه من شبا از سرور داخلی با 40 کیلی دانلود میکنم در حالی که تا قبل از این مشکلی نداشتم در کل شبکه خیلی زیر بار هست دیگه بحث تایمی کردن افت سرعت خیلی واضحه که صحیح نیست .

تک کانکشن مخابرات با سرور داخلی :

تک کانکشن شاتل سرور داخلی :

شاتل با 32 کانکشن تا 1 مگ هم سرعت دانلود داره + مخابرات 135 اما می بینید که تک کانکشن حتی با سرور داخلی هم داغونه و فول نیست که یه چیزه کلیه واسه همه صبح تا شب هم همینه یعنی نه کمتره نه بیشتر خوساتید من شبم تست می کنم یا حتی صبح زود من بازم میگم بحث تایمی بودن رو خیلی بعید میدونم .
    فقط کسانی که سرعت بالا دارن متوجه این تغییرات نمیشن یا کمتر میشن مثلا خودم وقتی با خط شاتلم کار می کنم اصلا متوجه نمیشم چون سرعتم بالاست جبران میشه اما با اکانت و مخابرات قشنگ معلومه حتی وقتی اکانتو روی شاتل فعال میکنم صبح و ظهرش تفاوت داره در کل این مسائل زمانی حل میشه که پهنای باند از تعداد کابرا بیشتر شه نه تعداد کاربرا از مقدار پهنای باند بیشتر .

5. 2 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

موافق نیستم .
    دیگه فک نمی کنم کسی کاربر حرفه ای نت باشه و ندونه که تک کانکشن از عمد این حالتو داره یعنی باید ضعیف باشه به خیلی دلایل که همه می دونن بحث ساعت و ...هم نیست
    مشکل کمبود پهنای باند خیلی واضحه که وجود داره از دو سال پیش کلا 2 میلیون کاربر adsl بوده الان بالای 20 میلیون هست کاربرهای موبایل رو هم اضافه کنید که یه چیزی فراتر از وحشتناک افزایش داشته .
    من یادمه قبل از بهبود های اخیر که رخ داده در مجموع اخرین بازی که پینگم و سرعت صفحه م با مخابرات عالی بود بهمن و اسفند 93 بود که عالی بود همه کار میشد کرد صفحه فول لود میشد نت پکت لاس نداشت هنگام بازی و پینگ هم عالی بود ..
    یه چیزی این وسط مشکل داره که همون عدم تناسب بین رشد کاربران و میزان پهنای باند هست .
    زمان مموتی 75 گیگا بیت پهنای باند کل مملکت گل و بلبل بود الان 300 گیگ اون موقع 2 میلیون کاربر adls حتی کمتر بود الان بالای 20 میلیون + موبایل .
    خیلی مشخصه که ظهر میشه به دلیل انلاین شدن همه شبکه تحت فشار شدید قرار می گیره و باعث افت سرعت میشه جالبه من شبا از سرور داخلی با 40 کیلی دانلود میکنم در حالی که تا قبل از این مشکلی نداشتم در کل شبکه خیلی زیر بار هست دیگه بحث تایمی کردن افت سرعت خیلی واضحه که صحیح نیست .

تک کانکشن مخابرات با سرور داخلی :

تک کانکشن شاتل سرور داخلی :

شاتل با 32 کانکشن تا 1 مگ هم سرعت دانلود داره + مخابرات 135 اما می بینید که تک کانکشن حتی با سرور داخلی هم داغونه و فول نیست که یه چیزه کلیه واسه همه صبح تا شب هم همینه یعنی نه کمتره نه بیشتر خوساتید من شبم تست می کنم یا حتی صبح زود من بازم میگم بحث تایمی بودن رو خیلی بعید میدونم .
    فقط کسانی که سرعت بالا دارن متوجه این تغییرات نمیشن یا کمتر میشن مثلا خودم وقتی با خط شاتلم کار می کنم اصلا متوجه نمیشم چون سرعتم بالاست جبران میشه اما با اکانت و مخابرات قشنگ معلومه حتی وقتی اکانتو روی شاتل فعال میکنم صبح و ظهرش تفاوت داره در کل این مسائل زمانی حل میشه که پهنای باند از تعداد کابرا بیشتر شه نه تعداد کاربرا از مقدار پهنای باند بیشتر .
    اینکه یکسری شرکتا بیشتر از ظرفیتشون سرویس میفروشن ملاک نیست. مخابرات به زیرساخت بدهکاره زیرساختم بهش پهنای باند نمیده این وسط مشتری ضرر میکنه.

من الان چند وقته سوییچ کردم به 4G ایرانسل پینگم همیشه زیر 150 تا ساعت 10شب از 10 تا 12 چون خیلی ترافیک بالاس یکم پینگ میره بالا اونم نه همه ی شبا. سرعتم تو بدترین حالت شبا دیگه زیر 1مگ نمیاد و نمیره رو اعصاب، روزا هم بین 5 تا 20 مگ در نوسانه بسته به ترافیک لحظه ای دکل.

چند وقت دیگه ایرانسل میشه غول ارتباطات ایران و مخابراتم همینجوری پیش بره همه ازش فرار میکنن.

در ضمن پهنای باند خارجی الان بالای 500گیگابیته ولی یکسری شرکتا کم فروشی میکنن بهونه میارن.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

شما داری rate دانلود رو میگی من دارم افت شبکه رو میگم .
    ببین من صبح تا شب سرعت دانلودم 135 هست با 1 مگ نامحدود درست ؟
    یعنی ممکن برخی شبا بد شه ولی بییشتر موقع ها 130 رو میده راحت اما ایا این به این معنی هست که سرعت صفحه و فاکتورهای دیگه هم مثل سرعت دانلود هست ؟ قطعا نیست .
    شما سرعت دانلود رو میتونی با idm بالاخره هرجوری شده با 32 کانکشن فول کنی یعنی طوری که از کل پهنای باندت استفاده کنی اما شما نمیتونی افت شبکه رو با این حرفا جبران کنی .
    من وقتی دارم به وضوح می بینم که سرعت صفحه باز کردن 9 صبح زمین تا اسمون فرق داره با 2 ظهر این ربطی به این شرکت و اون شرکت نداره شبکه زیر بار شدید میره این طور میشه یعن وقتی تعداد زیادی انلاین میشن رو شبکه نت ایران خود به خود افت سرعت اتفاق می افته ..
    حالا اینجا یه نکته ای هست که اگر شما نت پرسرعت داری این افت رو نمی تونی ببین و فک می کنی همه چ ینرماله در حالی که نیست .
    من الان شاتلم دارم rate دانلودش 1 مگ هست یعنی بالای 10 مگ بسته شده تو صفحه باز کردن و دانلود هم خوبه با 32 تا کانکشن اما به این معنی نیست که شبکه شاتل به مریخ وصله اونم دچار افت شده منتها چون سرعت بالاست محسوس نیست اما رو 1 مگ مخابرات محسوسه و روی اکانتای اینترانت به نت .
    من دارم حال و روز نت رو میگم تا وقتی ترافیک میشه از حالت عادی خارج میشه انقدر قوی نیست بتونه همه یوزرا رو ساپورت کنه .
    صبح ساعت 9 صبح صفحات رو طوری عالی باز می کنه که من فک می کنم سرعت 20 مگ دارم به حدی سریعه وی 2 بعداز ظهر با 30 کیلوبایت میکشه از سرعت من این یعنی افت سرعت وقتی تعداد زیادی انلاین میشن که ساعت 9 صبح انلاین نبودن .
    ضریب اشتراکا هم بالاست خود این اکانتایی هم که از زیرساخت میگیریم از ظهر به بعد ضریب اشتراکش میره بالا که به به خاطر کمبود پهنای باند هست ...
    این نظر منه هر کسی قبول نداره راحت مخالفت کنه ولی فک نمی کنم ئاره چیزی غیر از واقعیت میگم .

داره خودمونی میشه mohammad.2mt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

شما داری rate دانلود رو میگی من دارم افت شبکه رو میگم .
    ببین من صبح تا شب سرعت دانلودم 135 هست با 1 مگ نامحدود درست ؟
    یعنی ممکن برخی شبا بد شه ولی بییشتر موقع ها 130 رو میده راحت اما ایا این به این معنی هست که سرعت صفحه و فاکتورهای دیگه هم مثل سرعت دانلود هست ؟ قطعا نیست .
    شما سرعت دانلود رو میتونی با idm بالاخره هرجوری شده با 32 کانکشن فول کنی یعنی طوری که از کل پهنای باندت استفاده کنی اما شما نمیتونی افت شبکه رو با این حرفا جبران کنی .
    من وقتی دارم به وضوح می بینم که سرعت صفحه باز کردن 9 صبح زمین تا اسمون فرق داره با 2 ظهر این ربطی به این شرکت و اون شرکت نداره شبکه زیر بار شدید میره این طور میشه یعن وقتی تعداد زیادی انلاین میشن رو شبکه نت ایران خود به خود افت سرعت اتفاق می افته ..
    حالا اینجا یه نکته ای هست که اگر شما نت پرسرعت داری این افت رو نمی تونی ببین و فک می کنی همه چ ینرماله در حالی که نیست .
    من الان شاتلم دارم rate دانلودش 1 مگ هست یعنی بالای 10 مگ بسته شده تو صفحه باز کردن و دانلود هم خوبه با 32 تا کانکشن اما به این معنی نیست که شبکه شاتل به مریخ وصله اونم دچار افت شده منتها چون سرعت بالاست محسوس نیست اما رو 1 مگ مخابرات محسوسه و روی اکانتای اینترانت به نت .
    من دارم حال و روز نت رو میگم تا وقتی ترافیک میشه از حالت عادی خارج میشه انقدر قوی نیست بتونه همه یوزرا رو ساپورت کنه .
    صبح ساعت 9 صبح صفحات رو طوری عالی باز می کنه که من فک می کنم سرعت 20 مگ دارم به حدی سریعه وی 2 بعداز ظهر با 30 کیلوبایت میکشه از سرعت من این یعنی افت سرعت وقتی تعداد زیادی انلاین میشن که ساعت 9 صبح انلاین نبودن .
    ضریب اشتراکا هم بالاست خود این اکانتایی هم که از زیرساخت میگیریم از ظهر به بعد ضریب اشتراکش میره بالا که به به خاطر کمبود پهنای باند هست ...
    این نظر منه هر کسی قبول نداره راحت مخالفت کنه ولی فک نمی کنم ئاره چیزی غیر از واقعیت میگم .
    من قبول دارم که مشکل اصلی از کمبود پهنای باند هست ولی پهنای باند مخابرات با شاتل که با هم اشتراکی نیست که!
    ساعت 9 شب مخابرات میترکه چون نامحدود هست و همه دارن استفاده میکنند ولی شاتل شاید پهنای باند خالی هم داشته باشه و افت سرعتی در طول روز نداره چون کسی مصارف زیادش رو تو نت محدود واسه روز نمیذاره ولی در عوض شاتل ساعت 1 که دانلود رایگان میشه نابود میشه 100 برابر بدتر از مخابرات چون همه دانلودشون رو جمع کردن واسه یه تایم محدود رایگان!
    اینجوری هم که من تو نت مخابرات تجربه کردم وقتی میترکه سرعت نت 4 مگ با 512 هر دو تاش واسه تک کانکشن میشه 10 کیلو بایت و خیلی این که سرعت پایه شما بالاتره تاثیری تو سرعت باز کردن پیح نداره!
    Last edited by mohammad.2mt; 25-04-2016 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

لول ! من گفتم شبکه شون یعنی زیراخت نه اینکه مخابرات به شاتل ربط داره .
    وقتی من مستقیما اکانت دارم از زیرساخت که رسپینا باشه سرعت صفحه ش تو صبح وحشتناک فرق داره با ظهر ساعت 2 یعنی چی ؟
    این که مستقیم از زیرساخته اینطوریه وای به حال مخابرات .
    شاتل سرعتاش بالاس غیر ممکن کسی کو داشته باشه کمتر از 600-700 ریت دانلودش باشه واسه اینه محسوس نیست افت کلی .

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

لول ! من گفتم شبکه شون یعنی زیراخت نه اینکه مخابرات به شاتل ربط داره .
    وقتی من مستقیما اکانت دارم از زیرساخت که رسپینا باشه سرعت صفحه ش تو صبح وحشتناک فرق داره با ظهر ساعت 2 یعنی چی ؟
    این که مستقیم از زیرساخته اینطوریه وای به حال مخابرات .
    شاتل سرعتاش بالاس غیر ممکن کسی کو داشته باشه کمتر از 600-700 ریت دانلودش باشه واسه اینه محسوس نیست افت کلی .
    اگر مستقیم از زیرساخت باشه که نباید افت داشته باشه!
    مستقیم باشه شما پهنای باند اختصاصی داری و اگر پهنای باند بقیه تا خرخره هم پر باشه چیزیش با شما مشترک نیست شما پهنای باند خودت رو داری حتی اگر خالی بیفته!

داره خودمونی میشه victor021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا چرا اعصاب خودتونو خراب میکنید،زیر ساخت و بدهی و کمبود پهنای باند و این پاس بده به اون و بلعکس و این قصه ها همش واسه پیچوندن کاربراست که از ده سال پیش و زمان دایال اپ رواج داشته.وگرنه با یک سوم بودجه ای که به ستاد امر به معروف تخصیص داده میشه،کل ایران میتونه به اینترنت با کیفیت دسترسی داشته باشه ولی متاسفانه دوستان از بالا صلاح نمیدونن که مردم از اینترنت باکیفیت بهره ببرند.والسلام.

12. این کاربر از victor021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

اقا چرا اعصاب خودتونو خراب میکنید،زیر ساخت و بدهی و کمبود پهنای باند و این پاس بده به اون و بلعکس و این قصه ها همش واسه پیچوندن کاربراست که از ده سال پیش و زمان دایال اپ رواج داشته.وگرنه با یک سوم بودجه ای که به ستاد امر به معروف تخصیص داده میشه،کل ایران میتونه به اینترنت با کیفیت دسترسی داشته باشه ولی متاسفانه دوستان از بالا صلاح نمیدونن که مردم از اینترنت باکیفیت بهره ببرند.والسلام.
    در این که نمیخوان اینترنت خوبی به دست مردم برسه که شکی نیست و بر منکرش لعنت!
    بحث سر اینه که چرا صبح ها خوبه و شب ها بد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •