هفت خان رستم باید بگزرونی ؟؟؟؟
چیکار کنم نه سیخ بسوزه ... نه کباب....؟
حالا خوبه مبخوام یه دقه وصل بشم . فکر بخوای بازس کنی بد بختی . fbi میاد میگیردت![]()
هفت خان رستم باید بگزرونی ؟؟؟؟
چیکار کنم نه سیخ بسوزه ... نه کباب....؟
حالا خوبه مبخوام یه دقه وصل بشم . فکر بخوای بازس کنی بد بختی . fbi میاد میگیردت![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما ایجا رو بخون. به امید خدا میای تو باغ...
سلام
یه چندتا بازی باحال معرفی کنید خسته شدم از بس بازی های ........ بازی کردم .
البته حتما هم نباید بازی معروفی باشه ها من بیشتر به داستان و گیم پلی بازی توجه میکنم تا به گرافیکش.
از کمکتون پیشاپیش ممنون
Last edited by huggy; 18-08-2010 at 23:57.
سلام دوست عزیز dirt2 آموزش نداره ؟؟؟؟ همین جوری رفت وسط بازی و مارو به خدا سپرد!!!!
اگه میشه لطفا بگید باچی ترمز دستی میکشه ( برای پیچ های تند) با چی نیتروژن میزنه و .... ممنون
Last edited by huggy; 18-08-2010 at 23:45. دليل: سالم===> سلام
سلام 2 تا سوال تخصصی دارم
آیا کنسول میتونه بازیهای ساخته شده با دایرکتس 11 (و احتمالا در آینده 12) رو هم با همون کیفیت اجرا کنه؟
دلیل اینکه جدیدترین و حجیمترین بازیهای رایانه ای روی کنسول روون اجرا میشن چیه؟....بلاخره قدرت کارت گرافیکش یه حدی داره
خیر دوست من نمیتواند در همین حد باقی میمونه هر چی pc تا سال 2014 پیشرفت کنه این نمیکنه.
اون موقع هم دیگه همه کنسول ها رو یک کاری میکنن که دیگه کپی خور نشن.
دلدیلش اینه که این بازی ها که برای کنسول میسازن یک محدودیت گرافیکی داره.![]()
چرا داداش !!؟؟ نکنه آنفولانزا خوکی داره !!
به به داش علی خودمونپارسال غریبه امسال دشمن
!!
نه با همون جزئیات کامل ولی بسیار عالی !! و نه در همه ی بازی ها !! ولی باز واقعا خیلی جالبه !! نسخه ی کنسولی Dirt 2 که DirectX 11 هست با Consol اون فرقی نداره !!
البته نه اینطوری که شما میگی ولی خب هر ساله از درصد پیشرفت گرافیکی کنسول ها کمتر میشه , همین Update هایی که کنسول ها دارن خودش یک تحول نرم افزاری کامل رو شامل میشه و بسیاری از کد های DirectX رو به روز میکنه .
ولی خب هرچی از عمر کنسول ها بگذره تجربیات سازندگان بیشتر میشه ! من مطمئن هستم نسل بعد کنسول ها با قدرتی ساخته
خواهد شد که شاید تا 10 سال فقط عمر مفید کنسول باشه !!
شرکت IBM و SONY هم اعلام کردن که PS4 دارای قدرتی معادل 25 برابر PS3 هست !!(با همینش هم نمیتونن کار کنن !! )
خدایا رحم ایلا![]()
Last edited by SamGun; 18-08-2010 at 23:48.
آموزش که نه نداره.نیترو هم نداره.سرعتت بره بالا خودش یه نمه نیترو میزنه
راستش من اینو رو pc بازیش کردم.من فقط تو پیچهای U شکل از ترمز دستی استفاده میکردم.جاهای دیگه از ترمز معمولی استفاده میکردم یعنی دسته ی عقبو میزدم
Last edited by aha2012; 18-08-2010 at 23:44.
چجوری باید xbox رو آپ کنم که بن نشم ؟ من به لایو وصل نمیشم ولی بیشتر به خاطر قفل شدن هاردم می گم .
از کمکتون پیشاپیش ممنون
Last edited by huggy; 19-08-2010 at 00:17.
این x360 جدیده خیلی با اینایی که الان هست فرق می کنه؟ یعنی می ارزه آدم بفروشه اینو و این جدید رو بخره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)