به النصر نمى روم، حتى براى تمرين
عنايتى: شايد امروز استقلالى شوم
ايران ورزشى- رضا عنايتى كه تلاش مى كند از تيم النصر جدا شود و به استقلال برگردد، تا ديروز نتوانسته بود به خواسته اش برسد. البته قرار بود ديشب تكليف عنايتى با باشگاه النصر مشخص شود اما ظاهرا اين جريان به اين زودى ها تمام نخواهد شد.
بالاخره در النصر مى مانى يا به استقلال برمى گردى
ببينيد وقتى باشگاه النصر به من اعلام كرد در تمرينات حضور نداشته باش، بايد تمام پول من را بدهند اما مسوولان النصر قصد ندارند پول كامل من را بپردازند. به هرحال قرار است امشب (ديشب) تكليف ام با اين تيم روشن شود.
يعنى امشب (ديشب) مشخص مى شود كه مى مانى يا مى روى
بله، امشب (ديشب) مشخص مى شود كه رضايتنامه ام را مى دهند يا مى گويند در النصر بمان. بالاخره يكى از اين ۲ راه را بايد قبول كنم.
پس تكليف استقلال چه مى شود مگر با اين تيم مذاكره نكردى
با باشگاه استقلال در ارتباطم اما هنوز در مورد مسائل مالى با اين باشگاه صحبت نكرده ام. مسوولان استقلال در جريان شرايط من هستند و به همين خاطر نام استقلال را به النصر ندادم تا از اين باشگاه طلب پول نكنند.
يعنى قرار بود تيم آينده ات را معرفى كنى تا از آن تيم پول بگيرند
بله، قرار بود تيم آينده ام را به باشگاه النصر معرفى كنم تا از آن تيم پول بگيرند اما من اين كار را نكردم و دليل وقفه در كارم هم همين بود.
خب، رضا عنايتى در حال حاضر تمرينات اختصاصى انجام مى دهد
مدير برنامه ام دنبال كارهاى من است و من تمرينات اختصاصى خودم را پيگيرى مى كنم. در آپارتمانى كه حضور دارم وسايل بدنسازى وجود دارد و صبح ها وزنه مى زنم و عصرها هم در زمين باشگاه ايرانيان با توپ تمرين مى كنم اما به باشگاه النصر نمى روم حتى براى تمرين.