تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1746 از 2365 اولاول ... 74612461646169617361742174317441745174617471748174917501756179618462246 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,451 به 17,460 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه kasra k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

پخشم مارشاله خوبه هااااا !!!!!!!!! 4 سال پیش 600 خریده بودم از این صوتی تصویری هاست .

سیستم قبلم : باید e69x + امپ MA 10+ساب p12 w ک همشونم از محصولات هلیکس بودن
    سیستمم فوق بود خیلی خیلی راضی بودم . اما سیستم رو همراه ماشین دادم رفت . ای کاش نمیدادم .
    بگذریم . الان ماشین رو عوض کردم . با پیش رفت رو ب رشت در این مملکت از 206 ب پراید 132 اتقاع پیدا کردیم و بابات این موضوع خیلیم خوش حالیم همه چی هم ارومه .
    ما خیلی خوش بختیم .
    لوپ کلام ی سیستم میخوام ببندم با هزینه کمتر واسه امپ + باند+ساب + 1 میلیون تومان در نظر دارم .وضع خرابه حاج حمید . وضع بجور خرابه . همین الانشم با پول نصب و پک برقی و ...تا 1300 هم میره .
    Last edited by kasra k2; 24-03-2015 at 13:19.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخشم مارشاله خوبه هااااا !!!!!!!!! 4 سال پیش 600 خریده بودم از این صوتی تصویری هاست .
    سیستم قبلم : باید e69x + امپ MA 10+ساب p12 w ک همشونم از محصولات هلیکس بودن
    سیستمم فوق بود خیلی خیلی راضی بودم . اما سیستم رو همراه ماشین دادم رفت . ای کاش نمیدادم .
    بگذریم . الان ماشین رو عوض کردم . با پیش رفت رو ب رشت در این مملکت از 206 ب پراید 132 اتقاع پیدا کردیم و بابات این موضوع خیلیم خوش حالیم همه چی هم ارومه .
    ما خیلی خوش بختیم .
    لوپ کلام ی سیستم میخوام ببندم با هزینه کمتر واسه امپ + باند+ساب + 1 میلیون تومان در نظر دارم .وضع خرابه حاج حمید . وضع بجور خرابه . همین الانشم با پول نصب و پک برقی و ...تا 1300 هم میره .
    میدونم از کدوما داری
    چرا با سیستم فروختی پسر خوب.اونم اون قطعات رو.
    آخه با 1 تومن من چی پیشنهاد بدم.
    اسپیکر 6965v2 که 190 تومنه
    ساب TS-WX 305 B پایونر 300
    آمپ هم 8604 که470 تومن هست
    960 جمع کل

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

دیگه اشتباه دیگه . برام تجربه شد ی تجربه تللخخخخخخخ
    بگدریم .بریم سراغ بحثمون . من بعد 13 قصد خرید دارم .چندان عجله نیست پس حسابی میتونم ازتون اطلاعات بگیرم .
    و اما پایونیر : ی برندی ک تا حرفی از سیستم میشه همه خدای سیستم رو پایونیر میدونن . ک من کاملا مخالفم واسه همینم از پایونر خوشم نمیاد چندان
    . میخوام سیستم های متفاوت ببندم .
    البته سیستم ک گفتیت 6965 صدای خیلی خوبی داره 305 بیس قدرتی اما کیفیت پایین . خیلی پیش نهاد خوبی بود تو رنج 1 تومن . عالی
    و اما من لجوج .
    باند انفنیتی 693.9i با قیمت 300
    ساب اینفنیتی 1260 با قیمت 200
    امپ اینفنیتی 7541 با قیمت 469
    جمع کل :969 هزار تومان
    قبول داری کیفیتی تره ؟ 1کی ب نفع من .
    البته امپ اینفنیتی خرابی زیاد داره اما پایونیر خیلی کمتر این جا 1کی ب نفع شما
    حمید 1 : کسری 1
    سیستم دیگه ای با این قیمت پیشناد دارین ؟
    ی نظر هم راجب سیستم پیش نهادی من بدین .
    Last edited by kasra k2; 24-03-2015 at 20:28.

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام مخلصم. سال نو بر شما هم مبارک باشه امیر جان
    از نظر تئوری امپ شما در حالت بریج 4 اهم 180 وات RMS خروجی داره.
    ساب 1214 توانش 350 وات بوده. ساب مچ که ضعیفتر و 300 واته
    پس یه جای کار میلنگه.
    از نظر درایو شدن ساب که خب هیچکدوم با این آمپ درایو کامل نمیشن. یعنی شما صدا وقدرت واقعیشون رو نشنیده و نمیشنوید.
    در مورد پروتکت و داغ کردن مطمئن هستی قبلا داغ نمیشد؟یا نه؟
    گین رو چک کن احتمالا چون امپ ضعیفه گین بیش از حد باز هست و باعث پروتکت میشه.پخشت چیه؟ولتاژ پخش هر چقدر هست بایدگین رو هم بر همون اساس ست کنی.اونموقع میبینید که ساب اصلا صدا نداهر و یا خیلی کم صدا میده.
    نتیجه اخلاقی:یه آمپ قویتر چه مونو یا دو کانال که بالای 350 وات تا 450 وات خروجی بده براش تهیه و نصب کن
    سلام دوباره آقا حمید خسته نباشین ممنون که حتی تو عید هم به سابت سر میزنید و جواب ما رو میدین
    دست شما درد نکنه حرف شما درست بود و گین زیاد بالا بود ولی در عوض بیس از روی پخش -6 بود،الان گین و پایین آوردم و بیس رو از پخش روی 0 گذاشتم ولی احساس میکنم مثل اون موقع صدا واضح نیست (تا حدودی)(البته من یکم توقعم زیاده)

دیگه داغ نمیکنه،حالا 2تا سوال 1 :به نظر شما آمپ 8106 کنوود خوبه تا رنج 400 تومن ؟ اگه مناسب نیست یه آمپ مونو خوب تا 400 معرفی کنین .
    2 : تعویض باطری 55 به 74 چقدر تو صدای سیستم تاثیر داره ؟ (البته شنیدم تو ولوم بالا بیشتر تاثییر داره)

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بله موافقم اینم آلترناتیو خوبیه اما همونطور که خودتون گفتین 7541 اصلا پیشنهاد نمیشه.
    فعلا چیزه دیگه ای به فکرم نمیرسه.
    سلام دوباره آقا حمید خسته نباشین ممنون که حتی تو عید هم به سابت سر میزنید و جواب ما رو میدین
    دست شما درد نکنه حرف شما درست بود و گین زیاد بالا بود ولی در عوض بیس از روی پخش -6 بود،الان گین و پایین آوردم و بیس رو از پخش روی 0 گذاشتم ولی احساس میکنم مثل اون موقع صدا واضح نیست (تا حدودی)(البته من یکم توقعم زیاده)
    دیگه داغ نمیکنه،حالا 2تا سوال 1 :به نظر شما آمپ 8106 کنوود خوبه تا رنج 400 تومن ؟ اگه مناسب نیست یه آمپ مونو خوب تا 400 معرفی کنین .
    2 : تعویض باطری 55 به 74 چقدر تو صدای سیستم تاثیر داره ؟ (البته شنیدم تو ولوم بالا بیشتر تاثییر داره)
    سلام خواهش میکنم. خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
    1-اگر باکستون پورتد هست 8106 خیر چون ساب سونیک فیلتر نداره و باعث صدمه زدن به ساب میشه.تا 400 چیزی به ذهنم نمیرسه.تقریبا میشه گفت نیست.یه 5602 بگیر بریجش رو ببند قیمتش هم 320 تومن هست
    2-بله مسلما چرا؟چون همیشه گفتم برق قوی = سیستم قوی و قدرت قوی و پایدار.البته کابل برق و کلا اکسسوری باید از جنس خوب باشن.

7. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیگه اشتباه دیگه . برام تجربه شد ی تجربه تللخخخخخخخ
    بگدریم .بریم سراغ بحثمون . من بعد 13 قصد خرید دارم .چندان عجله نیست پس حسابی میتونم ازتون اطلاعات بگیرم .
    و اما پایونیر : ی برندی ک تا حرفی از سیستم میشه همه خدای سیستم رو پایونیر میدونن . ک من کاملا مخالفم واسه همینم از پایونر خوشم نمیاد چندان
    . میخوام سیستم های متفاوت ببندم .
    البته سیستم ک گفتیت 6965 صدای خیلی خوبی داره 305 بیس قدرتی اما کیفیت پایین . خیلی پیش نهاد خوبی بود تو رنج 1 تومن . عالی
    و اما من لجوج .
    من درکتون میکنم ، اما تجربم میگه باید به این که چه چیزی هم میخوام توجه کنم ! وگرنه فقط یک چیز متفاوت با بقیه ، ممکنه نتیجه دلخواه رو نده .
    اکثرا بهم میگن پایوننیر سیستم قدرتی هست ، آلپاین سیستم کیفیتی هست ، کنوود هم یک چیزی این وسط هست .

اما در کل از پخش های آلپاین خوشم نمیاد ، چون بنظرم جنس ناقص میده ، باید خرجش کنی تا کامل شه ، بعدم کلی گرونترم هست . منصفانه نیست .

9. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به همه دوستان پیشنهاد می کنم اگر می خوان کالایی برای سیستم خودشون تهیه کنن حتماً چندین جا برن
    اتفاقی که امروز برای خودم افتاد این بود که در یک مغازه قیمت اسپیکر خودم رو 200 تومن بالاتر می گفت!!!!بعد گفتم دلیل چی هست گفت مال من اصل هست و ساخت ویتنام مال شما فرع وقتی گفتم اصلی رو بیار گفت بالا در انبار هست دم دست نیست در صورتی که داخل ویترین هم بود!

11. این کاربر از amin5030 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

من درکتون میکنم ، اما تجربم میگه باید به این که چه چیزی هم میخوام توجه کنم ! وگرنه فقط یک چیز متفاوت با بقیه ، ممکنه نتیجه دلخواه رو نده .
    اکثرا بهم میگن پایوننیر سیستم قدرتی هست ، آلپاین سیستم کیفیتی هست ، کنوود هم یک چیزی این وسط هست .

اما در کل از پخش های آلپاین خوشم نمیاد ، چون بنظرم جنس ناقص میده ، باید خرجش کنی تا کامل شه ، بعدم کلی گرونترم هست . منصفانه نیست .

آلبیان ک خیلی خوبه اما بوجه میخولم . مثلا بنده خودم عاشق mtx کامل دیونشم . اما هم فکتش زیاده هم ی سیستم معمولیش بوجه میخواد تا حد ۳ تومن .
    من منتظرم شهرمون منطقه ازاد ش بهد برم دنبال ارزوم یعنی MTX .منتظر سفر رییس جمهور هستیم تا ۳.۴ماه دیگه منطقه ازاد میشه . بعدش منم و ی ماشین خوبو ی سیستم وحشت ناک .
    خیلی خوش حالانه منتظرم . حسن جون دوست دارم

تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    مازندران . بهشهر

پيش فرض

آلپاین ک خیلی خوبه اما بوجه عزیزم بوجه . مثلا بنده خودم عاشق mtx هستم .کامل دیونشم . اما هم فکتش زیاده هم ی سیستم معمولیش بوجه میخواد تا حد ۳ تومن .
    من منتظرم شهرمون منطقه ازاد ش بعد برم دنبال ارزوم یعنی MTX .منتظر سفر رییس جمهور هستیم تا ۳.۴ماه دیگه منطقه ازاد میشه . بعدش منم و ی ماشین خوبو ی سیستم وحشت ناک .
    خیلی خوش حالم . حسن جون دوست دارم زود تر بیا بزار جوون ها ب ارزوشون برسن
    Last edited by kasra k2; 25-03-2015 at 22:53.

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

آلبیان ک خیلی خوبه اما بوجه میخولم . مثلا بنده خودم عاشق mtx کامل دیونشم . اما هم فکتش زیاده هم ی سیستم معمولیش بوجه میخواد تا حد ۳ تومن .
    من منتظرم شهرمون منطقه ازاد ش بهد برم دنبال ارزوم یعنی MTX .منتظر سفر رییس جمهور هستیم تا ۳.۴ماه دیگه منطقه ازاد میشه . بعدش منم و ی ماشین خوبو ی سیستم وحشت ناک .
    خیلی خوش حالانه منتظرم . حسن جون دوست دارم
    مثلا الان ما منطقه آزادیم کجارو فتح کردیم؟
    میخوای ببندی ببند اتفاقا الان اینور هیچکی رو ماشین منطقه سیستم نصب نمیکنه چون یه جور دیگه ملت نگاش میکنن نمیدونم چرا
    اصلا ماشینی که نشه 110 تا بیشتر باهاش رفت چه به دردت میخوره؟
    ببند سیستمتو منتظر نباش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •