تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1745 از 2376 اولاول ... 74512451645169517351741174217431744174517461747174817491755179518452245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,441 به 17,450 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت ‌و گو با فارس
    شكوري: مرادي تنه به تنه را پنالتي گرفت
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم استقلال تهران گفت:‌ مسعود مرادي يك اتفاق ساده را خطاي پنالتي اعلام كرد.

هادي شكوري در گفت‌ و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص صحنه پنالتي در اواخر نيمه اول اظهار داشت: به نظر من يك برخورد ساده بود و مرادي يك تنه به تنه معمولي را پنالتي گرفت. ضمن اينكه من به خاطر دو كارته بودنم در جريان بازي دست به عصا حركت مي‌كردم و در آن صحنه نيز مرتكب خطا نشدم اما مرادي اعلام پنالتي كرد. فكر مي‌كنم خودش هم در آن صحنه شك داشت و به همين خاطر با مكث سوت زد.
    وي درباره روند بازي عنوان كرد: هدف ما در اين ديدار كسب 3 امتياز مسابقه بود. البته شرايط زمين اجازه بازي تاكتيكي را از ما گرفته بود و به همين دليل شاهد بازي فيزيكي از سوي هر دو تيم بوديم.
    اين مدافع ادامه داد: در تيم ما همه عالي بازي كردند و نشان دادند كه فقط براي قهرماني مي‌جنگند و از اينكه توانستيم يك برد پر گل را بدست بياوريم خوشحالم.
    شكوري در خصوص شانس قهرماني استقلال تصريح كرد: ما از ابتداي فصل هدف‌گذاري كرديم كه 3 تا 5 هفته مانده به پايان مسابقات قهرماني خود را مسجل كنيم. خوشبختانه پله به پله جلو مي‌رويم. با توجه به اينكه مسابقات ليگ قهرمانان را در پيش داريم، سعي مي‌كنيم تا چند هفته مانده به پايان مسابقات قهرماني خود را قطعي كنيم.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اي.اف.سي: استقلال به قهرماني نزديكتر شد

به نوشته سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا،(‪- )afc‬برد ‪ ۳‬بر صفر مقابل استقلا ل اهواز بهترين نتيجه براي امير قلعه نويي و شاگردانش بود كه با پنج امتياز اختلا ف جاي خود را در صدر جدول محكم كنند.>
    بنابرگزارش اين سايت، -استقلا ل همچنان با اقتدار به سمت قهرماني پيش مي رود.>
    استقلا ل اهواز در اين ديدار بيش از حريف خود بر توپ و بازي مسلط بود اما تيم چهاردهم جدول آنقدر قدرت نداشت كه بتواند به تيم صدرنشين گل بزند.
    حتي زماني كه مسعود مرادي در دقيقه ‪ ۴۵‬يك پنالتي براي اين تيم گرفت محمدرضا ماهيني با بي‌اعتمادي كامل توپ را به دستان وحيد طالب لو، بهترين پنالتي گير ايران، كوبيد.
    اين تيم اهوازي در دو بازي رفت و برگشت ‪ ۹‬گل از تيم قلعه نويي خورد تا بيشترين نقش را در بالا بردن تفاضل گل صدرنشين داشته باشد. اتفاقي كه اكبر ميثاقيان فكرش را هم نمي‌كرد. او بعد از بازي ديروز گفت: -تيم ما نسبت به بازي رفت كه ‪ ۶‬گل خورديم بهتر بود. ما از نظر تاكتيكي هم بهتر از استقلا ل بازي كرديم و بر آنها مسلط بوديم اما روي پنالتي بدشانسي آورديم
    *برد در بحران
    اي.اف.سي در مورد ديگر ديدارهاي هفته اخير ليگ برتر ايران نيز نوشت: - شايد اگر عليرضا فغاني آن پنالتي دقيقه ‪ ۹۰‬را براي پرسپوليس نمي‌گرفت، اين تيم تا صبح هم نمي‌توانست گل بزند. البته خطايي كه مدافع پيام روي كريم باقري انجام داد، واضح بود و فغاني به درستي نقطه پنالتي را نشان داد اما معلوم نبود اگر اين پنالتي گرفته نمي‌شد، پرسپوليس چه سرنوشتي پيدا مي‌كرد.>
    چون حتي اين سه امتياز هم نتوانست تاثيري در روند بازي و فضاي ورزشگاه بگذارد. تماشاگران پرسپوليسي كه حدود ‪ ۲۰‬هزار نفر بودند از دقيقه ‪ ۵۸‬شروع به شعار دادن عليه بازيكنان و كادر فني كردند و اين كار را تا بعد از گل و پايان بازي هم ادامه دادند. دو بازيكن پرسپوليس بعد از زدن گل اخراج شدند و چند بازيكن در پايان بازي مصاحبه‌هاي جنجالي كردند كه اين نشان مي داد شرايط اين روزهاي قهرمان فصل قبل، اصلا طبيعي نيست.

افشين پيرواني بعد از بازي گفت: اين جريان طبيعي نبود. البته هواداران حق دارند اعتراض كنند اما اينكه از دقيقه ‪ ۶۰‬شروع به شعار دادن مي‌كنند، روي عملكرد بازيكنان تاثير مي‌گذارد. استرس و اشتباهات بازيكنان ما به همين دليل بود.
    نكته جالب اين بازي ضربه پنالتي ايوان پتروويچ بود كه به دليل حركت زودهنگام بازيكنان پرسپوليس سه بار تكرار شد اما او هر سه بار توپ را وارد دروازه حريف كرد.

*ذوب آهن دربي اصفهان را برد
    سپاهان دربي اصفهان را به ذوب آهن واگذار كرد اما فرهاد كاظمي بعد از بازي گفت : در شرايط فعلي، جام حذفي و ليگ قهرمانان آسيا هدف اصلي ما است چون براي قهرماني در ليگ برتر شانس كمي داريم.

سپاهان با اين باخت فاصله‌اش با صدر جدول به ‪ ۱۲‬امتياز رسيد اما ذوب آهن خود را همچنان در كورس نگه داشت.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جدول کلی رقابتها

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    بيك زاده: مصدوميتم دو هفته بيشتر طول نمي كشد
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: مصدوميتم چندان جدي نيست و دو هفته ديگر بهبود پيدا مي كنم.

هاشم بيك زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره ميزان مصدوميت خود اظهار داشت: در جريان بازي مقابل استقلال اهواز استارت قوي زدم و پاهايم گرفت و به همين دليل از بازي خارج شدم.
    وي افزود: كشيدگي از ناحيه همسترينگ دارم و امروز هم فيزيوتراپي كردم. تا دو هفته ديگر مشكلم برطرف مي شود.
    بيك زاده ادمه داد: امروز MRI مي گيرم تا ميزان مصدوميتم مشخص شود. فقط اميدوارم به دربي برسم.
    اين بازيكن كه به تازگي توانسته نظر امير قلعه نويي را جلب كند، گفت: بدشانسي آوردم. امير قلعه نويي به من اعتماد كرد و من داشتم جواب اعتماد او را مي دادم كه اين اتفاق رخ داد.
    بيك زاده درباره شرايط استقلال براي قهرماني عنوان كرد: اگر سه بازي ديگر را ببريم قهرمان مي شويم. بازي هاي سختي داريم اما براي ما كه انگيزه فراواني براي قهرماني داريم نبايد هيچ حريفي فرق داشته باشد.
    انتهاي پيام/ا

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جدول بازیهای خانگی

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جدول بازیهای خارج ازخانه

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

جدول بازیهای نیم فصل دوم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مرسی اونی

خوشم میاد همه جوره تو صدریم.
    تو بازیهای خارج از خونه اگر اون هفته ی ها اول را لحاظ نکنیم با اقتدار در صدر قرار میگیریم

در گفت و گو با فارس
    كاسترو: با غفلت استقلال دوباره صدرنشين ليگ مي‌شويم (بشین سرجات)
    خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: كوچك ترين غفلت استقلال باعث صدرنشيني دوباره ذوب آهن در مسابقات ليگ برتر مي‌شود.

ايگور كاسترو در گفت و گو با خبرگزاري فارس، به مسابقه روز گذشته ذوب آهن برابر سپاهان اشاره كرد و اظهار داشت: دربي سختي را مقابل سپاهان تجربه كرديم. به دليل حضور بازيكنان ملي پوش و كليدي هر دو تيم بازي سنگيني را تجربه كردند و خوشحالم كه ما در اين ديدار به پيروزي رسيديم.
    وي در مورد گلزني اش در اين مسابقه تاكيد كرد: به عنوان يك مهاجم قبل از همه مسابقات به گلزني فكر مي‌كنم، اما در اين بازي چنين حسي نداشتم و فكر نمي‌كردم 2 گل به ثمر برسانم. خوشبختانه با همكاري ساير نفرات توانستم 2 بار دروازه سپاهان را باز كنم.
    كاسترو افزود: در سه مسابقه اخير؛ ذوب آهن هيچ بردي به دست نياورده و شرايط براي ما دشوار شده بود. پيروزي در اين بازي اهميت فراواني براي ما داشت و به لحاظ روحي تقويت شديم.
    اين مهاجم برزيلي راجع به رقابت ذوب آهن و استقلال گفت: استقلال تيم خوبي است، اما من بيش از استقلال به ذوب آهن اعتقاد دارم و مطمئنم كه ذوب آهن قهرمان ليگ برتر مي‌شود. بدون شك با كوچك ترين غفلت استقلال و با شكست اين تيم بار ديگر ذوب آهن به صدر جدول باز خواهد گشت.
    كاسترو درباره اهداف خود براي كسب عنوان آقاي گلي اظهار داشت: در ليگ مهاجمان بسيار خوبي حضور دارند كه مي‌توانند در پايان فصل گل‌هاي زيادي به ثمر برسانند و آقاي گل شوند، اما آرش برهاني جدي‌ترين رقيب من در اين زمينه ا
    Last edited by Alireza Taji; 01-02-2009 at 14:48.

پروفشنال cescjoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

مرسی اونی

خوشم میاد همه جوره تو صدریم.
    تو بازیهای خارج از خونه اگر اون هفته ی ها اول را لحاظ نکنیم با اقتدار در صدر قرار میگیریم

در گفت و گو با فارس
    كاسترو: با غفلت استقلال دوباره صدرنشين ليگ مي‌شويم (بشین سرجات)
    خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: كوچك ترين غفلت استقلال باعث صدرنشيني دوباره ذوب آهن در مسابقات ليگ برتر مي‌شود.

ايگور كاسترو در گفت و گو با خبرگزاري فارس، به مسابقه روز گذشته ذوب آهن برابر سپاهان اشاره كرد و اظهار داشت: دربي سختي را مقابل سپاهان تجربه كرديم. به دليل حضور بازيكنان ملي پوش و كليدي هر دو تيم بازي سنگيني را تجربه كردند و خوشحالم كه ما در اين ديدار به پيروزي رسيديم.
    وي در مورد گلزني اش در اين مسابقه تاكيد كرد: به عنوان يك مهاجم قبل از همه مسابقات به گلزني فكر مي‌كنم، اما در اين بازي چنين حسي نداشتم و فكر نمي‌كردم 2 گل به ثمر برسانم. خوشبختانه با همكاري ساير نفرات توانستم 2 بار دروازه سپاهان را باز كنم.
    كاسترو افزود: در سه مسابقه اخير؛ ذوب آهن هيچ بردي به دست نياورده و شرايط براي ما دشوار شده بود. پيروزي در اين بازي اهميت فراواني براي ما داشت و به لحاظ روحي تقويت شديم.
    اين مهاجم برزيلي راجع به رقابت ذوب آهن و استقلال گفت: استقلال تيم خوبي است، اما من بيش از استقلال به ذوب آهن اعتقاد دارم و مطمئنم كه ذوب آهن قهرمان ليگ برتر مي‌شود. بدون شك با كوچك ترين غفلت استقلال و با شكست اين تيم بار ديگر ذوب آهن به صدر جدول باز خواهد گشت.
    كاسترو درباره اهداف خود براي كسب عنوان آقاي گلي اظهار داشت: در ليگ مهاجمان بسيار خوبي حضور دارند كه مي‌توانند در پايان فصل گل‌هاي زيادي به ثمر برسانند و آقاي گل شوند، اما آرش برهاني جدي‌ترين رقيب من در اين زمينه ا
    بابا این عکس که مال کاسترو دفاع راست آلمانی بایرن لورکوزن هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه dma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ابراهيم زاده در گفت و گو با فارس:
    اميداورم با استقلال رقابت خوبي براي قهرماني داشته باشيم

منظورش حريف دست گرميه!من نميدونم اين چي ميخواد از جون ما بابا تيم نيستيد وايسا بيايم تو اصفهان بتركونيمتون اونوقت كه ديگه قهرماني از سرت ميپره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •