تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1745 از 3745 اولاول ... 745124516451695173517411742174317441745174617471748174917551795184522452745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,441 به 17,450 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام شما اینترنتت وصله؟
    آره وصله ------

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

آپلود هم مانند دانلود در ترافیک رایگان / رایگان حساب میشه و محدودیتی نداره
    هر چقدر دوست داری و میتونی آپلود کن چه واسه تورنت چه واسه دیتا به سایت ها و ...
    سلام .اینترنتت وصله؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

از دیروز اینترنتم را قطع کردند پشتیبانی یه شماره بهم داده میگه به این شماره اسمس بده بگو اینترنتت را وصل کنند در ضمن گفت 3 الی 4 روز طول میکشه تا جواب بدن!!!!!!اینم از پشتیبانی شرکت نزول خور.به جای اینکه خودشون تماس و اعلام خرابی کنند به مشتری میگن خودت کارت را انجام بده به ما هم هیچ ربطی نداره.
    ---------------------
    دوستانی که دفاع میکنند که آره اسیاتک داره بهتون لطف میکنه و سرعت واقعی را برای سرویس حجمی بهتون میده و قانونا باید سرعتتون را باضریب 1 به 8 میداد باید بگم که دوستان بهتره واقع بین باشید این شرکت نه به ما لطف میکنه و نه اون خدماتی را که حقمون است را بهم نمیده.این شرکت معنی شر و تقسیم را نمیدونه البته بین خودمون باشه خوبم میدونن .اینا به جای اینکه یه خط را شر کنن میان تقسیم میکنند اگه دوستان متوجه نشدن بگن واسشون توضیح کامل بدم.دوستان این شرکت تو کلاه برداری و دزدی سر آمد تمام شرکتهای دیگه است خودتون را گول نزنید.کافیه این شرکت را با شرکتهای دیگه چه از لحاظ سرعت و پینگ و دزدی از حجم را مقایسه کنید تا متوجه بشید کدوم شرکت بهتر و به معنای دیگه به شما لطف میکند.(داریم به کجا میرسیم که خود مشترکین از این شرکتای دزد حمایت و تشکر میکنند و میگن به ما دارند لطف میکنند؟)
    میدونم با منی
    بنده مخابرات رو با پینگ وحشتناکش و قطعی های نا محدودش و انتظار های 20 30 دقیقه ای پیشتیبانیش تجربه کردم
    شاتل رو وقتی شبا تو ساعت رایگان دانلود میکنی و صبح میبینی 2 گیگ حجمت پریده و بعد یک هفته پیگیری هیچی به هیچی یا تو نامحدودش بعد دو هفته اکانت بسته میشه ارجاعت میدن به یه بند وسط مسطای قوانینشون که اصلا دیده نمیشه(مصرف منصفانه)
    داتکم که ماه اول سرعت دانلود زیر 200 نمیاد بعد دو ماه بالای 4 نمیاد
    بازم بگم؟؟
    پیشتیبانی هم همش بسته به خودتون داره!طرف ببینه شل میای یه طوری از سرش باز میکنه طرف اینطوری گفت میتونستی به راحتی چشم رو ببندی دهان رو باز کنی بزنی برجک طرف رو پیاده کنی!آسیاتک تو حجمی روزانه سرعت غیر وااقعی میده نه واقعیپارس رو هم برو یه سر بزن اونم 4 ماه بودم شب و روز یه سرعت میده فرقی نداره چی داشته باشی...

این چیزایی که میگین شیر و تقسیم و ضرب اینارو همه شرکتا انجام میدن!من خودم نمونه بارز شرکت گردی هستم تجربهه من اینه آسیاتک خیلی خوبه اونم فقط محدودش البته الان هیچ

شرکتی نامحدودش خوب نیست!شما هم اگه میخوای از آسیاتک بری بسم الله!ولی این راهی که شما میخوای بری من تو 2سال تمومش کردم!

من حمایت نمیکنم آسیاتک خیلی خوبه!بد هست بهتر از بدتر ها هستش!
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 27-02-2014 at 10:10.

4. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود.

خب ، فکر کنم بعد از نزدیک به یکسال ، ما هم بار و بندیلمون رو از این خراب شده جمع کردیم و رفتیم دیگه این اواخر واقعا غیر قابل تحمل شده بود .

6. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

------------------------

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا قسمت ریز مصرف چرا غیر فعاله؟؟؟ واسه مشاهده ریز مصرف کجا باید بریم تو سایتش؟؟؟

Sent from my RM-825_im_mea3_287 using Tapatalk

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

میدونم با منی
    بنده مخابرات رو با پینگ وحشتناکش و قطعی های نا محدودش و انتظار های 20 30 دقیقه ای پیشتیبانیش تجربه کردم
    شاتل رو وقتی شبا تو ساعت رایگان دانلود میکنی و صبح میبینی 2 گیگ حجمت پریده و بعد یک هفته پیگیری هیچی به هیچی یا تو نامحدودش بعد دو هفته اکانت بسته میشه ارجاعت میدن به یه بند وسط مسطای قوانینشون که اصلا دیده نمیشه(مصرف منصفانه)
    داتکم که ماه اول سرعت دانلود زیر 200 نمیاد بعد دو ماه بالای 4 نمیاد
    بازم بگم؟؟
    پیشتیبانی هم همش بسته به خودتون داره!طرف ببینه شل میای یه طوری از سرش باز میکنه طرف اینطوری گفت میتونستی به راحتی چشم رو ببندی دهان رو باز کنی بزنی برجک طرف رو پیاده کنی!آسیاتک تو حجمی روزانه سرعت غیر وااقعی میده نه واقعیپارس رو هم برو یه سر بزن اونم 4 ماه بودم شب و روز یه سرعت میده فرقی نداره چی داشته باشی...

این چیزایی که میگین شیر و تقسیم و ضرب اینارو همه شرکتا انجام میدن!من خودم نمونه بارز شرکت گردی هستم تجربهه من اینه آسیاتک خیلی خوبه اونم فقط محدودش البته الان هیچ

شرکتی نامحدودش خوب نیست!شما هم اگه میخوای از آسیاتک بری بسم الله!ولی این راهی که شما میخوای بری من تو 2سال تمومش کردم!

من حمایت نمیکنم آسیاتک خیلی خوبه!بد هست بهتر از بدتر ها هستش!
    دقیقا با خودت هستم
    قطعی مخابرات را باهات موافقم تو این یه سالی که از مخابرات سرویس داشتم تمام قطعی ها سرجمع کنم حدود50 روز اینترنتم قطع بود.اما اما پینگ را شدیدا باهات مخالفم بهترین پینگ را تو کل کشور مخابرات داره میده اما اسیاتک با سرور اصفهان پینگم حدود 300 است با سرور خارجی که بالای 650 است اما مخابرات پینگ با سرور اصفهان بیشتر از 60 نمیشد !!!اما در مورد قطعی درست مخابرات قطعیش زیاد بود اما بعد از آنلاین شدن چنان جبران میکرد که تمام این قطعیا به چشت نمیومد با بهترین قیمت و ازران بودن خدماتش میتونم بگم بهترین خدمات دهنده حال حاضر کشو مخابرات است ولاغیر.
    در مورد پشتیانی باید بهت بگم فکر میکنی من شل میگرم بخاطر همین دارن اذیت میکنن نه اینجوری نیست بنده جوری باهاشون رفتار میکنم که ببخشید چنان به گ**ه خوری افتادن و میگن ما غلط کردیم با مخابرات خوزستان قرارداد بستیم هر سری هم بهشون میگم قراردادتون را با مخابرات باطل کنید اما میگن از ما کاری بر نمیاد باید بالایی ها تصمیم بگیرن(بهشون میگم شماره اون بالایی را بده تا من تو جیهش کنم اما میگن ما شمارهشون را نداریم )اینا اذیت میکنن منم اذیتشون میکنم جوری که هر روزشون زهر مار بشه نه فکر کن آره با یه افه امدن و خوش اخلاقی میتونن سر مردم را کلاه بزارن و بعدش خوش باشن.
    اما در مورد اینکه اگه بخوام میتونم از این شرکت کلاهبردار برم باید بگم بنده و تمام کاربران کافو نوری خوزستان به خواست خودمون به این شرکت کلاهبردار نیومدیم اگه بخواست خودمون باشه 100 درصد کاربرای کافو خوزستان از این شرکت میرن.و بدلیل اینکه خطمون فیبرنوری است بنده نمیتونم از شرکت دیگه خدمات بگیرم.اما امیدوارم مخابرات خوزستان به اعتراضات کاربران خودش گوش بده و قرارداش را با این شرکت باطل و ما را دوباره به مخابرات برگردونه وگرنه باید تا یک سال دیگه صبر کنیم تا مخابرات با شرکت جدید قرارداد ببنده.
    حال شما هم با این شرکت برو حال کن اما مطمئن باش زیاد دوام نمیاره .اکثر کسایی با این شرکت قرداد داشتن فسخ کردن واز شر این شرکت رها شدن.

10. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

قسمت مشاهده کیفیت خط توی سایت crm مقدار snr رو 0 نشون میده . برای شما هم همینطور شده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی صفایی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

درود.

خب ، فکر کنم بعد از نزدیک به یکسال ، ما هم بار و بندیلمون رو از این خراب شده جمع کردیم و رفتیم دیگه این اواخر واقعا غیر قابل تحمل شده بود .
    منم الان 2 هفته هست که از شر آسیاشت راحت شدم
    نمیگم آسیاتر نسبت به بقیه شرکت ها تو سرویس های حجمی بد عمل میکنه ولی به جان خودم از 8 بهمن بقدری مزخرف شد که دیگه بعد از 9 ماه چاره ای جز تخلیه برام نگذاشت

الان دارم تو ابر ها سیر میکنم باز هم به همه بچه های این تاپیک میگم فقط بعد از رفتن از آسیاتر میفهمید چه اشتباهی میکردید تو آسیاشت مونده بودید از ما گفتن بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منم الان 2 هفته هست که از شر آسیاشت راحت شدم
    نمیگم آسیاتر نسبت به بقیه شرکت ها تو سرویس های حجمی بد عمل میکنه ولی به جان خودم از 8 بهمن بقدری مزخرف شد که دیگه بعد از 9 ماه چاره ای جز تخلیه برام نگذاشت

الان دارم تو ابر ها سیر میکنم باز هم به همه بچه های این تاپیک میگم فقط بعد از رفتن از آسیاتر میفهمید چه اشتباهی میکردید تو آسیاشت مونده بودید از ما گفتن بود
    آخه شما توی شاتل هم همش ناله میکنی اخوی ...
    یه چیز دیگه که من نمیفهمم اینه که دوستان چی چی دانلود میکنن هر شب؟؟!! خوب معلومه وقتی سرویس نا محدود داری باید به حق بقیه یوزر ها مخصوصا محدود ها احترام گذاشت. نمیشه یه سرویس نا محدود بگیری و با سرعت محدودها هر شب از 12 1 بذاری دانلود تا صبح. شرکتها هم از طرف شرکت زیر ساخت محدودیت ترافیک و پهنای باند دارن. من خودم سرویس محدود 4 مگ آسیاتک دارم و جز 2 هفته در بهمن ماه، در بقیه مواقع واقعا راضیم. چون قرار نیست کل اینترنتو مجانی دانلود کنم.

14. 4 کاربر از pilotscale بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •