نوین نت همون های وب هست
1 مگ به بالا رایگان نداره
1 مگ به پایین هم فقط 3 ساعت رایگان داره![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نوین نت همون های وب هست
1 مگ به بالا رایگان نداره
1 مگ به پایین هم فقط 3 ساعت رایگان داره![]()
من چند ماهی که داشتم عالی بود قطعی و افت سرعت نداشتم. ۵۱۲ محدود داشتم که سرعت دانلودش روی ۲۳۰ فیکس بود. الان فکر کنم ۸ گیگ ۵۱۲ میده ۲۵ تومن .
ارسال شده از GLX Luster با استفاده از تپاتالک 2
ممنون الان تو سایتش چک کردم مرکز3 رشت رو خدارو شکر پوشش نمیدهپس چی کنم برادر دستم تو حناست....
ممنون
البته خودمم فکر کردم بدی هایی هم داره مثلا ساعت رایگانش کمه و اینکه تو همون سه ساعت سرعت دانلودت خیلی پایینتره دوستم اینطور میگفت سرعت دانلود شبانه اش 70-80 تاست ولی شایدم اینجوری نباشه چون اونو میشناسم اهل دانلود نیست شاید اون لحظه ای که اون بوده پایین بوده یا شاید نمیدونم...
ولی اگر سرعت نامحدودشم خوب باشه شاید بیرزه
از دست مخابرات میکشیم از دست شرکت برق هم باید بکشیم؟!امشب وسط دانلود برق لاهیجان ترکید صداشو شنیدم بووومب آخه میدون برقیم
.برق برای ما از نون شب واجب تره چون اگه بره فقط خودش نمیره آب و اینترنت رو هم با خودش میبره
![]()
بنده به دوستانی که های وب به انها سرویس میده و سرویس محدود می خواهند 100 درصد های وب را پیشنهاد میکنم.
متاسفانه به خط 7 سرویس نمیده وگرنه با اینک از اندیشه راضی هستم میرفتم های وب.
مخابرات دیگه برام سایت هم به زور باز میکنه، باید 10 بار یه سایت رو رفرش کنم تا باز بشه! بباید 20 روز دیگه تحملش کنم تا بتونم جمعش کنم![]()
الان زنگ زدم پشتیبانی گفت زمان دقیقی مشخص نکردن 28 این ماه جمع میکنممقصدisp....؟
جدیا روزی 2-3 ساعت
اندیشه رشت DNS نات ریسپانس میشه
ماله شما هم اینجوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by airplay; 10-08-2013 at 15:29.
اره
عادیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)