چرا نمی ده ! برا بازیش کردن باید پول گذاشتو برنده پولا را بر می داره
+++++++++++++++++++++++++++++++
من خیلی از بازی های ورق را بلدم ولی این یکی پوکر را بلد نیستمالان بتا همه دارند بازی می کنند و من نشستم فقط نظارت می کنم !
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
چرا نمی ده ! برا بازیش کردن باید پول گذاشتو برنده پولا را بر می داره
+++++++++++++++++++++++++++++++
من خیلی از بازی های ورق را بلدم ولی این یکی پوکر را بلد نیستمالان بتا همه دارند بازی می کنند و من نشستم فقط نظارت می کنم !
اگه سعید بلد نیست ما بلد باشیم؟
امین چه سریع لول اپ می کنی همش کارای Exp دار میری؟من Teach رو باز کردم.
تو قسمت نرم افزار های فارسی انجمن یک بازی پوکر هست یکی دختر خانومای با مرام انجمن درست کرده بود اگه هنوز باشه آموزش هم داشت![]()
من هم تازه تیچ رو باز کردم
دلیلش یکی اینه که یهو با هم کوئستای exp دار رفتم، یکی هم همونطور که حدس زدی آره شغل های پرexp میرم، چون تا لول 60 دیگه کوئست نیست. من هم عاشق کوئستم!
لینک میشه پیدا کنی بزاری ؟![]()
پوکرش نیست !!
اما حکم و شلم و چهاربرگ و هفت کثیف مونده فقط !!!
جدا شلم بازی محبوبیه؟ من تا حالا اسمش رو هم نشنیده بودم!
درسته این جمله رفع اسپمه ولی جدا دارم میپرسم: این آپدیت جدید کی میاد؟
آرش تو بودی با گوشیت بازی میکردی؟
اگه تو بودی گوشیت چیه؟ من با x1 و hd2 نتونستم...
من با گوشی یکی از بچه که خونهشون وایرلس داشت رفتم نتآرش تو بودی با گوشیت بازی میکردی؟
اگه تو بودی گوشیت چیه؟ من با x1 و hd2 نتونستم...
آبفون بود 4 بود![]()
سلام
دوستان یه quest giver به اسم Little Eagle که به من کوئست نمی ده. عکسش هم یه مستطیل سفیده که وسطش نوشته THE WEST. کار خاصی باید انجام بدم؟
یه کوئست دیگه هم هست که Shackle می خواد. این آیتم رو از چه کاری می تونم بدست بیارم؟ برنامه ای هست که توش نوشته باشه هر پروداکتی از چه کاری بدست میاد؟
ممنون
سلام اون كويست نميده اون خودش برا رد كردن يه كويست هست اگه اشتباه نكنم .براي shackle هم بايد Transporting prisoners رو انجام بدين . به اين صفحه برين نوشته هر كاري چي بهتون ميده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)