تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1747 از 2606 اولاول ... 74712471647169717371743174417451746174717481749175017511757179718472247 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,461 به 17,470 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خوش بحالتون شماها ، من که پینگم رفته باای 300 اصن داغان هستا !

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از توضیحاتت! راستی از کمپین UTS خبری داری؟ همونی که نامحدودها رو به حجمی با بالاترین سرعت کشش خط تلفن کاربر میکنن
    کمپین ( UTS ( Up to Top Speed
    • برای مشترکین نامحدود فعلی ADSL
    • با همان تعرفه قبلی
    • افزایش سرعت پهنای باند به حداکثر سرعت قابل ارائه به مشترک
    • دانلود شبانه با تخفیف

بازار هدف
    این کمپین برای مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود شرکت مخابرات استان تهران درنظر گرفته شده است، امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به UTS وجود ندارد.

روش پرداخت
    پرداخت هزینه ها به صورت پس پرداخت(Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت میگردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
    زمان اجرا
    زمان اجرای این کمپین زمستان 94 می باشد.

مشخصات سرویسهای کمپین UTS

مشخصات سرویس مشترکین نامحدود
    مشخصات سرویس پیشنهادی به مشترک
    سرعت اسمی
    تعرفه
    سقف سرعت
    ترافیک ماهیانه (GB)
    تعرفه (ریال)
    128 Kbps
    118.550
    حداکثر سرعت خط مشترک ( Up to Top Speed )
    3
    118.550
    256 Kbps
    143.900
    4
    143.900
    512 Kbps
    231.200
    6
    231.200
    1 Mbps
    418.300
    11
    418.300
    2 Mbps
    741.400
    24
    741.400

در صورتیکه حجم دانلود ماهیانه مشترک بیش از مقادیر تعیین شده باشد، شامل تعرفه حجم اضافی می گردد.
    هزینه ترافیک اضافی
    حجم ترافیک
    تعرفه (ریال)
    GB ≤ 5
    36.000
    5 < GB ≤ 10
    26.000
    GB > 10
    16.000

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

یه نفر تو این تاپیک نیست بازی کنه ؟ من بعد از یه هفته برگشتم از مسافرت می بینم نه تنها کندی حل نشده بلکه مشکل لگ شدید و تایم اوت زیاد و نوسان شدید پینگ هم اضافه شده اصلا نمیشه برای 5 دقیقه تو سرور موند ..
    پینگ 100 عه یهو میره رو 400 وحشتناک خرابه اکانت و غیر اکانت فقط تو استفاده معمولی زیاد دیده نمیشه واسه اینه که صدای کسی در نمیاد .
    این اسکرین شات نه گوشی به مودم وصله نه داره دانلود می کنه کاملا نت idle هست فقط شدید نوسان داره.
    سلام. من مدت هاست کلا قید خود نت مخابرات رو زدم و بدون این اکانتا بازی نمیکنم. با اکانت هم انصافا هیچ مشکلی ندارم. البته از این کاهش پینگا که گرونه نمیگیرم. پینگ در اکثر مواقع 95 تا 100 هست بدون نوسان و پکت لاس. شده 4-5 ساعت هم یه بند بازی کردم هیچ مشکلی پیش نیومد. حالا اگه رو نت خود مخابرات میخوای حساب باز کنی که یه بحث دیگه است ، اگر نه که میخوای پخ بده اکانت بهت معرفی کنم تست کنی شاید مشکل اصلا از مودمی ، سیستمی ، مخابرات منطقه اینا باشه. چون فکر کنم نتت مشابه من باشه ( 1 مگ نامحدود).

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه بازی ؟
    من شوتر بازی می کنم فرق داره مثلا با فیفا و ....
    پکت لاس همیشه داره از ساعت 10 صبح به بعد خد سرور تست می کنه همیشه 6/7 درصد داره که خیلی تاثی رنداره کلا مشکل این نیست اکانتا هم قطعی داره اصلا نمیشه روش کاملا حساب باز کزد شده منم 2 ساعت بازی کردم قطع نشده اما کلا قطعی داره گاهش اوقات زیاد گاهی کم .
    همه سرورهای این اکانتا از زیرساخت میاد و ربطی نداره که کدوم خوبه یا کدوم مقلا اسمش بهتره اگر زیرساخت قطع شه اینام قطع میشن بلا استثنا .
    الان من با اسیا تک وصلم پینگ مشکلی نداره ولی کلا نت ایران به خصوص مخابرات و این اکانتا به دلیل زیر بار رفتن شبکه یه کندی بدی میوفته روش مثلا صفحه بازکردن برای من از 12 ظهر به بعد خراب میشه البته یکم بهتر شده ولی در قیاس با صبح کاملا فرق می کنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

کمپین ( UTS ( Up to Top Speed
    • برای مشترکین نامحدود فعلی ADSL
    • با همان تعرفه قبلی
    • افزایش سرعت پهنای باند به حداکثر سرعت قابل ارائه به مشترک
    • دانلود شبانه با تخفیف

بازار هدف
    این کمپین برای مشترکین فعلی سرویس ADSL نامحدود شرکت مخابرات استان تهران درنظر گرفته شده است، امکان تغییر وضعیت از سایر کمپین ها به UTS وجود ندارد.

روش پرداخت
    پرداخت هزینه ها به صورت پس پرداخت(Postpaid) و از طریق قبوض تلفن ثابت از مشترکین دریافت میگردد. گیگابایت های اضافی به صورت پس پرداخت خریداری می گردد.
    زمان اجرا
    زمان اجرای این کمپین زمستان 94 می باشد.

مشخصات سرویسهای کمپین UTS

مشخصات سرویس مشترکین نامحدود
    مشخصات سرویس پیشنهادی به مشترک
    سرعت اسمی
    تعرفه
    سقف سرعت
    ترافیک ماهیانه (GB)
    تعرفه (ریال)
    128 Kbps
    118.550
    3
    118.550
    256 Kbps
    143.900
    4
    143.900
    512 Kbps
    231.200
    6
    231.200
    1 Mbps
    418.300
    11
    418.300
    2 Mbps
    741.400
    24
    741.400

در صورتیکه حجم دانلود ماهیانه مشترک بیش از مقادیر تعیین شده باشد، شامل تعرفه حجم اضافی می گردد.
    هزینه ترافیک اضافی
    حجم ترافیک
    تعرفه (ریال)
    GB ≤ 5
    36.000
    5 < GB ≤ 10
    26.000
    GB > 10
    16.000

با سلام، مرسی ولی اینا رو که خودمم توو سایت مخابرات دیدم و همشو خوندم ولی باز مرسی که اینجا آوردی! منظور من این بود که اطلاع یا خبری داری که آیا اجرا شده یا نه؟ چون من یه بار واحد فروش 2020 زنگ زدم گفتم که نامحدود 512 دارم میخوام تغییر بدم به کمپین UTS برگشت بهم گفت اصلا اجرایی نشده تا الان و بعیدم هس کلا اجرایی بشه! واسه همین پرسیدم که اگه واقعا اجرایی نشده و نیس پس چرا خبرش هنوزم توو سایت مخابرات هس و ورش نمیدارن؟ من امیدم رو به این کمپین بسته بودم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

چه بازی ؟
    من شوتر بازی می کنم فرق داره مثلا با فیفا و ....
    پکت لاس همیشه داره از ساعت 10 صبح به بعد خد سرور تست می کنه همیشه 6/7 درصد داره که خیلی تاثی رنداره کلا مشکل این نیست اکانتا هم قطعی داره اصلا نمیشه روش کاملا حساب باز کزد شده منم 2 ساعت بازی کردم قطع نشده اما کلا قطعی داره گاهش اوقات زیاد گاهی کم .
    همه سرورهای این اکانتا از زیرساخت میاد و ربطی نداره که کدوم خوبه یا کدوم مقلا اسمش بهتره اگر زیرساخت قطع شه اینام قطع میشن بلا استثنا .
    الان من با اسیا تک وصلم پینگ مشکلی نداره ولی کلا نت ایران به خصوص مخابرات و این اکانتا به دلیل زیر بار رفتن شبکه یه کندی بدی میوفته روش مثلا صفحه بازکردن برای من از 12 ظهر به بعد خراب میشه البته یکم بهتر شده ولی در قیاس با صبح کاملا فرق می کنه .
    بتلفیلد 4 بازی میکنم.
    قطعا نمیشه تضمین 100 درصد داد روی نت ایران ولی علی الحساب این سرویسی که من استفاده میکنم 80 درصد مواقع استیبل هست و اگه مشکلی داشته باشه کاملا مشخص هست ، مثلا یه روز کامل پینگش بالاست فرداش درست میشه یا بعضی اوقات ساعت 10 شب به بعد که شلوغ میشه کیفیت میاد پایین ولی ناگهانی دچار قطعی و تایم اوت و اینا نمیشه و نسبتا قابل کنترل هست. ولی به هر حال روی هیچ کدوم از اینا برای بازی 24/7 نمیشه حساب باز کرد

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مشکل حل شد از کارت شبکه وایرلسم بود خوب نمی تونست مودمو ببینه !
    اون سایتی که ازش میگیری رو بفرست ولی مطمئنم قبلا ازش استفاده کردم چون سایت نیست که من ازش اکانت نگرفته باشم یا ندیده باشم سرورها هم که همه از زیرساخت میاد فرقی با هم ندارن .

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد این کاری می خوام انجام بدم نظر بدین :

ببینید من روزی در بدترین حالت ممکن 1 گیگ مصرف دارم شامل بازی وب گردی و .......
    مخابرات 1 مگ نامحدود هم دارم .
    یه خط شاتل هم دارم ولی من مصرف نمی کنم و \درم و برادرم استفاده می کنن ولی اون سرعتش خیلی بالاست و تو صفحه و ...خیلی عالیه .
    منم میخوام برم خط خودمو شاتل کنم اما نگران یه موضوع هستم ..
    زیاد بازی دانلود می کنم .
    به نظرتون شبانه ش جوابگو هست ؟
    وگرنه برای روزانه مشکلی نیست چون واسه خط دوم همیشه از جشنواره 50 گیگ 100 گیگ میخرم گیگی 1000 تومن ..
    سریع نظر بدین چیکار کنم .

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان نمیشه از سیستم گزارش مصرف و اکانتینگ قبلی مخابرات استفاده کرد ؟ این جدیده هیچیش معلوم نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد این کاری می خوام انجام بدم نظر بدین :

ببینید من روزی در بدترین حالت ممکن 1 گیگ مصرف دارم شامل بازی وب گردی و .......
    مخابرات 1 مگ نامحدود هم دارم .
    یه خط شاتل هم دارم ولی من مصرف نمی کنم و \درم و برادرم استفاده می کنن ولی اون سرعتش خیلی بالاست و تو صفحه و ...خیلی عالیه .
    منم میخوام برم خط خودمو شاتل کنم اما نگران یه موضوع هستم ..
    زیاد بازی دانلود می کنم .
    به نظرتون شبانه ش جوابگو هست ؟
    وگرنه برای روزانه مشکلی نیست چون واسه خط دوم همیشه از جشنواره 50 گیگ 100 گیگ میخرم گیگی 1000 تومن ..
    سریع نظر بدین چیکار کنم .
    میگن پارس آنلاین خیلی خوبه! الانم که فک کنم پهنای باندشون اونقدرا شلوغ نیست ، شبانه رایگان هم که ندارم ، فک کنم خیلی استیبل باشه تو روزا..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •