ممنون از راهنماییت دوست عزیز. سایت دیگه ای نیست که اسم پروداکت رو بدم، کار رو بهم بگه؟
تو این سایت که معرفی کردین، همه کار ها و پروداکت ها رو گذاشته، ولی چون تعداد زیاده، پیدا کردن کار خیلی سخت می شه.
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
ممنون از راهنماییت دوست عزیز. سایت دیگه ای نیست که اسم پروداکت رو بدم، کار رو بهم بگه؟
تو این سایت که معرفی کردین، همه کار ها و پروداکت ها رو گذاشته، ولی چون تعداد زیاده، پیدا کردن کار خیلی سخت می شه.
اگه منظورت فقط کوئست هست این به دردت میخوره:
وقتی اد آن رو نصب کردی، سومین اسکریپت (در واقع چهارمین کد!) رو نصب کن. بهت نشون میده اون کوئست نیاز به چه آیتمی داره و برای به دست آوردن آیتم باید توی چه شغلی کار کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------
سایت مرجع بازی یکی همین weststats هست و یکی هم tw-db.info. ولی اون هم نشون نمیده برای آیتم باید چکار کنی (اما برعکسشو نشون میده، یعنی ماوس رو که ببری روی کار، میگه چه آیتمی هایی داره)
----------------------
جواد آواتارت آوریل خودمونه؟!
Last edited by amin_fixfox; 08-02-2011 at 22:19.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ولی دقیقا همون اسکریپت از سایت پاک شده. وقتی می خوام صفحه مربوط به اسکریپت سوم رو باز کنم، این ارور میاد:
Don't Panic!!! but the page you requested doesn't exist
سلام من تو دو تا فورت بتل شركتكردم ولي هر دو رو با اين كه تو فورت بودم ميسينگ زدچرا؟
براي اولين بار يه نفرو پس اوت كردم
اين دوئل هم خوب چيزيه تازگيا زدم تو كار دوئل اين بدبختهاي اطراف شهرمون رو ميتركونم.يه اسلحه گرفتم 14000 71 تا 97 تا دميج داره اصلا تو هيچ شهري پيداش نكردم از تو ماركت خريدمش اسمش هم اينه belle starrs deringer
واي خدا بعد از چند روز Transport ammunition بالاخره يه ديناميت پيدا شد
و ميرسيم به سوال اصلي
اره خودشهجواد آواتارت آوریل خودمونه؟!![]()
آقا من واقعا شرمندم، قبلش نگاه نکردم.ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ولی دقیقا همون اسکریپت از سایت پاک شده. وقتی می خوام صفحه مربوط به اسکریپت سوم رو باز کنم، این ارور میاد:
Don't Panic!!! but the page you requested doesn't exist
توی لپ تاپم بک آپ دارم. تا چند دقیقه دیگه آپلود میکنم
رنک گرفتی؟سلام من تو دو تا فورت بتل شركتكردم ولي هر دو رو با اين كه تو فورت بودم ميسينگ زدچرا؟
ای بابا belle starr رو خودت میتونستی با کمتر از 2500 تا بگیری که....يه اسلحه گرفتم 14000 71 تا 97 تا دميج داره اصلا تو هيچ شهري پيداش نكردم از تو ماركت خريدمش اسمش هم اينه belle starrs deringer
هه هم آپلود کردم هم توی یوزر اسکریپتس پیدا کردم!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید--------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش: جواد belle starr دوم رو هم بگیر، میل خودته ولی من توصیه میکنم تا شدیدا پول لازم نشدی، نفروشش!
به لول 40 که رسیدی که کوئست بود به اسم The loser. اونو انجام دادی؟
حالا precise pepper box revolver رو بخر (اگه نداری البته!) قیمتش 2150 تا هست. فکر کنم باید equipـش کنی. (ترجمه equip چیه؟) یه کوئست دیگه میاد که دوئله. باید از طرف شکست بخوری تا کوئست رو انجام بدی!
پنجشنبه، ساعت 4 (فکر کنم تا 8) ب.ظ به وقت سرور -درواقع 16 تا احتمالا 20- باید یه روزنامه و حداقل یه دونه از لباس های fancy (مثلا fancy woolly hat !) رو equip کنی. آها تنت کنی! و اسلحه هم نداشته باشی. ادامه کوئست loser ظاهر میشه. طرف رو بدون اسلحه شکست بده (لباس های dodge دار بپوش و اگه باز هم باختی، نگاه کن ببین به کجا زده و اونجا رو جاخالی بده)
همین! اگه از طرف ببری belle starr رو میگیری.
اااااااااااا من چرا اینقدر چیز نوشتم سعید که قبلا گفته بود؟!
Last edited by amin_fixfox; 08-02-2011 at 23:37.
6 لول موندهمه موندند من چه طوری این طور سریع لول آپ می کنم
![]()
منم بهشن می گم
its magic
![]()
رنك چيه؟رنک گرفتی؟.ولي من داخل فورت بودم جاگيري هم كرده بودم نميدونم چرا اخرش زد ميسينگ .دو تا هم اينطوري شد
ديگه وسوسه شديمای بابا belle starr رو خودت میتونستی با کمتر از 2500 تا بگیری که....
اون اولي رو فكر كنم انجام دادم .همون كه مايا كويستشو ميده؟بايد برا يارو precise pepper box revolver بخري؟ویرایش: جواد belle starr دوم رو هم بگیر، میل خودته ولی من توصیه میکنم تا شدیدا پول لازم نشدی، نفروشش!
به لول 40 که رسیدی که کوئست بود به اسم The loser. اونو انجام دادی؟
حالا precise pepper box revolver رو بخر (اگه نداری البته!) قیمتش 2150 تا هست. فکر کنم باید equipـش کنی. (ترجمه equip چیه؟) یه کوئست دیگه میاد که دوئله. باید از طرف شکست بخوری تا کوئست رو انجام بدی!
پنجشنبه، ساعت 4 (فکر کنم تا 8) ب.ظ به وقت سرور -درواقع 16 تا احتمالا 20- باید یه روزنامه و حداقل یه دونه از لباس های fancy (مثلا fancy woolly hat !) رو equip کنی. آها تنت کنی! و اسلحه هم نداشته باشی. ادامه کوئست loser ظاهر میشه. طرف رو بدون اسلحه شکست بده (لباس های dodge دار بپوش و اگه باز هم باختی، نگاه کن ببین به کجا زده و اونجا رو جاخالی بده)
همین! اگه از طرف ببری belle starr رو میگیری.
ممنون دوست عزیز. فقط یه سوال:
چطوری می تونم از این اسکریپت استفاده کنم؟
من اسکریپت پنجم رو نصب کردم و دارم ازش استفاده می کنم، ولی این اسکریپت چون عکسش لود نشد، نمی دونم چطوری باید ازش استفاده کنم.ممنون می شم اگه راهنمایی کنی.
اگه شرکت کننده ها بیشتر از تعداد باشند باید رنک بگیری تا جنگ را از دست ندی ...
Maximum number of attackers / defenders:
* Small fort: 50 / 42
* Medium-sized fort: 100 / 84
* Big fort: 140 / 120
مثلا ظرفیت فورت کوچک برای دفاع 42 نفر هست و اگه شرکت کننده بیشتر از این تعداد باشه , مجبورا باید بعضی ها از جنگ بمونند
اونایی که آنلاین هستند باید به چت روم جنگ برند ( مثلا یک 30 - 40 دقیقه مونده به شروع جنگ ) و درخواست رنک کنند
رنک هم 6 نوع هست
general : فقط فاندر شهر می تونه ژنرال باشه ( برا attack می تونه counseloor هم general باشه )
capitan : که counseloor شهر و یا اگه فورت شیر باشه هم فاندر و هم counseloor شهر می تونه داشته باشه و یا ژنرال فورت می تونه به هر کسی که خواست بده ( معمولا اونایی که پارتی دارند همیشه کاپیتان می شند) ( علامت در کنار اسمت مدال هست
)
private : که اگه یکی از اینا و یا از بالایی ها داشته باشی دیگه از جنگ نمی افتی ( در چت روم خود بازی کنار اسمت باید علامت زرد رنگ باشه )
بقیه اش مهم نیست چون اگه داشته باشی جنگ را نمی تونی شروع کنی ( معمولا علامت خط تیره سیاه رنگ و یا نقطه خواهی داشت )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)