تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1748 از 2014 اولاول ... 7481248164816981738174417451746174717481749175017511752175817981848 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,471 به 17,480 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

محسن خليلي: گل من حاصل تلاش کريمي بود

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: گلي که به ثمر رساندم حاصل کار تيمي و به خصوص تلاشهاي علي کريمي بود و من کار خاصي انجام ندادم.
    چرا شکسته نفسی می کنه ، الن به جای خلیلی اگه نیکبخت بود میزد پروژکتور ورزشکاه رو داغون می کرد ...

دوستان عزیز پرسپولیسی یه لطفی بکنن این عکسو توی امضاشون قرار بدن
    آخه مشکل اینجاس که نمی زارن یه عکس بیشتر بزاریم تو امضا ...

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با این مسخره بازی که مایلی کهن در آورده...لابد بازی با استقلال هم 10 تا ذخیرشو می ذاره که استقلال ببره!

آخر فروم باز C. Breezy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Green land

پيش فرض

با این مسخره بازی که مایلی کهن در آورده...لابد بازی با استقلال هم 10 تا ذخیرشو می ذاره که استقلال ببره!
    خودش هم میره دروازه وای میسته

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

استقلال اهواز
    پرسپولیس
    تاريخ برگزاري: 27 فروردین 88
    زمان برگزاري: 17:15
    محل برگزاري: تختی اهواز
    داور: نامعلوم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كانون هواداران پرسپوليس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با توجه به شناختي كه از پيكان دارم بازي اين تيم مقابل ما در دو سال اخير بي‌نظير بود. سپهر حيدري اظهار داشت: بازي خوبي انجام نداديم و تيم مديرروستا ما را تحت فشار قرار داد.
    وي افزود: در دو سال اخير هيچ وقت پيكان اين طور بازي نكرده بود. آنها ما را بسيار اذيت كردند. حيدري ادامه داد: درست است پيكان بسيار خوب بود اما ما در اين بازي حرفه‌اي بوديم و نهايت استفاده را از موقعيت‌هاي خودمان برديم. حيدري خاطرنشان كرد: ‌هدف ما كسب مقام سوم ليگ برتر است. اميدوارم دل هواداران راخوشحال كرده باشيم و آنها را براي بازي‌هاي آينده با اين نتايج بيشتر به ورزشگاه آزادي دعوت كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كانون هواداران پرسپوليس:رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس گفت: در صورتي كه در پرسپوليس بمانم كريمي را با هر قيمتي نگه مي‌دارم.
    حسين هدايتي درباره بازي با پيكان اظهار داشت: بازي خوبي انجام داديم. بازيكنان ما نشان دادند كه كاملا حرفه‌اي هستند و با وجود خستگي انگيزه مضاعفي براي كسب امتياز دارند. وي در خصوص وضعيت علي كريمي عنوان كرد: هواداران مطمئن باشند در صورتي كه در پرسپوليس بمانم كريمي را با هر قيمتي كه شده نگه مي‌دارم. ضمن اينكه در كنار او بزرگاني را جذب خواهم كرد كه هر كدام براي خود صاحب‌نام هستند. رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس اضافه كرد: با اين حرف‌ها به دنبال بازارگرمي نيستم ولي برنامه‌هاي ويژه‌اي براي پرسپوليس در فصل آينده دارم و اميدوارم بتوانم به تيم محبوبم خدمت كنم.

هدايتي با تبريك به محسن خليلي بابت گلزني‌اش گفت: به اين بازيكن با ارزش و با اخلاق تبريك مي‌گويم كه بعد از 8 ماه پايش به گلزني باز شد. اميدوارم در آسيا نيز به ما كمك كند.

وي تاكيد كرد: از هواداران تشكر كنم كه هميشه ما را شرمنده مي‌كنند و با حضورشان در ورزشگاه آزادي قوت قلبي براي باشگاه هستند. اميدوارم بتوانيم محبت‌هاي آنها را جبران كنيم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

كانون هواداران پرسپوليس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت‌: در دو بازي اخير خوب پنالتي نزدم و بايد در بازي‌هاي بعدي بيشتر دقت كنم. مازيار زارع تصريح كرد: متاسفانه در دو بازي اخير برابر الغرافه قطر و پيكان خوب پنالتي نزدم و احتمال زيادي داشت كه توپ‌هايم وارد دروازه نشود. برابر پيكان قبل از زدن ضربه انگشتان پايم برخورد شديدي با زمين داشت. بايد در روزهاي آينده بيشتر دقت كنم تا اين مشكل تكرار نشود. وي افزود: در نيمه اول پيكان ما را اذيت كرد و فرصت‌هاي خوبي بدست آورد اما به تدريج بازي آنها را شناختيم و توانستيم از مشكلات دفاعي آنها سود ببريم. زارع در خصوص شايعه درگيري لفظي‌ با برخي از بازيكنان پرسپوليس گفت: من با هيچكس مشكلي نداشتم و اين مسئله اصلا واقعيت ندارد. شايد در بازي با حرف‌ زدن با يكديگر بخواهيم همديگر را راهنمايي كنيم. اين موضوع ربطي به مسائل حاشيه‌اي يا درگيري لفظي ندارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : با نظر نلو وینگادا تمرین امروز(دوشنبه) تیم فوتبال پرسپولیس تهران تعطیل شد تا بازیکنان این تیم یک روز به استراحت بپردازند.
    بعد از پیروزی دو بر یک تیم پرسپولیس تهران مقابل پیکان قزوین، با نظر وینگادا تمرینات این تیم امروز(دوشنبه) تعطیل شد تا بازیکنان این تیم در شرایطی که باید روز پنجشنبه هفته جاری در اهواز به مصاف استقلال این شهر بروند، یک روز استراحت کرده باشند.
    بازیکنان تیم فوتبال پرسپولیس تهران بعد از پیروزی دو بر یک مقابل پیکان قزوین مبلغ 3 میلیون پاداش نقدی دریافت کردند. بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران که صبح روز دیدار مقابل پیکان از مسولان این تیم مبلغ 1000 دلار پاداش به دلیل پیروزی مقابل الغرافه دریافت کرده بودند، بعد از پایان این بازی نیز با توجه به پیروزی دو بر یک مقابل این تیم مبلغ 3 میلیون ریال دیگر هم پاداش نقدر یدریافت کردند تا از نظر روحی روانی برای پیروزی در دیدار مقابل استقلال اهواز در لیگ برتر آماده باشند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به دليل اينكه پس از 8 ماه موفق به گلزني شدم، بازي با پيكان را هرگز فراموش نخواهم كرد. محسن خليلي عنوان كرد: بازي خوبي را مقابل پيكان انجام داديم و موقعيت‌هاي زيادي را به دست آورديم و با تلاش زياد به 3 امتياز حساس رسيديم. وي افزود: از علي كريمي كه جادوگر آسيا تشكر مي‌كنم كه زمينه ساز گل من شد. با كمك او توانستم پس از 8 ماه گلزني كنم.
    اين مهاجم ادامه داد: از هواداران تشكر مي‌كنم كه با دعا و تشويق باعث شدند من گل بزنم. خوشحال هستم كه تا حدودي جواب محبت‌هاي آنها را دادم. ديروز براي من بسيار مهم بود و فكر نمي كنم اين روز را هرگز فراموش كنم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل باشگاه پرسپولیس تهران با ابراز رضایت از عملکرد نلو وینگادا از بررسی کارشناسانه برای تمدید قرارداد این مربی پرتغالی در پایان فصل جاری خبر داد.
    عباس انصاریفرد در حاشیه دیدار پرسپولیس تهران - پیکان قزوین با بیان این مطلب افزود: تا به امروز مجموعه باشگاه پرسپولیس و هیئت مدیره این باشگاه از عملکرد نلو وینگادا رضایت کامل دارد. با این حال در پایان فصل بصورت کارشناسانه کارنامه این مربی را بررسی کرده و با جمع بندی نقطه نظرات کارشناسان و مدیریت باشگاه برای تمدید قرارداد وی اقدام خواهیم کرد.
    وی در ادامه با اشاره به برتری 2 بریک تیم فوتبال پرسپولیس مقابل پیکان قزوین گفت: این موفقیت را به هواداران پرسپولیس تبریک می گویم و امیدوارم موفقیت‌های تیم تداوم داشته باشد. تیم ما در حال حاضر با فشار مسابقات لیگ برتر و رقابت‌های آسیایی روبروست و باید هر چهار روز یکبار به میدان برویم. با این وجود نمایش خوبی را از تیم پرسپولیس در بازی با پیکان شاهد بودیم که ادامه موفقیت‌های تیم در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیاست.

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با امیدواری از صعود این تیم به جمع سه تیم بالای جدول رده بندی لیگ برتر و کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا یاد کرد و گفت: ما تا آخرین لحظه تلاش خود را به کار می بندیم که جز سه تیم بالای جدول باشیم. با این حال امیدواریم از سه جامی که می توانستیم در فصل جاری کسب کنیم به دو جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا دست یابیم.
    انصاریفرد در ادامه بر تقویت تیم فوتبال پرسپولیس در فصل آینده تاکید کرد و گفت:
    تیم ما در نقاط مختلف نیاز به تقویت دارد. بر این اساس با نظر وینگادا برای فصل آینده بازیکنان جدیدی را به خدمت درآورده و تیم را تقویت می کنیم.
    وی با رد شایعه حضور میثم بائو در تیم فوتبال پرسپولیس گفت: پس از انتشار این خبر هم من و هم مدیربرنامه‌های بائو پیوستن این بازیکن به پرسپولیس را تکذیب کردیم. بدون شک تا آخر فصل برای جذب بازیکن جدید اقدام نخواهیم کرد. شاید بازیکنان خاصی را مدنظر داشته باشیم اما با توجه به اینکه تمامی بازیکنان تحت قرارداد با باشگاه‌های مختلف هستند از مذاکره با آنها خودداری کرده و کار غیرحرفه‌ای صورت نمی دهیم. پایان فصل فرصت خوبی است تا بدون مشکل با بازیکنان مورد نظر کادر فنی وارد مذاکره شویم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص شکایت باشگاه سپاهان از محمود خوردبین و سپهر حیدری و جنگ روانی این باشگاه اصفهانی علیه سرخپوشان تهرانی گفت: من به جنگ روانی اعتقاد ندارم و معتقدم تیمها در میدان باید حق خود را بگیرند. بازیکنان تیم پرسپولیس آنقدر با تجربه هستند که اسیر حاشیه‌سازی رقبا نشده و در میدان به آنچه استحقاقش را دارند، دست یابند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •