خدایا از این شبها که سالی 1 با اتفاق می افته بیشتر کن
آخه داریم پولشو میدیم !
![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
خدایا از این شبها که سالی 1 با اتفاق می افته بیشتر کن
آخه داریم پولشو میدیم !
![]()
والا منم موندم ملت چی دانلود میکنن!!! با وجود اینکه سرویس 512 10 گیگ در ماه گرفتم و از 1 تا 8 صبح رایگان بطور کلی شاید یک یا دو شب میذارم دانلود اونم یکی دوتا فیلم یا سریال حالا موندم ملتی که هرشب تا صبح میذارن دانلود چی دانلود میکنن اخه!!!!
دویت عزیز خیلی چیز ها هست .خود من 96 گیگ پک فیلم دارم دارم که تا الان 1% هم دانلود نکردم. ولی در کل شرکتی که نمیتونه نامحدود ارائه بده بلانسبت ... میخوره که تعرفه ارائه میده چون داره پول میگیره .بدش همه چی که قرار نیست دانلود باشه .خود من از سرویس های آنلاین استریم برای موزیک و تلفن استفاده میکنم که نیاز به سرعت بالا و همیچنین ترافیک بالا داره شاید واسه 6تا 12 ساعت 1 گیگ مصرف بشه .که البته با نامحدود 512 مخابرات همه چی حل بود.
خوب شرکت پول میگیره اما این به این معنی نیست که شما میتونید بینهایت دانلود کنید. مصرف منصفانه یعنی همین. اگه نا محدود بود ظلمی بود در حق بقیه مخصوصا سرویسهای محدود. توجه کنیم ما در ایران هستیم با امکانات محدود شده. در ضمن من خودم هم از اسکایپ و بقیه سرویس ها مثل sound cloud استفاده میکنم اما این حد مصرف نمیشه!!!! تصور کنید همه ی کسایی که سرویس نامحدود دارن میتونستن بینهایت داللود کنن. به نظر شما چه بلایی سر پهنای باند بقیه میومد؟؟؟
دوست عزیز هیچ شرکتی را مجبور نکردند که سرویس نا محدود ارائه بده پس اگر شرکتی ادعا داره که سرویس نامحدود داره اول از همه باید امکانات و پهنای باندی را که داره در نظر بگیره و بر اساس اون همچین ادعایی کنه. وقتی مصرف کننده اینترنت نا محدود میگیره حتما برای دانلود و مصرف بالا می خواد و اینکه چه بلایی سر شبکه و پهنای باند میاد ربطی به مصرف کننده نداره و شرکتی که ادعای ارائه اینترنت نا محدود داره باید پاسخگو باشه
اگر اشتباه نکنم همه شرکتا این بحث Fair using policy رو ذکر میکنن قبلش. منطقی هم هست. کسی که به حق خودش قانع نباشه خوب محدود میشه. نمیشه با هزینه کمتر، توقع همون امکانات رو داشت. این قانون همه جا هست. حتی بعضی از سرویس دهنده های آمریکا هم محدودیت مثلا 150 گیگ در ماه دارند. البته این عدد برای ما زیاده اما اونجا هم محدوده. چون امکانات فنی قابل مقایسه نیست. همین رفتار بعضی از کاربرا در سو استفاده از سرویس های نا محدود باعث شده در ساعات رایگان سرعت سرویس های محدود هم کم بشه. بعضی از دوستان در اینجا و صفحه شاتل میگن اگه یه شب دانلود نکنن خوابشون نمیبره. به نظر میرسه این رفتار یک عادته تا نیاز به دانلود. متاسفانه هرچی که وارد این کشور شد؛ به دلیل نگاه خاص دولت، فرهنگ استفادش وارد نشد. از طرفی کاش ما کاربرا میدونستیم حالا که امکانات محدود شده (از طرف زیرساخت و نه لزوما شرکتها) به حق هم احترام بذاریم. اشتباه هم نشه..منم مثل همه دوست دارم اینترنت کشورمون بدون هیچ محدودیتی باشه. چه از نظر محتوا چه سرعت چه ترافیک..اما حالا که محدودیم حداقل خودمون به حق خودمون فانع باشیم. خودمون به هم رحم کنیم. شرکتها هم باید روشن تر بحث سرویس های به اصطلاح نامحدود رو مطرح کنن. کلا همه دوره هم خوش میگذره)
ما پول میدیم که استفاده کنیم نه اینکه به غلط کردن بیافتیم از کی تا حالا سرویس های نامحدود رو دو بار تقسیم بر 8 میکنن
ماهی 25 هزار تومن پول نامحدود 512 میدیم که 8 کیلوبایت سرعتمون باشه؟؟؟؟؟
اینها ما رو مجبور کردن که سرویس حجمی بگیریم تا بتونن باهاش حجم ها رو بیشتر کم کنن تا مجبور به خرید ترافیک بشیم
تمام سرویس هایی که شبانه رایگان داره قیمتش از 20 تومن به بالا شروع میشه و این گرانفروشیه
سرعتش هم بیش از حد محدود میکنن که نتونی بیشتر از شبی 600 مگ الی 2 گیگ بگیری
افغانستان سرعتشون 1 مگ در ثانیه هست با ترافیک نامحدود،درحالی که ما باید صرفه جویی و تقسیم کنیم که 10 گیگ رو چطور در 1 ماه مصرف کنیم
بابا لااقل واسه سرويس نامحدود بيان همون چيزي كه قانون مشخص كرده را بدن دست ملت يعني بيان سرويس ها را با ضريب اشترك ١ به ٨ واقعي بدن ! نميشه كه در روز مثلا برا سرويس ٥١٢ زماني كه داري ٤٠٠ مگ دانلود ميكني فقط خودت از بين ٨ نفر آنلاين باشي بعدش يهو تا آخر روز ٧ نفر ديگشون آنلاين بشن ! اينا سيستم اومدن از قبل تنظيم كردن و اصلا به ضريب اشتراك اين چيزام كاري ندارن !
دوستان من با 256 (سرعت فرقی نداره) تا 900 دانلود میکنم اما شبانه تا 30 بیشتر نمیاد ... این 30 برابر هست که !!!
البته من خودم نماینده آسیاتک هستم هیچ وقت درست جوابم رو ندادن چه امور نمایندگان جنوب چه خود تهران ..
ولی گفتند واسه این که مشتری ها ناراضی نباشند هیچ وقت نامحدود واسشون انتخاب نکنید
امیدوارم به این وضعیت رسیدگی کنند .. البته فکر نکنم زیاد واسشون مهم باشه ..![]()
مرکز مخابراتی آیت الله کاشانی 2 روزه قطعه. همشم می گن مال مرکز مخابراتی هست. کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)