یک سوال مهم ؟؟؟؟؟؟
تا حالا کسی امتحان کرده؟؟؟؟ میشه دوتا طرح خرید مثلا یک طرح محدود یک طرح نامحدود بعد هر کدوم خواستیم استفاده میکنیم ؟
اگه هر طرح به اسم یکنفر باشه مبینت هم نمیفهمه !
![]()
یک سوال مهم ؟؟؟؟؟؟
تا حالا کسی امتحان کرده؟؟؟؟ میشه دوتا طرح خرید مثلا یک طرح محدود یک طرح نامحدود بعد هر کدوم خواستیم استفاده میکنیم ؟
اگه هر طرح به اسم یکنفر باشه مبینت هم نمیفهمه !
![]()
Last edited by WHICH1; 26-08-2013 at 19:43.
قطع میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Pro
باید ۲ تا مودم داشته باشی ، به اسم ۱ نفر هم باشه ایرادی نداره
ولی اصلا راهی نداره بشه فقط طرح بدون مودم خرید مگه اینکه از کسی که قبلا خریده و مودمش رو فروخته بگیری
ضمن تأیید حرف های آرش جان، اگر به راهنمای مودم bm632w هم مراجعه کنید، نوشته برای اطمینان از دریافت مطلوب سیگنال های شبکه، آنتن بیرونی رو در فضای باز و بدون موانع پیرامونی قرار بدین (Place the external antenna in an open space without any obstacle surrounded, to ensure good
reception of network signals.). مسلماً منظورش تقویت سیگنال خود مودم هست و نه وایرلس. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
Last edited by امیر انصاری; 26-08-2013 at 19:57.
سلام
وقتی طرح زمانش تموم بشه تا چه مدت میشه هیچ طرحی انتخاب نکرد؟
من یادمه یکبار یک ماه تمدید نکردم. الان شاید قوانینشون فرق کرده باشه.
این مودمی که الان 02 روزه طرح جدید فعال کردم روش حدود 6 ماه بدون طرح بود و خیلی راحت طرح جدید رو روش فعال کردم.
این یکی از معدود خوبی های وایمکس در برابر adsl هست که میتونید تا هر وقت بخواید تمدید نکنید ولی حسابتون رو هنوز فعال داشته باشید.
ممنون امیر جان بابت راهنمای مودم
و ممنون از آرش جان که این مساله رو گفتن چون من تا الان فکر میکردم اون آنتن فقط بدرد وایرلس میخوره طبق حرفی که نمایندگی های بیسواد مبین نت بهم گفتن و همینطور تستی که کردم رو مودم و دیدم تاثیری نداره
امشب آنتن مودم رو دوباره میبندم روش ببینم چه تاثیری میزاره
دوستان عزیز میخواستم بدونم تغییر آی پی چه تغیری تو سرعت داره؟ میشه یکی بگه اصلا چطور باید این کار رو کرد؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)