تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1745 از 2550 اولاول ... 74512451645169517351741174217431744174517461747174817491755179518452245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,441 به 17,450 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

داره خودمونی میشه TeenArcher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    East Azerbaijan , Gogan

پيش فرض

سلام دوست عزیز الان و نمیدونم (بیش از یک ساله دارم از همارا استفاده میکنم) اما چند سال پیش سرعت شبانه ی شاتل فوق العاده بود ... الان هم که به قول خوده همارایی ها سریعترین و پرسرعترین سرویسشون و گرفتم (اولترا!) و خطم و رو 4 بستن دیشب که امتحان میکردم بین 180 - 230 با دانلود منیجر برام سرعت دانلود میداد !!

اگه شانس بیاری خطت و رو 8 ببندن فک کنم با همین سرویس همارا بیش از 300 تا شب ها سرعت ئانلود بگیری که به نظر من با شرایط فعلی کاملا ایده ال ه !!

اولترا اگه اینطوری باشه که اصلا نمی صرفه
    من با سرویس کلاسیک هم با 190-200 تا دانلود میکنم شبا

2. 3 کاربر از TeenArcher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان سرعت توربو چنده؟

4. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دیروز یه سرویس الترا گرفتمــ از مخابرات، مثلا باید 8 - 4 مگابیت باشه ولی اینطوریه:

زنگ زدمــ بهشونــ ، طرف میگه از کجا فهمیدید که ما سرعت پایینتر دادیمــ بهتونــ! -ای کاش یه امکانی بود طرف رو از پشت تلفن خفه می کردمــ!!- بعدش میگه به خاطر خودتونــ سرعت رو پایین قرار دادیمــ -چرا مثلا!؟- که یه وقت خط تلفنتونــ به خاطر فشار زیاد قطع و وصل نشه!! -شما خیلی بیجا فرمودید، من اصلا دلمــ می خواد خطمــ رو بسوزونمــ ، شما وظیفتهـ هر سرویسی که من خواستمــ بهمــ بدید، پولشو دادمــ!- طرف میگه: مشکلی نیست، چرا حرص می خوری، بهتونــ 8 میدیمــ!!!!! واقعا زبانــ عاجزه از توصیف این جماعت!! فعلا که 24 ساعت گذشته و همانــ آش و همانــ کاسه... . اگه این روند ادامه پیدا کنه به جرمــ کلاهبرداری از مردمــ به سازمان بازرسي كل كشور گزارش خواهمــ داد.
    سلام

تو چند صفحه قبل من هم همین مشکل و مطرح کردم حالا با واسطه 3 روزه که واسم تیکت ثبت کردن تا از 4 به 8 ارتقاء بدن خطم و اما هنوز خبری نشده !!!

حالا 8 هم نشد رو 6 بزارن برا اولترا راضی هستم ...

ولی روی 4 باشه خط دیگه از حداقل ظرفیت استفاده میکنیم یعنی و مگا یا اولترا فرقی نداره !!!

با این وضعیت مگا میگرفتیم هم همین سرعت و میداد.

دوستان درسته که اونا کلاهبردارن و دیگه همه هم می دونن و شما هم حقتونه که سرویسی رو پولش رو دادید و قول نصبش رو گرفتید، بهتون بدن ولی خداوکیلی وقتی این بی پدر مادرا دانلود شبانه رو روی حدودا 200 محدود کردن، چه فرقی داره که روزانه، سرویس 4 مگ باشه یا 40 مگ. البته سرعت بیشتر واسه وبگردی بیشتر حال میده!

6. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

چیکار کنیم بالاخره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    شما کدوم مرکزی؟

8. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

10. 2 کاربر از VTC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hemai's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان درسته که اونا کلاهبردارن و دیگه همه هم می دونن و شما هم حقتونه که سرویسی رو پولش رو دادید و قول نصبش رو گرفتید، بهتون بدن ولی خداوکیلی وقتی این بی پدر مادرا دانلود شبانه رو روی حدودا 200 محدود کردن، چه فرقی داره که روزانه، سرویس 4 مگ باشه یا 40 مگ. البته سرعت بیشتر واسه وبگردی بیشتر حال میده!
    من هم اصرار به همین امر دارم !!
    در ضمن خود همارا گفته بود که پهنای باند برای اولترا نداره بده. ولی حالا نمیدونم بعدش چی فرض کردن مردمو !

12. 2 کاربر از Hemai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان بنظرتون isp رو عوض کنیم؟

14. این کاربر از leilash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال afceaglee2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

از همارا دوره قبل سرویس کلاسیک 4 گیگ گرفته بودم 3 گیگ حجمم مونده بود الان که تمدید کردم دیم 3 گیگ رو منتقل نکردن 10 گیگ کلا حجم دادن (6گیگ+ 4گیگ برای امتیاز)
    رفتم دیدم تو لیست طرح های ویژه انتقال حجم به دوره بعدی رو حذف کردن ولی بنرش تو سایت همارا همچنان باقیه
    گدا ها باز گدا بازی درآوردن .. همش تقصیره اون وزیز از همه جا بیخبره آخه احمق میای میگی ارزون کنید اینا نمیدونی گرگن همه شون؟ ارزون که نشده هیچ الان گرون در میاد حساب کنی

16. 2 کاربر از afceaglee2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال leilash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

دوستان منتظر راهنمائیهاتون هستم میخوام ips رو عوض کنم... من از isp های سرویس نگرفتم ولی دوستانم از همارا سیستم و پارس آنلاین و شاتل سرویس گرفتن سرعتشون خوب بود... حالا موندم از کجا سرویس بگیرم که هم سرعت روزانه خوب باشه هم شبانه... با صبانت دانلود میکردم شبا حدود 250 سرعتم بود... البته اینم بگم سرویسم 128 یک ساله طرح پائیزی گرفتم... حالا میخوام بدونم isp رو عوض کنم یا سرویس 2 مگ صبانت رو بگیرم...

18. 2 کاربر از leilash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال معرفی لیچر و آپلودسنتر vahidcorleone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان منتظر راهنمائیهاتون هستم میخوام ips رو عوض کنم... من از isp های سرویس نگرفتم ولی دوستانم از همارا سیستم و پارس آنلاین و شاتل سرویس گرفتن سرعتشون خوب بود... حالا موندم از کجا سرویس بگیرم که هم سرعت روزانه خوب باشه هم شبانه... با صبانت دانلود میکردم شبا حدود 250 سرعتم بود... البته اینم بگم سرویسم 128 یک ساله طرح پائیزی گرفتم... حالا میخوام بدونم isp رو عوض کنم یا سرویس 2 مگ صبانت رو بگیرم...
    شما همین صبا بمونید، خیلی به نفعتونه. تهیه اشتراک صبا واسه خیلی از مرکزا یه آرزوئه.

در ضمن یه خط بزرگ دور شاتل و همارا و مخابرات بکشید.

پارس هم که به قول حسین تخم مرغ شانسیه.

منظورم اینه که آی اس پی های دیگه اونقدر شرایطشون خوب نیست که به جمع کردن صبا بیارزه.

20. 3 کاربر از vahidcorleone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •