سلام
بازي بعد استقلال با كي هست؟
ممنون.
سلام
بازي بعد استقلال با كي هست؟
ممنون.
با راه آهن روز چهارشنبه همین هفته 16/11/87 ورزشگاه آزادی ساعت 15:45
چقدر استقلالی آنلاین هستن...دم همگی گرم...از اون دوستی هم که نام گلزنان رو گفت تشکر میکنم..خوشبختانه (متاسفانه)شمارش پستها خاموشه(چراشو نمیدونم)..
Last edited by techno_magical; 01-02-2009 at 20:49.
انجمن ابیته باز شد![]()
امشب تكليفم روشن ميشود
رضا عنايتي در گفت و گو با ايپنا: هنوز با استقلال درباره مسائل مالي صحبت نكردم
امشب آخرين فرصت باشگاه النصر براي روشن كردن وضعيت رضا عنايتي است.
عنايتي در گفت و گو با خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، درباره وضعيت خود گفت: وقتي به من اعلام كردهاند در تمرينات حضور نداشته باشم، بايد تمام پول من را نيز بپردازند اما مسئولان النصر قصد ندارند پول كامل من را بپردازند.
وي افزود: قرار بود تيم آيندهام را به باشگاه النصر معرفي كنم تا از آن تيم پول بگيرند، اما من اين كار را نكردم و دليل وقفه در كارم نيز همين بود.
عنايتي گفت: امشب آخرين فرصت باشگاه است تا تكليف من را روشن كند. امشب مشخص ميشود كه رضايتنامهام را ميدهند و يا ميگويند در النصر بمان. بالاخره يكي از اين دو راه را امشب بايد قبول كنم.
وي تصريح كرد: با باشگاه استقلال در ارتباطم اما هنوز در مورد مسائل مالي با اين باشگاه صحبت نكردم. مسئولان استقلال در جريان شرايط من هستند و به همين خاطر نام استقلال را به النصر ندادم تا از اين باشگاه طلب پول نكنند.
البته رضا عنايتي در اين مدت تمرينات اختصاصي خود را پيگيري ميكند: مديربرنامهام دنبال كارهاي من است و من تمرينات اختصاصي خودم را پيگيري ميكنم. در آپارتماني كه حضور دارم وسائل بدنسازي وجود دارد و صبحها در اين مكان وزنه ميزنم و عصرها در زمين باشگاه ايرانيان با توپ تمرين ميكنم. اما به باشگاه النصر نميروم حتي براي تمرين كردن.
به نظرم به همه ی تیم ها باید احترام گذاشت.اگه یادمون باشه ما هم پارسال همین حال و روزو داشتیم تازه ما بدتر پس این دلیل نمیشه چون ما صدر جدول رو در اختیار داریم به دیگر تیم ها بی احترامی کنیم.پرسپولیس هم تیم بزرگیه ولی استقلال همیشه یه سروگردن بالاتر بوده.
Last edited by shahriar_sh_2007; 02-02-2009 at 13:05.
جدول امتیاز های پیش بینی ها تا پایان هفته ی بیست و چهارم (جدول کلی)
لیگ برتر
دسته 1
دسته 2
دسته 3
دسته 4
اینم از کل جدول که خیلی از دوستان درخواست داده بودن..
ايول عماد
يواش يواش داشتم ناميد ميشدم
پس با اين حال من شانس زيادي دارم تا هفته ديگه بيام دسته برتر![]()
بازی با راه آهن تو ورزشگاه آزادی هست ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)