سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید که کدام یک از این پخش ها بهتره :
Pioneer MVH-X175UI
Sony DSX-A35U
سلام دوستان
لطفا راهنمایی کنید که کدام یک از این پخش ها بهتره :
Pioneer MVH-X175UI
Sony DSX-A35U
سلام
من تصمیم گرفتم یه سیستم معمولی ببندم که آقا امین پیشنهاد کنوود x400 رو دادن و باند infinity 693..11
اصلا اهل صدای بلند و باس زیاد نیستم
فقط کیفیت داشته باشه
اینا بدون امپ وصل میشن به هم اگه بخوام یمدت دیگه امپ بخرم؟
مشکلی پیش نمیاد؟
اگه نمیشه چه امپی معرفی میکنید؟
من خودم دیروز 693 نصب کردم کیفیتش خوب هست،فقط تا اونجایی که شنیدم می گن باید مواظب باشی بهش فشار نیاد که می سوزه،چون 693 ، 2 اهم هست از همون ابتدا با امپ ببندین، نکته مثبتش این هست که چون 2 اهم هست امپ راحتتر براش گیر میاد،روی 2 اهم 110 rms می خواد،از امپ متفرقه فقط استفاده نکنین.
یعنی اگه مستقیم وصل کنم به x400 احتمال سوختن داره؟
آخه توان خیلی کمتری به باند میده
من فعلا فقط پخش رو گرفتم و هنوز باند رو نخریدم
از نظر کیفیت تو این رنج قیمت و پایینتر چیز دیگه ای به این باند نمیرسه؟
باند 710 هرتز یا 6995 پایونیر یا 6975 v2 یا 69 هلیکس چطورن؟
تو یه مقاله در مورد 693 اینو نوشته بود:
در حال حاضر آمپلي 8400 کنوود مناسبترين آمپلي فاير جهت راه اندازي اين باند مي باشد، همچنين آمپلي حرفه اي 209 درگ استر و 406 درگ استر و MA 40FX هلیکس و 847F کنوود نيز از راه اندازي اين باند بدون وارد كردن هيچ صدمه اي به آن بر مي آيد.
نظرتون چیه؟
کدوم ازینا بهترین با قیمت مناسب
اون هلیکس که خیلی گرون بود چندجا دیدم
Last edited by porya_1986; 26-03-2015 at 13:39.
اگه فقط میخوای رو سیستم فابریک بزاری یا یه جفت کواک و آمپ بهش وصل کنی فقط دنبال این رنج قیمتا برو وگرنه کلا پشیمون میشی حتی اگه 1 درصد میخوای آینده سیستم درست حسابی ببندی الان پخش بهتر بگیر
ولی در کل بین این دوتا اصلا به هیچ عنوان سونی نخر
همون پایونیر x175 خوبه
سلام
ممنونم، بله روی سیستم فابریک میخوام نصب کنم
چرا سونی خوب نیست ؟ خیلی تعریف از این مدل شنیدم
ممنون
درباره صدمه اتصال پخش و باند به هم یادم هست از اساتید همینجا می گفتن 2 اهم و 3 اهم رو مستقیم به پخش نزنین
راستش رو بخوای من به جز 6975 v2 که خودم داشتم و صداش رو دوست داشتم باقی رو نشنیدم البته من 9 سال پیش داشتم که محصولات پایونیر کیفیتاش افت نداشت
الان که 693.11 گرفتم از کیفیتش خوشم اومد اسپیکر قبلیم هم اینفینیتی بود ولی اصلا رو بیسش نباید حساب کنی
اون مقاله رو منم خوندم 8400 در 2 اهم 90 تا نوشته می ده که نزدیک 110 تا هست ولی تو 4 اهمش 60 تا می ده اگر بخوای کامپ اضافه کنی محصولات هلیکس نزدیک هست بهش
نکته مهم تو امپها این هست که ببینید استاندارد cea 2006 رو داشته باشن تا بشه به rms اعتماد کرد.
واسه سیستم فابریک هزینه برا پخش تا 200 تومان بسیار عالیه
من به شخصه از صدای سونی خوشم نمیاد کمتر کسی هم دیدم سونی رو بپسنده
پیشنهاد من همون گزینه پایونیر هستش
حداقل خیلی کسایی که پیشت میشنن پایونیرو میبینن چیزی نمیگن
ولی سونی بزاری 50 درصدشون میگن نه بابا پایونیر یه چی دیگست همین باعث دلسردی تو ادم میشه
حالا خودمم پایونیرو نمیپسندما ولی تو این رنج قیمت برای شما اون گزینه عالیه
سلام داش حميد گل سال نوت مبارک ايشالا سالی پر بار و پر برکتی برات باشه
ميخوام بعد مدتی يک سيستم خوب ببندم
صدای که دوست دارم شفاف صاف بلند با تمامجزئیاتريز آهنگ و نميخوام تو ولوم بالا کيفيت افت کنه يا جر بزنه
بيس دوست دارم نرم باشه دوست ندارم فقط ماشين رو بلرزونه ميخوام لذت ببرم خودم نه کسانی که بيرون هستن لذت ببرن
باند نظرمJBL T696 Limited
باز اگه شما چيزی بهتر از اينا ميدنيد معرفی کنيد ممنون ميشم
پخشPioneer AVH-X5650BTامپ مدلPioneer GM-D9604کامپونت
Pioneer TS-A1605C
هزينه زيادنميخوام بکنم![]()
یعنی این امپ واسه کاپا 693.11 و اگه ساب 1260 اینفینیتی بخوام بعدا نصب کنم ضعیفه؟
چون انگار 300 rms میخواد
اخه بعضی جاها خوندم اینطور بسته بودن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)