با سلام .
میخواستم بدونم
۱ :مدینرج :
۲: سوبر تویتر:
۳ :مید بیس:
کارشون چیه ؟
اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم واقعا ممنون
برای بیستن سیستم ب این اطلاعات نیاز دارم . با تشکر
با سلام .
میخواستم بدونم
۱ :مدینرج :
۲: سوبر تویتر:
۳ :مید بیس:
کارشون چیه ؟
اگه توضیح کامل بدید ممنون میشم واقعا ممنون
برای بیستن سیستم ب این اطلاعات نیاز دارم . با تشکر
سلام خدمت اقا حمید عزیز
اسپیکر کاپا 693.11i نمونه فیکش هم در بازار هست؟گارانتی اصلیش داره؟اگر بله با چه نامی؟
اگر فیک هم داره راه تشخیص چی هست؟
یک سوال دیگم دارم کامپ من 4 اهم هست این اسپیکر 2 اهم از یک امپ برای هردو استفاده بشه مشکلی پیش نمیاد؟
Last edited by amin5030; 23-03-2015 at 15:51.
سلام دوستان ببخشید کسی از پخش 7056 روشن عکس داره؟ میخوام ببینم مشخصات آهنگ رو چطور نشون میده و اگه زیاد با X400 فرقی نداره همون X400 رو بگیرم. چون نشون دادن اسم آهنگ و فولدر خیلی برام مهمه مرسی.
LED 3 خطی هست عزیز.
مشخصات کامل نشون میده، یه چیزی تو مایه دمو دارای پایونیره
![]()
Last edited by shayan122; 24-03-2015 at 16:58.
لازم دیدم اینجا مطلبی رو بگم چون احساس می کنم فقط با فشردن تشکر از کاربر حق مطلب گفته نمی شه
می خواستم اینجا از برادر عزیزمون اقا حمید تشکر کنم چون تو این بازه زمانی 2 سال که در فضای مجازی با ایشون اشنا شدم رفتار های پسندیده ای از ایشون دیدم که حتی شگفت زده هم شدم!ایشون بدون هیچ شم داشتی تجربیاتشون رو در اختیار بنده قرار دادن و حتی وقت و بی وقت پاسخگوی تماس و پیامک های بنده بودن ، در صورتی که همه ما فروشندگانی رو هم می بینیم که با اینکه می خواهیم سودی مادی بهشون برسونیم باز هم با سردی هرچه تمام برخورد می کنن،همچنین حتی یک بار هم ندیدم که ایشون نظرشون رو به کسی تحمیل کنن یا بگن حتماً از فلان فروشگاه خرید کنین، همیشه حق انتخاب رو به ما دادن.ببخشید که طولانی شد سال نو همه مبارک![]()
سلام
تقریبا از اسامی این اسپیکر ها مشخصه که چکاره هستند.
میدرنج سطح میانی فرکانسها رو پخش میکنه. مخصوصا وکال
سوپر توئیترها فرکانسهای بالای 4000 هرتز رو بر عهده دارند
مید باس ها فرکانسهای میانی باس بین 200-800 رو اجرا میکنند.
سلام مخلصم. قربان شما چوبکاری فرمودین. من انجام وظیفه میکنم.
در مورد کاپا هم که تو SMS خدمتتون عرض کردم.
اگر لیبل گارانتی و فاکتور رسمی از فروشنده دریافت کنید میشه گفت اورجینال هست.
حمید جان من خوب متوجه نشدم . گفتم ک من تازه واردم .
من ی سیستم میخوام ببندم ک کیفتی و ویبره ای باشه ک تو ولوم های پایین خوب عمل کنه .مگه ادم چقدر میتونه در روز ب صدای بلند گوش بده . بعد 1 ماه سردرد میگری و اصلا دوست نداری تو ماشین بشینی . من پیش نهاد میدم شما چک کن نقطه ضعفش رو بگو . بعد شما ی سیستم پیش نهاد بدین .
1:امپلی :کنوود 4800
2:ساب : اینفنیتی 1260
3:مدین بیس :2عدد dragster dmx 6.2
4: ی پخش خوب دارم مارشاله دارم
سلام دوستان .
من یک جفت باند ts6962 پایونییر از قدیم دارم . مال 8 سال پیشه ! اما پخشم یو اس بی پخش نمیکنه و aux هم نداره بشه کیت سوارش کرد .
خلاصه تصمیم دارم یک پخش خوب بخرم ، میخوام تا 300ت یک پخشی بخرم که برا آینده قابلیت اضافه کردن آمپلی فایر و ... داشته باشه .
اما خوب یک پخشیم میخوام الان بدون آمپلی فایر هم خوب باشه !
نظرتون چیه ؟ x400 کنوود یا 3750 پایونییر ؟ تفکیک پذیری صدا و وضوح و بیس و کلا همه چیز برام ملاکه ! بلندی صداش هم خوب باشه .
امروز برای پسر عمم که سیستمش پایونییر بود (مدلاشو نمیدونم اما آمپش 480 وات هست و برا 10 سال پیشه ، پخشش برا 3 سال پیش ، سابش هم همینطور .
حالا امروز یک جفت kenwood 6995ex براش گرفتیم ! خودش که اولش از صداش راضی نبود اما من که گوشم ترکید ! صداش خوب بود اما تو صدا های بالا بهم ریختگی داشت .
یک سوال دیگم برام پیش اومد الان کامپ در جلو 4 اهم هست کاپا 11 ، 2 اهم به یک امپ ( 9004 jvc ) وصل بشه مشکلی پیش میاد؟
سلام
ببین دوست من این سلیقه شنیداری که شما داری با این قطعات بهش نخواهید رسید.
درگ استر یه برندی هست که حجم صدای بالائی داره.کیفیت خوبی نداره.
مارشال هم که پخش خوبی نمیزنه.
باید هزینه تقریبا خوبی پرداخت کنی.
امپلیفایری که تو ولومهای کم هم بتونه جریان خوبی بده ارزون نیست.
اگر میتونی خوب هزینه کنی صبر کن تا بار گلیدن برسه.یا باید هلیکس کلاس a بگیری که خب میلیونیه قیمتش.
شما یا باید سطح توقعتون رو کاهش بدین و با حدود 2 تومن یه سیستم براتون جمع کنیم یا خوب هزینه کنید.
نه مشکلی نداره.
X400 رو موافقم. پخش خوب و کاملیه.315 تومن هم قابل تهیه هست اگر خواستید
اسپیکر هم 6965v2 بدون آمپ هم خوب جواب میده.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)