اولترا اگه اینطوری باشه که اصلا نمی صرفه
من با سرویس کلاسیک هم با 190-200 تا دانلود میکنم شبا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اولترا اگه اینطوری باشه که اصلا نمی صرفه
من با سرویس کلاسیک هم با 190-200 تا دانلود میکنم شبا![]()
دوستان سرعت توربو چنده؟
دوستان درسته که اونا کلاهبردارن و دیگه همه هم می دونن و شما هم حقتونه که سرویسی رو پولش رو دادید و قول نصبش رو گرفتید، بهتون بدن ولی خداوکیلی وقتی این بی پدر مادرا دانلود شبانه رو روی حدودا 200 محدود کردن، چه فرقی داره که روزانه، سرویس 4 مگ باشه یا 40 مگ. البته سرعت بیشتر واسه وبگردی بیشتر حال میده!![]()
شما کدوم مرکزی؟
من هم اصرار به همین امر دارم !!
در ضمن خود همارا گفته بود که پهنای باند برای اولترا نداره بده. ولی حالا نمیدونم بعدش چی فرض کردن مردمو !![]()
از همارا دوره قبل سرویس کلاسیک 4 گیگ گرفته بودم 3 گیگ حجمم مونده بود الان که تمدید کردم دیم 3 گیگ رو منتقل نکردن 10 گیگ کلا حجم دادن (6گیگ+ 4گیگ برای امتیاز)
رفتم دیدم تو لیست طرح های ویژه انتقال حجم به دوره بعدی رو حذف کردن ولی بنرش تو سایت همارا همچنان باقیه
گدا ها باز گدا بازی درآوردن .. همش تقصیره اون وزیز از همه جا بیخبره آخه احمق میای میگی ارزون کنید اینا نمیدونی گرگن همه شون؟ ارزون که نشده هیچ الان گرون در میاد حساب کنی
دوستان منتظر راهنمائیهاتون هستم میخوام ips رو عوض کنم... من از isp های سرویس نگرفتم ولی دوستانم از همارا سیستم و پارس آنلاین و شاتل سرویس گرفتن سرعتشون خوب بود... حالا موندم از کجا سرویس بگیرم که هم سرعت روزانه خوب باشه هم شبانه... با صبانت دانلود میکردم شبا حدود 250 سرعتم بود... البته اینم بگم سرویسم 128 یک ساله طرح پائیزی گرفتم... حالا میخوام بدونم isp رو عوض کنم یا سرویس 2 مگ صبانت رو بگیرم...
شما همین صبا بمونید، خیلی به نفعتونه. تهیه اشتراک صبا واسه خیلی از مرکزا یه آرزوئه.
در ضمن یه خط بزرگ دور شاتل و همارا و مخابرات بکشید.
پارس هم که به قول حسین تخم مرغ شانسیه.
منظورم اینه که آی اس پی های دیگه اونقدر شرایطشون خوب نیست که به جمع کردن صبا بیارزه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)