[QUOTE=campuzlit;783483
حقوق خدمت سربازی خیلی ناچیزه و برای لیسانس و فوق لیسانس فکر کنم 10 تومن اختلاف داره و نهایتا 60 یا 70 تومن باشه. اگه متاهل باشین 80 تومن حق تاهل می ریزن.[/QUOTE]
چه مدت بعد آغاز سربازی میریزن؟
[QUOTE=campuzlit;783483
حقوق خدمت سربازی خیلی ناچیزه و برای لیسانس و فوق لیسانس فکر کنم 10 تومن اختلاف داره و نهایتا 60 یا 70 تومن باشه. اگه متاهل باشین 80 تومن حق تاهل می ریزن.[/QUOTE]
چه مدت بعد آغاز سربازی میریزن؟
دوستان درود
امروز رفتیم 01 خودمونو معرفی کردیمو رسما آموزشیمون شروع شد ... واسه شروع کار هم یک هفته مرخصی دادن گفتن برین شنبه بیاین !!!![]()
سلام دوستان لطفا یکی به من کمک کنه
من سربازی فراری هستم و 4 سال پیش از خدمت فرار کردم میخواستم بپرسم که اگه بخوام خودمو معرفی کننن بخشش میخورم یا اضافه خدمت میخورم؟ قبلا هم 3 ماه اضافه خدمت داشتم
خبری در مورد مدت خدمت که به تازگی در سایت نظام وظیفه Police.ir قرار داده شده :
محتوای مخفی: توضیحات
من رزم دار دوم ام 81 تومنه
ستوان سوم هم 91 تومنه
حق تاهل هم 28 هزار تومنه که جدیدا مثل اینکه شده یا داره میشه 80 تومن
من ساکن مشهدم دو تا سوال داشتم
۱-میشه اول برم کسری بگیرم بعد بام انصراف بدم از دانشگاه؟(که خیالم راحت باشه)
۲-با وکالت محضری میشه برم شیراز به جای پدرم؟کارت ایثارگری و ... همه هست
۳-مدارک چی لازمه که باز برنگردم آخه ۲۰ ساعت راهه
2- اره میتونی.
3- زنگ بزن یگان پدرت بپرس.
این سوال خیلی از دوستان هست ...۱-میشه اول برم کسری بگیرم بعد بام انصراف بدم از دانشگاه؟(که خیالم راحت باشه)
خیر نمیشه به هیچ عنوان .
باید تاییدیه اعزام به خدمت یا در حال خدمت داشته باشید .
یعنی یا برگ اعزام به خدمت یا گواهی اشتغال به خدمت.
به هیچ عنوان و نحو من الوجود شخصی که برگ اعزام به خدمت نداره یا سرباز نیست که گواهی اشتغال به خدمت ارایه بده نمیتونه کسر خدمت دریافت کنه.( برگ سبز برای دریافت کسر خدمت کفایت میکنه .)
من تا امروز فکر میکردم برای گرفتن معافیت پزشکی مرحله آخر رفتن به بیمارستانه نگو مرحله کمیسیونهچه جور جایییه این کمیسیون ؟
امروز برای پسر عمو ــم وقت کمیسیون داده برای هفته بعد به نظرتون بره از دکترش نامه بگیره مثلا از چه زمانی زیر نظرش بوده ؟ دکترش هم تو شهر ما معروفهفایده داره ؟
کمیسیون 3 تا پزشک هستن که معمولا پزشک عمومی هستن و وقت زیادی بهت نمی دن حرف بزنی. اگه بیماری با مدرک اینا باشه یعنی جوری نباشه که بشه معاینه کرد سعی کن علاوه بر مدارک بیمارستان نظامی مدارک دیگه هم رو سرشون خراب کنی.
تا اینجاییکه از دوستام شنیدم بعد کمیسیون جناب سرهنگ هم باید امضا کنه یعنی جناب سرهنگ هم غول آخر تشریف دارن. حالا نمی دونم این برای همه هست یا نه.
هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)