سلام به همگی دوستان
من قصد خرید یه مودم وای فای دارم ولی در این زمینه اطلاعی ندارم
لطفا مودمی به من معرفی کنین که در مدت زمان زیاد استفاده پیوسته دوام بیاره ،2 پورت لن داشته باشه و تا 2 طبقه رو به خوبی انتن دهی کنه
ممنون میشم دوستان جواب منو بدن
سلام به همگی دوستان
من قصد خرید یه مودم وای فای دارم ولی در این زمینه اطلاعی ندارم
لطفا مودمی به من معرفی کنین که در مدت زمان زیاد استفاده پیوسته دوام بیاره ،2 پورت لن داشته باشه و تا 2 طبقه رو به خوبی انتن دهی کنه
ممنون میشم دوستان جواب منو بدن
پست قبل از پستت رو بخون
بله دیده بودم،ولی یکم امکاناتش زیاد نیست ،4 پورت لن زیاد نیست، استفاده دیگه ای هم داره ؟
اگه میخوای دو طبقه رو پوشش بده باید دو آنتنه باشه که تمام مودمهای دو آنتنه 4 پورت لن دارن .
مودم dlink 2600 یه پورت لن و یه آنتن داخلی داره . قیمتش هم حدود 60 تومنه
سلام
اوایل این هفته از مخابرات زنگ ردن که بگن اینترنت پرسرعت که درخواست دادین وصل شده . رفتیم یک مودم Tp-link W8960N گرفتیم از قسمت کویک ستاپ کانفیگ کردیم ولی اصلا اینترنت کانکشن نداریم . چراغ ای دی اس ال بعضی وقتا فلش میزنه بعضی وقتا هم ثابت سبز هست اما اینترنت کانکشن نداریم . PPPoE و Bridge هر دو رو امتحان کردیم فایده ای نداره . چند بار هم زنگ زدیم 2020 هر راهی که به ذهنمون رسیده رفتیم ولی تاثیری نداره . متاسفانه شرکت گارانتی مودم هم در این چند روز تعطیله
این لینک راهنمای مودم هست که در سایت مودم گذاشتن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چراغ ADSL چه زمانی چشمک می زنه؟
ساعت خاصی داره؟
دوستان کسی با DLNA مودم دی لینک ۲۷۷۰ کارکرده؟
اگه با لپ تاپ کانفیگ کینم ای دی اس ال ثابت روشنه ولی با پی سی فلش میزنه . با پی سی ، اگه از تلفن استفاده کنیم و شماره جایی روبگیریم چراغ ای دی اس ال ثابت روشن میمونه .
با گارانتی تماس گرففتیم میگه شما مراحل کانفیگ رو درست رفتین
سلام
شما این کانفیگ رو چک کن ببین درست انجام دادی یا نه
VPI=0
VCI=35
User:شماره تلفن با کدبدون صفر
PASS= [ودتون که انتحاب کردید یا اگر ندارید زنگ بزنید بپرسید
اگر تنظیمات بالا رو درست انجام دادید و بازم وصل نشد بگید تا راهنمایی کنم
در ضمن از نویز خطتون هم یه عکس بذارید خوبه (همون صفحه استاتوس مودم)
شما به این تاپیک برو:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)