تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1746 از 2606 اولاول ... 74612461646169617361742174317441745174617471748174917501756179618462246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,451 به 17,460 از 26053

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه نفر تو این تاپیک نیست بازی کنه ؟ من بعد از یه هفته برگشتم از مسافرت می بینم نه تنها کندی حل نشده بلکه مشکل لگ شدید و تایم اوت زیاد و نوسان شدید پینگ هم اضافه شده اصلا نمیشه برای 5 دقیقه تو سرور موند ..
    پینگ 100 عه یهو میره رو 400 وحشتناک خرابه اکانت و غیر اکانت فقط تو استفاده معمولی زیاد دیده نمیشه واسه اینه که صدای کسی در نمیاد .
    این اسکرین شات نه گوشی به مودم وصله نه داره دانلود می کنه کاملا نت idle هست فقط شدید نوسان داره.
    Last edited by George Shelly; 23-04-2016 at 17:15.

2. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه نفر تو این تاپیک نیست بازی کنه ؟ من بعد از یه هفته برگشتم از مسافرت می بینم نه تنها کندی حل نشده بلکه مشکل لگ شدید و تایم اوت زیاد و نوسان شدید پینگ هم اضافه شده اصلا نمیشه برای 5 دقیقه تو سرور موند ..
    پینگ 100 عه یهو میره رو 400 وحشتناک خرابه اکانت و غیر اکانت فقط تو استفاده معمولی زیاد دیده نمیشه واسه اینه که صدای کسی در نمیاد .
    این اسکرین شات نه گوشی به مودم وصله نه داره دانلود می کنه کاملا نت idle هست فقط شدید نوسان داره.
    من مخابراتم اهل گيم آنلاين هم هستم و پينچ من هم در بهترين حالت مثلا براى bf4 صد و خورده اى ميشه و كلا براى گيماى ديگم بين ٢٥٠ تا ٣٥٠ متغيره ولى مشكلى تو بازيم ايجاد نميكنه مشكل بد قطعيه كه كلا اون دست رو به فنا ميده

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من مشکل قطعی ندارم اصلا یعنی کلا مخابرات قطعی نداره خیلی به ندرت مثلا ممکنه هر 3 ماه یه بار 5 دقیقه قطع شه مساله چیز دیگه ست ...
    فیلترینگ لعنتی دوباره udp رو خراب کرده زمانی که تو بازی لگ میشه طوری که تلپورت میشی یه دلیل داره اونم udp هست .
    اگر کسی پینگش بد باشه که خوب موقع زدن دشمن دیلی پیدا می کنه اما وقتی مثلا داره تانکو میزنی یهو می بینی اومدی 100 متر اون طرف تر این یعنی udp اختلال داره .
    من الان مشکلم پینگ نی اصلا من مشکل این که جدیدا پیش اومده + صفحه کند .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

من مشکل قطعی ندارم اصلا یعنی کلا مخابرات قطعی نداره خیلی به ندرت مثلا ممکنه هر 3 ماه یه بار 5 دقیقه قطع شه مساله چیز دیگه ست ...
    فیلترینگ لعنتی دوباره udp رو خراب کرده زمانی که تو بازی لگ میشه طوری که تلپورت میشی یه دلیل داره اونم udp هست .
    اگر کسی پینگش بد باشه که خوب موقع زدن دشمن دیلی پیدا می کنه اما وقتی مثلا داره تانکو میزنی یهو می بینی اومدی 100 متر اون طرف تر این یعنی udp اختلال داره .
    من الان مشکلم پینگ نی اصلا من مشکل این که جدیدا پیش اومده + صفحه کند .
    شما dns مودمتو تغيير بده، برات فردا شب ميفرستم الان دسترسى ندارم

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ربطی نداره مشکل چیز دیگه ای هست پست های چند صفحه قبل منو بخون کاش مشکل dns بود .

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

13

دوستان من پارسال تو کمپین نوروزی یکساله خرید کردم محدو.د با دانلود شیانه رایگان. میخوام ببینم ماه دیگه که طرحم تموم میشه میتونم دوباره همینو تمدید کنم یا نه ؟
    ممنونم .
    آقا این پست ما رو هم جواب بدین خواهشا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام .فکر کنم برید مرکز مخابراتتون بپرسید بهتر باشه.اگه همین سرویس فعلیتون موجود باشه براتون تمدید میکنن وگرنه از سرویس و کمپین های موجود باید انتخاب کنید.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    خیر طرح بهار تا بهار که پارسال بود دیگه نیست . در کل هیچ طرح جدیدی فعلا ارائه نشده. شما اگه میخواین کمپین بخرید باید از کمپین های موجود بخرید .
    چیزی که هست کمپین ها کلا شبانه رایگان ندارن. اون شبانه های رایگان واسه کمپین بهار تا بهار پارسال بود الان دیگه هیچ کمپینی شبانه رایگان نداره یعنی کلا هیچ سرویسی غیر از سرویس های 256 و 512 که کلا نامحدود هستن.

داره خودمونی میشه محمد 1381's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

الان یه سوال؟
    اینترنت نامحدود 512 دارم، توو قسمت تغییر سرویس فقط گزینه سرعت 256 نامحدود میاد برا انتخاب که خب مسلما اینو نمیخوام! ولی توو قسمت خرید سرویس جدید سرعت های مختلف برا انتخاب هس که یکیش همون بالاترین سرعت 24 مگ هس! حالا اگه من بخوام از 512 نامحدود برم به سرعت 24 مگ چیکار باید بکنم؟ همینجوری سرویس جدید رو بخرم یا اول باید سرویس 512 نامحدود رو لغو و غیر فعال کنم بعد سرویس جدید 24 مگ رو بخرم؟ بعدشم توو سرویس 24 مگ اصلا قیمت و حجم ماهیانه رو نداده ببینم چجوریه!
    درسته.شما تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنید و دوباره درخواست سرویس جدید با سرعت جدید رو بدید.

ببینید من الان هیچ سرعتی برای تعویض ندارم چون 2 مگ محدود دارم و به هیچی نمیتونم تغییر بدم.تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنی. و دوباره درخواست بدی. و برای همین نمی ارزه باید بری تو صف چون اون پورت واگذار میشه.

پس شما الان یک حرکت خوب میتونی بزنی اینه که بری مخابرات برید اتاق رئیس که معمولا یه ساختمون جدا از اتاق کارمنداست. مثل مدیر مدرسه.تو 1 اتاق جدا نشسته پشت کامپویتر.

همینو بهش بگو منتها بگو که تو صف نرم سریع به سرویس جدید تغییر پیدا کنه.شاید درست کرد برات اگر خواهش کنی چون راحت میتونه.ولی این کارمنداشون میگن باید بری تو صف

صف منظورم همون لیست انتظار پورت adsl کع معمولا همه جا صف داره تو مراکز مخابراتی منطقه ما که همیشه تو صفن بوده کسی که 3 ماه منتظر دریافته
    Last edited by محمد 1381; 24-04-2016 at 00:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

درسته.شما تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنید و دوباره درخواست سرویس جدید با سرعت جدید رو بدید.

ببینید من الان هیچ سرعتی برای تعویض ندارم چون 2 مگ محدود دارم و به هیچی نمیتونم تغییر بدم.تنها راهش اینه که یک بار سرویس رو جمع کنی. و دوباره درخواست بدی. و برای همین نمی ارزه باید بری تو صف چون اون پورت واگذار میشه.

پس شما الان یک حرکت خوب میتونی بزنی اینه که بری مخابرات برید اتاق رئیس که معمولا یه ساختمون جدا از اتاق کارمنداست. مثل مدیر مدرسه.تو 1 اتاق جدا نشسته پشت کامپویتر.

همینو بهش بگو منتها بگو که تو صف نرم سریع به سرویس جدید تغییر پیدا کنه.شاید درست کرد برات اگر خواهش کنی چون راحت میتونه.ولی این کارمنداشون میگن باید بری تو صف

صف منظورم همون لیست انتظار پورت adsl کع معمولا همه جا صف داره تو مراکز مخابراتی منطقه ما که همیشه تو صفن بوده کسی که 3 ماه منتظر دریافته
    ممنون دوست عزیز از توضیحاتت! راستی از کمپین UTS خبری داری؟ همونی که نامحدودها رو به حجمی با بالاترین سرعت کشش خط تلفن کاربر میکنن

12. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •