مرسی اونی
خوشم میاد همه جوره تو صدریم.
تو بازیهای خارج از خونه اگر اون هفته ی ها اول را لحاظ نکنیم با اقتدار در صدر قرار میگیریم
در گفت و گو با فارس
كاسترو: با غفلت استقلال دوباره صدرنشين ليگ ميشويم (بشین سرجات
)
خبرگزاري فارس: بازيكن برزيلي تيم فوتبال ذوب آهن گفت: كوچك ترين غفلت استقلال باعث صدرنشيني دوباره ذوب آهن در مسابقات ليگ برتر ميشود.
ايگور كاسترو در گفت و گو با خبرگزاري فارس، به مسابقه روز گذشته ذوب آهن برابر سپاهان اشاره كرد و اظهار داشت: دربي سختي را مقابل سپاهان تجربه كرديم. به دليل حضور بازيكنان ملي پوش و كليدي هر دو تيم بازي سنگيني را تجربه كردند و خوشحالم كه ما در اين ديدار به پيروزي رسيديم.
وي در مورد گلزني اش در اين مسابقه تاكيد كرد: به عنوان يك مهاجم قبل از همه مسابقات به گلزني فكر ميكنم، اما در اين بازي چنين حسي نداشتم و فكر نميكردم 2 گل به ثمر برسانم. خوشبختانه با همكاري ساير نفرات توانستم 2 بار دروازه سپاهان را باز كنم.
كاسترو افزود: در سه مسابقه اخير؛ ذوب آهن هيچ بردي به دست نياورده و شرايط براي ما دشوار شده بود. پيروزي در اين بازي اهميت فراواني براي ما داشت و به لحاظ روحي تقويت شديم.
اين مهاجم برزيلي راجع به رقابت ذوب آهن و استقلال گفت: استقلال تيم خوبي است، اما من بيش از استقلال به ذوب آهن اعتقاد دارم و مطمئنم كه ذوب آهن قهرمان ليگ برتر ميشود. بدون شك با كوچك ترين غفلت استقلال و با شكست اين تيم بار ديگر ذوب آهن به صدر جدول باز خواهد گشت.
كاسترو درباره اهداف خود براي كسب عنوان آقاي گلي اظهار داشت: در ليگ مهاجمان بسيار خوبي حضور دارند كه ميتوانند در پايان فصل گلهاي زيادي به ثمر برسانند و آقاي گل شوند، اما آرش برهاني جديترين رقيب من در اين زمينه ا