واقعا ظلم در حق باقی شهرا میشه
چراباید تبریز انقد پهنا باندش زیاد باشه که 42 مگابایت سرعت دانلود داشته باشن
بعد ما 100 کیلو سرعت دانلود داشته باشیم؟
انصافه واقعا این؟
جای تاسف داره
واقعا ظلم در حق باقی شهرا میشه
چراباید تبریز انقد پهنا باندش زیاد باشه که 42 مگابایت سرعت دانلود داشته باشن
بعد ما 100 کیلو سرعت دانلود داشته باشیم؟
انصافه واقعا این؟
جای تاسف داره
یه بنده خدایی حرف قشنگی زد.
گفت به یه عده خاص و جای خاص سرعت بالا تا بیان دایم ازش تبلیغ کنند و بقیه رو هم ترغیب به خرید کنند.
وگرنه اون ها پول میدند ما هم پول میدیدم دیگه.
نکنه رنگ هزار تومنی اون ها سبز تره !!
من هم بیشترین سرعتی که از تری جی ایرانسل گرفتم 170 بوده.و در حالت عادی 40 تا 80 .
ترجیح میدم چیزی نگم !!
ولی برای هر چیزی زود قضاوت نکنید![]()
داداش برو کلاتو بنداز هوا که لااقل تجهیزات و آنتن های نسل سه و چهار ایرانسل توی شهرت فعال شده که بتونی به قول خودت با همون 100 کیلوبیت بتونی استفاده کنی..ما که توی شهرمون هنوز همون آنتن های نسل دوم که از قبل بوده هست و هنوز هیچ آنتن دیگری برای نسل های 3 و 4 نصب و راه اندازی نشده و معلومم نیست که کی نصب و راه اندازی و فعال میشه.باید به همون اینترنت نسل دوم که از دایال آپ هم پایینتره بسازیم!توی شهرمون یک هیچ فعلا به نفع همراه اول و رایتله.ولی سرعت رایتل واقا عالیه بین 5.5 تا 9.2 مگابیت بر ثانیه برای رایتل و نهایتا 1 مگابیت زورکی برای همراه اول
قدرت آنتن شما چند دسی بل هست در حالت LTE ؟
ایشون تست هم از داخلی هم از خارجی (فرانکفورت) گذاشتن. سرعت خارجی تقریبا" نصف داخلی هست.
بله حق با شماست من اشتباه دیدم
تو خونه که کلا تا خرخره پرهچون نزدیک دکلیم و پخش LTE تو منتطقه به عهده دکل ماست !! قبلا تو همین منطقه با 3G تا 20 مگ سرعت میگیرفتم !! با LTE هم که تست کرده بودم همون اوایل 70 مگ سرعت میداد (البته نه تو منطقه خودمون ) نزدیک دکل LTE بعد از دکل ما
ولی الان به علت کاهش پهنای باند دکل محل ما و اختصاص به دکل دیگه نسل 3 نهایت 7-8 مگ سرعت میده و LTE هم بترکونه 10-12 مگ میشه
ولی جایی که تست بالا رو گذاشتم منطقه شلوغ بود و نزدیک مرکز شهر بود (پل قاری تبریز ) موقع هات اسپات کردن آنتن بین 3 خط و فول بود
=======
3G = -80 dbm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by fanoostalaei; 13-12-2015 at 18:12.
سیگنال
dbm 86 تا 98
48 asu تا 52
نوع شبکه lte
این الان خوبه؟؟؟ چون همش بالا پایین میشه با دکل 500 متر حدودا فاصله دارم من گیج شدم چرا با این فاصله نزدیک سیگنال همش سیگنال اینجوری میشه؟؟؟
دوست عزیز تجهیز شده که چی بشه وقتی سرعت شما نسل دو با سرعت ما نسل سه و چهار یکیه خب چه فایده داره تجهیزم بشه
دلتون خوشه
صبر کنید تو شهر شما هم تجهیز میشه به حرف ما میرسید
بنده هم اولایل مثل شما بودم
- - - Updated - - -
دوست عزیز تجهیز شده که چی بشه وقتی سرعت شما نسل دو با سرعت ما نسل سه و چهار یکیه خب چه فایده داره تجهیزم بشه
دلتون خوشه
صبر کنید تو شهر شما هم تجهیز میشه به حرف ما میرسید
بنده هم اولایل مثل شما بودم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)