آره وصله ------
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آره وصله ------
سلام .اینترنتت وصله؟
میدونم با منی
بنده مخابرات رو با پینگ وحشتناکش و قطعی های نا محدودش و انتظار های 20 30 دقیقه ای پیشتیبانیش تجربه کردم
شاتل رو وقتی شبا تو ساعت رایگان دانلود میکنی و صبح میبینی 2 گیگ حجمت پریده و بعد یک هفته پیگیری هیچی به هیچی یا تو نامحدودش بعد دو هفته اکانت بسته میشه ارجاعت میدن به یه بند وسط مسطای قوانینشون که اصلا دیده نمیشه(مصرف منصفانه)
داتکم که ماه اول سرعت دانلود زیر 200 نمیاد بعد دو ماه بالای 4 نمیاد
بازم بگم؟؟
پیشتیبانی هم همش بسته به خودتون داره!طرف ببینه شل میای یه طوری از سرش باز میکنه طرف اینطوری گفت میتونستی به راحتی چشم رو ببندی دهان رو باز کنی بزنی برجک طرف رو پیاده کنی!آسیاتک تو حجمی روزانه سرعت غیر وااقعی میده نه واقعیپارس رو هم برو یه سر بزن اونم 4 ماه بودم شب و روز یه سرعت میده فرقی نداره چی داشته باشی...
این چیزایی که میگین شیر و تقسیم و ضرب اینارو همه شرکتا انجام میدن!من خودم نمونه بارز شرکت گردی هستم تجربهه من اینه آسیاتک خیلی خوبه اونم فقط محدودش البته الان هیچ
شرکتی نامحدودش خوب نیست!شما هم اگه میخوای از آسیاتک بری بسم الله!ولی این راهی که شما میخوای بری من تو 2سال تمومش کردم!
من حمایت نمیکنم آسیاتک خیلی خوبه!بد هست بهتر از بدتر ها هستش!
Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 27-02-2014 at 10:10.
درود.
خب ، فکر کنم بعد از نزدیک به یکسال ، ما هم بار و بندیلمون رو از این خراب شده جمع کردیم و رفتیمدیگه این اواخر واقعا غیر قابل تحمل شده بود
.
------------------------
آقا قسمت ریز مصرف چرا غیر فعاله؟؟؟ واسه مشاهده ریز مصرف کجا باید بریم تو سایتش؟؟؟
Sent from my RM-825_im_mea3_287 using Tapatalk
دقیقا با خودت هستم
قطعی مخابرات را باهات موافقم تو این یه سالی که از مخابرات سرویس داشتم تمام قطعی ها سرجمع کنم حدود50 روز اینترنتم قطع بود.اما اما پینگ را شدیدا باهات مخالفم بهترین پینگ را تو کل کشور مخابرات داره میده اما اسیاتک با سرور اصفهان پینگم حدود 300 است با سرور خارجی که بالای 650 است اما مخابرات پینگ با سرور اصفهان بیشتر از 60 نمیشد !!!اما در مورد قطعی درست مخابرات قطعیش زیاد بود اما بعد از آنلاین شدن چنان جبران میکرد که تمام این قطعیا به چشت نمیومد با بهترین قیمت و ازران بودن خدماتش میتونم بگم بهترین خدمات دهنده حال حاضر کشو مخابرات است ولاغیر.
در مورد پشتیانی باید بهت بگم فکر میکنی من شل میگرم بخاطر همین دارن اذیت میکنن نه اینجوری نیست بنده جوری باهاشون رفتار میکنم که ببخشید چنان به گ**ه خوری افتادن و میگن ما غلط کردیم با مخابرات خوزستان قرارداد بستیم هر سری هم بهشون میگم قراردادتون را با مخابرات باطل کنید اما میگن از ما کاری بر نمیاد باید بالایی ها تصمیم بگیرن(بهشون میگم شماره اون بالایی را بده تا من تو جیهش کنم اما میگن ما شمارهشون را نداریم )اینا اذیت میکنن منم اذیتشون میکنم جوری که هر روزشون زهر مار بشه نه فکر کن آره با یه افه امدن و خوش اخلاقی میتونن سر مردم را کلاه بزارن و بعدش خوش باشن.
اما در مورد اینکه اگه بخوام میتونم از این شرکت کلاهبردار برم باید بگم بنده و تمام کاربران کافو نوری خوزستان به خواست خودمون به این شرکت کلاهبردار نیومدیم اگه بخواست خودمون باشه 100 درصد کاربرای کافو خوزستان از این شرکت میرن.و بدلیل اینکه خطمون فیبرنوری است بنده نمیتونم از شرکت دیگه خدمات بگیرم.اما امیدوارم مخابرات خوزستان به اعتراضات کاربران خودش گوش بده و قرارداش را با این شرکت باطل و ما را دوباره به مخابرات برگردونه وگرنه باید تا یک سال دیگه صبر کنیم تا مخابرات با شرکت جدید قرارداد ببنده.
حال شما هم با این شرکت برو حال کن اما مطمئن باش زیاد دوام نمیاره .اکثر کسایی با این شرکت قرداد داشتن فسخ کردن واز شر این شرکت رها شدن.
قسمت مشاهده کیفیت خط توی سایت crm مقدار snr رو 0 نشون میده . برای شما هم همینطور شده؟
منم الان 2 هفته هست که از شر آسیاشت راحت شدم
نمیگم آسیاتر نسبت به بقیه شرکت ها تو سرویس های حجمی بد عمل میکنه ولی به جان خودم از 8 بهمن بقدری مزخرف شد که دیگه بعد از 9 ماه چاره ای جز تخلیه برام نگذاشت
الان دارم تو ابر ها سیر میکنمباز هم به همه بچه های این تاپیک میگم فقط بعد از رفتن از آسیاتر میفهمید چه اشتباهی میکردید تو آسیاشت مونده بودید
از ما گفتن بود
![]()
آخه شما توی شاتل هم همش ناله میکنی اخوی...
یه چیز دیگه که من نمیفهمم اینه که دوستان چی چی دانلود میکنن هر شب؟؟!! خوب معلومه وقتی سرویس نا محدود داری باید به حق بقیه یوزر ها مخصوصا محدود ها احترام گذاشت. نمیشه یه سرویس نا محدود بگیری و با سرعت محدودها هر شب از 12 1 بذاری دانلود تا صبح. شرکتها هم از طرف شرکت زیر ساخت محدودیت ترافیک و پهنای باند دارن. من خودم سرویس محدود 4 مگ آسیاتک دارم و جز 2 هفته در بهمن ماه، در بقیه مواقع واقعا راضیم. چون قرار نیست کل اینترنتو مجانی دانلود کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)