تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1748 از 3745 اولاول ... 748124816481698173817441745174617471748174917501751175217581798184822482748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,471 به 17,480 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

ایمیلشو از تو سایت خود آسیاتک برداشتم.
    برخوردشون هم خوب بود
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ایمیل؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این ایمیل؟
    بله همینه........

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

من باهاشون صحبت کردم
    گفتن همچین ایمیلی نداشتن
    میشه یه عکس ازش برام پ.خ کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من باهاشون صحبت کردم
    گفتن همچین ایمیلی نداشتن
    میشه یه عکس ازش برام پ.خ کنید
    صفحه ی قبلی عکس گذاشتم اینجا هم میزارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

صفحه ی قبلی عکس گذاشتم اینجا هم میزارم
    در مورد اینترانت باهاشون صحبت کردم.فکر نکنم مشکلی باشه
    اما احتمالا چون آخر جمله در مورد اینکه توی زرین شهر سرویس دهی میشه سوال کردید فکر کردن در مورد این موضوع هستش.
    اما تا اونجا که بنده اطلاع دارم سرویس اینترانت فعال هستش اما تا به حال هیچ کدوم از مشترکین این سرویس رو نگرفتن.
    اگر فولادشهر هستید میتونید بگیرید.
    اما زرین شهر انشالله راه اندازی میشه
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

خیلی خنده داره تو مملکتی هستیم که طرف با جرات تمام تو چشات نگاه میکنه و میگه حق نداری چند ساعت پشت سرهم فیلم و موزیک آنلاین نگاه و گوش کنی
    بعد مثال آمریکایی میزنه
    یعنی دروغ هرچه بزرگتر قابل باورتر
    فقط من نمیدونم این مردم امریکا چجوری با این مثال محدودیت 150 گیگی توی موبایلها و تبلتهاشون 24 ساعته آنلاین موزیک گوش میدن نکنه این منم تو لست اف ام 24 ساعته درحال رادیو گوش کردنم؟
    نکنه این ماییم که در هرساعت میلیونها فیلم درحال اپلود و استریم در یوتوب هستیم؟
    پس اسکیدرو و ریلودد فقط برای ما بازیهای حجیم رو کرک میکنند؟
    و این فقط ماییم که بدعادت!!! شدیم
    راستی فیلم بلوری اچدی رو هم اصلا نساختند همش خواب و خیاله ها، توطئه است!

سعی کنیم در حد خودمون مسائل رو فقط توجیه علمی کنیم
    به هیچ بنی بشری هیچ ربطی ندارد که مردم با اینترنتشون میخوان چکار کنند!
    این مسائل شخصیه به دوستان پیشنهاد میکنم نگذارند دیگران به مسائل شخصیشون ورود کنند
    شما چه عصبی هستی دوست عزیز ... البته حق هم دارید..اما کمی مطالعه بد نیست.. همون فیلم بلوری هم مجانی رو نت نیست واسه دانلود.باید چند ده دلار پول بدید..اون اصطلاح Fair Using Policy هم مال اونور بوده اولا بعد اومده اینور..پس اونا هم محدودیت دارن..نه؟ . اینترنت اونجا اگه محدودیتش کمتره اما محتواش هم پولیه..مثل همون بلو ری که شما مثال زدید. من نظرمو گفتم...شما باید از شرکتها عصبانی باشید نه من که مثل شما کاربرم..دست من بود شیر اینترنتو تا اخر باز میکردم..حرف من این بود: حالا که محدودیت داریم بهتره با رعایت حق بقیه باعث بشیم همه عادلانه استفاده کنن..اما مسئله اینه ماها دوس داریم با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببریم..حتی با راه های غیر معمول..بازم میگم من یک کاربرم مثل همه..شما هم از خوندن نظری که مثل نظر خودت نیست عصبی نشو..سعی کن بحث کنی بدون عصبانیت..

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من استفاده می کنم. دانلود شبانه رایگان روی 2 مگابیت بر ثانیه هست. دانلود روزانه هم چیز مشخصی نداره و فکر می کنم تا اونجایی هست که خط جواب بده(برای من الان روی 7 مگ هست). پینگ هم مثل سرویس های دیگه.
    یه تست اگر بذاری ممنونت میشم ترجیحا یکی از تهران و یکی از سرور ودافون فرانکفورت ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم با منی
    بنده مخابرات رو با پینگ وحشتناکش و قطعی های نا محدودش و انتظار های 20 30 دقیقه ای پیشتیبانیش تجربه کردم
    شاتل رو وقتی شبا تو ساعت رایگان دانلود میکنی و صبح میبینی 2 گیگ حجمت پریده و بعد یک هفته پیگیری هیچی به هیچی یا تو نامحدودش بعد دو هفته اکانت بسته میشه ارجاعت میدن به یه بند وسط مسطای قوانینشون که اصلا دیده نمیشه(مصرف منصفانه)
    داتکم که ماه اول سرعت دانلود زیر 200 نمیاد بعد دو ماه بالای 4 نمیاد
    بازم بگم؟؟
    پیشتیبانی هم همش بسته به خودتون داره!طرف ببینه شل میای یه طوری از سرش باز میکنه طرف اینطوری گفت میتونستی به راحتی چشم رو ببندی دهان رو باز کنی بزنی برجک طرف رو پیاده کنی!آسیاتک تو حجمی روزانه سرعت غیر وااقعی میده نه واقعیپارس رو هم برو یه سر بزن اونم 4 ماه بودم شب و روز یه سرعت میده فرقی نداره چی داشته باشی...

این چیزایی که میگین شیر و تقسیم و ضرب اینارو همه شرکتا انجام میدن!من خودم نمونه بارز شرکت گردی هستم تجربهه من اینه آسیاتک خیلی خوبه اونم فقط محدودش البته الان هیچ

شرکتی نامحدودش خوب نیست!شما هم اگه میخوای از آسیاتک بری بسم الله!ولی این راهی که شما میخوای بری من تو 2سال تمومش کردم!

من حمایت نمیکنم آسیاتک خیلی خوبه!بد هست بهتر از بدتر ها هستش!

من زنگ زدم شاتل که سرویس نامحدودش رایگان شبانه نداره که! مطمئنی شاتل داشتی؟ فقط سرویسهای حجمی رایگان شبانه داره
    من پارس آنلاین داشتم قبل مخابرات همش اینترنتم قطع بود رایگان شبانه استفاده نداشتم
    قانون مصرف منصفانه هم همه ی شرکتا دارن با اسم های مختلف چون پهنای باندا شیر هستش!
    آسیاتک هم اینجور که شماها میگین اصلا نمیشه طرفش رفت.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

سلام.بعد از یک هفته قطعی اینترنتم را وصل کردند.درود بی پایان به شرف بازرسی مخابرات خوزستان.امروز بعد از تماس با بازرسی جوری با این شرکت کلاهبردار برخورد کردند که بعد از نیم ساعت اینترنتم را وصل کردند.
    صبح اول با این شرکت کلاهبردار تماس گرفتم گفتن مشکل داریم و مشخص نیست کی وصل بشه شاید یکی دو هفته دیگه !!!!!داریم پیگیری میکنیم از این حرفا.چند روز پیش هم قسمت صدای مشتریش به دروغ گفت تمام کاربران کافو نوری خوزستان اینترنتشون قطعه!!!!!ببیند این شرکت چقد دروغگو تشریف دارند که بعد از تماس با بازرسی خوزستان بعد از نیم ساعت نتم را وصل کردند.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

شما چه عصبی هستی دوست عزیز ... البته حق هم دارید..اما کمی مطالعه بد نیست.. همون فیلم بلوری هم مجانی رو نت نیست واسه دانلود.باید چند ده دلار پول بدید..اون اصطلاح Fair Using Policy هم مال اونور بوده اولا بعد اومده اینور..پس اونا هم محدودیت دارن..نه؟ . اینترنت اونجا اگه محدودیتش کمتره اما محتواش هم پولیه..مثل همون بلو ری که شما مثال زدید. من نظرمو گفتم...شما باید از شرکتها عصبانی باشید نه من که مثل شما کاربرم..دست من بود شیر اینترنتو تا اخر باز میکردم..حرف من این بود: حالا که محدودیت داریم بهتره با رعایت حق بقیه باعث بشیم همه عادلانه استفاده کنن..اما مسئله اینه ماها دوس داریم با کمترین هزینه بیشترین بهره رو ببریم..حتی با راه های غیر معمول..بازم میگم من یک کاربرم مثل همه..شما هم از خوندن نظری که مثل نظر خودت نیست عصبی نشو..سعی کن بحث کنی بدون عصبانیت..
    سلام دوست من.شما کلا در حال اشتباه فکر کردن هستی حرف شما اینا نیست که میگی .رسما دارید به کاربرا میگید همینی که هست لطفا دهنتون را ببندید و هیچ حرفی نزیند!حرف از عدالت و رعایت حق کاربرا میزنید ؟ که آره شما مشکل از خودتونه و مصرفتون را درست کنید از اینا حرفا!نه دوست من مشکل از خود شرکت اسیاتکه این شرکت در حال کلاهبرداری از کاربراشه اونم به صورت محدود کردن سرویسای محدودی و نامحدود و بالا بردن پینگ !از شما بعیده به عنوان یک کاربر از این شرکت طرفداری کنید مگر اینکه شما هم ....آره!
    در مورد هرینه باید بهت بگم ما کاربرا داریم خیلی خیلی هزینه میکنیم و بعد همچین سرویسای اشغال و بدرد نخوری به ما میدن .بعد شما کاربرا را متهم میکنید که با کمترین پول میخواهید بهترین سرعت را داشته باشید؟؟؟؟براتون واقعا متاسفم. شاید شما در بیاد بگید که نه این شرکت هزینه خیلی زیادی واسه پهنای باند میده بخاطر همین هزینشون بالا است.نه دوست من اینا سودشون تو همین گران بودن پهنای بانده تا بتونند به راحتی سر کاربراشن را کلاه بزارند و هر خط را بین 40 تا 50 نفر شر میکنند .حال ببیند مخابرات هزینه پهنای باند را 35 درصد کاهش داده این شرکتها در حال دیوانه شدن هستن چون سودشون کمتر میشه البته اینا بازم دست به کلاهبرداری میزنن و با پایین آوردن سرعت و شر کردن هر خط بین 100 نفر دوباره سودشون را بالا میبرند .کشور ما به یه سازمان نظارت و بازرسی خیلی قوی و هوشمند نیاز داره تا جلوی تمام کلاهبردار را بگیرن.
    دوستمون درست گفتن به شرکت اسیا تک اصلا ربطی نداره که کاربران چه جور از نتشون استفاده کنند.

دوست من شما عصبی نشو وقتی یکی از این شرکت انتقاد میکنه سریع میای میگی نه مشکل از کاربرا است و نه شرکت.عصبانی بودن خودت را بذار کنار.. همینکه این شرکت در حال از دست دادن کاربراشه مشخص میکنه مشکل از جانب کیه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •