تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1747 از 2014 اولاول ... 7471247164716971737174317441745174617471748174917501751175717971847 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,461 به 17,470 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

تبریک بابت برد و گل زنی محسن رفت و برگشت
    کدوم رفت؟!

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

منم حق قهرمانی رو ذوب می دونم .. واقعا شخصیت قهرمانی دارن .. با اینکه دوست ندارم اصفهانی ها قهرمان بشن ولی خیلی بهتره به جای استقلالی که با تبانی اومده بالا

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تبریک !

=================
    محسن خليلي: گل من حاصل تلاش کريمي بود

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: گلي که به ثمر رساندم حاصل کار تيمي و به خصوص تلاشهاي علي کريمي بود و من کار خاصي انجام ندادم.

به گزارش ايرنا، محسن خليلي درجمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي بسيار خوبي مقابل پيکان انجام داديم و تصور مي کنم به جز قسمتهايي از ديدار که دو تيم متعادل بودند، در ساير زمان ها از تيم حريف برتر بوديم.
    وي در خصوص قرار گرفتنش در ترکيب ثابت تاکيد کرد: از مدتها پيش براي حضور در ترکيب اصلي اعلام آمادگي کرده بودم و خوشحالم که توانستم با درخشش خود در تمرينات نظر کادر فني را براي قرار گرفتن در ترکيب ثابت جلب کنم.
    خليلي افزود: تمام تلاشم را انجام مي دهم تا اين حضور در ترکيب تداوم داشته باشد و بتوانم در دو بازي آينده چند گل ديگر نيز به ثمر برسانم.
    وي در پايان در پاسخ به سووالي مبني بر دعوتش به تيم ملي نيز گفت: من همانند يک سربازي هستم که هر وقت به تيم ملي دعوت شوم آماده خدمت به آن هستم ،با اين حال هم اکنون تنها آروزيم اين است که تيم ملي بتواند به جام جهاني صعود کند.
    تيم فوتبال پرسپوليس در آخرين ديدار هفته سي و دوم توانست تيم پيکان را با نتيجه دو بر يک شکست دهد.

آخر فروم باز ^^ HAMID ^^'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ليگ برتر فوتبال ايران/پيروزي پرسپوليس برابر پيکان با درخشش کريمي

تيم فوتبال پرسپوليس تهران يکشنبه شب در پايان هفته سي و دوم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با درخشش " علي کريمي" برابر پيکان قزوين به پيروزي دست يافت.

به گزارش ايرنا، در اين ديدار که در حضور 20 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادي تهران برگزار شد، پرسپوليس با نتيجه دو بر يک از سد حريف خود گذشت و به رده پنجم جدول رده بندي صعود کرد.
    محسن خليلي در دقيقه 40 و مازيار زارع در دقيقه 50 از روي نقطه پنالتي براي پرسپوليس و "ايمان حيدري" در دقيقه 85 براي پيکان در اين ديدار گلزني کردند.
    بازي با حملات پيکاني ها آغاز شد به طوريکه بازيکنان اين تيم با کنترل زمين توانستند موقعيت هايي را بر روي دروازه حريف ايجاد کنند اما، اين فرصت ها با بي دقتي مهاجمان و آمادگي "عليرضا حقيقي" دروازه بان جوان پرسپوليس به هدر رفت.
    پرسپوليسي ها که تا دقيقه 40 مقهور بازي يکدست و هماهنگ پيکان شده بودند با درخشش "علي کريمي" به گل دست يافتند تا پايان نيمه نخست با پيروزي به رختکن بروند.
    در اين صحنه، کريمي با حرکت انفرادي سعيد لطفي و حسين معمار مدافعان پيکان را پشت سر گذاشت و پاس عرضي زيبايي را براي محسن خليلي ساخته و پرداخته کرد تا اين مهاجم، نخستين گل فصل خود را براي سرخ پوشان به ثمر برساند.
    نيمه دوم نيز با حملات پيکاني ها از کناره هاي زمين آغاز شد اما، باز هم پرسپوليس با درخشش کريمي به گل رسيد.
    کريمي در دقيقه 50 بازي توپ را از زير پاي "حسين معمار" مدافع با تجربه پيکان دزديد و در موقعيت تک به تک با "محمد محمدي" دروازه بان حريف قرار گرفت، محمدي به ناچار کريمي را در محوطه جريمه سرنگون کرد تا يک ضربه پنالتي به سود سرخ پوشان بدست آيد.
    "مازيار زارع" هافبک پرسپوليس نيز اين ضربه پنالتي را به گل تبديل کرد تا پرسپوليس به چهاردهمين پيروزي خود در ليگ برتر دست يابد.
    پس از اين گل، بازيکنان پيکان که ديگر چيزي براي از دست دادن نداشتند حملاتي را بر روي دروازه پرسپوليس طراحي کردند که اين حملات در دقيقه 85 به ثمر رسيد تا آنان يکي از دو گل خورده را جبران کنند.
    اين ديدار در نهايت با نتيجه دو بر يک به سود سرخ پوشان پايتخت خاتمه يافت تا پرسپوليسي ها اميدوارانه دو ديدار آينده خود را در ليگ برتر براي کسب مکان سوم جدول رده بندي برگزار کنند.
    در ديگر ديدار مهم عصر امروز ، استقلال تهران در اهواز با نتيجه تساوي بدون گل مقابل فولاد خوزستان متوقف شد و صدر جدول رده بندي را از دست داد.
    اما ذوب آهن اصفهان ديگر مدعي قهرماني ليگ برتر با نتيجه دو بر يک از سد برق شيراز گذشت تا علاوه بر بازگشت به صدر جدول، برقي ها به ليگ دسته اول سقوط کنند.
    در ساير بازي ها، مس کرمان با يک گل بر داماش گيلان غلبه کرد و مکان خود را در رده سوم جدول مستحکم تر کرد، پيام خراسان با نتيجه دو بر يک برابر راه آهن شهر ري به پيروزي رسيد و موقتا از منطقه خطر خارج شد، صبا به نتيجه تساوي بدون گل برابر پاس همدان رضايت داد و سايپا با اخراج "محمد مايلي کهن" سرمربي اين تيم برابر ابومسلم متوقف شد.
    نتايج کامل ديدارهاي هفته سي و دوم به شرح زير است :
    * پرسپوليس تهران 2 پيکان 1
    گل پرسپوليس : محسن خليلي در دقيقه 40 و مازيار زارع در دقيقه 50 از روي نقطه پنالتي
    گل پيکان : ايمان حيدري در دقيقه 84
    * ذوب آهن اصفهان 2 برق شيراز 1
    گل هاي ذوب آهن : محمدرضا خلعتبري در دقيقه 14 و قاسم حدادي فر در دقيقه 26
    گل برق : مهدي کريميان در دقيقه 43 از روي نقطه پنالتي
    اخراج : محمد منصوري بازيکن ذوب آهن در دقيقه 43
    * سايپا کرج صفر ابومسلم خراسان صفر
    اخراج : حسين کعبي در دقيقه 52 و محمد مايلي کهن در دقيقه 67 (سرمربي) هر دو از تيم سايپا
    * سپاهان اصفهان 2 استقلال اهواز 1
    گل هاي سپاهان : احسان حاج صفي در دقيقه 16 و احمد جمشيديان در دقيقه 34
    گل استقلال اهواز : محسن رسولي در دقيقه 84
    * پاس همدان صفر صباي قم صفر
    * فولاد خوزستان صفر استقلال تهران صفر
    * مس کرمان 1 داماش گيلان صفر
    گل مس : ادينهو در دقيقه 85
    * ملوان انزلي 1 مقاومت شيراز صفر
    گل ملوان : سيد جلال رافخايي در دقيقه
    * پيام خراسان 2 راه آهن شهرري 1
    گل هاي پيام : محسن زاهدي در دقيقه 30 و اشپيتن آرفي در دقيقه 71
    گل راه آهن : سجاد بيرانوند در دقيقه 36
    برنامه هفته سي و سوم ليگ برتر به شرح زير است :
    (نام تيم هاي ميزبان نخست آمده است)
    پنجشنبه 27 فروردين 88
    داماش گيلان با برق شيراز
    مقاومت شيراز با پيام خراسان
    استقلال اهواز با پرسپوليس تهران
    ابومسلم خراسان با سپاهان اصفهان
    پيکان قزوين با پاس همدان
    راه آهن شهر ري با فولاد خوزستان
    صباي قم با مس کرمان
    ذوب آهن اصفهان با ملوان انزلي
    استقلال تهران با سايپا کرج
    جدول رده بندي
    1- ذوب آهن اصفهان 63 امتياز
    2- استقلال تهران 62 امتياز
    3- مس کرمان 55 امتياز
    4- سپاهان اصفهان 52 امتياز
    5- پرسپوليس 52 امتياز
    6- صبا 50 امتياز
    تيم هاي پيام خراسان (32 امتياز)، استقلال اهواز (31 امتياز)، داماش گيلان (27 امتياز) و برق شيراز (24 امتياز) در رده هاي پانزدهم تا هجدهم جدول رده بندي قرار دارند.

==================

نلو وينگادا: سطح بازي پرسپوليس با علي کريمي بالاتر مي رود

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: سطح بازي پرسپوليس با حضور علي کريمي در زمين بالاتر مي رود و واقعيت اين است که هر بازيکني نمي تواند جانشين وي شود.

به گزارش ايرنا، سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس پس از ديدار با پيکان در گفت وگو با خبرنگاران گفت: هر چند که در نيمه نخست تيم پيکان برتر از ما بود اما در نيمه دوم خودمان را پيدا کرديم و توانستيم کنترل بازي را در دست گرفته و ازحريف برتر باشيم.
    وي با اشاره به اينکه تيمش از موقعيت هاي ايده آل به نحو شايسته استفاده نکرد ، افزود: براي اينکه در ديدار هاي آينده هم خوب باشيم و برنده از زمين بيرون بياييم بايد بهتر از نيمه دوم اين ديدار بازي کنيم.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور پتروويچ در نيمه دوم تصريح کرد: پترويچ در دو بازي گذشته به دليل مسائل تاکتيکي در ترکيب حضور نداشت و قبل از آن هم مصدوم بود و نمي توانست بازي کند.با اين حال از عملکرد امروز اين بازيکن راضي هستم.
    وينگادا در پاسخ به سئوالي مبني بر شانس کسب سهميه آسيايي خاطرنشان ساخت: از دو بازي آينده 6 امتياز ديگر مي توانيم کسب کنيم.به همين دليل از هم اکنون به بازي آينده مقابل استقلال اهواز فکر مي کنيم و بايد بدانيم که هنوز شانس کسب سهميه در آسيا را داريم.
    وي در پاسخ به سئوالي ديگر مبني بر اينکه شانس کدام يک از دو تيم ذوب آهن و استقلال براي قهرماني بيشتر است گفت: شانس ذوب آهن براي کسب عنوان قهرماني همچنان در دستان خودش است اما استقلال نيز مي تواند همچنان مدعي قهرماني باشد.

===================

علي کريمي: پرسپوليس شانس کسب سهميه آسيا را دارد

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با پيروزي مقابل پيکان نشان داديم که پرسپوليس همچنان شانس زيادي براي کسب سهميه در ليگ قهرمانان آسيا دارد.

علي کريمي در گفت و گو با ايرنا اظهار داشت: تيم ما در مقابل پيکان بازي خوبي انجام نداد و ما مي توانستيم نتيجه بهتري در اين ديدار کسب کنيم اما از موقعيت هاي خوب خود استفاده نکرديم.
    وي در خصوص شانس پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمان آسيا در سال آينده تصريح کرد: حتي با وجود اينکه حريفان ما از جمله مس کرمان پيروز شدند ما هنوز شانس داريم و مي توانيم با پيروزي در دو ديدار باقي مانده به اين هدف برسيم.
    کريمي در خصوص حضورش در تيم ملي نيز گفت: بارها گفته ام هر کمکي از دستم بر بيايد براي تيم ملي انجام مي دهم و آمادگي خود را براي حضور در تيم ملي کشورم بار ديگر اعلام مي کنم.
    وي در پايان گفت: هر بازيکني آرزو دارد براي تيم ملي خود بازي کند و براي کشورش افتخار آفريني کند و من هم از اين قاعده مستثني نيستم.

==================

آخر فروم باز pedramch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥ اهواز ♥♥♥ وبـســایت: www.pedramch.com

پيش فرض

سلام.
    دوستان عزیز پرسپولیسی یه لطفی بکنن این عکسو توی امضاشون قرار بدن:

لینک 1:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک 2:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pedramch; 12-04-2009 at 22:41.

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

وينگادا: کریمی در هر تيمي باشد سطح آن تيم بالاتر مي‌رود

نلو وینگادا سرمربي پرتغالی تيم فوتبال پرسپوليس پس از برتری مقابل تیم پیکان گفت: مهم 3 امتیاز این دیدار بود که گرفتیم.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، سرمربی پرسپولیس بعد از شکست پیکان اظهار داشت: ما هنوز شانس سوم شدن در ليگ برتر را داريم. مهم 3 امتياز بود كه به آن رسيديم. نيمه اول خوب نبوديم و پيكان بهتر بود. نيمه دوم به مراتب بهتر عمل كرديم و پس از زدن پنالتي بهتر بازي كرديم و موقعيت‌هاي زيادي را به دست آورديم و 3 امتياز را گرفتيم.

وي ادامه داد: نمايش واقعي ما نيمه دوم بود كه باز هم مي‌توانستيم بهتر باشيم. پيكان هم نيمه دوم بسيار خوب بازي كرد. بعضي مواقع در فوتبال پيش مي‌آيد كه يك تيم خوب بازي مي‌كند اما نمي‌برد. امروز خيلي خوب نبوديم، اما امتياز گرفتيم. بازي با صبا خوب بوديم اما امتياز نگرفتيم.

وينگادا در مورد عملكرد خط هافبك پرسپوليس گفت: هيچ كس را مقصر نمي‌دانم كه در نيمه اول بد بوديم. اگر بازي را برديم همه خوب بودند؛ اگر هم باختيم همه بد بودند. من از عملكرد بهادر عبدي هم راضي هستم.

وي در مورد كريمي تاكيد كرد: در مورد كريمي قبلا هم گفته‌ام او در هر تيمي باشد سطح تيم بالاتر مي‌رود. پيدا كردن جانشين براي كريمي بسيار سخت است. اميدوارم كريمي تا روز آخر با ما باشد.

سرمربي پرسپوليس در خصوص پتروويچ گفت: وي در ديدار با الشباب مريض بود. آن موقع نپرسيديد كه چرا غايب است! بازي با استقلال و ابومسلم كه اولين بار بود روي نيمكت بودم پتروويچ را بازي دادم.

وي درباره شانس سومي پرسپوليس در مسابقات ليگ تصريح كرد: در 2 بازي باقي‌مانده روي كاغذ شانس داريم. از امروز به فكر بازي با استقلال اهواز هستم.

وينگادا در مورد قهرمان اين فصل اظهار داشت: ذوب‌آهن صدر جدول را كنترل مي‌كند اما استقلال هم شانس قهرماني دارد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خلیلی: هواداران باعث گلزنی من شدند

محسن خلیلی مهاجم گلزن و ارزشمند پرسپوليس با گلزنی در دیدار مقابل پیکان آماده حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و جام حذفی شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، خلیلی پس از برتری در برابر پیکان و حضور در ترکیب اصلی تیم گفت: به دليل اينكه پس از 8 ماه موفق به گلزني شدم، بازي با پيكان را هرگز فراموش نخواهم كرد.

محسن خليلي افزود: بازي خوبي را مقابل پيكان انجام داديم و موقعيت‌هاي زيادي را به دست آورديم و با تلاش فراوان به 3 امتياز حساس رسيديم. از علي كريمي جادوگر فوتبال آسيا تشكر مي‌كنم كه زمينه ساز گل من شد.

مهاجم گلزن پرسپولیس ادامه داد: از هواداران تشكر مي‌كنم كه با دعا و تشويق بی امان خود باعث گلزنی من شدند. خوشحال هستم كه تا حدودي جواب محبت‌هاي آنها را دادم. این دیدار براي من بسيار مهم بود و فكر نمي كنم اين روز را هرگز فراموش كنم.

خليلي خاطر نشان كرد: مدتي بود به وينگادا اعلام كرده بودم كه آماده هستم اما بنابر دلايلي كه نظر كادر فني است نتوانستم به ميدان بروم. حالا بايد از اعضاي كادر فني تشكر كنم كه با حمايت،‌ مرا از نظر روحي و رواني به شرايط ايده‌ال رساندند.

وي تصريح كرد: براي كسب مقام سومي در ليگ برتر و موفقيت در جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا خواهيم جنگيد و تا موقعي كه به هدفمان نرسيم دست برنخواهيم داشت

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

تمرینات دوشنبه سرخپوشان تعطیل شد

کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس پس از برتری مقابل پیکان، تمرینات روز دوشنبه این تیم را تعطیل اعلام کرد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازیکنان این تیم پس از برتری در هفته سی و دوم برابر تیم پیکان قزوین، روز دوشنبه (امروز) را به استراحت پرداخته و تمرینات خود را از فردا جهت حضور پر قدرت در بازیهای باقیمانده لیگ، جام حذفی و باشگاههای آسیا پیگیری می کنند.

گفتنی است؛ تمرینات سرخپوشان فردا (سه شنبه) از ساعت 10:30 در زمین موسسه خیریه عمل زیر نظر کادر فنی برگزار می شود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

مسابقات هفته سی و سوم همزمان برگزار می شود

برنامه هفته سی و سوم مسابقات لیگ برتر در شرایطی اعلام شد که 9 بازی این هفته بطور همزمان برگزار می شود.

ه گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دیدارهای هفته سی و سوم رقابتهای لیگ برتر بدلیل حساسیت این مسابقات بطور همزمان و در ساعت 17:15 روز پنجشنبه بیست و هفتم فروردین ماه برگزار می شود.

برنامه هفته سی و سوم لیگ برتر بشرح ذیل اعلام شد:

استقلال اهواز – پرسپولیس (ورزشگاه تختی اهواز)

داماش گیلان – برق شیراز (ورزشگاه سردار جنگل رشت)

مقاومت سپاسی – پیام خراسان (ورزشگاه حافظیه شیراز)

ابومسلم – سپاهان (ورزشگاه ثامن الائمه مشهد)

پیکان – پاس (ورزشگاه شهید رجایی قزوین)

راه آهن – فولاد خوزستان (ورزشگاه اکباتان تهران)

صبا – مس کرمان (ورزشگاه یادگار امام قم)

ذوب آهن – ملوان (ورزشگاه ذوب آهن فولاد شهر اصفهان)

استقلال – سایپا (ورزشگاه آزادی).

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

علی كریمی: برای تیم ملی شرط نگذاشته‌ام

علی كریمی گفت: نمی‌دانم چرا مطبوعات ورزشی ما مطلب درستی به مردم نمی‌دهند و زمانی از دایی انتقاد كرده و اكنون حامی او شدند.

به گزارش ایسنا، علی كریمی پس از دیدار تیم‌های پرسپولیس و پیكان اظهار كرد: بازی خوبی برابر تیم پیكان انجام دادیم و بسیار باانگیزه ظاهر شدیم. به سهم خودم برای موفقیت پرسپولیس بسیار تلاش كردم و البته تیم پیكان هم به خصوص در نیمه اول تیم بدی نبود. خوشحالم كه با این پیروزی هواداران پرسپولیس نیز خوشحال از استادیوم خارج شدند.

وی افزود: البته با وجود كسب این پیروزی و با توجه به نتایج دیگر مسابقات لیگ برتر شانس پرسپولیس برای عنوان سومی لیگ برتر تا حدودی كم شد اما همچنان روی كاغذ شانس داریم و باید برای تصاحب این جایگاه در دو بازی آینده تلاش بیشتری داشته باشیم.

كریمی درباره حضورش در تیم ملی فوتبال گفت: قبلا هم گفته‌ام كه اگر مایلی‌كهن مرا به تیم ملی دعوت كند با دل و جان برای تیم كشورم به میدان خواهم رفت اما متاسفانه این مطبوعات ورزشی بودند كه نوشتند علی كریمی برای تیم ملی شرط گذاشته است، آخر چه كسی می‌تواند برای تیم ملی كشورش آن هم در این مقطع حساس و در راه صعود به جام جهانی شرط بگذارد. من تنها گفتم می‌دانم كه اگر دوباره به تیم ملی دعوت شوم مثل آن زمان كه دعوت نشده بودم باز هم حرف و حدیث‌هایی به وجود خواهد آمد كه امیدواریم این حرف و حدیث‌ها دیگر نباشد اما متاسفانه این مطبوعات ورزشی بودند كه نوشتند علی كریمی برای حضور در تیم ملی شرط گذاشته است.

وی با انتقاد شدید از عملكرد مطبوعات ورزشی گفت: متاسفانه نمی‌دانم چرا مطبوعات ورزشی مطلب درست به مردم نمی‌دهند و روی تفكر آن‌ها تاثیر می‌گذارند، برخی از آن‌ها زمانی كه علی دایی سرمربی تیم ملی بود به شدت از او انتقاد می‌كردند اما اكنون كه او دیگر سرمربی تیم ملی نیست جالب است كه به حامیان او تبدیل شده‌اند اما دیگر نوش دارو پس از مرگ سهراب است.

كریمی گفت: البته مشكل تیم ملی من نیستم اما با تمام وجود حاضرم برای كشورم بازی كنم. معتقدم بازیكنان جوان‌تری هستند كه ما باید برنامه‌سازی كنیم و با میدان دادن به آن‌ها این بازیكنان را برای جام ملت‌های آسیا و جام‌های جهانی آینده آماده كنیم كه امیدوارم مسئولان تیم ملی به این مساله توجه داشته باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •