تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1748 از 2376 اولاول ... 74812481648169817381744174517461747174817491750175117521758179818482248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,471 به 17,480 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

به النصر نمى روم، حتى براى تمرين
    عنايتى: شايد امروز استقلالى شوم

ايران ورزشى- رضا عنايتى كه تلاش مى كند از تيم النصر جدا شود و به استقلال برگردد، تا ديروز نتوانسته بود به خواسته اش برسد. البته قرار بود ديشب تكليف عنايتى با باشگاه النصر مشخص شود اما ظاهرا اين جريان به اين زودى ها تمام نخواهد شد.
    بالاخره در النصر مى مانى يا به استقلال برمى گردى
    ببينيد وقتى باشگاه النصر به من اعلام كرد در تمرينات حضور نداشته باش، بايد تمام پول من را بدهند اما مسوولان النصر قصد ندارند پول كامل من را بپردازند. به هرحال قرار است امشب (ديشب) تكليف ام با اين تيم روشن شود.
    يعنى امشب (ديشب) مشخص مى شود كه مى مانى يا مى روى

بله، امشب (ديشب) مشخص مى شود كه رضايتنامه ام را مى دهند يا مى گويند در النصر بمان. بالاخره يكى از اين ۲ راه را بايد قبول كنم.
    پس تكليف استقلال چه مى شود مگر با اين تيم مذاكره نكردى
    با باشگاه استقلال در ارتباطم اما هنوز در مورد مسائل مالى با اين باشگاه صحبت نكرده ام. مسوولان استقلال در جريان شرايط من هستند و به همين خاطر نام استقلال را به النصر ندادم تا از اين باشگاه طلب پول نكنند.
    يعنى قرار بود تيم آينده ات را معرفى كنى تا از آن تيم پول بگيرند

بله، قرار بود تيم آينده ام را به باشگاه النصر معرفى كنم تا از آن تيم پول بگيرند اما من اين كار را نكردم و دليل وقفه در كارم هم همين بود.
    خب، رضا عنايتى در حال حاضر تمرينات اختصاصى انجام مى دهد
    مدير برنامه ام دنبال كارهاى من است و من تمرينات اختصاصى خودم را پيگيرى مى كنم. در آپارتمانى كه حضور دارم وسايل بدنسازى وجود دارد و صبح ها وزنه مى زنم و عصرها هم در زمين باشگاه ايرانيان با توپ تمرين مى كنم اما به باشگاه النصر نمى روم حتى براى تمرين.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بدم نمى آيد آقاى گل شوم

برهانى: به اميرخان گفته بودم گل مى زنم

امير اسدى

قبل از اينكه وارد زمين شود به دستورات تاكتيكى قلعه نويى گوش داد و پس از آن به سرمربى استقلال قول داد تا در دقايق كوتاه بازى اش مقابل استقلال اهواز گلزنى كند، وارد زمين شد و پس از دقايقى كوتاه با شوتى سهمگين دروازه اهوازى ها را گشود، دويد و با سرعتى بالا به سمت قلعه نويى رفت تا يادآورى كند به قولش عمل كرده است. آرش كه به دليل خستگى با نظر قلعه نويى از اواسط نيمه دوم وارد زمين شد شانزدهمين گل خود را زد تا بيش از گذشته به آقاى گلى ليگ نزديك شود. گلزنى هاى آرش در استقلال همه را در فكر فرو مى برد كه چرا برهانى نمى تواند اين گلزنى ها را در تيم ملى تكرار كند، به نظر شما ايراد كار در كجاست طريقه استفاده مربى يا تفاوت دربازيسازى هافبك ها

باز هم مثل هفته هاى گذشته يك پيروزى پر گل ديگر به دست آورديد و اين بار استقلال اهواز قربانى زياده خواهى هاى شما بود، از بازى با اين تيم اهوازى بگو
    در روزى كه نه زمين خوب بود و نه هوا توانستيم كار بزرگى انجام دهيم و استقلال اهواز را با شكستى پر گل پشت سر گذاشتيم البته آنها هم تيم جوان و با انگيزه اى بودند اما با يك بازى خوب آنها را هم به سرنوشت ديگر تيم ها دچار كرديم.
    اما آنها در زمين مسابقه چيزى براى گفتن نداشتند، در اين مورد چه نظرى دارى
    البته آنها در همان ابتداى كار آمده بودند تا ما را متوقف كرده و از اين ديدار امتياز بگيرند اما در ادامه كار موفق شديم قدرت مان را به رخ آنها كشيده و تجربه بالاى خود را در زمين پياده كنيم. در هر حال بازى مشكلى بود كه خوشبختانه از آن سربلند بيرون آمديم.
    زدن ۲ گل در ابتداى بازى نشان از عزم بالاى شما براى پيروزى بود، چه موضوعى باعث شده تا استقلال در هر هفته از بازى ها فقط براى شكست حريفان به ميدان برود
    حرف شما كاملا صحيح است. ما رفته بوديم اهواز فقط براى كسب ۳ امتياز. تيم ما اين روزها خيلى آماده است و كارهاى گروهى خوبى در زمين انجام مى دهيم. به همين دليل هر وقت اراده كنيم مى توانيم دروازه حريفان را باز كنيم.
    اما اين اراده استقلال براى گلزنى بازى خانگى يا خارج از خانه نمى شناسد ...
    خوشبختانه امسال به يك خودباورى خاصى رسيده ايم و واقعا براى ما فرقى نمى كند در آزادى مقابل حريفان بازى كنيم يا بيرون از خانه، ما براى كسب پيروزى هاى پر گل در ميادين حاضر مى شويم و خدا را شكر تا حالا به اين هدف خود رسيده ايم.
    چه شد كه در اين بازى از ابتدا در تركيب استقلال نبودى
    يك مقدار خستگى از بازى مقابل تايلند داشتم و اين موضوع را با اميرخان در ميان گذاشتم. ايشان هم صلاح دانستند كه در نيمه دوم وارد زمين شوم.
    يعنى بازى نكردنت به تصميم خودت بود
    نه، من به اميرخان پيشنهاد دادم اما تصميم نهايى را ايشان گرفتند و نظر اميرخان اين بود كه از نيمه دوم براى استقلال بازى كنم.
    و در اين فصل نشان دادى كه در دقايق كوتاه هم مى توانى گلزنى كنى، در مورد گلزنى ات صحبت كن
    فكر مى كنم يك كار خوب گروهى بود كه با پاس مجتبى براى من همراه شد و من هم توانستم ضربه نهايى را بزنم كه خوشبختانه اين شوت تبديل به گل سوم ما شد.
    اما امسال در پيراهن استقلال هميشه بوى گل مى دهى
    شما لطف داريد، من دوست دارم هميشه براى استقلال گل بزنم و به همين خاطر براى گلزنى وارد زمين مى شوم. خوشبختانه خدا هم به من لطف دارد كه در رسيدن به هدف خود موفق هستم.
    بعد از گلزنى به سوى قلعه نويى رفتى، دليل اين كارت چه بود
    وقتى خواستم وارد زمين شوم اميرخان به من گفت كه در اين دقايق پايانى به طور حتم موقعيت گلزنى برايت پيش مى آيد كه مى توانى از آنها استفاده كنى و براى استقلال گل بزنى. من هم به اميرخان قول دادم تمام حواس خود را به گلزنى معطوف كنم. به همين خاطر پس از اين گل به سمت اميرخان رفتم تا به او يادآورى كنم كه به قول خود عمل كرده ام.
    با زدن شانزدهمين گل به كسب عنوان آقاى گلى نزديك شدى، فكر مى كنى بتوانى تا پايان فصل به روند خود ادامه داده و اين عنوان را به دست آورى
    اول بگويم براى من هميشه موفقيت استقلال مهمتر از گل زدن است اما بدم نمى آيد در پايان فصل اين عنوان را هم به دست آورم و به همين خاطر سعى مى كنم روند گلزنى هاى خود را حفظ كرده و در نهايت بتوانم آقاى گل ليگ شوم.
    چه رازى در استقلال فعلى وجود دارد كه مهاجمان يكى از ديگرى آماده ترند و به هر كس بازى مى رسد فوق العاده عمل مى كند
    تمام اينها برمى گردد به سطح بالاى مهاجمان استقلال، خوشبختانه در حال حاضر شش مهاجم خوب داريم كه يكى از ديگرى آماده ترند و مى توانند تاثير زيادى در تيم داشته باشند. بدون اغراق مى گويم اگر مهاجمان استقلال در هر تيم ديگرى بودند به راحتى در تمام بازى ها فيكس بازى مى كردند اما ترافيك بازيكن در تيم ما باعث مى شود تا در هر ديدار به برخى از مهاجمان بازى نرسد كه اين موضوع نمى تواند توانايى فنى آنها را زير سوال ببرد. در كل معتقدم بازى دادن اميرخان به آماده ترين ها باعث مى شود تا مهاجمان استقلال انگيزه بالايى براى گلزنى داشته باشند.
    Amir Asadi

استقلال با اين روندى كه در پيش گرفته تا كجا پيش مى رود
    صددرصد تا قهرمانى در سه جام. البته هدف اول قهرمانى در ليگ است و پس از آن فكر خود را معطوف به جام حذفى و ليگ قهرمانان مى كنيم تا در اين بازى ها هم موفق باشيم.
    از بحث استقلال خراج شويم، چرا در تيم ملى نمى توانى مثل استقلال به راحتى گلزنى كنى
    در بازى مقابل سنگاپور وظيفه بازيسازى را برعهده داشتم و در ديدار مقابل تايلند هم شرايط طورى بود كه موقعيتى براى گلزنى نداشتم.
    شرايط چطور بود فكر نمى كنى هافبك هاى تيم ملى برخلاف هافبك هاى استقلال قدرت بازيسازى بالايى ندارند
    به نظرم هافبك هاى تيم ملى بهترين هاى ليگ هستند اما دربازى با تايلند شرايط طورى پيش رفت كه اصلا خوب تغذيه نشدم البته بايد بگويم دليل اصلى اين موضوع عدم هماهنگى بالا ميان بازيكنان است كه اميدوارم اين موضوع دربازى هاى آينده حل شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شفيع زاده: قلعه نويى يادش باشد از تيم ما به استقلال رسيد

ايران ورزشى- شهرام شفيع زاده مديرعامل باشگاه استقلال اهواز بيشتر از اينكه از باخت تيمش در خانه ناراحت باشد از صحبت هاى امير قلعه نويى بعد از بازى ناراحت به نظر مى رسد. به همين دليل ترجيح داد قبل از هر چيزى گذشته ها را به ياد سرمربى استقلال بياورد: امير قلعه نويى بايد يادش باشد كه از تيم ما به استقلال تهران رسيد. قلعه نويى در حالى گفت ميثاقيان در استقلال اهواز ايثار مى كند كه بايد بداند كار كردن در اين تيم از مديريت گرفته تا مربى و بازيكن افتخار است. تيم ما بعد از پرسپوليس و استقلال پرتماشاگرترين تيم ايران است. استقلال اهواز هميشه سكوى پرتاب خيلى ها بوده است. خود امير قلعه نويى از همين اهواز به استقلال تهران رسيد. لوكا بوناچيچ هم از اهواز به تيم هاى ديگر رفت. تيم ما به تيم معجزه گرها تبديل شده كه بازيكنان مرده را مى گيرد و زنده تحويل تيم هاى ديگر مى دهد. جو استقلال اهواز طورى است كه بازيكن را رو مى آورد.
    مديرعامل استقلال اهواز درباره انتقاد از زمين تختى اهواز هم مى گويد: ما در اين زمين هيچ مشكلى نداريم. پيمانكار هم براى حفاظت از زمين تمام تلاش خود را مى كند. شهرام شفيع زاده درباره بازى تيمش برابر استقلال هم توضيح مى دهد: دو گل از سه گل دريافتى ما روى اشتباه فردى خط دفاع حاصل شد. اگر پنالتى ما گل مى شد جريان بازى تغيير مى كرد. ما امسال سازندگى را در پيش گرفته ايم و هواداران ما نبايد از جوانان توقع ديگرى داشته باشند. ما فقط ميلاد ميداودى را به دليل اوضاع بد مالى از دست داديم و بقيه بازيكنان قراردادهايشان تمام شده بود و به دليل پيشنهاد بهتر به تيم هاى ديگر رفتند. شفيع زاده درباره شعارهاى هواداران عليه انصاريان هم مى گويد: على انصاريان بازيكن بزرگى است و شنبه روز او نبود. اين اتفاق ممكن است براى هر بازيكن ديگرى هم پيش بيايد. اين بازى براى ما تمام شد و ديگر به آن فكر نمى كنيم. از اين طريق اخراج او را تكذيب مى كنم.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تمرین استقلال زیر باران برگزار شد

تمرین امروز یكشنبه تیم فوتبال استقلال تهران زیر بارش باران در زمین دستگردی برگزار شد.

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار ایرنا، تیم فوتبال استقلال راس ساعت ‪ ۱۵‬در زمین چمن ورزشگاه دستگردی تمرین خود را آغاز كرد.

در تمرین امروز آبی پوشان طالب لو، علیزاده، بیك زاده، اكبرپور و نظری جویباری غایب بودند.

در ابتدای تمرین قلعه نویی به مدت ‪ ۱۰‬دقیقه برای بازیكنان به صحبت پرداخت و در ادامه بازیكنان ثابت و ذخیره دیدار مقابل استقلال اهواز را از یكدیگر جدا كرد.

بازیكنان ثابت زیر نظر مرفاوی و سایر بازیكنان زیر نظر فكری به تمرین پرداختند.

نكته جالب توجه در تمرین امروز استقلال روحیه بالای بازیكنان بود كه این موضوع به خاطر بردهای این تیم در دیدارهای اخیرش است.

بازیكنان ثابت پس از ‪ ۳۰‬دقیقه دویدن زمین تمرین را ترك كردند.

بازیكنان ذخیره نیز پس از ‪ ۳۰‬دقیقه دویدن، پاسكاری و فوتبال دستگرمی را در دستور كار خود قرار دادند.

در فوتبال دستگرمی بازیكنان به دو تیم آبی و نارنجی تقسیم شدند و تیم آبی توانست در پایان با نتیجه ‪ ۱۰‬بر ‪ ۶‬این دیدار دستگرمی را به سود خود پایان دهد.

مشكل آبی پوشان در تمرین امروز زمین لغزنده دستگردی بود و پژمان منتظری در دقایق پایانی تمرین با مصدومیت جزئی مواجه شد.

در پایان تمرین جان واریو و رینالدو به همراه خداداد برای گفت و گو به رختكن قلعه نویی رفتند و خداداد بدنساز استقلال از قلعه نویی درخواست كرد تا با رینالدو ارتباط بیشتری برقرار كند.

تمرین امروز استقلال تهران راس ساعت ‪ ۱۶.۳۰‬دقیقه به اتمام رسید.
    ‪ ۵۰‬هوادار تمرین امروز آبی پوشان را از نزدیك مشاهده كردند و در دقایقی به تشویق تیم محبوب خود پرداختند.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عباسفرد: از آمدن مهاجم جدید استقبال می‌کنم.

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران گفت: اگر قرار باشد مهاجمی به جمع ما اضافه شود از آمدن او استقبال می‌کنم.
    علیرضا عباسفرد در خصوص اینکه قلعه نویی قصد دارد یک مهاجم دیگر به استقلال اضافه کند اظهار داشت: از آمدن مهاجم جدید استقبال می‌کنم و مطمئن باشید با آمدن انگیزه دو چندانی می گیرم.
    وی در مورد پیروزی پرگل تیمش مقابل استقلال اهواز عنوان کرد: استقلال برای کسب ۳ امتیاز راهی اهواز شده بود و گل زود هنگام سیاوش اکبرپور کارمان را راحت تر کرد.
    عباسفرد ادامه داد: زمین مسابقه بسیار بد بود ولی همین که در این زمین نامساعد هر ۳ امتیاز را گرفتیم، خوشحالیم.
    مهاجم استقلال درباره اینکه در دو دیدار رفت و برگشت مقابل استقلال اهواز ۶ امتیاز توسط تیمش کسب شده و ۹ گل هم به ثمر رسیده گفت: استقلال اهواز تیم بدی نیست. در بازی دیروز آنها حتی در دقایقی روی دروازه ما فشار کردند البته بازی رفت از این بازی جداست. تیم ما در دور رفت شرایط خوبی نداشت و از همین بازی با استقلال اهواز بود که استقلال تهران درست مثل یک آتشفشان فوران کرد ولی متاسفانه پس از پایان آن بازی عده‌ای ما را متهم به تبانی کردند ولی دیدید که این تیم را در خانه هم با گل‌های زیاد شکست دادیم.
    عباسفرد در مورد دو دیدار گذشته تیمش که موفق به گلزنی شده گفت: تلاش خودم را می‌کنم و لطف خدا نیز شامل حال من می‌شود. از ابتدای فصل هم هرگاه به زمین رفتم هرکاری از دستم برآمده انجام دادم خوشبختانه در دو دیدار گذشته هم گل زدم و هم پاس گل دادم . امیدوارم بتوانم باز هم برای تیمم مثمر ثمر باشم.
    وی در پایان خاطر نشان کرد: در استقلال هر بازیکنی آماده باشد به میدان می‌رود و اضافه شدن یک مهاجم موجب نگرانی من و امثال من نمی‌شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

بعد از الجزیره نوبت الاتحاد است
    28 میلیون دلار برای هافبک تیم ملی برزیل

من موندم تو آسیا همچین پولایی خرج کردن، چه جوری میتونه توجیه اقتصادی داشته باشه؟

اونم برای تیمای عربی که بازیاشون به نظر نمیاد تماشاگرای زیادی داشته باشه

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

توجیه اقتصادی داره برااونا.
    چون پشت هرکدوم ازاین تیمها یک شرکت نفتی بزرگ یا هواپیمایی بزرگ هست .ماهم چوب مدیریت ضعیفمونو میخوریم والا وضعمون الان خیلی بهترازاونابود.

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

12

عامل تميز استقلال از پرسپوليس
    عناصر «نَدو» مثل سلولهاى سرطانى
    استقلال و پرسپوليس را مى ريزيم روى دايره. قصدمان مقايسه است و صدور حكم! حكم كه نه اما بنا داريم تا از دل اين مقايسه، تفاوتها را دريابيم. همان ها كه استقلال را به عرش و رقيب تهرانى شان را به فرش رسانده اند. به راستى علت چيست كه استقلال اينطور قهرمانانه بازى مى كند و پرسپوليس اينگونه، بزدلانه ؟ آيا اين حرف كه پسران آبى مهره هاى بيشتر و بهترى را در اختيار دارند، استدلال درستى است؟ و آيا جز اينست كه در خط به خط دست به مقايسه بزنيم آنگاه كفه ترازوى كيفيت به سمت قرمزها سنگينى مى كند. بله! مشكل پرسپوليس مشكل « مهره» نيست. اين تيم با مربى خارجى هم درست نمى شود اما... بار ديگر پرسپوليس را با سنگ محك « عينيات» مان از استقلال مى سنجيم و از خودمان مى پرسيم: استقلال چه دارد كه پرسپوليس ندارد؟ كدام « عامل » اين ها را از يكديگر سوا ساخته است؟ آيا فرق قلعه نويى با پيروانى تا اين اندازه ملموس است؟ آيا ريشه را بايد در تفاوت ميان مديريت ها پيدا كرد؟ يا اينكه ... استقلال را دوباره و اگر لازم شد چندباره به نظاره مى نشينيم. در اين تيم همه اتفاقات به صورت «دسته جمعى» مى افتند. وقتى قرار به دفاع باشد« برهانى» هم تكل مى زند، همه چنانكه به كرات مشاركت مردانى چون كاظمى يا قربانى وحتى اميرآبادى را نيز در گلزنى ديده ايم. اگر اين ها يك بار اتفاق مى افتادند مى گفتيم: حادثه است. مى نوشتيم كه «شانس» هم در اين ارتباط دخيل بوده اما وقتى استقلال هر هفته مى برد و اين كار را در غياب جبارى و جان واريو و برهانى و ديگر مهره هاى كليدى اش تكرار مى كند، اين به معناى پيشى گرفتن تيم است از نفر. آرى در استقلال اين «تيم» است كه مى دود، حمله و دفاع مى كند، گل مى زند، درگير مى شود و ساير« بايدها» و ملزومات تاكتيكى را به جا مى آورد.دويدن « تيم» يا تيمى دويدن نيز حامل اين پيام آشكار است كه استقلال به لحظه قدرت بدنى و از نظر ظرفيت هاى فيزيكى در شرايط مطلوبى به سر مى برد و اين امتياز همانست كه رقيب سرخ پوش تهرانى از فقدانش رنج مى كشد. پرسپوليس « مهره » دارد اما وقتى مهره هايش نمى دوند. وقتى «پيامى» كه بازيكنانش را قبل از انجام هر كدام از مسابقاتش جمع مى كند مى تواند با استفاده از همين عامل دويدن ميزبان مثلاً گردن كلفتش را تا آستانه يك مساوى بحث برانگيز پيش ببرد، اين ها به معناى وجود « كمبودى» هستند كه بدان اشاره كرديم. در يكى از صحنه هاى بازى روز شنبه فاصله كريمى؛ كه تازه در قياس با ديگر نفرات سرخ پوشش او بهترين معدل حركتى را دارد، تا توپى كه به بدن دفاع پيام خورد و برگشت فقط چهارقدم بود اما مدافعى كه پاس على را بلوكه كرد فاصله اى طولانى تر از آن چهار قدم را زودتر پيمود وتوپى كه مى توانست توسط كريمى به يك حمله تبديل شود را از نزديكى محوطه جريمه تيم ميهمان دور ساخت. شبيه اين اتفاق بارها در جدال تيم هاى مورد اشاره تكرار شد تا حواس مان باشد كه مشكل از كجاست. تجمع عناصرند و سنگين درجاى جاى بازى قرمزها از اين تيم يك تيم كند ساخته كه وقتى توپ دارد بدليل تاخير در جابه جايى هاى بدون توپ آن را از دست مى دهد و زمانى هم كه توپ ندارد به خاطر تأخير درجابجايى به قصد ايجاد پوشش و پرس بايد جهت باز پس گيرى توپ منتظر اشتباه حريف بماند. با اين « موجوديت» پرسپوليس در تقابل با حريفان آسيايى است؛ كه بيشتر از حريفان داخلى مى دوند، مشكل خواهد داشت و اين مشكل حل نمى شود مگر آنكه از همين امروز شكل تمريناتى كه ارتش سرخ ها انجام مى دهند تغيير كند، تغييرى در راستاى درمان عناصرند ومثل سلول هاى سرطانى در دل بازى قرمزها ريشه دوانيده اند.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

منيعى: با اجازه قلعه نويى به اهواز نرفتم
    ميثم منيعى، هافبك تيم استقلال درخصوص نرفتن خود به اهواز به همراه اين تيم براى بازى با استقلال اهواز گفت: سال گذشته در اهواز مشكلاتى برايم ايجاد شده بود. فصل پيش در بازى با استقلال اهواز، هواداران اين تيم بارها با شعارهاى خود مرا آزار دادند و امسال نيز براى جلوگيرى از به وجود آمدن مسائل سال پيش ترجيح دادم به اهواز نروم. در اين خصوص با قلعه نويى صحبت كردم و با اجازه ايشان به اهواز نرفتم. وى ادامه داد: به نظر من بچه ها بازى بسيار خوبى را انجام دادند و مستحق پيروزى بودند. استقلال در اهواز نشان داد كه شايسته صدرنشينى در ليگ است. قبل از اين بازى عده اى با صحبت هاى خود قصد ايجاد حاشيه داشتند كه خوشبختانه موفق به اين كار نشدند. خوشحالم كه استقلال ۳ امتياز يك بازى ديگر را هم كسب كرد و صدرنشينى خود را تثبيت نمود. منيعى افزود: به نظر من استقلال در حال حاضر قدرتمندترين تيم ايران است و از هر نظر شايسته كسب عنوان قهرمانى مى باشد. بازى با استقلال اهواز تمام شده و بايد به آينده بينديشيم. او درخصوص نزديكى ديدار با پرسپوليس گفت: در حال حاضر به هيچ وجه به بازى با پرسپوليس فكر نمى كنيم. ما بازى به بازى جلو مى رويم و در حال حاضر بايد به راه آهن بينديشيم. راه آهن تيم خوبى است اما ما بايد ۳ امتياز را كسب كنيم. وى در پايان اضافه كرد: دربى هم مثل بازى هاى ديگر ۳ امتياز دارد و نبايد اينقدر حساس شود. بعد از اينكه ۳ امتياز ديدار بار راه آهن را كسب كرديم به پرسپوليس فكر خواهيم كرد و تلاش مى كنيم با شناخت كاملى به مصاف پرسپوليس برويم. ما پتانسيل شكست هر تيمى را داريم و اميدوارم تمام بازى ها را با برد پشت سر بگذاريم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

تذكر واعظى به استقلالى ها؛
    براى دربى كُرى نخوانيد!

به نظر مى رسد اميررضا واعظى آشتيانى در مورد دربى سياستى كاملاً مغاير با على فتح الله زاده دارد. مديرعامل اسبق استقلال همواره قبل از دربى با مصاحبه هاى جذاب خود تنور اين بازى سنتى را گرم مى كرد و باعث مى شد رسانه ها مسأله را با جديت بيشترى دنبال كنند اما مديرعامل كنونى آبى ها ترجيح مى دهد وارد اين عرصه نشده و اصلاً براى كسى كرى نخواند. جالب اينجاست كه واعظى معتقد است چنين روشى بايد در كل تيم نيز حاكم شود. بد نيست بدانيد مرد شماره يك استقلال بعد از برترى قاطع تيمش مقابل همتايان اهوازى به بازيكنان خود توصيه كرد اصلاً وارد داستان دربى نشده و مصاحبه هاى تحريك آميز انجام ندهند زيرا اين كار حاصلى غير از تخريب اعصاب آنها و افزايش بار حاشيه اى و كاذب مسابقه ندارد و در نهايت سودى هم به استقلال نخواهد رساند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •