الان سرعت دانلود 20 الی 40 یعنی بیشتر از این بالاتر نمیره... روزا هم 128 سرعت میدن... نمیدونم سرویس 512 و 1 و 2 مگ رو بگیرم بازم اینجوره یا هیچ فرقی نیمکنه...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
الان سرعت دانلود 20 الی 40 یعنی بیشتر از این بالاتر نمیره... روزا هم 128 سرعت میدن... نمیدونم سرویس 512 و 1 و 2 مگ رو بگیرم بازم اینجوره یا هیچ فرقی نیمکنه...
آخه دوستان میگن همارا سرعت شبانه خوبه... قیمت حجم های همارا هم ارزونتره...
همزمان به صورت چند لینکه دانلود می کنید یا تک لینک؟
اصولا باید یه فرقایی داشته باشن ولی یکی از آشناها که نمایندگی صبا رو داره، زیاد این حرف رو قبول نداره. البته که روزاشون فرق داره، منظورم شبانه ست.
ماه به ماه سرویس های مختلف رو بگیرید و تست کنید و ما رو هم در جریان بذارید.
همارا که کلا شباش رو 100 لیمیته چه توربو باشی چه مگا چه...
اینایی که دوستان میگن، آی اس پی شون مخابراته که اونم محدود می کنه و بستگی به این داره که شما چه سرعتی رو سرعت خوب در نظر بگیرید. تازه اینا در کنار بی ثباتی ها و کیفیت پایین و شروع شدن دانلودها از صفر تو بعضی شبا ( کاربری که به همین تاپیک هم میاد و دوست صمیمی منه و هر دومون هم تمام شب ها رو فول دانلود داریم و تازه از یه سایت و از یه سرور. طرف هم دانلودر و کاربر حرفه ای هست نه... ) و ... اصلا صلاح نیست که به مخابرات بیایید، تازه از صبا.
البته اینا نظر منه و ممکنه خیلیا موافق نباشن.
این مشکل از مخابرات نیست
از IDM هست که نمیدونم چرا فقط برا بعضی ها اتفاق میافته
با گذاشتن تعداد کانکشن ها رو 8 حل میشه
چرا خط تو رو پله پله بالا میبرن ظرفیتشو؟!![]()
سلام
خوب دیگه
به لطف یکی از دوستان که واقعا اگه نبودن هنوز هم نمیتونستم خطم و رو 8 قرار بدم به لطف ایشون خطم و رو 8 بستن
فقط چون فاصله ی من از مرکز مخابراتی خیلی زیاده نویز خطم خیلی زیاده و الان به حالت عملی خطم رو 6 قرار گرفته ولی سرعتش برای من راضی کننده اس !
![]()
راستش از IDM هم می تونه باشه ولی به نظر من حداقل این مورد دوستم به ISP هم ربط داره.
چرا که اونطور که دوستم میگه بعضی شبا اینطور میشه. مثلا یه 5 شبی مشکل نیست ولی یه شب می بینه که اینطوری شده.
این احتمال هم وجود داره چرا که تو خود سایت IDM هم بهش اشاره شده
ولی تو یه تاپیک دیگه که مطرح کردم چند نفر دیگه ای هم بودن که این مشکل داشتن و مطمئنا از شهر دیگه ای بودن و ISP شون متفاوت
برا خود من با اینترنت دانشگاه مشکلی نبود ولی با مودم 3G با همراه اول و ایرانسل همین مشکل برقرار
شما از یه دانلود منیجر دیگه استفاده کن. من xdman ـو پیشنهاد میکنم (به خاطر 32 کانکشن که فکر کنم یهش عادت کردین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)