تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1745 از 4105 اولاول ... 745124516451695173517411742174317441745174617471748174917551795184522452745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,441 به 17,450 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

شایدم بقول شما آموزشی خیلی سخت باشه ولی دور همی خوش میگذره و اینقدر هر روز کارهای متنوع انجام میدین واستون تنوع داره و زمان اصلا نمیدونی چه جوری میگذره

ولی وقتی بری تو یگان شرایط عوض میشه کسایی که رفتن سربازی میفهمن بدترین قسمت خدمت سربازی یکنواخت شدن خدمت سربازی هستش که آدم و دیوونه میکنه

باید حدود دوسال از صبح تا شب یه سری کارهای ثابت و انجام بدی

آدم بعضی مواقع هوس میکنه یکی دو روز نهست کنه یه تنوعی بشه

برادر این جمله ای رو که قرمز کردم اگه اشتباه نکنم مزاح کردید دیگه ؟ گفتید یه تنوعی بشه درسته ؟
    شما واقعا توی آموزشی نمیدونستید زمان چطوری میگذره ؟ ما دو هفته تو پادگان میموندیم به امید یه پنج شنبه جمعه که ظهر پنج شنبه مرخصیمون بدن بریم تا 8 شب جمعه . اونم اگر مصخره بازی و... در نمی اوردن.
    به عبارتی به همین پنج شنبه و جمعه پادگان هم قانع بودیم چرا که روال کار تا ظهر ساعت 12 بود و رژه و.. تعطیل بعدش هم بگو و بخند ... البته اگر دیپلمه رفته باشید خدمت به عینه مشاهده میکنید که بسیاری از افراد دیپلمه و زیر دیپلم انگار از جنگل آمازون فرار کردن و اومدن توی پادگان آموزشی ( چون خودم دیپلم رفتم میگم و پای حرفم هم می ایستم ) یهو میبینی ظهر وسط آسایشگاه بساط کشتی گرفتن راه انداختن! پنج شنبه هست و کسی توی پادگان نیست و کلا امنیت جانی زیر صفر میره ... باید فقط فرار کنی از دور و بر گردان .
    درباره یگان خدمت شما عرض کنم اگر خدمت یه سودی به حال کسی داشته باشه که نداره ( میخوای بری ببینی آدما چقدر دو رو و دو رنگند که تو شهر فراوون ریخته کمپرسور باد رو گذاشته میگم آقا بده یه بادی بزاریم رو موتور میگه باد نداریم! فکر نمیکنم نیار باشه و بری نامردی های روزگار رو توی پادگان تحمل کنی ) اما به هر نحو حداقل شما دو سال یه کار یکنواخت انجام میدی چون بازار کار دقیقا همین هست ... یکی معلمه ؛ یکی مغازه داره و... همه و همه به این شرایط یکنواخت خودشون رو عادت دادن...
    برای شخصی مثل بنده که آموزشی سختی رو تحمل کردم یگان مثل بهشت میموند ... کارم هم توی یگان حمالی کردن ؛ بار زدن ؛ بار خالی کردن و کلا کار های انبار بود!.. توی نگهداری خدمت میکردم . اما بازم برام خیلی بهتر از آموزشی بود ...
    اما دقیقا آموزشی برای افرادی که با تحصیلات بالا میان میتونه خاطره خوبی رو رقم بزنه ... نه تنبیهی ... نه اذیتی ... نه رژه تا ساعت 12 ظهر... هیچی ... انگار اومدن و نون نظام رو بخورن دو ماه و برن یگان ( 4 تا آدم درست رو حسابی توشون پیدا میشه که حداقل بگن بخاطر همین مدرکی که گرفتیم شب ساعت دو کاری نکنیم که بیان و بشین پاشو بهمون بدن ... دقیقا مسئله ای که ما هر شب باهاش مواجه بودیم سر شعور برادران هم گروهان)
    پارسال ماه رمضون آموزشی بودیم ... به حساب خودشون صبح برامون رژه رو تعطیل کرده بودن البته بیدار باش هم جای 4.30 شده بود 3.30 میرفتیم سحری میگرفتیم میخوریدم و اسایشگاه رو تمیز میکردیم و ساعت 6.30 برو توی نماز خونه که کلاس عقیدتی گذاشتن ... خلاصه کلاس ها برقرار بود تا ظهر و بعدش هم میومدیم توی گروهان و یه استراحت که کاش میگفتن بیاین سر کلاس جای این استراحت!... و بعد هم میرفتیم نماز خونه و تازه اول بدبختی ... تا ساعت 12 شب رژه میزدیم که 31 شهریور قرار 270 نفر ببرن تهران ... بدبختی دیگه هم بازی های المپیک بود که من نمیدونم خدا وکیلی طرف چطوری تحمل میکرد! تا ساعت 1 هم بازی میدید و باز ساعت 3.30 بیدار باش ! ... فکر نمیکنم این روال میتونسته خاطره خوبی رو حداقل برای ما رقم بزنه!.
    ..

خلاصه ما دیر اقدام کردیم برای معاف از رزمی و پستی ... اما اگر کسی خواست بره خدمت قبلش کمیسیون رو فراموش نکنه ... اگر هم بهش چیزی گفتن توی آموزشی بگه طبق قانون صریح نظام وظیفه از این موارد معاف هستم .( اصلا هم نترسه)

2. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه خدا بخواد فردا از اصفهان اعزام میشم به نزاجا 01، حالا جدی جدی من فقط یه ساک خالی (برای اوردن وسایلی که توی پادگان بهمون میدن) بردارم ببرم؟ (البته بعلاوه ی مدارک)
    حتماً حتماً بهمون مرخصی میدند دیگه. نه؟

بعد سوال دیگه اینکه من کل دفترچه ی نظام وظیفه رو که برگه ی واکسیناسیون توش هست رو ببرم یا فقط اون برگه ی واکسیناسیون رو بکنم و ببرم؟

و یه سوال دیگه از کسایی از اصفهان تا حالا به خدمت از اعزام شدند. فردا توی شهرک آزمایش ما رو خودشون سوار میکنند میبرند یا اتفاق دیگه ای قراره بیافته؟

مرسی...

داره خودمونی میشه gooride's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که فردا اعزامشونه امیدوارم همگی موفق باشیم.روحیه داشته باشیم و سخت نگیریم.خدمت هم هرطور که باشه میگذره پس بهتره خوش بگذرونیم و هوای همدیگرو داشته باشیم و به هم کمک کنیم و خدای نکرده مثل بعضی ها بخاطر چیز های بی ارزش زیر آب همدیگرو نزنیم.همه با کلی استرس و بدبختی توی زندگی داریم میریم خدمت پس بهتره رفیق باشیم و کمک حال همدیگه.کسی مارو درک نمیکنه پس بیاید همدیگرو درک کنیم.ببخشید که نصیحت کردم.کوچیک همه شما هم هستم.
    کاملا با حرفات موافقم. نکته ای که متاسفانه بعضی ها هییییییییچ وقت نمیفهمند و همونها هستند که آموزشی رو خراب میکنند البته تعدادشون کمه.
    آموزشی به خودی خود سختی های زیادی داره ولی اگه بچه ها با همدیگه مچ باشند و هوای همدیگه رو داشته باشند چون همه با هم دارید سختی میکشید خیلی راحت تر میگذره.
    حالا فکر کن این وسط یکی بخواد زیرآبی بره هی بخواد زیرآب بزنه برا یه روز مرخصی گرفتن و ... البته این جور آدما خیلی زود شناسایی میشند و خودشون ترد و ضایع میشند.
    اگر منشی میشید خواهشا سعی نکنید زیاد از حد خوش بگذرونید یه خورده به فکر دوستاتون هم باشید. به این فکر کنید که دو ماه خیلی زود تموم میشه چیزی که میمونه خودتی و جدانت
    من تو آموزشی منشی بودم اگر منشی شدید خواهشا به این حرفایی که اینجا (لینک پایین) زدم حداقل فکر کنید. من اثرش رو دیدم دارم میگماااااااا خدا هواتون رو داره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by gooride; 23-08-2013 at 15:36.

5. 4 کاربر از gooride بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایا شما فقط افتادید تهران یا اکثر شهرستانی ها هم افتادن تهران.
    با تشکر
    ببینید توی دوره ی آموزشی که هستین توی 01 معمولا از طرف جاهای مختلف میان برای امریه گرفتن و معمولا بعد از 20 روز میان.مثلا از طرف بانک حکمت ایرانیان- دانشکده افسری- جهاد خودکفایی نزاجا- هییت معارف جنگ شهید سپهبد صیاد شیرازی و ستاد مشترک ارتش و ...
    یک سری فرم ها میدن که پر می کنین. توش رزومه تونو می نویسین. چی بلدین. چه رشته ای و کدوم دانشگاه بودین و ... . سعی کنین که بنویسین هر چی که بلدین بنویسین. (تذکر : حواستون باشه چه فرمی رو پر می کنین و قراره کجا بیفتین و چه کاری بکنین). فرم رو که تحویل دادین کاری ندارید تا موقعی که امریه های تقسیم میان(آخرین روز آموزشی). اونجا می فهمین که پذیرفته شدین یا نه. مثلا دانشکده افسری ها می نویسه دانشگاه امام علی که مترو امام علی میرین یا بچه های ستاد مشترک اجا میرن چهارراه قصر و بچه های جهاد خودکفایی توی امریه شون می نویسه به گروه 402 جنگال نزاجا که مکانش لویزان چهارراه مینی سیتیه و ....
    اسم اینها امریه هست. ولی با لباس نظامی و قوانین پادگان های ارتش .
    من فرم پر کردم و تهران افتادم.

7. 2 کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم !!
    ولی اونجایی که اموزشی من بود لیسانس وظیفه ها موبایل داشتن . کسی هم کاری به کارشون نداشت
    نه عزیز تو اموزشی موبایل مطلقا ممنوعه و کشفش موجب تنبیهی و لغو مرخصی و جتی بازداشت و در مواردی فرستادن به بازرسی و...میشه

9. این کاربر از RIZA.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض مركز پژوهشهاي مجلس اعلام كرد پيشنهادحذف سربازي اجباري،تشكيل ارتش حرفه‌يي

مركز پژوهشهاي مجلس اعلام كرد
    پيشنهادحذف سربازي اجباري،تشكيل ارتش حرفه‌يي

به گزارش اعتماد، مركز پژوهشهای مجلس هدف خود از این بررسی را نیز وجود اشكالات و كاستی‌های شایان توجه در وضعیت كنونی سیستم خدمت وظیفه اعلام كرده است و دو الگوی سربازی حرفه‌ و داوطلبانه را مطرح می‌كند. قانون سربازگیری فعلی حدود 70 سال قدمت دارد و مربوط به دوره‌یی خاص اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی ایران است.

این گزارش می افزاید: عصر فئودالیسم و عبور به سوی شبه بورژوازی پهلوی، شاید می‌توانست توجیه‌گر نظام سربازگیری اجباری باشد؛ اما تكامل اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی امروز ایران و جهان، چنین سیستمی را ناكارآمد كرده است. طی نیم قرن، هرگاه جوانی از محیط روستایی یا شهری به عنوان سرباز به درون پادگانی می‌رفت، محیط نیروهای مسلح جذابیت زیادی می‌توانست داشته باشد زیرا سرباز در آنجا غیر از فعالیت نظامی، امورات زندگی را هم می‌آموخت كه برای پس از پایان خدمت سربازی او نیز موثر بود. تحولات فرهنگی و اجتماعی به گونه‌یی رقم خورده است كه به ندرت می‌توان پذیرفت یك جوان امروزی برابر هزینه بهترین سال‌های عمرش، از محیط سربازخانه و پادگان چیز مطلوبی دست او را بگیرد كه برای پس از پایان خدمت سربازی موثر باشد. در واقع سرباز دیروز با دست تهی می‌آمد و هنگامی كه می‌رفت، با یك شخصیت شكل گرفته در سربازی از پادگان می‌رفت؛ اما امروز یك جوان سرباز، عموما با شخصیت شكل گرفته تحت تاثیر خانواده، مدرسه، رسانه، دانشگاه، ورزشگاه، اینترنت وارد نیروهای مسلح می‌شود و جایی برای شكلدهی به شخصیت باقی نمی‌ماند. از این حیث نقش تكاملی كه در گذشته سربازی بازی می‌كرد را امروز نمی‌تواند بازی كند.

از همین رو مركز پژوهشها نیز در بررسی‌های خود بر این نكته تاكید كرده است كه نقش و تاثیر شگرف فناوری‌های نوین نظامی الزامات نوینی را در رابطه با فلسفه سربازی پدید آورده است و بسیاری از كشورها با مطالعات تطبیقی و بررسی هزینه‌های اقتصادی و اجتماعی سبك‌های سنتی سربازی با سبك‌های نوین و سنجش هزینه – فایده اقدام به ایجاد تغییرات و تحولات منطقی در سیستم سربازی كرده‌اند. براساس آخرین آمارها در میان كشورهای اسلامی كه سربازی اجباری را حذف كرده‌اند نام كشورهای مالزی، پاكستان، عربستان سعودی، امارات متحده عربی، یمن و افغانستان دیده می‌شود.

با توجه به رشد سریع تكنولوژی در جهان، به ویژه در مسائل نظامی، امروزه دیگر سلاح‌ها و تجهیزات نظامی كاركردی ساده و آسان ندارند و دارای پیچیدگی‌هایی هستند، به تعبیر تحلیلگر بلژیكی مركز مطالعات سیاسی اروپا سلاح‌های جدید نظامی فقط توسط سربازان حرفه‌یی كاربرد پیدا خواهد كرد و نه سربازان وظیفه‌یی كه فقط قرار است به مدت یك سال یا كمتر خدمت كنند، از همین رو است كه مركز پژوهشهای مجلس هم به این نكته اشاره می‌كند، استفاده از سربازان وظیفه برای به كارگیری تكنولوژی‌های نوین، ایده خوبی نیست. نكته شایان توجه دیگر در همین رابطه مقوله چابك‌سازی سازمان‌ها و نیروهای مسلح است كه در بسیاری از كشورها برای افزایش كارآمدی نیروهای مسلح در حال انجام است و به نظر می‌رسد حرفه‌یی شدن نیروهای مسلح و اصل چابكی در قالب‌های سربازی وظیفه با شكل سنتی و قدیمی آن در تقابل است. حقوق شهروندی و حق انتخاب یكی از مهم‌ترین بحث‌هایی است كه امروز در جریان است، به همین خاطر طرح جایگزینی سربازی اختیاری به جای اجباری باعث نشان دادن چهره متفاوتی از ایران در جهان می‌شود.

در ادامه بررسی‌های مركز پژوهشهای مجلس، به این نكته اشاره می‌كند كه از مزایای سربازی داوطلبانه می‌توان به ظهور و بروز حق انتخاب و اختیار كه در بعد داوطلبانه بودن خدمت معنا و مفهوم پیدا می‌كند و زمینه‌سازی برای افزایش نرخ بهره وری در خدمت سربازی نام برد. كشورهایی مثل اسپانیا و سوئد دارای سربازی حرفه‌یی هستند، در واقع كسانی كه به صورت داوطلبانه به سربازی می‌روند تحت عنوان سربازی حرفه‌یی قرار می‌گیرند كه صرفا در امور مدنی و غیر نظامی مشغول به فعالیت می‌شوند و از مهارت‌های آنان در مدت هفت ماه استفاده می‌شود.

مركز پژوهشهای مجلس با توجه به این بررسی‌ها اعلام كرد با عنایت به اشكالات و كاستی‌های شایان توجه در وضعیت كنونی سیستم خدمت وظیفه عمومی در ابعاد گوناگون كه نتیجه آن كاستی بهره‌وری در سیستم فعلی است. با حرفه‌یی شدن سربازی ارزش یافتن تخصص و كار آمدی در دوره سربازی و منزلت اجتماعی جایگزین اجبار و تكلف در سربازی می‌شود.

11. 2 کاربر از amirdashti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

هر چی سرچ کردم چیزی پیدا نکردم !!
    ولی اونجایی که اموزشی من بود لیسانس وظیفه ها موبایل داشتن . کسی هم کاری به کارشون نداشت
    شیراز میدان ارتش پشتیبانی منطقه 2
    در همین مسیر از رانندگان تاکسی خطی هم بپرسی احتمال قوی می دانند.
    ما که پارسال آموزشی ۰۱ بودیم ندیدیم که افسر وظیفه ها موبایل داشته باشند.

13. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من خودم 1 تیر رفتم اموزشی و 28 مردادم تموم شد

اول اینکه برای کسایی که فردا اعزامن ارزوی موفقیت دارم . یکم از تجربیاتمو بهشون انتقال میدم

من از همون اول دوره به عنوان ارشد گروهان انتخاب شدم ارشد 110 سرباز!

اگه یکیتون برا ارشدی انتخاب شدین اول فک کنین ببینین میتونین انجامش بدین یا نه،چون ارشد بودن به منزله اینه که شما بیشتر فرماندهی تا سرباز و باید به قدری صلابت داشته باشین که مثلا 110 نفر رو با یک فریاد به خط کنید و با یک فریاد بخوابونین و...

روزای اول فقط علافی و تقسیم و گرفتن استحقاقی و.... سعی کنین از همون اول زرنگ باشین تو چشم نباشین اگه میخواین تو چشم باشین مثبت باشین!

دو سه روز دیگه سربازی رسما شروع میشه و میرین برای حرکات عملی و رژه و....

در نظر داشته باشین هیچ سربازی در هفته دوم از درد عصلات و مفاصل خوابش نمیبره و این طبیعیه

درگیری،کتک کاری،دشمن تراشی و از این نوع مسایل میتونه 2 ماه رو برای شما جهنم کنه برعکس دوستی و خنده رویی میتونه از شما یه سرباز نومنه بسازه،توجه کنین حتی برنداشتن یک برگ درخت در محوطه نظافت شما میتونه به ایراد فرمانده و سرکوب شخصیتتون منتهی بشه پس هرکاری رو جدی بگیرید

اصلا از لجبازی و پشت گوش اندازی پرهیز کنید روزها رو زیاد نشمارید

درسته من کلا نگهبانی ندادم تو این دو ماه ولی اگه نگهبان شدین که حتما میشین سعی کنین به نحو خوبی انجامش بدین ممکنه تو 8 ساعت نگهبانی 8 ثانیه بخوابین و همون باعث بشه برین بازداشت و....

بزرگترین نعمتی که اموزشی برای من داشت این بود که قدر خونه رو دونستم الان شما به هیچ وجه حس کسایی که رفتن خدمت رو ندارین ولی بعدِ دو ماه به حرفم میرسین

دوباره ارزوی سلامتی

15. 8 کاربر از RIZA.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چطور میشه یه شخص از همون ابتدا ارشد گروهان باشه؟
    (جمله ام سوالیه یه وقت سوء تفاهم نشه)

داره خودمونی میشه global_id's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر دوستان عزیزی که میرن مرکز آموزش شهدای وظیفه نزاجا 01
    نکاتی رو براتون می نویسم امیدوارم به دردتون بخوره. تجربه ی شخصی بنده در اردیبهشت و خرداد امسال هست.
    توی 01 معمولا چند روز اول مرخصی میدن. دلیلش هم اندازه کردن لباس ها و اوردن وسایل ضروری و بردن برخی از وسایل اضافه و کچل کردن موی سر هست. فکر نکنم فردا بهتون چیزی بدن. موقعی که از مرخصی برمی گردین (رسما روز اول آموزش) همه ی وسایل و تخت و کمد و ... بهتون میدن. واسه فردا کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی- برگ تاریخ مراجعه (برگ سبز) و برگ محل مراجعه (برگ سفید) و اصل کارت ملی و اصل شناسنامه رو همراه داشته باشین و برگه ی واکسیناسیون(کل دفترچه رو ببر راحتتری. بارتو سنگین نمی کنه). و شماره حساب بانک سپه رو داشته باشین. اونایی که روز اول میان ثبت نامتون می کنن از ستوانسوم وظیفه های مرکز اموزش 01 هستند که بیشترشون افسر اموزش های خودتونن و بچه های خیلی خوبین. البته اگه راهتون دوره می تونید توی مرکز بمونید و نرید مرخصی ابتدای دوره.غذا و پتو و تخت بهتون میدن. تازه بوفه و خیاطی و استخر و کلوب بازی های رایانه ای هم هست.
    بعد از مرخصی وسایلی مثل حوله دست و صورت - حوله ی حمام - صابون- واکس و وسایل واکس - قند- پتو و ملافه و روبالشتی- شامپو-پوتین و کلاه و لباس - دمپایی - لباس زیر و ... بهتون میدن. نیازی نیست این اقلام رو ببرین. تازه اگه چیزی خواستین بگیرین بوفه ی فوق مجهز 01 در خدمت شماست.
    نکته ی مهم : پوتین هایی که به شما میدن سایز 40 یا 41 می باشد و اندازه ی پای شما نیست. حتی لباس ها یا خیلی بزرگ یا خیلی کوچک هستند. شما برای درست کردن لباس ها می تونید برید میدان امام حسین(ع) . که دقیقا میشه مترو امام حسین. ولی حواستون باشه که چند نفری برید و اول با طرف چانه بزنید و کاملا حساب شده عمل کنین. برای پوتین هم اونجا معمولا با سایز بزرگتر تعویض می کنن ولی باید مقداری خرج کنید. اگه خیلی احساس کردید که گرون هست می تونید برید گمرک(جنوب شهر) که اونجا کاملا مراقب باشین سرتون کلاه نره. من خودم به خاطر یک شلوار بزرگ کردن و تعویض پوتین 41 با 43 حدود 20 تومن پیاده شدم.
    برای رفتن فردا دو راه هست.
    1- خودشون ببرن.
    2- مثلا میگن ساعت 16 بیاین ترمینال با فلان اتوبوس فلان تعاونی برید . که شما مدارک رو نشون میدین و اون اتوبوس رایگان شما رو میبره تهران.
    در صورتی که ترمینال جنوب پیاده شدین برید سوار مترو ترمینال جنوب (داخل خود ترمیناله )و خط ها را چنان عوض کنین که وارد خط 4 کلاهدوز (زرد رنگ) بشین و برین طرف کلاهدوز. یک ایستگاه مونده به اخر یعنی ایستگاه نیروی هوایی پیاده شین.
    در صورتی که ترمینال غرب پیاده شدین برید سوار مترو میدان آزادی که توی خط 4 هست کافیه برین توی لاین کلاهدوز (زرد رنگ) بشین و برین طرف کلاهدوز. یک ایستگاه مونده به اخر یعنی ایستگاه نیروی هوایی پیاده شین.
    از اونجا پیاده می تونین برسین پادگان. سعی کنین فردا چند نفری برین تهران و از مسیر لذت ببرین.
    برای همتون آرزوی لحظاتی خوش می کنم و در پناه حق موفق باشین.

18. 9 کاربر از global_id بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •